בעיה במחשבה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
talb55

בעיה במחשבה

שליחה על ידי talb55 »

חלון העברות מביא איתו חרושת שמועות בכל שנה מחדש. אבל השנה באמת שאני מוצף ברגשות על טעויות בחשיבה על הרכש.
שמות עולים באוויר בכל העמדות שהן לא הקריטיות והחשובות לחיזוק. מסקנות העונה שעברה הן שהחלק החלש ביותר בקבוצה שלנו הוא הקישור ובאמת מאז שהתחיל הקיץ לא ראיתי שום מאמץ לחזק את החלק הקריטי ביותר. בהתקפה ובהגנה אנחנו נמצאים עם בסיס טוב שמלא בכישרון ובניסיון ועדין כל השמועות על שחקנים הם דווקא בעמדות החזקות שלנו, צוות מקצועי יקר בנימה אופטימית זאת קדימה להתמקד בעיקר בקישור.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: בעיה במחשבה

שליחה על ידי CrazyRed7 »

זה קצת יותר מורכב. בגלל שיש לנו מקום רק לזר אחד צריך קודם לנסות לסגור את שאר העמדות עם שחקנים ישראלים(מליקסון, ארבייטמן, שפונגין, קשר ישראלי) ואם כל אלה יגיעו, אלישע ילך על קשר אחורי זר.
אם מליקסון לא יגיע לדעתי זאת תהיה טעות להביא קשר אחורי זר..במקרה כזה נצטרך קשר עם איכויות קצת יותר התקפיות.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

אני לא מסכים איתך אחי. דווקא לדעתי להביא זרים איכותיים זה בראש סדר העדיפויות כי יש התעניינות בהם גם מקבוצות אחרות. אני פשוט לא רוצה שנחזור לסרט של שנה שעברה שמביאים זר שלא מתאים לסגנון גם אם הוא רונלדיניו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

בגלל זה לדעתי צריך לפהרד מפלט ואז יהיה לנו מקום לשני זרים שיוכלו לשחק בקישור.
אגב אני לא מבין למה בתקושרת מפורסם שאלישע רוצה קשר אחורי זר, כי אנחנו חייבים שחקן קישור סטייל צ'אבי או אפילו סטייל איגבור או מארן ראדי, שחקן שנותן מספרים בבישולים או עוזר בבניית התקפות.
ובמקום פלט להביא קשר זר איכותי לאגף למקרה שמאור לא מגיע, כי דווקא חלוצים יש הרבה בשוק הישראלי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

מסכים איתך כלכך. לדעתי אם כל הצער ואני יודע שיהיה עליהום על מה שאני אומר: קבוצתית פלט לא מספיק טוב. הוא שחקן גבוה שלא ניחן מטכניקה כלכך גבוה, לא פיזי, ובקושי לוקח כדורים על הראש (אבל אני לא דוגמא כי אני לא אוהב את הסגנון משחק הזה על השחקן הגבוה). לדעתי ארבייטמן מעולה בתפקיד הזה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

talb55 כתב:מסכים איתך כלכך. לדעתי אם כל הצער ואני יודע שיהיה עליהום על מה שאני אומר: קבוצתית פלט לא מספיק טוב. הוא שחקן גבוה שלא ניחן מטכניקה כלכך גבוה, לא פיזי, ובקושי לוקח כדורים על הראש (אבל אני לא דוגמא כי אני לא אוהב את הסגנון משחק הזה על השחקן הגבוה). לדעתי ארבייטמן מעולה בתפקיד הזה.
אל תוציא לי מילים מהפה, מעולם לא אמרתי שפלט לא שחקן טוב, לדעתי הוא חלוץ מצוין אבל יש בשוק הישראלי שחקנים טובים כמו ארבייטמן בן שהר ודודו ביטון שאם נביא נשיים מהם אז לא נצטרך את פלט ונוכל במקומו להביא קשר איכותי לאגף שזה בתכל'ס חסר לנו הרבה יותר מחלוץ (ולא ברדה באגף זה יהיה אסון!)

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

דר אדום בנשמה כתב:אל תוציא לי מילים מהפה, מעולם לא אמרתי שפלט לא שחקן טוב, לדעתי הוא חלוץ מצוין אבל יש בשוק הישראלי שחקנים טובים כמו ארבייטמן בן שהר ודודו ביטון שאם נביא נשיים מהם אז לא נצטרך את פלט ונוכל במקומו להביא קשר איכותי לאגף שזה בתכל'ס חסר לנו הרבה יותר מחלוץ (ולא ברדה באגף זה יהיה אסון!)
חחחחחחחחחחח איזה תגובה מוגזמת, מי שישמע יש לך אחוזים בקבוצה. תקרא בין השורות רשמתי את מילת המפתח- "לדעתי".

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

talb55 כתב:
חחחחחחחחחחח איזה תגובה מוגזמת, מי שישמע יש לך אחוזים בקבוצה. תקרא בין השורות רשמתי את מילת המפתח- "לדעתי".
מה מוגזם פה?
אני בסך הכל מביעה את דעתי...

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

talb55 כתב:מסכים איתך כלכך. לדעתי אם כל הצער ואני יודע שיהיה עליהום על מה שאני אומר: קבוצתית פלט לא מספיק טוב. הוא שחקן גבוה שלא ניחן מטכניקה כלכך גבוה, לא פיזי, ובקושי לוקח כדורים על הראש (אבל אני לא דוגמא כי אני לא אוהב את הסגנון משחק הזה על השחקן הגבוה). לדעתי ארבייטמן מעולה בתפקיד הזה.
לא טכני, לא פיזי, לא לוקח כדורי גובה

בטעות רשמת "לא" לפני כול המילים האלה. על הדרך גם פסלת את עצמך מעדות.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

סניור כתב:
לא טכני, לא פיזי, לא לוקח כדורי גובה

בטעות רשמת "לא" לפני כול המילים האלה. על הדרך גם פסלת את עצמך מעדות.
ואת זה אמר מוריניו לא??
אני אשמח שתציין לי במשחק אחד העונה עם דקה פעם אחת שהוא הוריד כדור עם הראש לשחקן שלנו, דבר טריוויאלי מחלוץ 2 מטר.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

להוריד כדורים לרשת זה לא נחשב?
אני זוכר אותו המון פעמים מוריד כדורים של אגידה עם החזה או עם הראש לאגפים או עוצר אותם על החזה או הראש ומוריד לאגפים.
חצי מהמשחק של הקבוצה בחלק האחרון של העונה היה בנוי על זה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

הוא תמיד הוריד כדורים ושחרר לחץ, הבעיה שחוץ מבוזגלו רוב הקישור שלנו היה דיי מוגבל...

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

זוהי דעתי חברייה, בעייני על משבצת הזר הוא לא החלוץ הטוב ביותר וכמו שאמרתם ארבייטמן כישראלי טוב יותר בעניי. ואם זוהי השוואה ביניהם אז אל לשכוח את העונה האחרונה של ארבייטמן בארץ שהבקיע 28 שערים, ככה שגם הוא יודע להוריד כדורים לרשת.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

talb55 כתב:זוהי דעתי חברייה, בעייני על משבצת הזר הוא לא החלוץ הטוב ביותר וכמו שאמרתם ארבייטמן כישראלי טוב יותר בעניי. ואם זוהי השוואה ביניהם אז אל לשכוח את העונה האחרונה של ארבייטמן בארץ שהבקיע 28 שערים, ככה שגם הוא יודע להוריד כדורים לרשת.
ארבייטמן גם סיים עונות עם פחות מ10 שערים, יותר נכון ברוב העונות שלו לא עבר את ה10..ומיותר לציין מי הצליח יותר בבלגיה.. פלט חלוץ ענק בקנה מידה שלנו, הבעיה היחידה שהוא דורש משחק ספציפי שיתאים לו ואני מקווה שכך יהיה שנה הבאה..בכל מקרה עדיף על ארבייטמן

שלח תגובה