אם אחרי ההשפלה בשבוע שעבר כי מכבי קבוצה יותר טובה והם קיבלו תוספת קהל .
הגיע היום הביזיון גם בקבוצת הנוער שהוכיח לנו שאנחנו מועדון קטן .
1-1 תוצאה שמספיקה לחיפה לחגוג אלפיות כאשר כבר לא נרד ליגה ומדקה 80 מכבי חיפה מניעה כדור עם הבלמים והשוער שלה והשחקנים שלנו לא לוחצים בכלל את שחקני ההנגה שמניעים כדור במשך 2-3 דקות ללא הפרעה , ויותר מזה המאמן שרון אביטן אומר לשחקניו לא ללחוץ בכלל , בושה וחרפה !!
איפה המלחמה ? איפה ההשפלה שחוגגים אצלכם ועליכם ?
לא מבין לא מבין.. אם אני היתי שחקן לא מקשיב למאמן והולך ללחוץ וואפילו אם זה לרוץ לבד אחרי כל שחקני מכבי חיפה.
וסרמיל הפך לבמת החגיגות של היריבות וכל זה בגללנו
תיקו לקבוצת הנוער מול חיפה בוסרמיל שחוגגת (גם היא) אליפות
Re: תיקו לקבוצת הנוער מול חיפה בוסרמיל שחוגגת (גם היא) אליפות
מאז ומתמיד היינו מועדון של לוזרים.
עצוב לראות שהD.N.A לא משתנה גם לאחר 7 שנים שאלונה נמצאת פה. קשה להאשים את הנוער שרואים איך הבוגרים מתבזים. הכי חבל שממשיכים לא לנצל את הפוטנציאל העצום, צריכים איש כדורגל מוכח ומקצועי שיטווה חזון לכלל המחלקות, אנשי הכדורגל הבאר שבעי פשוט לא מספיק טובים.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תפסיקו לבלבל את המוח כמו חבורה של ממורמרים אתם מתנהגים.
יופי של משחק נתנו הנוער התלהבתי מאוד יותר מזה שעמדו מנטלית מאשר מהיכולת שגם לא הייתה רעה בכלל. אז די באמת די כי כל המרמור הזה כבר עולה על כל גבול.
יופי של משחק נתנו הנוער התלהבתי מאוד יותר מזה שעמדו מנטלית מאשר מהיכולת שגם לא הייתה רעה בכלל. אז די באמת די כי כל המרמור הזה כבר עולה על כל גבול.
טל אין בעיה שהנוער עמדו יפה מול הקבוצה הכי טובה בליגה אבל את 10 הדקות האלה האחרונות היו שייכות להשפלה וביזיון.
מאמן מבקש מהשחקנים שלו לא ללחוץ?? בבית שלך??? זה בושה וחרפה
מאמן מבקש מהשחקנים שלו לא ללחוץ?? בבית שלך??? זה בושה וחרפה
!!!talb55 כתב:תפסיקו לבלבל את המוח כמו חבורה של ממורמרים אתם מתנהגים.
הראל אני מקבל את דעתך אבל אל תשכח שהמאמן הזה השאיר את הקבוצה בליגה, ונראה שאם ימשיך יש עתיד לנוער שלנו.
חוצמיזה אני פשוט לא מבין את ההד הזה שנוצר בגלל שזכו פה באליפות, בעייני זה צירוף מקרים - בשני המקרים לא היה קשר לקבוצה שלנו, מילא היינו מתמודדים על אליפות ואז המחזור הזה היה קובע אבל בחייאת על מה ולמה הרעש?
ודרך אגב מוכן שכל עונה יזכו פה באליפות בנוער ושנעלה בסוף העונה 3- 4 שחקנים מתאימים לרמות האלו.
חוצמיזה אני פשוט לא מבין את ההד הזה שנוצר בגלל שזכו פה באליפות, בעייני זה צירוף מקרים - בשני המקרים לא היה קשר לקבוצה שלנו, מילא היינו מתמודדים על אליפות ואז המחזור הזה היה קובע אבל בחייאת על מה ולמה הרעש?
ודרך אגב מוכן שכל עונה יזכו פה באליפות בנוער ושנעלה בסוף העונה 3- 4 שחקנים מתאימים לרמות האלו.
שוב טל טין לי בעיה עם המאמן ועם הקבוצה להפך.. יצא לי לראות כמה משחקים של חיפה העונה והיא פירקה קבוצות ואנחנו עמדנו יפה מולם .
מה שאני מתלונן ומעביר ביקורת איך זה ב10 הדקות נותנים לקבוצה לעשות צחוק מאיתנו ולהניע כדור באין מפריע כשבסוף זה ידוע שיחגגו לך בבית
מה שאני מתלונן ומעביר ביקורת איך זה ב10 הדקות נותנים לקבוצה לעשות צחוק מאיתנו ולהניע כדור באין מפריע כשבסוף זה ידוע שיחגגו לך בבית
הראל ידידי, אם כל כך מציק לך ה10 דקות האחרונות כבה את הטלויזיה דקה 80.הראל כתב:שוב טל טין לי בעיה עם המאמן ועם הקבוצה להפך.. יצא לי לראות כמה משחקים של חיפה העונה והיא פירקה קבוצות ואנחנו עמדנו יפה מולם .
אין מה לעשות הקבוצה הזאת לפני 3 מחזורים יכלה לרדת ליגה בזמן שחיפה דרסה את הליגה אז מה אתה מצפה.
רבותיי מדובר בילדים בני 16-19, את רומא לא בנו ביום אחד, שחקני נוער זה תהליך וצריך להבין אותם כשהם עושים כדברי המאמן שלהם.
אני בדיוק כמוך אוהד הפועל ואני בשונה ממך לא הרגשתי מושפל מהעמידה מאחורה.
שבוע טוב ובשורות טובות.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מדקה 80 זה היה עלוב לראות את זה.talb55 כתב:תפסיקו לבלבל את המוח כמו חבורה של ממורמרים אתם מתנהגים.
החלק הכי עצוב הגיע בסיום המשחק -
שרון אביטן מתראיין ואומר שהוא גאה בשחקנים על העמידה במגרש ועל ההישג - תיקו מול האלופה (זאת שהספיק לה תיקו לאליפות, כן?!).
אברהם אבוקרט מתראיין וצוחק על כך ששיחקו לא יפה כי באר שבע פשוט לא באו להפריע ולשחקנים זה היה נוח.
עצוב.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זה ההבדל בין מאמן שמה שחשוב לו זה לא להפסיד גם במחיר של רמיסת הרוח הספורטיבית לבין מאמן שמחפש לחנך את השחקנים לרוח ספורטיבית ולווינריות.
שרון אביטן אומנם השאיר את הנוער בליגה, אבל הוא לא מחנך ומעולם לא יהיה.
בפעם האחרונה שבדקתי בקבוצת נוער חשובה יותר הדרך מאשר התוצאה.
עדיף היה להפסיד אתמול לחיפה (במילא השלושה הבטיחה את הישארותה) אבל לא לבזות את המועדון מאשר לתת לחיפה להעביר זמן רק כדי לא להפסיד.
מביש, לא פחות.
שרון אביטן אומנם השאיר את הנוער בליגה, אבל הוא לא מחנך ומעולם לא יהיה.
בפעם האחרונה שבדקתי בקבוצת נוער חשובה יותר הדרך מאשר התוצאה.
עדיף היה להפסיד אתמול לחיפה (במילא השלושה הבטיחה את הישארותה) אבל לא לבזות את המועדון מאשר לתת לחיפה להעביר זמן רק כדי לא להפסיד.
מביש, לא פחות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!