אג'ידה--משחק 90 דקות במדי ניגריה
Re: אג'ידה--משחק 90 דקות במדי ניגריה
לדעתי באר שבעי הוא שלומי12 למתקדמים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
באר שבעי הוא אוהד מכבי!taltal כתב:לדעתי באר שבעי הוא שלומי12 למתקדמים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
באר שבעי סביר להניח אוהד באר שבע עוד מאז שהיית בתכנון, כל אחד נהיה לי כאן פרשן, תלמדו לקבל את האמת בפנים, הגיע הזמן שמישהו יוציא אותה חבורה של חיים בסרט, העונה הזאת שיבשה לכם ת'שכל.דר אדום בנשמה כתב: באר שבעי הוא אוהד מכבי!
אתה מאשים שחקן של הקבוצה במעשה פלילי ... נורא לואלי מצידך אוהד
אף אחד לא אומר שאסור להעביר ביקורת ואתה מוזמן לבדוק את הפוסטים שלי תחת השם הקודם המאוד יצירתי alex
בעונות הקודמות ...ותראה שממש לא חסכתי שם ביקורת אבל בין זה לבין לזרוק מילים כמו מכירת משחק או רוב הפוסטים המעכירי אוירה שלך בעונה שהיא לא פחות מאשר היסטורית יש הבדל גדול
אף אחד לא אומר שאסור להעביר ביקורת ואתה מוזמן לבדוק את הפוסטים שלי תחת השם הקודם המאוד יצירתי alex
בעונות הקודמות ...ותראה שממש לא חסכתי שם ביקורת אבל בין זה לבין לזרוק מילים כמו מכירת משחק או רוב הפוסטים המעכירי אוירה שלך בעונה שהיא לא פחות מאשר היסטורית יש הבדל גדול
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כאילו שכל הבאר שבעים אוהדים את הפועל באר שבע אהאmaor20094 כתב:באר שבעי זה הסוכן מוסד של קרויף

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גול הזויי.
זה שהוא חלק מהקבוצה שלי אומר שאני צריך לפסוח עליו? להפך! שחקן הפועל באר שבע צריך להיות בעל ערכים, ואחרי הקטע אתמול לדעתי לאג'ידה אין ערכים עם כל האהבה אליו.אלכס כתב:אתה מאשים שחקן של הקבוצה במעשה פלילי ... נורא לואלי מצידך אוהד
ואני שוב אומר מי שראה את הקטע ואמר לעצמו בבירור שאג'ידה לא מכר כנראה משהו לא בסדר אצלו, אין שקוף יותר מזה לצערי (צפו שוב ועקבו רק אחרי תנועת היד).
ובקשר לפוסטים שלי, מעכירי אווירה? אתם מקבלים את האמת בפנים, תתרגלו, לפחות מישהו אחד כאן זורק לכם אותה בפנים, אנשים השתגעו פה אחרי העונה האחרונה, לא הכל טוב וכיפי וכשמישהו מזיין את הקבוצה שלי בעקיפין אני יוצא נגדו.
תמשיכו להגיד מכבי, קרויף ושאר זיוני שכל ואני אמשיך לזרוק לכם ת'אמת בפנים עד שתתחילו להיות אובייקטיבים.
טוב שיהיה לך לבריאות בתוך העולם הפסימי הזה שאתה חי בו
אתה אוהב להשתמש במילה " פנים " אה ...באר שבעי כתב: זה שהוא חלק מהקבוצה שלי אומר שאני צריך לפסוח עליו? להפך! שחקן הפועל באר שבע צריך להיות בעל ערכים, ואחרי הקטע אתמול לדעתי לאג'ידה אין ערכים עם כל האהבה אליו.
ואני שוב אומר מי שראה את הקטע ואמר לעצמו בבירור שאג'ידה לא מכר כנראה משהו לא בסדר אצלו, אין שקוף יותר מזה לצערי (צפו שוב ועקבו רק אחרי תנועת היד).
ובקשר לפוסטים שלי, מעכירי אווירה? אתם מקבלים את האמת בפנים, תתרגלו, לפחות מישהו אחד כאן זורק לכם אותה בפנים, אנשים השתגעו פה אחרי העונה האחרונה, לא הכל טוב וכיפי וכשמישהו מזיין את הקבוצה שלי בעקיפין אני יוצא נגדו.
תמשיכו להגיד מכבי, קרויף ושאר זיוני שכל ואני אמשיך לזרוק לכם ת'אמת בפנים עד שתתחילו להיות אובייקטיבים.

לא הייתי רוצה לקבוע בנחרצות כזו שאג'ידה מכר אבל בואו נודה על האמת אין קשר בין העבירה המיניאטורית שעושים עליו לבין התנועה שבה הוא דוחף עם היד את הכדור לכיוון השער.
ראיתי הרבה פעמים בלמים נכנסים בשוערים, לא זכור לי שבאחד מהם השוער העיף את הכדור לתוך השער ועוד בצורה כזו.
זה לא אומר שזה מכור, אך זה בהחלט נראה לא טוב.
זה לא אומר שזה מכור, אך זה בהחלט נראה לא טוב.
ראה מה זה אלכס, יש עוד אוהדים שהם לא לויאלים... חשבת לרגע שאולי משהו לא בסדר אצלך או אצל אג'ידה?
- dardasmiley
גם אם לאף הבאר שבעי שלכם זה לא מריח טוב כל עוד אף אחד לא אמר אחרת, זה כשר וחוקי ולגיטימי. אם וכאשר, חס וחלילה, מישהו בניגריה או בכדורגל העולמי יחליט שמריך לפתוח בחקירה, תוכלו להמשיך לקשקש האם מכה או מכירה. בינתיים תורידו את הראש וחבקו את אוסטין חזק חזק.
א.ברור שיש דברים שהם לא בסדר אצלי ...אני בן אדם ...אבל אני לא מבקר באופן שיטתי את המהלכים של הקבוצה כאילו שיש לי איזה רפלקס
ב. זה משחק רשמי של פיפא ולכן אם הם יראו לנכון לחקור הם יחקרו
ג.אני חושב שאנחנו כאוהדי הקבוצה צריכים לתת תמיכה לשחקנים כתגובה ראשונה...
ב. זה משחק רשמי של פיפא ולכן אם הם יראו לנכון לחקור הם יחקרו
ג.אני חושב שאנחנו כאוהדי הקבוצה צריכים לתת תמיכה לשחקנים כתגובה ראשונה...