שוער פח *** !!
שוער פח *** !!
נמאס כבר מהשוער הזה חצי מהשערים שלנו העונה הם בגללו שבינו שוער לעתיד נמאס כבר זה הזמן לקדם צעירים זה הזמן לתת במה בעמדת השוער לאחד מהצעירים שלנו
אסי כבר מזמן לא אותו אסי למרות ששבוע שעבר הוא נתן משחק יציב השבוע שוב ראינו תטעויות שלו
איך זה שכל שוער בעולם יודע שמובילים לא משחקים מהר !! ואצלנו זה הפוך שמובילים משחקים מהר שאנחנו בפיגור הוא משחק לאט לא מבין את זה
ולאדון נדב קידר עכשיו אנחנו מבינים איך זרקו אותך מנתניה כדי לך לתפוס את עצמך בידים
למרות הכל ב"ש שיחקה ב10 שחקנים ומגיע לכל השחקנים כל הכבוד [ גם לאלה שביקרתי ] הגענו למצבים יצרנו אותם הנענו כדור יפה מליקסון שחקן שלא רואים גם בליגת העל ...
הרבה חוסר מזל היה לנו החמצות של קדוסי 2 של פדידה והצלה מהקו של מההקפצה של מליקסון
שנה הבאה העמדות הכי חשובות לשיפור זה בלם ושוער ואת זה כולם ראו היום
סמיוני צריך לשחק ורואים את זה כל שבוע בתקופה האחרונה
וגם מילה טובה לגיא לוי כל הכבוד שלמרות האדום כולם חשבו שיכניס קשר אחורי או בלם הוא הוריד את זולו להיות חצי בלם חצי קשר אחורי וזה היה די בסדר
מקווה שנמשיך במגמת הכדורגל ההתקפי אנחנו נעלה ליגה לא יעזור כלום לאף אחד
ועוד מילה על הקהל היום לא היה שום דבר נגד הקבוצה כל הכבוד
זה שי !
אסי כבר מזמן לא אותו אסי למרות ששבוע שעבר הוא נתן משחק יציב השבוע שוב ראינו תטעויות שלו
איך זה שכל שוער בעולם יודע שמובילים לא משחקים מהר !! ואצלנו זה הפוך שמובילים משחקים מהר שאנחנו בפיגור הוא משחק לאט לא מבין את זה
ולאדון נדב קידר עכשיו אנחנו מבינים איך זרקו אותך מנתניה כדי לך לתפוס את עצמך בידים
למרות הכל ב"ש שיחקה ב10 שחקנים ומגיע לכל השחקנים כל הכבוד [ גם לאלה שביקרתי ] הגענו למצבים יצרנו אותם הנענו כדור יפה מליקסון שחקן שלא רואים גם בליגת העל ...
הרבה חוסר מזל היה לנו החמצות של קדוסי 2 של פדידה והצלה מהקו של מההקפצה של מליקסון
שנה הבאה העמדות הכי חשובות לשיפור זה בלם ושוער ואת זה כולם ראו היום
סמיוני צריך לשחק ורואים את זה כל שבוע בתקופה האחרונה
וגם מילה טובה לגיא לוי כל הכבוד שלמרות האדום כולם חשבו שיכניס קשר אחורי או בלם הוא הוריד את זולו להיות חצי בלם חצי קשר אחורי וזה היה די בסדר
מקווה שנמשיך במגמת הכדורגל ההתקפי אנחנו נעלה ליגה לא יעזור כלום לאף אחד
ועוד מילה על הקהל היום לא היה שום דבר נגד הקבוצה כל הכבוד
זה שי !

- משוגע אדום
Re: שוער פח *** !!
חחח שי אחי לא הגיע הזמן לשנות את התמונה של גיא לוי?!
המשכנו הלאה...
המשכנו הלאה...
אנחנו 5 נקודות מהמקום שמוביל למבחנים ועם משחק אחד פחות.
בהחלט יהיה בסדר בע"ה.
בהחלט יהיה בסדר בע"ה.

נדב קידר היה היום ממש גרוע.
אסי רחמים לא אשם.
ודווקא היום, מליקסון היה חלש.
אבל טוב לראות שלשם שינוי אתה מעריך את גיא לוי
אסי רחמים לא אשם.
ודווקא היום, מליקסון היה חלש.
אבל טוב לראות שלשם שינוי אתה מעריך את גיא לוי

מליקסון היה חלש תגיד לי אתה חולם ניראה לי הוא עשה מה שהוא רוצה במשחק ונתן שתי שלוש כדורים לגול שעם החלוצים שלך היו יודעים לנצל את זה אז היה טוב
אחד לקדוסי שנגח מעל השער אחד לפדידה בסוף שהוא בעט לאמצע ועוד כדור לפדידה שבמקום לקחת תכדור חשב שהוא בנבדל ועזב אותו מול השוער
אסי לא אשם ??? אז מי אשם בגול השני אני ??? במקום לשחק לאט ולהעביר את הזמן כמו שכל שוער עושה בטח שאתה עם 10 שחקנים הוא העדיף למסור מהר וכרגיל לסבך את ההגנה שלנו שאיבדה תכדור בגלל הלחץ שאותו אסי התחיל לא עושים דבר כזה
נדב קידר היום היה פשוט במילה אחת בושה
זה שי !
אחד לקדוסי שנגח מעל השער אחד לפדידה בסוף שהוא בעט לאמצע ועוד כדור לפדידה שבמקום לקחת תכדור חשב שהוא בנבדל ועזב אותו מול השוער
אסי לא אשם ??? אז מי אשם בגול השני אני ??? במקום לשחק לאט ולהעביר את הזמן כמו שכל שוער עושה בטח שאתה עם 10 שחקנים הוא העדיף למסור מהר וכרגיל לסבך את ההגנה שלנו שאיבדה תכדור בגלל הלחץ שאותו אסי התחיל לא עושים דבר כזה
זה שי !

אין הגנה בקבוצה הזאת וחלק מזה זה אסי רחמים.
העניין הוא שבעונה אין איזה משהו באופק.
אני מאוד מקווה שאסי לא חולם לעשות עונת פרישה בליגת העל, זה ייגמר רע.
העניין הוא שבעונה אין איזה משהו באופק.
אני מאוד מקווה שאסי לא חולם לעשות עונת פרישה בליגת העל, זה ייגמר רע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מי אשם בגול השני? שחקן אחד ושמו ג'סטין זולו. איבוד כדור כל כך שטותי שהוביל לשער.זה שי ! כתב:אסי לא אשם ??? אז מי אשם בגול השני אני ??? במקום לשחק לאט ולהעביר את הזמן כמו שכל שוער עושה בטח שאתה עם 10 שחקנים הוא העדיף למסור מהר וכרגיל לסבך את ההגנה שלנו שאיבדה תכדור בגלל הלחץ שאותו אסי התחיל לא עושים דבר כזה
זה שי !
אסי לא אשם בגול השני , המשחקים שלהם ברחבה, זה הגורם .
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
מי סיבך אותם זולו אביתר לא אסי שכאשר 5 שחקנים של לוד בחצי שלנו במקום לשחק לאט העדיף למסור מהר ובלי לשיים בל שיש שם שחקן של לוד שחטף תכדור
אסי כבר מזמן זה לא זה הגיע הזמן יאללה מספיק גם בנגיחה שלהם שהצלנו מהקו זה טעות שלו זה כדור של שוער והוא לא יצא אליו וזה מה שכמעט עשה 2-0 ללודאים
זה שי !
אסי כבר מזמן זה לא זה הגיע הזמן יאללה מספיק גם בנגיחה שלהם שהצלנו מהקו זה טעות שלו זה כדור של שוער והוא לא יצא אליו וזה מה שכמעט עשה 2-0 ללודאים
זה שי !

כל משחק אחד הבלמים קידר/אלול עושה טעות של ליגה ג שגורמת לגול.
היום קידר אשם בראשון וזולו בשני.
לא לשכוח ששחיקנו מדקה 20 עם 10 שחקנים וזה לא פשוט.
היום קידר אשם בראשון וזולו בשני.
לא לשכוח ששחיקנו מדקה 20 עם 10 שחקנים וזה לא פשוט.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
רווית (: כתב:אסי לא אשם בגול השני , המשחקים שלהם ברחבה, זה הגורם .
ובראשון כן?!..
גם אחרי 100 ניסיונות לא תצא לאחמד סאבע בעיטה כ"כ מושלמת, חדה, חזקה ומדוייקת שניצלה במלואם את גבולות השער - לקורה ופנימה. בעיטה שתכניע כמעט כל שוער.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שי,
גיא לוי הוכיח שהוא ממש לא פחדן אפילו לדעתי לקח סיכון שאף מאמן אחר לא היה לוקח, אז בבקשה שנה את התמונה.
לגבי אסי הוא ממשיך להציג יכולת דיי חלשה כל בעיטה למסגרת שמצריכה זינוק נכנסת לשער מה גם שההגנה לא עוזרת לו חבל שלא הביאו בלם שיחליף את שני הלצנים אלול את קידר.
גיא לוי הוכיח שהוא ממש לא פחדן אפילו לדעתי לקח סיכון שאף מאמן אחר לא היה לוקח, אז בבקשה שנה את התמונה.
לגבי אסי הוא ממשיך להציג יכולת דיי חלשה כל בעיטה למסגרת שמצריכה זינוק נכנסת לשער מה גם שההגנה לא עוזרת לו חבל שלא הביאו בלם שיחליף את שני הלצנים אלול את קידר.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דיי כבר אורי מה אתה עיוור או מה
לא ראית איך הוא סיבך את ההגנה בגול השני הכדור היה ביד שלו במקום להחזיק אותו הוא שיחרר מהר לאילוז ואילוז נלחץ כי לחצו בחצי שלנו וזולו איבד תכדור וככה נבע השער
אז מי אשם?
זה שי!
לא ראית איך הוא סיבך את ההגנה בגול השני הכדור היה ביד שלו במקום להחזיק אותו הוא שיחרר מהר לאילוז ואילוז נלחץ כי לחצו בחצי שלנו וזולו איבד תכדור וככה נבע השער
אז מי אשם?
זה שי!

זולו. עכשיו אסי אשם שההגנה שלו לא ידעה להסתדר כשהכדור היה אצלה?זה שי ! כתב:דיי כבר אורי מה אתה עיוור או מה
אז מי אשם?
זה שי!