אז מה באמת אנחנו צריכים?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיא חניה

Re: אז מה באמת אנחנו צריכים?

שליחה על ידי גיא חניה »

ידין בכושר הגרזן הטוב בארץ ,לדעתי יענקלה ישמח להפטר מהמשכורת של ידין ואנחנו צמאים לקשר גרזן איכותי.
זר? אני בעמדת הקשר ה50/50 הייתי רוצה איזה זר תותח , אבל כנראה שאלישע מחפש שני גרזנים ואת זה רק ה' יודע למה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גיא חניה כתב:ידין בכושר הגרזן הטוב בארץ ,לדעתי יענקלה ישמח להפטר מהמשכורת של ידין ואנחנו צמאים לקשר גרזן איכותי.
זר? אני בעמדת הקשר ה50/50 הייתי רוצה איזה זר תותח , אבל כנראה שאלישע מחפש שני גרזנים ואת זה רק ה' יודע למה.
"בכושר"..זה לא שהוא חזר מפציעה רק עכשיו..יש ירידה גדולה ביכולת של ידין עוד מהעונה האחרונה שלו בהפועל ת"א.
ידין יכול להיות אופציה אבל לא הייתי משלם עליו 200 אלף דולר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

maor20094 כתב:מי שמקשיב לילדים בפייסבוק שכותבים היום החתמה גדולה, כדי שיפסיק .
אסור להאמין לאוהדים שמשחקים אותה קשורים להנהלה, עד שהמועדון לא מוציא הודעה רשמית בפייסבוק, אני לא מאמין לכלום .
למה מה כבר אמרו?
לגבי ידין, לא מבין מה ההתנגדות. הוא טוב בכמה רמות מהקשרים האחוריים שיש לנו כרגע בקבוצה, אף
קבוצה גדולה כנראה לא תלך עליו, ואף קבוצת ביניים לא תוכל לממן אותו. בנוסף יעקב שחר ישמח למצוא
קבוצה שתשתתף בחלק גדול משכרו, זה עדיף מלזרוק 250 אלף דולר לפח בכל אחת מ-3 השנים הקרובות.
חוץ מזה, יש לכם מועמדים יותר טובים?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב: למה מה כבר אמרו?
לגבי ידין, לא מבין מה ההתנגדות. הוא טוב בכמה רמות מהקשרים האחוריים שיש לנו כרגע בקבוצה, אף
קבוצה גדולה כנראה לא תלך עליו, ואף קבוצת ביניים לא תוכל לממן אותו. בנוסף יעקב שחר ישמח למצוא
קבוצה שתשתתף בחלק גדול משכרו, זה עדיף מלזרוק 250 אלף דולר לפח בכל אחת מ-3 השנים הקרובות.
אני לא נגד ידין..אבל אשמח לדעת על סמך מה קבעת שהוא בכמה רמות מעל הקשרים האחוריים שיש לנו כרגע?

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

ForeverRed כתב: למה מה כבר אמרו?
היה הרבה הודעות בוואטצ'פ שאלמוג כהן ומאור מליקסון חתמו, הכל בולשיט .
תמונה

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

אלמוג כהן ומליקסון?!?! חארטה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

CrazyRed7 כתב: אני לא נגד ידין..אבל אשמח לדעת על סמך מה קבעת שהוא בכמה רמות מעל הקשרים האחוריים שיש לנו כרגע?
מצד אחד שחקן שלקח תארים ונחשב לאורך זמן לא מבוטל לקשר האחורי הטוב בארץ. מצד שני שני
שחקנים, הראשון לא יודע למסור פס פשוט, ואת השני אני מחפש עד היום על המגרש. אז נכון שהייתה
לידין ירידה, אבל הוא לא שכח לשחק כדורגל. מזכיר לך שלגל אלברמן כבר גמרו לפני שנתיים את הקריירה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב: מצד אחד שחקן שלקח תארים ונחשב לאורך זמן לא מבוטל לקשר האחורי הטוב בארץ. מצד שני שני
שחקנים, הראשון לא יודע למסור פס פשוט, ואת השני אני מחפש עד היום על המגרש. אז נכון שהייתה
לידין ירידה, אבל הוא לא שכח לשחק כדורגל. מזכיר לך שלגל אלברמן כבר גמרו לפני שנתיים את הקריירה.
מאז שנחשב לקשר הכי טוב בארץ עברו כבר 3 שנים נדמה לי. ב3 השנים האלה הוא נראה די רע.
גם דג'אני הגיע אלינו אחרי שנתיים חלשות וגם אצלנו הוא לא הצליח לחזור ליכולת הטובה, אז גם עם ידין זה עשוי לקרות.
כרגע לפי הפרסומים אלישע מחפש קשר אחורי זר. במצב כזה ידין לא יגיע כי יש גם את אראל.

אגב, קובי מויאל הפך לשחקן חופשי..

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

CrazyRed7 כתב: מאז שנחשב לקשר הכי טוב בארץ עברו כבר 3 שנים נדמה לי. ב3 השנים האלה הוא נראה די רע.
גם דג'אני הגיע אלינו אחרי שנתיים חלשות וגם אצלנו הוא לא הצליח לחזור ליכולת הטובה, אז גם עם ידין זה עשוי לקרות.
כרגע לפי הפרסומים אלישע מחפש קשר אחורי זר. במצב כזה ידין לא יגיע כי יש גם את אראל.

אגב, קובי מויאל הפך לשחקן חופשי..
מויאל לא בא כרגע בחשבון. הוא רוצה להישאר באירופה וגם אם יחזור מכבי חיפה ות"א יקפצו עליו.
אלישע מחפש שני שחקנים למרכז השדה. גם אם יגיע קשר אחורי זר עדיין יחתימו ישראלי נוסף לתפקיד.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

CrazyRed7 כתב: "בכושר"..זה לא שהוא חזר מפציעה רק עכשיו..יש ירידה גדולה ביכולת של ידין עוד מהעונה האחרונה שלו בהפועל ת"א.
ידין יכול להיות אופציה אבל לא הייתי משלם עליו 200 אלף דולר.
גם בוזגלו נחשב שחקן גמור לפני שבא אלינו,גם איזה שחקן הצליח בחיפה בשנתיים האחרונות?
מה אתה מעדיף להשאר עם גל אראל וזינו בקישור?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גיא חניה כתב: גם בוזגלו נחשב שחקן גמור לפני שבא אלינו,גם איזה שחקן הצליח בחיפה בשנתיים האחרונות?
מה אתה מעדיף להשאר עם גל אראל וזינו בקישור?
אתה משווה?בוזגלו סבל מפציעות קשות ובגלל הגיל הצעיר יצא מזה בצורה טובה. כשהוא שיחק הוא סיפק מספרים בכל מקום ששיחק בו.
אני בהחלט מעדיף שיגיע קשר אחורי ישראלי וקשר 50:50 זר. רק "מנמיך ציפיות" לכל אלה שמצפים שידין יגיע ויציג את היכולת מעונות השיא שלו בהפועל ת"א.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

במעבר חד מעניין ידין.

יש אפלה גדולה מאוד סביב שחקנים משלימים אפילו, נניח ועוזבים לרגע את ארבעת העמדות שאנחנו בודאות צריכים ומדוברות כל הזמן, מה קורה עם מחליפים?

לפני מיטב הבנתי, סויסה, תורגמן, דגאני, פלצוק ואולי גם גבאי הולכים. מלבד האחרון כולם שחקני ספסל, מי מגיע במקום?

הבנו שארבייטמן קרוב, שאדי גוטליב והשבדי מעומדים, אבל מה מעבר?

צריך עוד 2-3 שחקנים משלימים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב:במעבר חד מעניין ידין.

יש אפלה גדולה מאוד סביב שחקנים משלימים אפילו, נניח ועוזבים לרגע את ארבעת העמדות שאנחנו בודאות צריכים ומדוברות כל הזמן, מה קורה עם מחליפים?

לפני מיטב הבנתי, סויסה, תורגמן, דגאני, פלצוק ואולי גם גבאי הולכים. מלבד האחרון כולם שחקני ספסל, מי מגיע במקום?

הבנו שארבייטמן קרוב, שאדי גוטליב והשבדי מעומדים, אבל מה מעבר?

צריך עוד 2-3 שחקנים משלימים
אם אתה מביא שחקנים להרכב אז מי שהיה לפניהם מחליף אותם.. פשוט לא?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

בגדול כן, אבל אנחנו אמורים לשחרר יותר מאשר להחתים על פניו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב:בגדול כן, אבל אנחנו אמורים לשחרר יותר מאשר להחתים על פניו.
למה? הרי כבר הבהרנו באחד הנושאחם שנצטרך שבעה שחקנים. אתה תשחרר שבעה?

שלח תגובה