נקודות אור ונקודות חושך...
- אדומה דרומית
נקודות אור ונקודות חושך...
נקודת האור:
באר שבע שוב ידעה לצאת מפיגור מוקדם מאוד ולהשוות. יש התקדמות מנטלית בקרב השחקנים.
בתוך שבוע אחד חזרו פעמיים מפיגור, במשחק הקודם אף עשו מהפך, כשהם ב10 שחקנים.
נקודת החושך:
פעמיים באר שבע סופגת בדקות הראשונות! דקה 9 ודקה 3!!! מזה? משחק משחקים 90 דקות, מהדקה הראשונה. לא מחכים שהיריב יבקיע ואז נזכרים לשחק.
מה קורה בהגנה?
נקודת אור:
באר שבע הפכה פיגור ליתרון כשהיא ב10 שחקנים
נקודת חושך:
באר שבע לא הצליחה לעלות ליתרון מול 10 שחקנים של קבוצת תחתית.
נקודת אור:
הקהל! משחק חוץ בהרצליה ואת מי ראו ובעיקר שמעו כל המשחק? את הקהל שלנו שלא הפסיק לעודד למרות ששוב נקלענו לפיגור מהיר.
אין אין אין עלינו (עליכם, אני לא הייתי)
שאפו!
נקודת אור: למרות המשחק היום, צריך לזכור שהשחקנים סובלים מעומס ומעייפות מלחץ המשחקים והעובדה שלפני 4 ימים שיחקו ב10 שחקנים במשך 80 דקות.
רק שינצחו ביום שלישי!
באר שבע שוב ידעה לצאת מפיגור מוקדם מאוד ולהשוות. יש התקדמות מנטלית בקרב השחקנים.
נקודת החושך:
פעמיים באר שבע סופגת בדקות הראשונות! דקה 9 ודקה 3!!! מזה? משחק משחקים 90 דקות, מהדקה הראשונה. לא מחכים שהיריב יבקיע ואז נזכרים לשחק.
מה קורה בהגנה?
נקודת אור:
באר שבע הפכה פיגור ליתרון כשהיא ב10 שחקנים
נקודת חושך:
באר שבע לא הצליחה לעלות ליתרון מול 10 שחקנים של קבוצת תחתית.
נקודת אור:
הקהל! משחק חוץ בהרצליה ואת מי ראו ובעיקר שמעו כל המשחק? את הקהל שלנו שלא הפסיק לעודד למרות ששוב נקלענו לפיגור מהיר.
אין אין אין עלינו (עליכם, אני לא הייתי)
שאפו!
נקודת אור: למרות המשחק היום, צריך לזכור שהשחקנים סובלים מעומס ומעייפות מלחץ המשחקים והעובדה שלפני 4 ימים שיחקו ב10 שחקנים במשך 80 דקות.
רק שינצחו ביום שלישי!
Re: נקודות אור ונקודות חושך...
שכחת לציין בנקודת חושך.......
תשוער שלך....אסי רחמים....שחייב לפרוש שנה הבאה...וכמה שיותר מהר...הגול שקבלנו זה באשמתו הישירה של השוער,יוצא לי מהשער כאילו אין הגנה...ואין נעליים....
תשוער שלך....אסי רחמים....שחייב לפרוש שנה הבאה...וכמה שיותר מהר...הגול שקבלנו זה באשמתו הישירה של השוער,יוצא לי מהשער כאילו אין הגנה...ואין נעליים....
מוטי השנה אולי 50 אחוז מהשערים שספגנו זה אסי עם שוער אחר לא ההית סופג את כל השערים האלה להחתים את ניצן הוא שוער צעיר מצויין גבוה שיודע לצאת לכדורי גובה
תגידו בכל שנותיו של אסי רחמים בב"ש כל כדור הגבה או קרן היה מוריד לי תלב כי לשוער הזה אין מושג איך לצאת מהשער !
זה שי !
תגידו בכל שנותיו של אסי רחמים בב"ש כל כדור הגבה או קרן היה מוריד לי תלב כי לשוער הזה אין מושג איך לצאת מהשער !
זה שי !

עדי, את די אופטימית.
אני עדיין קצת מתקשה למצוא נקודות אור מהמשחק היום...
אני עדיין קצת מתקשה למצוא נקודות אור מהמשחק היום...
בדיוק שי....
אסי כבר הגיע לגיל שהוא צריך להוריד תכפפות גם בגלל היכולת,וגם בגלל גילו....
צריכים שועררררר חדש,צעיר,ומרענן,לשנים הבאות!!!!!
אסי כבר הגיע לגיל שהוא צריך להוריד תכפפות גם בגלל היכולת,וגם בגלל גילו....
צריכים שועררררר חדש,צעיר,ומרענן,לשנים הבאות!!!!!
לגבי הקהל אין לא כזה מסכים נכון שלא קיללו כל המשחק אבל עדיין לא עודדו מספיק אנשים
במחצית השנייה היו רגעים שעודדנו שלוש שנים
במחצית השנייה היו רגעים שעודדנו שלוש שנים
- אדומה דרומית
לא היו הרבה נקודות אור מהמשחק הזה - הקהל והעובדה שחזקנו מפיגור.
בשנים עברו, היה זה נדיר שהקבוצה חוזרת מפיגור.
לגבי אסי, אמרתי בטופיק אחר ואני אומר שוב:
כמה הצלות הוא עשה? אז הוא חטף גול דבילי, אז איבדנו בגללו 2 נקודות, קורה. כמה נקודות הרווחנו בזכותו? אוהדי כדורגל יש להם זיכרון ממש קצר.
בוריס, בשידור שמעו אך ורק את הקהל של באר שבע, לא היה זכר להרצליה וזה היה משחק אצלה בבית!
בשנים עברו, היה זה נדיר שהקבוצה חוזרת מפיגור.
לגבי אסי, אמרתי בטופיק אחר ואני אומר שוב:
כמה הצלות הוא עשה? אז הוא חטף גול דבילי, אז איבדנו בגללו 2 נקודות, קורה. כמה נקודות הרווחנו בזכותו? אוהדי כדורגל יש להם זיכרון ממש קצר.
בוריס, בשידור שמעו אך ורק את הקהל של באר שבע, לא היה זכר להרצליה וזה היה משחק אצלה בבית!
- משוגע אדום
אסי חייב לפרוש... הוענה הוא עשה הרבה טעויות שטותיות... שנה שעברה משחק בית מול הכח... נצחון שלנו ואנחנו מריחים בברור את המקום השני... אסי מקבל כדור מנסה להתחכם וחוטפים גול בגלל טעות דבילית... אני עד עכשיו לא סולח לו על האיבוד הזה.... שיפרוש הוא סמל ונתן הרבה לבאר שבע. אבל הגיע הזמן להגיד לו תודה ושיהיה סקאוט או משו....
- אדומה דרומית
לא לסלוח על טעות אחת לבן אדם שכל כך הרבה שנים במועדון, שנתן כל כך הרבה עונות יפות... קצת קטנוני אבל זכותך
אסי מספר 1
אסי מספר 1
עדי, זאת פשוט מגמה שהולכת ונמשכת ובקצב הזה זה עשוי לעלות לנו ביוקר, אולי אפילו בעלייה.
מילא שהייתה לנו הגנה נורמאלית- אבל גם זה אין ולכן במצבים כאלו צריכים שהשוער יהיה הסלע שעליו אפשר להתבסס, אבל שזה לא זה ולא זה - המצב שלנו הוא דיי קריטי ולצורך העניין לא חשוב כמה אסי תרם (והוא תרם המון!!) בעבר. כולנו רוצים שהוא ימשיך בקבוצה אבל בתפקיד ניהולי \ מקצועי ולא בתור השוער הראשון.
מילא שהייתה לנו הגנה נורמאלית- אבל גם זה אין ולכן במצבים כאלו צריכים שהשוער יהיה הסלע שעליו אפשר להתבסס, אבל שזה לא זה ולא זה - המצב שלנו הוא דיי קריטי ולצורך העניין לא חשוב כמה אסי תרם (והוא תרם המון!!) בעבר. כולנו רוצים שהוא ימשיך בקבוצה אבל בתפקיד ניהולי \ מקצועי ולא בתור השוער הראשון.
הפועל אני כבר משתגע
- אדומה דרומית
קשה לי במיוחד לנוכח העובדה שעוד אין לו מחליף. אני לא מדברת על שוער, עוד לא קם בקבוצה הזו סמל שיחליף את אסי.
עם כל הכבוד למליקסון, סימיוני וכל הח'ברה שבכותרות, יראת כבוד של סמל לא מקבלים כל כך מהר.
הדבר שהכי קרוב שעוד איכשהו זה אופיר אבל מי יודע אם הוא בכלל יהיה כאן שנה הבאה.
האמת שאני לא מצליחה להבין את הקטע הזה: אילוז ואלול משחקים כאן מספיק שנים, למה הם מעולם לא נחשבו לסמל מוביל?
למה כולם ממהרים לקנות חולצה מספר 10 ולא 14?
אני אשמח לתשובה נבונה ולא גיבוב שמליקסון מבקיע ואלול מחורר את ההגנה כרגע.
עם כל הכבוד למליקסון, סימיוני וכל הח'ברה שבכותרות, יראת כבוד של סמל לא מקבלים כל כך מהר.
האמת שאני לא מצליחה להבין את הקטע הזה: אילוז ואלול משחקים כאן מספיק שנים, למה הם מעולם לא נחשבו לסמל מוביל?
מישהו הזכיר בסוף המשחק מול לוד שינוי במנטליות של הפועל ב"ש (נדמה לי הגולש Guevara).
כל כך נכון, כל כך מדויק וכל כך אמיתי.
בעבר, כשהיינו נקלעים לפיגור, ובייחוד בליגת העל במגרשים כמו בלומפילד או קרית אליעזר היינו מתפרקים לגורמים... לאחר המשחק מול לוד ולאחר המשחק ביום שישי, ניכר שיש שינוי ביכולת הקבוצה לחזור מפיגור.
טוב, אולי הרצליה ולוד הם לא מכבי חיפה או בית"ר י-ם המאיימת (בזמנו) אבל קשה שלא לראות שינוי אדיר ביכולת של באר שבע מהבחינה הזו, וזוהי, "אדומה דרומית", נקודת האור הדומיננטית ביותר.
כל כך נכון, כל כך מדויק וכל כך אמיתי.
בעבר, כשהיינו נקלעים לפיגור, ובייחוד בליגת העל במגרשים כמו בלומפילד או קרית אליעזר היינו מתפרקים לגורמים... לאחר המשחק מול לוד ולאחר המשחק ביום שישי, ניכר שיש שינוי ביכולת הקבוצה לחזור מפיגור.
טוב, אולי הרצליה ולוד הם לא מכבי חיפה או בית"ר י-ם המאיימת (בזמנו) אבל קשה שלא לראות שינוי אדיר ביכולת של באר שבע מהבחינה הזו, וזוהי, "אדומה דרומית", נקודת האור הדומיננטית ביותר.
- אדומה דרומית
זה בשבילך יקירי, זה היה הדבר הראשון שאמרתי!אדומה דרומית כתב:נקודת האור:
רק שינצחו ביום שלישי!
זה מה שפתח את הטופיק.
אני אענה לך.אדומה דרומית כתב:קשה לי במיוחד לנוכח העובדה שעוד אין לו מחליף. אני לא מדברת על שוער, עוד לא קם בקבוצה הזו סמל שיחליף את אסי.
אילוז ואלול פשוט לא רוצים להיות מנהיגים, לא על הדשא ולא מעבר לזה, ובינינו - הם גם לא מסוגלים לייצג ולמצב את עצמם ככאלה. אין מה לעשות - לא כולם נולדו להיות מנהיגים. אלול אפילו הצהיר על כך בגלוי. גם אסי עושה חורים - אבל אין פה או בקבוצה מישהו אחד שלא רואה אותו כסמל אמיתי וכמנהיג - בגלל זה הוא גם הרשה לעצמו לומר דברים קשים על הקהל בלי לדפוק חשבון.
מאור מליקסון לדוגמא אולי לא רוצה להיות מנהיג, אבל כולנו יודעים שאם נחה עליו הרוח, הוא זה שיסחוף את הקבוצה גם ברגעים הקשים.
ככה גם אופיר חיים התנהג ולא בכדי הוא הפך להיות יקיר (רוב) האוהדים.
הפועל אני כבר משתגע