18 שערים בעונה שעברה, כבר 14 בחצי העונה הזאת, מי אשם?
18 שערים בעונה שעברה, כבר 14 בחצי העונה הזאת, מי אשם?
הישג אחד כן רשמנו בעונה שעברה (חוץ מזה שרק שער אחד בא מן הקישור), שהיתה לנו את ההגנה הכי טובה (במספרים) בשלוש הליגות הראשונות.
השנה בפחות מחצי עונה כמעט הגענו לאותו מספר ספיגות, למרות שכל שחקני חוליית ההגנה של שנה שעברה עדיין בקבוצה.
אז זה היכולת של השחקנים שירדה? אולי השיטה? אולי הקבוצות האחרות יותר מאיימות? ואולי שנה שעברה זה היה רק מזל?
שימו לב, ניתן לבחור עד שלוש תשובות.
השנה בפחות מחצי עונה כמעט הגענו לאותו מספר ספיגות, למרות שכל שחקני חוליית ההגנה של שנה שעברה עדיין בקבוצה.
אז זה היכולת של השחקנים שירדה? אולי השיטה? אולי הקבוצות האחרות יותר מאיימות? ואולי שנה שעברה זה היה רק מזל?
שימו לב, ניתן לבחור עד שלוש תשובות.
Re: 18 שערים בעונה שעברה, כבר 14 בחצי העונה הזאת, מי אשם?
התשובות המתבקשות- אסי, אלול וקידר. זה גם מה שהצבעתי.
אסי, קידר ואלול בעונה חלשה במיוחד.
פשוט מזעזע, אין הגנה בקבוצה.
פשוט מזעזע, אין הגנה בקבוצה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מה אסי אשם ??
אם כבר אלול וקידר שלפעמים מבריקים לפעמים חושך.
ללגיה הלאומית זה מספיק!
אם כבר אלול וקידר שלפעמים מבריקים לפעמים חושך.
ללגיה הלאומית זה מספיק!

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב שמדובר במכלול של דברים.
אסי השנה בעונה בינונית ומטה כששנה שעברה הוא היה נפלא. גם קידר בירידה גדולה אחרי העונה שעברה, לא לדבר על אלול שנותן עונה נוראית.
דווקא בגזרת פדלון יש שיפור, כשאביתר אילוז נותן עונה ענקית בעמדת המגן הימני.
אסור לשכוח גם את קאלדירה שכקשר אחורי היה נפלא. השנה אומנם יש את אקונגו, אבל הוא מחליף המון תפקידים, מה שמשאיר הרבה פעמים את זולו כאחראי על הקישור האחורי, ומדובר בהבדל עצום לעומת קאלדירה.
אסי השנה בעונה בינונית ומטה כששנה שעברה הוא היה נפלא. גם קידר בירידה גדולה אחרי העונה שעברה, לא לדבר על אלול שנותן עונה נוראית.
אסור לשכוח גם את קאלדירה שכקשר אחורי היה נפלא. השנה אומנם יש את אקונגו, אבל הוא מחליף המון תפקידים, מה שמשאיר הרבה פעמים את זולו כאחראי על הקישור האחורי, ומדובר בהבדל עצום לעומת קאלדירה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
אסי
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
לא הצבעתי "עבור" גיא לוי למרות שהוא זה שצריך לזהות את הירידה החדה שחלה ביכולת של אסי, אלול וקידר.
אלול כבר כיסת"ח את עצמו עוד בתחילת העונה כשאמר שהוא לא רוצה להנהיג את ההגנה ואילו קידר שחשבנו שהולך להיות כשרון גדול, פשוט לא מפסיק לאכזב. גם אסי כבר ממזמן הוא לא מה שהיה פעם ואם בשנה שעברה היו משחקים שבהם הוא הציל נקודות במו ידיו - הרי שהשנה יש לו חלק גדול באובדן הנקודות שלנו ודווקא במשחקים נגד קבוצות התחתית.
אני מקווה בשביל שלושתם, בשביל גיא ובשבילנו שהיכולת שלהם תספיק לעלייה, אחרת זה יהיה ביזיון גדול לכל הצדדים.
לגבי העונה הבאה? אסי צריך לפנות את מקומו ולרדת לספסל תוך כדי זה שהוא מתחיל בחפיפה לתפקיד מקצועי \ ניהולי במועדון.
ברור לכולנו שצריכים להנחית פה בלם זר שיש לו את המימדים המתאימים ראיית משחק ומשחק ראש טובים כדי שינהיג את ההגנה שלנו. כבר היו אצלנו בלמים כאלו (סולוב, מוקניה) ואין סיבה שלא נמצא עוד אחד כזה. יכול להיות שגם בעמדת השוער ניצטרך מישהו זר, אלא אם נצליח להבטיח את המקום שלנו בליגת העל העונה מוקדם ככל שניתן ואז נבדוק מה באמת שווה דור דווידי.
אלול כבר כיסת"ח את עצמו עוד בתחילת העונה כשאמר שהוא לא רוצה להנהיג את ההגנה ואילו קידר שחשבנו שהולך להיות כשרון גדול, פשוט לא מפסיק לאכזב. גם אסי כבר ממזמן הוא לא מה שהיה פעם ואם בשנה שעברה היו משחקים שבהם הוא הציל נקודות במו ידיו - הרי שהשנה יש לו חלק גדול באובדן הנקודות שלנו ודווקא במשחקים נגד קבוצות התחתית.
אני מקווה בשביל שלושתם, בשביל גיא ובשבילנו שהיכולת שלהם תספיק לעלייה, אחרת זה יהיה ביזיון גדול לכל הצדדים.
לגבי העונה הבאה? אסי צריך לפנות את מקומו ולרדת לספסל תוך כדי זה שהוא מתחיל בחפיפה לתפקיד מקצועי \ ניהולי במועדון.
ברור לכולנו שצריכים להנחית פה בלם זר שיש לו את המימדים המתאימים ראיית משחק ומשחק ראש טובים כדי שינהיג את ההגנה שלנו. כבר היו אצלנו בלמים כאלו (סולוב, מוקניה) ואין סיבה שלא נמצא עוד אחד כזה. יכול להיות שגם בעמדת השוער ניצטרך מישהו זר, אלא אם נצליח להבטיח את המקום שלנו בליגת העל העונה מוקדם ככל שניתן ואז נבדוק מה באמת שווה דור דווידי.
הפועל אני כבר משתגע
קודם כל, סחטיין על הסקר. בהחלט נתון מעניין שיש להתייחס אליו.
בכל מקרה אני חושב שהגורמים לפירצות ההגנה הם:
1. אסי רחמים - לא יודע אם הגיל משחק תפקיד אבל גם סומא יוכל להבחין שאסי הוא לא אסי של פעם. אין מה לעשות, כמו בכל דבר בחיים שמגיע הזמן שאין מה להשתמש בו - כך גם באסי. כואב לומר (כיון שבכל זאת מדובר בסמל) אבל אסי עשה את שלו בהפועל ב"ש. אני חושב שצריכים להישען על שוער צעיר כבר מהעונה הזו ויצבור ניסיון לשנים הבאות (בע"ה) בליגת העל.
2. נדב קידר יכול להוות סיבה לא קטנה אבל אין לשפוט אותו על פי משחק אחד. נכון, מול לוד הוא היה על הפרצוף וכמה החלטות שגויות שלו עלו לנו ביוקר.
3. קאלדיירה - איפה אתה? ה-שחקן של העונה שעברה: איזה כדורים הוא חילק, כמה תמך בהגנה, על שחקן כזה ניתן רק לבכות...

בכל מקרה אני חושב שהגורמים לפירצות ההגנה הם:
1. אסי רחמים - לא יודע אם הגיל משחק תפקיד אבל גם סומא יוכל להבחין שאסי הוא לא אסי של פעם. אין מה לעשות, כמו בכל דבר בחיים שמגיע הזמן שאין מה להשתמש בו - כך גם באסי. כואב לומר (כיון שבכל זאת מדובר בסמל) אבל אסי עשה את שלו בהפועל ב"ש. אני חושב שצריכים להישען על שוער צעיר כבר מהעונה הזו ויצבור ניסיון לשנים הבאות (בע"ה) בליגת העל.
2. נדב קידר יכול להוות סיבה לא קטנה אבל אין לשפוט אותו על פי משחק אחד. נכון, מול לוד הוא היה על הפרצוף וכמה החלטות שגויות שלו עלו לנו ביוקר.
3. קאלדיירה - איפה אתה? ה-שחקן של העונה שעברה: איזה כדורים הוא חילק, כמה תמך בהגנה, על שחקן כזה ניתן רק לבכות...

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
משה אוחיון כתב:אני חושב שמדובר במכלול של דברים.
!!!!!!!!!!!!!!
משקף את דעתי אחד לאחד!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
מדוייק להפליא. רק שהייתי מוסיף שזולו מתגלח על חשבון העצבים שלנו העונה. מקווה ששנה הבא נקצור את הפירותמשה אוחיון כתב:אני חושב שמדובר במכלול של דברים.
ונקבל שחקן עם אחריות יותר גדולה.
- אורי אדום בנשמה
חדש לך מישל, העניין הזה של שכר לימוד?..
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב שהעובדה שזולו וקוסטרוב (שנעלם לאחרונה מבחינת דקות משחק) מתגלחים על החשבון שלנו השנה, היא טעות. היינו צריכים להשאיל אותם לקבוצה אחרת בליגה הלאומית, שם הלחץ קטן יותר ושם הם היו פותחים בכל משחק עם הרבה ביטחון ולא היו באים אליהם כבר בגילם הצעיר על כל טעות בגלל מעמדם כזרים. העובדה ש5 קבוצות ואולי אפילו 6 קבוצות ימצאו עצמם בליגת העל שנה שעברה אולי הייתה צריכה להיכנס בחשבון כאן, אבל אנחנו בכל זאת הפועל באר שבע ואנחנו בכל זאת צריכים לעלות לאחד משתי המקומות הראשונים ולכן הלחץ גדול. קוסטרוב כבר תקופה ארוכה לא מקבל דקות, גם זולו מצא את עצמו בספסל השנה, ולאור היכולת שלו בשבת בהחלט יתכן שהוא גם יחזור לשם. לא אופטימלי עבור זרים שאמורים להתפתח כאן, במיוחד בכל הקשור לקוסטרוב.הסניגור האדום כתב: מדוייק להפליא. רק שהייתי מוסיף שזולו מתגלח על חשבון העצבים שלנו העונה. מקווה ששנה הבא נקצור את הפירות
ונקבל שחקן עם אחריות יותר גדולה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
צודק, מושיקו.
דברים זהים בדיוק אמרתי עוד בטרום העונה בעניין ז'ולו.
דברים זהים בדיוק אמרתי עוד בטרום העונה בעניין ז'ולו.