סיכום עונה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

סיכום עונה

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני אפתח בנימה אישית לפניי שאני אעבור לקטגוריות: מה אפשר לומר שלא אמרנו על העונה הזאת?
ברדה ובוזגלו מגיעים והופכים את הדמיון שלנו לפורה ועדיין אף אחד לא היה מנחש שבמשך 25 מחזורים נרדוף אחריי מכבי תל אביב ורק בגלל פלייאוף באמת חלש נסיים במקום השני בפער של 16 מהם, אף אחד לא היה מאמין שאנחנו נבטיח את אירופה לפניי שנכנסנו לפלייאוף ורשמית 5 מחזורים לסיום, אף אחד לא היה מנחש את זה, עונה שהתחילה מדיהם המשיכה עוד יותר מדהים והסתיימה בקול ענות חלושה והשאירה בנו ספקות, אכזבות אבל בעיקר תקוות וחלומות שהאימפריה שלנו אולי תחזור לקדמת הבמה ולא תהיה אפיזודה חולפת בצמרת.

השחקן המצטיין: לדעתי האישית אליניב ברדה, אם כל הכבוד לבוזגלו שמשך אותנו העונה, ההגעה של ברדה הייתה הרבה יותר מכרעת, הוא החזיר את הצבע ללחיים של הקבוצה הזאת, הוא נתן את מימד המנהיגות שכל כך היה חסר לנו בעונות שעברו.

השחקן המאכזב: יש מספר מצומצם אבל אני אישית התאכזבתי מנסאר שאומנם במשחקים האחרונים נראה טוב אבל זה לא מספיק, אני מקווה שעונה הבאה הוא ישאר וישדרג את עצמו בקיץ.

השחקן המפתיע: פלט, ירדנו עליו וגם אני ירדתי עליו, שלחנו אותו הביתה והנה הוא מסיים כמלך השערים עם 11 שערים שכל אחד נכבש במשחק אחר!

תגלית העונה: תגלית העונה מבחינתי בן אלגרבלי, לא ציפיתי ממנו ליותר מדיי, בכל זאת עוד שחקן מהנוער הכושל שלנו, למרות שבמשחק האחרון שהוא שיחק הוא לא היה טוב הוא שחקן טוב שעוד יכול להתגלות כבלם העתיד שלנו.

המשחק הכי טוב: מול בני סכנין, המשחק הכי קבוצתי, הכי יפה ועם שער שכל אחד מהשערים בצבע.

המשחק הכי גרוע: פה אין בכלל ספק המשחק הכי גרוע שלנו לדעתי האישית היה ההפסד הראשון מול קריית שמונה.

מחשבות לעתיד: אם חיזוק נכון אפשר גם עונה הבאה לעשות עונה טובה, ואסור לנו לפתח ציפיות מצד אחד אבל מצד שני אחריי עונה כזאת גדולה אסור למועדון ולאלישע לנוח על זרי הדפנה, חייבים להביא שחקנים שישדרגו את הסגל ויצעידו אותנו אולי לעוד עונה נהדרת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

Re: סיכום עונה

שליחה על ידי dor69 »

*שחקן- ברדה ובוזגלו ביחד, אין הכרעה מבחינתי
*תגלית- בן ביטון, ממש דוידזאדה בימין
*מאכזב- דג׳אני, ציפיתי לאחד הקשרים הטובים בליגה קיבלתי שחקן רך ואנמי
*המשחק- מכבי בבית הראשון. ניצחון עם כל כך הרבה לב
*המשחק החלש- רעננה בחוץ, הכי מתסכל
*שער העונה- הסומבררו. כל הגועל באותו משחק, כל העצבים, כל התחושות המגעילות נעלמו והפכו לטירוף

סמל אישי של משתמש
barakoren

Re: סיכום עונה

שליחה על ידי barakoren »

שחקן העונה: סוארס
מאכזב; הובר
תגלית: בן ביטון
המשחק הטוב: מכבי בבית
המחשק החלש: קרית שמונה בבית (2-0)
שער העונה: נאסר בעכו

שלח תגובה