ראלי ככה או ככה לא ישאר. לשאר השחקנים אין מקום אצלנו.dor69 כתב:אל תחשבו על טובת הליגה תחשבו על טובתנו. הכי טוב היה לנו שבני יהודה תרד וניקח להם שחקנים ביותר זול, עכשיו תורנו.
מלחמת ההישרדות
Re: מלחמת ההישרדות
מכירת חיסול של רמת השרון ובני יהודה, צריך להביא כמה שיותר שחקנים צעירים מוכשרים מהקבוצות הללו לפני שמכבי תחטוף אותם.
עגייב אחלה שחקןCrazyRed7 כתב: ראלי ככה או ככה לא ישאר. לשאר השחקנים אין מקום אצלנו.
- dardasmiley
בן בן יאיר במקום נאסר
קובי רפואה שהוריד את באר שבע ב 98 כשהבקיע עבור בני יהודה דקה 90 ראשל"צ.... הוריד היום את בני יהודה כשהוא מאמן את מכבי פ"ת.
- ForeverRed
מצד אחד כואב על האוהדים של בני יהודה ועוד יותר על החגיגות של הלוזונים, מצד שני, אם מסתכלים על טובת הפועל באר שבע, אז
פחות יריבה לצמרת ויותר שחקנים עם פוטנציאל לשוק. בני יהודה זה לא רק ראלי ועגייב, יש שם גם אחלה בלמים שיכולים לעבות לנו את הסגל.
ועוד משהו, אם יש מישהו שהירידה הזאת הגיעה לו, זה משה דמאיו העסקן.
פחות יריבה לצמרת ויותר שחקנים עם פוטנציאל לשוק. בני יהודה זה לא רק ראלי ועגייב, יש שם גם אחלה בלמים שיכולים לעבות לנו את הסגל.
מה עם בן והבה? בקיץ אפשר לקחת אותו בקלות.ForeverRed כתב:מצד אחד כואב על האוהדים של בני יהודה ועוד יותר על החגיגות של הלוזונים, מצד שני, אם מסתכלים על טובת הפועל באר שבע, אז
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אחריי העונה אני כבר לא בטוח שבן והבה הוא כזה מציאה..גיא חניה כתב: מה עם בן והבה? בקיץ אפשר לקחת אותו בקלות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
niv1 כתב:קלינגר פשוט מגעיל.
אחת מקבוצות הבית הטובות בישראל פתאום חוטפים חמישיה בבית...
פתאום שבוע אחרי בבלומפילד משחקים כמו כלום..
הוא יגיד שהוא הראה שהקבוצה שלו לא מוותרת, אני אומר שצריך לבדוק שלוזון לא הבטיח לו תפקיד בהתאחדות.. כי הוא עשה שתי תוצאות ששירתו את לוזון
מאוד מקווה שאני טועה אבל לא יתפלא בכלום עם האדם המגעיל הזה
תנסה להתנתק רגע מהאנטי כלפיו ולחשוב בהיגיון: הקרדיט על החמישייה ההיא הוא כולו של שחקני אשדוד.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עגייב זה שחקן כישרוני אבל בעייתי בחדר ההלבשה, אנחנו צריכים חדר הלבשה נקי, לא כמו שהיה פעם עם ערן לוי, ליאור אסולין , קדוסי, קידר, ועוד כמה שחקנים שהרסו את חדר ההלבשה.
אני שמח שנפטרנו מסויסה, גם אחמד עבאד עם כל הכישרון שלו- הו שחקן בעייתי
ע"פ מי קבעת שעגייב בעייתי? איזה עברת משמעת עשה? חוץ מהציוץ בטוויטר על ראיוס שנכתב בשל סערת רגשות, אני לא זוכר שום מקרה שלו שקשור למשו מחוץ למגרש.שלומי12 כתב:עגייב זה שחקן כישרוני אבל בעייתי בחדר ההלבשה, אנחנו צריכים חדר הלבשה נקי, לא כמו שהיה פעם עם ערן לוי, ליאור אסולין , קדוסי, קידר, ועוד כמה שחקנים שהרסו את חדר ההלבשה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם אני לא הנבתי למה הוא חושב שעגייב בעייתי, וגם קדוסי, מה בעייתי בקדוסי לעזאזל?
וקידר מה הקשר?
עוד מעט הוא היה אומר שמליקסון היה בעייתי ובגלל זה החליטו למכור אותו...
השחקנים הבעייתיים שהיו לנו עד כה הם: סוויסה (למרות שהוא איכשהו סבבה בתוך חדר ההלבשה), ערן לוי, דוד רביבו, וליאור אסולין...
וגם עודד גביש היה בעייתי אם כבר מדברים על זה...
וקידר מה הקשר?
השחקנים הבעייתיים שהיו לנו עד כה הם: סוויסה (למרות שהוא איכשהו סבבה בתוך חדר ההלבשה), ערן לוי, דוד רביבו, וליאור אסולין...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
קידר היה שחקן בעייתי בחדר ההלבשה, יצא נגד מאמנים שאימנו פה ועוד כמה ארועיםדר אדום בנשמה כתב:גם אני לא הנבתי למה הוא חושב שעגייב בעייתי, וגם קדוסי, מה בעייתי בקדוסי לעזאזל?
וקידר מה הקשר?
גם קדוסי..
ועגייב גם שחקן מהסוג הזה, תשאלו את משה דמאיו