מודה שאני מקנא

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: מודה שאני מקנא

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:ועדיין על אף כל הלוזריות ועל אף העובדה שכנראה אין לנו כמות גדולה של קהל יש לנו קהל טוב ביחס לכמות הזמן שלא לקחנו תואר+הזמן שהיינו בליגה הלאומית...
אני דווקא מעודד. למה?
חצי גמר 2003: 8000 איש
חצי גמר 2014: 16000 איש
ומה באמצע? 11 שנים שחונות. יש סיבה לאופטימיות

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

dor69 כתב: אני דווקא מעודד. למה?
חצי גמר 2003: 8000 איש
חצי גמר 2014: 16000 איש
ומה באמצע? 11 שנים שחונות. יש סיבה לאופטימיות
יותר באזור 14 ותוסיף לזה את חול המועד שיצא בדיוק דבר שתרם לכך שגם מי שלא באמת קשור בשום דרך לפועל ב"ש אלא בסה"כ באר שבעי זרם והגיע למשחק.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

א. הנתון הרשמי הוא 14000. מה עם עוד 2000+- בשער 2?
ב. ברור שלא הכל אוהדים... אין קבוצה בישראל עם 20000 איש שזה בדם שלהם באמת. אז אם אפילו נתניה הביאה 20000 בגמר אז אנחנו היינו בכיף ממלאים 30000. הבסיס האמיתי גודל, יש את הדור החדש

סמל אישי של משתמש
יהלום...

שליחה על ידי יהלום... »

לאוהדי ב"ש, קודם כל למען ההגינות אומר שאני אוהד נתניה.
את האמת אין לי שינאה אליכם מעבר ליריבות הספוטיביות במשחקים נגדכם,להפך יש לי הרגשת הזדהות עם הקהל שלכם במיוחד באכזבות וההפסדים לצערנו...
נכון, היה לי הרבה יותר כואב אתמול (עד כמה שאפשר להיות יותר כואב)אם ממול היה קבוצה עם קהל אמיתי שכניראה היה גם רוקד לנו על הדם.
אבל ליראות את ה4 אלף,שחצי מהם לפחות לא ממש אוהדים,שחוגגים חצי דקה גביע ולדעת שליפני שנתיים הם גם זכו באליפות,ששם כניראה חגגו 5 דקות.
ולחשוב שאנחנו(וכשאני אומר אנחנו -אני מתכוון ל2 הקבוצות)כבר שנים הולכים אחרי הקבוצה לכל החורים באלפים,ולא רואים שום תואר(אם אתם לא מעל גיל 50),אז עם כל הסמפטיה לק"ש זה בטח לא מגיע להם...

אז בקשה קטנה מהאוהדים שלכם אל תכנסו לנו לאתרים לפזר מלח על הפצעים ,להיכנס לנהל שיחות ,לפעמים גם להתווכח זה מבורך. "לרקוד על הדם" זה ילדותי ומיותר...אני בטוח שגם בימים אחרי הפסדים גדולים שלכם גם אתם מרגישים ככה.....

נ.ב: עקיצה קטנה,הבאנו יותר קהל מהקהל שהבאתם נגד ר"ג.. יום טוב.

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

יהלום... כתב:לאוהדי ב"ש, קודם כל למען ההגינות אומר שאני אוהד נתניה.
את האמת אין לי שינאה אליכם מעבר ליריבות הספוטיביות במשחקים נגדכם,להפך יש לי הרגשת הזדהות עם הקהל שלכם במיוחד באכזבות וההפסדים לצערנו...
נכון, היה לי הרבה יותר כואב אתמול (עד כמה שאפשר להיות יותר כואב)אם ממול היה קבוצה עם קהל אמיתי שכניראה היה גם רוקד לנו על הדם.
אבל ליראות את ה4 אלף,שחצי מהם לפחות לא ממש אוהדים,שחוגגים חצי דקה גביע ולדעת שליפני שנתיים הם גם זכו באליפות,ששם כניראה חגגו 5 דקות.
ולחשוב שאנחנו(וכשאני אומר אנחנו -אני מתכוון ל2 הקבוצות)כבר שנים הולכים אחרי הקבוצה לכל החורים באלפים,ולא רואים שום תואר(אם אתם לא מעל גיל 50),אז עם כל הסמפטיה לק"ש זה בטח לא מגיע להם...

אז בקשה קטנה מהאוהדים שלכם אל תכנסו לנו לאתרים לפזר מלח על הפצעים ,להיכנס לנהל שיחות ,לפעמים גם להתווכח זה מבורך. "לרקוד על הדם" זה ילדותי ומיותר...אני בטוח שגם בימים אחרי הפסדים גדולים שלכם גם אתם מרגישים ככה.....

נ.ב: עקיצה קטנה,הבאנו יותר קהל מהקהל שהבאתם נגד ר"ג.. יום טוב.
היית חייב את העקיצה אדון "יהלום", אה ?
העיקר שהתעקשת לא לרקוד על הדם כי זה "ילדותי ומיותר".
שלום ולא להתראות
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אם כבר דיברת, הבאנו אז בסביבות ה25000 (ואתם 19000-20000 עפ״י הנתון הרשמי)

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

"אז בקשה קטנה מהאוהדים שלכם אל תכנסו לנו לאתרים לפזר מלח על הפצעים ,להיכנס לנהל שיחות ,לפעמים גם להתווכח זה מבורך. "לרקוד על הדם" זה ילדותי ומיותר...אני בטוח שגם בימים אחרי הפסדים גדולים שלכם גם אתם מרגישים ככה.....

נ.ב: עקיצה קטנה,הבאנו יותר קהל מהקהל שהבאתם נגד ר"ג.. יום טוב. "

- שמע זה המשפט הכי מצחיק ששמעתי, אתה חופר פה שעה מאשים אותנו בשטויות ( כשמי שעושה את כל הבלאגן זה הילדים בני 12 של נתניה שכותבים כל היום ב ONE ),
ואז ממשיך את ההתגרות, אז למה נכנסת לפה ? לך לONE תגיב שם, רק ככה אתם יודעים :)

נתחיל מעקיצות חזרה:
- בחצי גמר שאתם 20 דקות מרמת גן הבאתם 10000 כשהגיעו 14000 מב"ש ( בדרך של שעה וחצי ) ?!
או שאתה מתכוון לזה שהבאתם בגמר 20000 ולא שמעו אתכם 90 דקות ?
אגב, סתם בשביל לעקוץ אותך בחזרה, הבאנו נגד רמת גן יותר 25000 מוזמן להיכנס לגוגל ולחפש את הכתבה.
אז במקום להיכנס לפה ולנסות להיות בסדר ואז בסוף לשלוח עקיצה , תרגיע קודם כל תאנשים שלך בנתניה, להיכנס לONE ניהיה כבר מגעיל מכל התגובות שם.

ניפגש בשנה הבאה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
יהלום...

שליחה על ידי יהלום... »

סליחה מראש שלא הבנתם אותי נכון.
התכוונתי יותר,להודעות כמו " מגיע לכם" איזה כייף" באמצע שיחות אצלנו בסגנון "הלא נורא וכאלה..."
דוגמא אישית: יש לי חבר אוהד שלכם,אתמול ההודעה הראשונה שקיבלתי זה ממנו :משתתף בצערך אחי..בדיוק כמו לפני שנה במשחק הירידה נגדכם,שאגב את הכרטיס למשחק הזה אני קניתי לו...וכמו שאני שלחתי לו אחרי החצי גמר..
אני לא יודע מה איתכם,אבל כשקבוצה כמו שלנו ,שלכם בני יהודה וכ"ו מפסידים תואר אני מתבאס במיוחד אם זה ל4 "קבוצות הצמרת" כי אם אתם מכירים אוהדים שלהם אתם גם מכירים את צורת ההתנשאות שלהם.כשהם לא מבינים כמה קשה להחזיק קהל גדול אחרי שנים בלי תואר,ואכזבות בכל משחק גדול.
בקשר לעידוד , באצטדיון הזה אי אפשר לשמוע את הקהל באמת בטח לא בצד המזרחי..וקשה לנהל עידוד עם כל העירבוב של הקהל,אתם עדיין רגילים לוסרמיל שזה גם מגרש בלי אקוסטיקה(לא גרוע כמו ר"ג אבל גם גרוע)כשתעברו למגרש החדש עם האקוסטיקה אתם תיראו איך העוצמה שלכם עולה פי 100,והקהל שלכם יהיה הרבה יותר עוצמתי...

ברור שגם אני נגעל מהתגובות מוואן במיוחד עם הירידות הנמוכות,משיחות הלמי הביא יותר וכאלה אני לי בעיה וגם עם חבר שלי אנחנו מנהלים אותה לרוב עם פירגון הדדי..
לדעתי לב"ש יש יותר קהל מנתניה,אבל אתמול באו יותר מימה שהבאתם נגד ר"ג,להסתכל מה רושמים בתקשורת זה לא מדד למה שמגיע(דוגמא -בחצי הגמר שישבנו ב11-12 ושער 2 רשמו שבאו 12 וחצי אלףף)
אני לא צריך להסתכל בגוגל כדי לדעת כמה באתם נגד ר"ג ,מלאתם את 3-4 ומ5 עד 13.ומי שהיה במשחק ונמצא כאן יכול לאשר.
נתניה מלאו אתמול את 3-4 את היציע המרכזי בין 3-2,ומשער 8 עד 16,ומי שמכיר את ר"ג יודע ששער 13-16 יותר גדול משער 5-7,וזה בלי השער במרכזי בין 2-3 ויציעי הכסף שהיו שניהם צהובים.אם דידי הררי היה אומר בכריזה 27 אלף אוהדי נתניה שאר התקשורת היו הולכים אחריו.
ועם כל זה לדעתי בגמר הבא שלכם(אם זה יהיה נגד קבוצה קטנה)אתם תביאו יותר ..כמו שנגד ר"ג הבאתם הרבה יותר מימה שהבאתם בגמר נגד מכבי ת"א.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

יהלום... כתב:סליחה מראש שלא הבנתם אותי נכון.
התכוונתי יותר,להודעות כמו " מגיע לכם" איזה כייף" באמצע שיחות אצלנו בסגנון "הלא נורא וכאלה..."
דוגמא אישית: יש לי חבר אוהד שלכם,אתמול ההודעה הראשונה שקיבלתי זה ממנו :משתתף בצערך אחי..בדיוק כמו לפני שנה במשחק הירידה נגדכם,שאגב את הכרטיס למשחק הזה אני קניתי לו...וכמו שאני שלחתי לו אחרי החצי גמר..
אני לא יודע מה איתכם,אבל כשקבוצה כמו שלנו ,שלכם בני יהודה וכ"ו מפסידים תואר אני מתבאס במיוחד אם זה ל4 "קבוצות הצמרת" כי אם אתם מכירים אוהדים שלהם אתם גם מכירים את צורת ההתנשאות שלהם.כשהם לא מבינים כמה קשה להחזיק קהל גדול אחרי שנים בלי תואר,ואכזבות בכל משחק גדול.
בקשר לעידוד , באצטדיון הזה אי אפשר לשמוע את הקהל באמת בטח לא בצד המזרחי..וקשה לנהל עידוד עם כל העירבוב של הקהל,אתם עדיין רגילים לוסרמיל שזה גם מגרש בלי אקוסטיקה(לא גרוע כמו ר"ג אבל גם גרוע)כשתעברו למגרש החדש עם האקוסטיקה אתם תיראו איך העוצמה שלכם עולה פי 100,והקהל שלכם יהיה הרבה יותר עוצמתי...

ברור שגם אני נגעל מהתגובות מוואן במיוחד עם הירידות הנמוכות,משיחות הלמי הביא יותר וכאלה אני לי בעיה וגם עם חבר שלי אנחנו מנהלים אותה לרוב עם פירגון הדדי..
לדעתי לב"ש יש יותר קהל מנתניה,אבל אתמול באו יותר מימה שהבאתם נגד ר"ג,להסתכל מה רושמים בתקשורת זה לא מדד למה שמגיע(דוגמא -בחצי הגמר שישבנו ב11-12 ושער 2 רשמו שבאו 12 וחצי אלףף)
אני לא צריך להסתכל בגוגל כדי לדעת כמה באתם נגד ר"ג ,מלאתם את 3-4 ומ5 עד 13.ומי שהיה במשחק ונמצא כאן יכול לאשר.
נתניה מלאו אתמול את 3-4 את היציע המרכזי בין 3-2,ומשער 8 עד 16,ומי שמכיר את ר"ג יודע ששער 13-16 יותר גדול משער 5-7,וזה בלי השער במרכזי בין 2-3 ויציעי הכסף שהיו שניהם צהובים.אם דידי הררי היה אומר בכריזה 27 אלף אוהדי נתניה שאר התקשורת היו הולכים אחריו.
ועם כל זה לדעתי בגמר הבא שלכם(אם זה יהיה נגד קבוצה קטנה)אתם תביאו יותר ..כמו שנגד ר"ג הבאתם הרבה יותר מימה שהבאתם בגמר נגד מכבי ת"א.
אני אישית לא רוצה לעשות תחרות, ואני מסכים איתך לגביי תארים של קבוצות כמו בני יהודה כמוכם, כמונו וכו', ואתמול למרות היריבות הספורטיבית שהייתה ביננו עם השנים רציתי שאתם תזכו בגביע, באמת שרציתי את זה שראיתי את הדקות האחרונות של 90 הדקות+הארכה, וחבל לי שלא זכיתם.
אבל לא נורא שנה הבאה אתם חוזרים לליגת העל שהולכת להיות מעניינת מאוד ואם בני יהודה אכן ישארו בליגה אז היא תהיה יותר קשה וגם בלי מכבי לוזון (הקבוצה היחידה שהייתי רוצה שתעלם ממפת הכדורגל יחד עם הלוזונים), ואולי גם יותר מרתקת.
ואני מסכים איתך לגביי הקהלים של 4 הגדולות, במיוחד הקהל של מכבי תל אביב שהם קהל הכי שחצן שיצא לי לראות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
NATAN93

שליחה על ידי NATAN93 »

מתקן את היהלום ואת כולם היו יותר מ18000 אלף אדומים 15000 פחות או יותר היו ביציעים שהוקצעו לב"ש ועוד 3000 ליציע של מכבי פ"ת וק"ש אני אחד מהם שישבתי ביצעי של ק"ש וישבו איתי עוד מלא וגם בשל פ"ת היה אדום מלא תבדקו את זה אני אומר בוודאות שהיו מעל 18000 יש לנו פוטנציאל גדול אם רק במשחק העלייה הבאנו 13000 אז מה זה חצי גמר גביע? ונתנייתי אל תתחיל כי אין לכם יותר אוהדים מאיתנו נקודה!!! ראינו כמה הבאתם לחצי גמר ומי הביא יותר

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

בחיים לא הבנתי את המלחמה אגו הזו של "למי יש יותר גדול..."

יש לכם אחלה קהל, לנו יש אחלה קהל כל אחד במימדיו שלו.

בסה"כ אני מעדיף קבוצות כמוכם, כמו הפועל פ"ת, בני יהודה וכן הלאה..

השנאה שלי זה הקבוצות הקטנות והמיותרות עם 50 אוהדים שרק באים להפריע ולא לשחק כדורגל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אגב, מצדי שיהיו לכם 300,000 אוהדים במשחק ממוצע, אותי מעניין האיכות. ברגע שניכנס לאיצטדיון נהפוך מקהל גדול לקהל מבעית וזו המטרה

סמל אישי של משתמש
יהלום מלוטש

שליחה על ידי יהלום מלוטש »

שלום לאוהדי ב"ש. גם אני כמו המשתמש "יהלום" אוהד נתניה. קודם כל, כל הכבוד על העונה היה שעשיתם, זה לא מובן מאליו ומאחל לכם בצלחה גם בעונה הבאה.
אני מסכים עם "יהלום" (חוץ מכך שאמר שיש לכם יותר קהל, לדעתי לנו יש יותר:) ) וגם לי נמאס מכל הריבים המטומטמים האלה בין שתי הקבוצות. ברור לי שהקללות בין שתי הקבוצות לא יפסקו גם בעונה הבאה, אבל לפעמים מריבים מטופשים באינטרנט הדברים יכלים לגלוש למקומות מסוכנים ואת זה הייתי רוצה למנוע.
כשראיתי את חילופי הקללות בין שתי הקבוצות בחצי הגמר נגעלתי וחשבתי על מה יהיה בשנה הבאה.
אולי אני תמים מידי אבל הייתי מציע לשני ראשי אירגוני האוהדים להחליף כמה מילים בינהם ולסגור את הכאילו סכסוך הזה. כולנו רוצים להגיע למגרש וליהנות וגם אם מידי פעם יש קללות, חשוב לדאוג שזה ישאר כך ולא יגלוש מעבר לכך. אפשר לחשוב שיש יריבות על רקע דת או לאום.

יש לכם אירגון חדש, לנו יש אירגון עם אנשים איכותיים, שמישהו ירים את הכפפה ויעשה משהו. אני לא באירגון האוהדים אלא בסה"כ עוד אוהד שנאמס לו מכל הויכוחים המטופשים למי יש יותר וזה כבר הופך למפגשים אלימים בין שתי הקבוצות כמו שהיה ברעננה. לשתי הקבוצות קהל גדול מאוד. אתם הוכחתם זאת גם השנה, אנחנו הבאנו כמעט 25,000 לגמר הזה (יהלום חישב את כמות היציעים נכון) והגיע הזמן להפסיק עם הויכוחים האלה. לא חייבים לאהוב אחד את השני אבל תשימו לב שהמפגשים בין שתי הקבוצות הופכים להיות נפיצים ואת זה צריך לעצור!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

יהלום מלוטש - ארגוני האוהדים חברים וגם ישבו ביחד לפני חצי גמר הגביע. לא הם יוצרים את הבעיות במשחקים שלנו.

סמל אישי של משתמש
יהלום מלוטש

שליחה על ידי יהלום מלוטש »

לא ידעתי ואני שמח לשמוע. אבל ראינו שזה לא ממש עזר. אני בטוח שהארגון שלנו יכול להשפיע על כמעט רוב הילדים שעושים בעיות, השאלה אם גם שלכם?

שלח תגובה