הסעיף שיחרור כבר לא מהווה בעיה ?גיל שגיב כתב:עדכון חם מהתנור !
אם לא יקרה משהו בלתי צפוי מליקסון אצלנו בעונה הבאה !
לפי המידע שקיבלתי, יש התקדמות משמעותית במשא ומתן איתו.
רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
Re: מליקסון במו"מ מתקדם!
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

למיטב הבנתי לא.סתיו רווח!.! כתב: הסעיף שיחרור כבר לא מהווה בעיה ?
אם זה מעניין מישהו זו ההודעה שקיבלתי מהמקור ב whatsapp לפני חצי שעה :
"מליקסון קרוב מאוד, אם לא יהיה משהו לא צפוי הוא פה שנה הבאה".
- סתיו רווח!.!
- יצירת קשר:
על פי וואן מכבי פנתה אליו.. וניראה שהם חזק בתמונה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

- dardasmiley
לא ממש מאמין לוואן. הם לרוב מפריחים הנפצות, בעיקר כשמי שחתום על הכתבה הוא הכתב לענייני ב"ש, מה לו ולמכבי?סתיו רווח!.! כתב:על פי וואן מכבי פנתה אליו.. וניראה שהם חזק בתמונה
אבל אם בסוף זה יקרה ומאור יחזור לארץ ולא לב"ש זה כשלון מאוד מאוד גדול של אלונה. היות והיא מחזיקה ביכולת להשוות לו כל הצעה. מכבי לא משתגעת בסכומים שהיא מוציאה, וכמעט תמיד אנחנו אמורים להיות מסוגלים לעמוד בזה.
- סתיו רווח!.!
- יצירת קשר:
גם הכתב של מכבי כתב את הכתבה חח ואם מכבי באמת מציעה 800 אלף יורו קשה לי להרמין שאלונה יכולה להשוות את הסכום הזה ...dardasmiley כתב:
לא ממש מאמין לוואן. הם לרוב מפריחים הנפצות, בעיקר כשמי שחתום על הכתבה הוא הכתב לענייני ב"ש, מה לו ולמכבי?
אבל אם בסוף זה יקרה ומאור יחזור לארץ ולא לב"ש זה כשלון מאוד מאוד גדול של אלונה. היות והיא מחזיקה ביכולת להשוות לו כל הצעה. מכבי לא משתגעת בסכומים שהיא מוציאה, וכמעט תמיד אנחנו אמורים להיות מסוגלים לעמוד בזה.
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

- dardasmiley
מכבי לא מציעה 800,000 יורו. זה הסכום שואלנסיין "דורשת"...סתיו רווח!.! כתב: גם הכתב של מכבי כתב את הכתבה חח ואם מכבי באמת מציעה 800 אלף יורו קשה לי להרמין שאלונה יכולה להשוות את הסכום הזה ...
השאלה היא האם מכבי יכולה לפנות אליו?
הבנתי שיש לו סעיף בחוזה שבמידה והוא חוזר זה רק לב״ש
כולנו חייבים להבין משהו. אם כל הרצון שמאור ישחק פה שנה הבאה כרגע הסיכויים נוטים לאפס בגלל הסכום הענק שאפילו מכבי ת"א "הגדולה והעשירה" לא תסכים לשלם. אני אומר את זה בגלל סיבה אחת ויחידה: אני כבר צופה את כל העליהום של חלק מהאוהדים כלפי ההנהלה (קמצנית וכו'), ובאמת שכולנו חייבים להיכנס לפרופורציות ולקחת את זה בצורה הכי טובה בעולם, אם יגיע: זכינו, אם לא נקווה ששנה הבאה או בתום החוזה שלו בולנסיאן הוא יגיע.
הסעיף הזה לא שווה הרבה. אם מאור יתעקש שהוא רוצה לחזור לארץ ולא לבאר שבע, הסעיף הזה לא יעצור אותו.azb852 כתב:השאלה היא האם מכבי יכולה לפנות אליו?
מכבי כמובן יכולה לפנות אליו ויכולה להציע לו הצעות, זה לא אומר שמאור רוצה/מעדיף לשחק שם.
אם מאור חוזר לארץ, לדעתי זה רק לפה. מה גם שהבדלי השכר שיציעו לו כאן ובמכבי לא גבוה(אם בכלל).
זה מו"מ. כמו בכל מו"מ נוקבים סכום גבוה על ההתחלה ומשם מתחילים לרדת. בכל מקרה צריכים לקרות 2 דברים כדי שמאור יגיע לפה:talb55 כתב:כולנו חייבים להבין משהו. אם כל הרצון שמאור ישחק פה שנה הבאה כרגע הסיכויים נוטים לאפס בגלל הסכום הענק שאפילו מכבי ת"א "הגדולה והעשירה" לא תסכים לשלם. אני אומר את זה בגלל סיבה אחת ויחידה: אני כבר צופה את כל העליהום של חלק מהאוהדים כלפי ההנהלה (קמצנית וכו'), ובאמת שכולנו חייבים להיכנס לפרופורציות ולקחת את זה בצורה הכי טובה בעולם, אם יגיע: זכינו, אם לא נקווה ששנה הבאה או בתום החוזה שלו בולנסיאן הוא יגיע.
1. מאור צריך לרצות לחזור לארץ ולסיים את הקריירה האירופית שלו.
2. אלונה תסכים להוציא שוב סכומים גבוהים כמו בקיץ שעבר.
אם מאור יחליט שהוא חוזר לארץ, אני מאמין שאלונה תפתח את הכיס ותביא אותו.
הצגת פה עובדות על יבש אחי.
ברור לכולנו שזה בדיוק כל התרחישים החיובים שצריכים לקרות בכדי שמליקסון ישחק פה. משאים ומתנים בכדורגל ברמות האלה לא עובדים על שיטת הזרוק מחיר ונגיע לעמק השווה ולראיה נוואקמה, מנגה (שנה שעברה) ועוד אלף ואחת דוגמאות שחצי מהקבוצות רצו ולא הצליחו להתגמש במחיר. כמו כל עסק ככה גם קבוצות כדורגל רוצות לעשות רווח.
אני ניסיתי טיפה להוריד לקרקע, לא בשביל לבאס אף אחד אלא ההפך לשמור על מומנטום חיובי אצל האוהדים. לדעתי בו זמנית הפועל צריכה לבדוק עוד אופציות נוספות ברמה גבוה.
ברור לכולנו שזה בדיוק כל התרחישים החיובים שצריכים לקרות בכדי שמליקסון ישחק פה. משאים ומתנים בכדורגל ברמות האלה לא עובדים על שיטת הזרוק מחיר ונגיע לעמק השווה ולראיה נוואקמה, מנגה (שנה שעברה) ועוד אלף ואחת דוגמאות שחצי מהקבוצות רצו ולא הצליחו להתגמש במחיר. כמו כל עסק ככה גם קבוצות כדורגל רוצות לעשות רווח.
אני ניסיתי טיפה להוריד לקרקע, לא בשביל לבאס אף אחד אלא ההפך לשמור על מומנטום חיובי אצל האוהדים. לדעתי בו זמנית הפועל צריכה לבדוק עוד אופציות נוספות ברמה גבוה.
למה הוא צריך עכשיו לסיים את הקריירה שלו באירופה? הוא רק בן 29, אם עכשיו הוא חוזר לישראל הוא כבר לא יצא שוב לאירופה, עכשיו זאת ההזדמנות שלו לשחק שנתיים באיזה קבוצה באירופה ואז בגיל 31-32 לחזור ולסיים פה את הקריירה. אני גם מאמין שזה מה שיקרה בסוף, הלואי ואני טועהCrazyRed7 כתב: הסעיף הזה לא שווה הרבה. אם מאור יתעקש שהוא רוצה לחזור לארץ ולא לבאר שבע, הסעיף הזה לא יעצור אותו.
מכבי כמובן יכולה לפנות אליו ויכולה להציע לו הצעות, זה לא אומר שמאור רוצה/מעדיף לשחק שם.
אם מאור חוזר לארץ, לדעתי זה רק לפה. מה גם שהבדלי השכר שיציעו לו כאן ובמכבי לא גבוה(אם בכלל).
זה מו"מ. כמו בכל מו"מ נוקבים סכום גבוה על ההתחלה ומשם מתחילים לרדת. בכל מקרה צריכים לקרות 2 דברים כדי שמאור יגיע לפה:
1. מאור צריך לרצות לחזור לארץ ולסיים את הקריירה האירופית שלו.
2. אלונה תסכים להוציא שוב סכומים גבוהים כמו בקיץ שעבר.
אם מאור יחליט שהוא חוזר לארץ, אני מאמין שאלונה תפתח את הכיס ותביא אותו.
חברים,azb852 כתב:השאלה היא האם מכבי יכולה לפנות אליו?
תבינו שהסעיף הזה הוא לא סעיף שמחייב אותו לשחק בבאר שבע, אף שחקן לא יחתום על סעיף כזה. הסעיף הזה אומר שלנו יש זכות ראשונים להשוות כול הצעה שהוא יקבל- כלומר, מכבי מציעה חצי מיליון? אם אנחנו נציע את אותו הסכום הוא ישחק אצלנו, אבל אם מכבי תציע יותר זכותו לבחור לשחק שם.
זה הבדל מאוד משמעותי בין האפשרות להשוות כול הצעה וזכות ראשונים לזה, לבין "חובה" לחזו לשחק בקבוצה ספציפית.
לא אמרתי שהוא צריך. אמרתי שזאת הבעיה העיקרית כרגע - האם מאור יסכים לסיים את הקריירה באירופה ולחזור עכשיו לארץ ולא הצעה כזאת או אחרת ממכבי ת"א.niv1 כתב: למה הוא צריך עכשיו לסיים את הקריירה שלו באירופה? הוא רק בן 29, אם עכשיו הוא חוזר לישראל הוא כבר לא יצא שוב לאירופה, עכשיו זאת ההזדמנות שלו לשחק שנתיים באיזה קבוצה באירופה ואז בגיל 31-32 לחזור ולסיים פה את הקריירה. אני גם מאמין שזה מה שיקרה בסוף, הלואי ואני טועה
800 אלף יורו?? סופית ירד מהפרק... גם אם זה יהיה 400 אלף יורו אלונה לא תפזר סכום כזה .
Next....
Next....