אז מה באמת אנחנו צריכים?
Re: אז מה באמת אנחנו צריכים?
ידין בכושר הגרזן הטוב בארץ ,לדעתי יענקלה ישמח להפטר מהמשכורת של ידין ואנחנו צמאים לקשר גרזן איכותי.
זר? אני בעמדת הקשר ה50/50 הייתי רוצה איזה זר תותח , אבל כנראה שאלישע מחפש שני גרזנים ואת זה רק ה' יודע למה.
זר? אני בעמדת הקשר ה50/50 הייתי רוצה איזה זר תותח , אבל כנראה שאלישע מחפש שני גרזנים ואת זה רק ה' יודע למה.
"בכושר"..זה לא שהוא חזר מפציעה רק עכשיו..יש ירידה גדולה ביכולת של ידין עוד מהעונה האחרונה שלו בהפועל ת"א.גיא חניה כתב:ידין בכושר הגרזן הטוב בארץ ,לדעתי יענקלה ישמח להפטר מהמשכורת של ידין ואנחנו צמאים לקשר גרזן איכותי.
ידין יכול להיות אופציה אבל לא הייתי משלם עליו 200 אלף דולר.
- ForeverRed
למה מה כבר אמרו?maor20094 כתב:מי שמקשיב לילדים בפייסבוק שכותבים היום החתמה גדולה, כדי שיפסיק .
אסור להאמין לאוהדים שמשחקים אותה קשורים להנהלה, עד שהמועדון לא מוציא הודעה רשמית בפייסבוק, אני לא מאמין לכלום .
לגבי ידין, לא מבין מה ההתנגדות. הוא טוב בכמה רמות מהקשרים האחוריים שיש לנו כרגע בקבוצה, אף
קבוצה גדולה כנראה לא תלך עליו, ואף קבוצת ביניים לא תוכל לממן אותו. בנוסף יעקב שחר ישמח למצוא
קבוצה שתשתתף בחלק גדול משכרו, זה עדיף מלזרוק 250 אלף דולר לפח בכל אחת מ-3 השנים הקרובות.
חוץ מזה, יש לכם מועמדים יותר טובים?
אני לא נגד ידין..אבל אשמח לדעת על סמך מה קבעת שהוא בכמה רמות מעל הקשרים האחוריים שיש לנו כרגע?ForeverRed כתב: למה מה כבר אמרו?
לגבי ידין, לא מבין מה ההתנגדות. הוא טוב בכמה רמות מהקשרים האחוריים שיש לנו כרגע בקבוצה, אף
קבוצה גדולה כנראה לא תלך עליו, ואף קבוצת ביניים לא תוכל לממן אותו. בנוסף יעקב שחר ישמח למצוא
קבוצה שתשתתף בחלק גדול משכרו, זה עדיף מלזרוק 250 אלף דולר לפח בכל אחת מ-3 השנים הקרובות.
היה הרבה הודעות בוואטצ'פ שאלמוג כהן ומאור מליקסון חתמו, הכל בולשיט .ForeverRed כתב: למה מה כבר אמרו?

אלמוג כהן ומליקסון?!?! חארטה.
- ForeverRed
מצד אחד שחקן שלקח תארים ונחשב לאורך זמן לא מבוטל לקשר האחורי הטוב בארץ. מצד שני שניCrazyRed7 כתב: אני לא נגד ידין..אבל אשמח לדעת על סמך מה קבעת שהוא בכמה רמות מעל הקשרים האחוריים שיש לנו כרגע?
שחקנים, הראשון לא יודע למסור פס פשוט, ואת השני אני מחפש עד היום על המגרש. אז נכון שהייתה
לידין ירידה, אבל הוא לא שכח לשחק כדורגל. מזכיר לך שלגל אלברמן כבר גמרו לפני שנתיים את הקריירה.
מאז שנחשב לקשר הכי טוב בארץ עברו כבר 3 שנים נדמה לי. ב3 השנים האלה הוא נראה די רע.ForeverRed כתב: מצד אחד שחקן שלקח תארים ונחשב לאורך זמן לא מבוטל לקשר האחורי הטוב בארץ. מצד שני שני
שחקנים, הראשון לא יודע למסור פס פשוט, ואת השני אני מחפש עד היום על המגרש. אז נכון שהייתה
לידין ירידה, אבל הוא לא שכח לשחק כדורגל. מזכיר לך שלגל אלברמן כבר גמרו לפני שנתיים את הקריירה.
גם דג'אני הגיע אלינו אחרי שנתיים חלשות וגם אצלנו הוא לא הצליח לחזור ליכולת הטובה, אז גם עם ידין זה עשוי לקרות.
כרגע לפי הפרסומים אלישע מחפש קשר אחורי זר. במצב כזה ידין לא יגיע כי יש גם את אראל.
אגב, קובי מויאל הפך לשחקן חופשי..
- ForeverRed
מויאל לא בא כרגע בחשבון. הוא רוצה להישאר באירופה וגם אם יחזור מכבי חיפה ות"א יקפצו עליו.CrazyRed7 כתב: מאז שנחשב לקשר הכי טוב בארץ עברו כבר 3 שנים נדמה לי. ב3 השנים האלה הוא נראה די רע.
גם דג'אני הגיע אלינו אחרי שנתיים חלשות וגם אצלנו הוא לא הצליח לחזור ליכולת הטובה, אז גם עם ידין זה עשוי לקרות.
כרגע לפי הפרסומים אלישע מחפש קשר אחורי זר. במצב כזה ידין לא יגיע כי יש גם את אראל.
אגב, קובי מויאל הפך לשחקן חופשי..
אלישע מחפש שני שחקנים למרכז השדה. גם אם יגיע קשר אחורי זר עדיין יחתימו ישראלי נוסף לתפקיד.
גם בוזגלו נחשב שחקן גמור לפני שבא אלינו,גם איזה שחקן הצליח בחיפה בשנתיים האחרונות?CrazyRed7 כתב: "בכושר"..זה לא שהוא חזר מפציעה רק עכשיו..יש ירידה גדולה ביכולת של ידין עוד מהעונה האחרונה שלו בהפועל ת"א.
ידין יכול להיות אופציה אבל לא הייתי משלם עליו 200 אלף דולר.
מה אתה מעדיף להשאר עם גל אראל וזינו בקישור?
אתה משווה?בוזגלו סבל מפציעות קשות ובגלל הגיל הצעיר יצא מזה בצורה טובה. כשהוא שיחק הוא סיפק מספרים בכל מקום ששיחק בו.גיא חניה כתב: גם בוזגלו נחשב שחקן גמור לפני שבא אלינו,גם איזה שחקן הצליח בחיפה בשנתיים האחרונות?
מה אתה מעדיף להשאר עם גל אראל וזינו בקישור?
אני בהחלט מעדיף שיגיע קשר אחורי ישראלי וקשר 50:50 זר. רק "מנמיך ציפיות" לכל אלה שמצפים שידין יגיע ויציג את היכולת מעונות השיא שלו בהפועל ת"א.
במעבר חד מעניין ידין.
יש אפלה גדולה מאוד סביב שחקנים משלימים אפילו, נניח ועוזבים לרגע את ארבעת העמדות שאנחנו בודאות צריכים ומדוברות כל הזמן, מה קורה עם מחליפים?
לפני מיטב הבנתי, סויסה, תורגמן, דגאני, פלצוק ואולי גם גבאי הולכים. מלבד האחרון כולם שחקני ספסל, מי מגיע במקום?
הבנו שארבייטמן קרוב, שאדי גוטליב והשבדי מעומדים, אבל מה מעבר?
צריך עוד 2-3 שחקנים משלימים
יש אפלה גדולה מאוד סביב שחקנים משלימים אפילו, נניח ועוזבים לרגע את ארבעת העמדות שאנחנו בודאות צריכים ומדוברות כל הזמן, מה קורה עם מחליפים?
לפני מיטב הבנתי, סויסה, תורגמן, דגאני, פלצוק ואולי גם גבאי הולכים. מלבד האחרון כולם שחקני ספסל, מי מגיע במקום?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אם אתה מביא שחקנים להרכב אז מי שהיה לפניהם מחליף אותם.. פשוט לא?Totti כתב:במעבר חד מעניין ידין.
בגדול כן, אבל אנחנו אמורים לשחרר יותר מאשר להחתים על פניו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
למה? הרי כבר הבהרנו באחד הנושאחם שנצטרך שבעה שחקנים. אתה תשחרר שבעה?Totti כתב:בגדול כן, אבל אנחנו אמורים לשחרר יותר מאשר להחתים על פניו.