רישמי: שלומי אברטיימן סיכם ל2 עונות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: רישמי: שלומי אברטיימן סיכם ל2 עונות

שליחה על ידי bs war »

ארבייטמן ופלט לא יכולים לשחק ביחד

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

bs war כתב:ארבייטמן ופלט לא יכולים לשחק ביחד
זאת אקסיומה מתמטית?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

כמו שארבייטמן שיחק עם דאבשווילי אז הוא יכול גם לשחק לצד פלט, תאמינו לי בצורה הזאת אלישע הצליח במכבי חיפה.
אבל עכשיו חייבים להחתים שחקנים לקישור, 3 קשרים טובים שישדרגו אותנו ואנחנו יכולים לומר שהקיץ לא נורא, אבל חייבים להביא 3 קשרים תוך כדיי להביא שוער מחליף טוב בלם מחליף טוב ורק אם באמת זה אפשרי ולא חורג מהתקציב להביא מגן ימני כמו ראלי או ורטה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

הם לא שיחקו כל כך הרבה ביחד, ארבייטמן היה מחליף

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

הנה תיעוד למשחק (שראינו בעבר) שארבייטמן משחק עם דאבלשווילי: https://www.youtube.com/watch?v=gvrYneEvTmM" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לירן כתב:במידה ואלישע מתכנן להסית את אליניב לאגף, ארביטמן יצטרך לשחק מאחורי/ ליד פלט (בתפקיד של אליניב בעונה האחרונה).

שוב יווצר בור ענק במרכז המגרש.
אליניב בחלק מהמשחקים עוד ירד מעט אחורה לחלל שנוצר (דבר שפגע מאוד בתיפקוד שלו כחלוץ שני ובא לידי ביטוי במספרים שלו בעונה האחרונה).
ארביטמן לא יכול ולא צריך לרדת אחורה, הוא חייב להיות באזורים המסוכנים שם הוא יכול לנצל את היכולות שלו.

מה אפשר לעשות? אולי מעבר ל4-3-3?
קשר אחורי/מרכזי זר טוב ככל שיהיה לא יכול להחזיק את האמצע יחד עם זינו/אראל.
שוב נראה משחק נסוג ויציאה למתפרצות מהירות?
כשיש לך 2 מגינים שתוקפים כל הזמן נוצר מצב ש2 הווינגרים נכנסים טיפה לאמצע וככה זה הופך להיות כמו משולש באמצע
כי המגן הופך לסוג של קשר...
אם תיזכר את רוב הכדורים במתפרצות קיבל בוזי כמעט באמצע

זה משהו שסבלנו ממנו העונה כי תורגמן לא היה עולה בכלל ואילוז היה עולה אבל לא בתזמון הנכון...
החזרה של אופיר תגרום לנו לקבל חיזוק משמעותי וגמישות מאוד גדולה בהתקפה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דר אדום בנשמה כתב:כמו שארבייטמן שיחק עם דאבשווילי אז הוא יכול גם לשחק לצד פלט, תאמינו לי בצורה הזאת אלישע הצליח במכבי חיפה.
אבל עכשיו חייבים להחתים שחקנים לקישור, 3 קשרים טובים שישדרגו אותנו ואנחנו יכולים לומר שהקיץ לא נורא, אבל חייבים להביא 3 קשרים תוך כדיי להביא שוער מחליף טוב בלם מחליף טוב ורק אם באמת זה אפשרי ולא חורג מהתקציב להביא מגן ימני כמו ראלי או ורטה...
לא כל כל ברור לי עניין שלושת הקשרים.
בהנחה שבאמת אראל וזינו ישארו כמחליפים וברדה ישחק באגף, מה נעשה בשלושה קשרים? נזרוק אחד ליציע?
ואל תתחילו עם הקשר אגף הזה, כי ברור שזה תפקיד שמיועד כנראה לברדה עם גיבוי של נאסר.... אם הייתה הזדמנות להביא את מליקסון אז הוא היה נכנס למשבצת הקשר אגף, כל עוד לא מביאים אותו או שווה ערך לו אין צורך.
שני קשרים למרכז המגרש, אחד מהם גרזן מובהק ואחד 50/50 ואנחנו יותר ממסודרים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ברדה לא צריך להיות קשר אגף הוא צריך להיות חלוץ ברוטציה הוא לא טוב כקשר אגף ובמיוחד לא בגילו המתקדם!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דר אדום בנשמה כתב:ברדה לא צריך להיות קשר אגף הוא צריך להיות חלוץ ברוטציה הוא לא טוב כקשר אגף ובמיוחד לא בגילו המתקדם!
בגילו המתקדם??? בגילו המתקדם????
לא יודע אם לצחוק או לבכות. "בגילו המתקדם" הוא עדיין היה זה שרץ הכי הרבה בקבוצה שלנו בעונה האחרונה! "בגילו המתקדם" הוא משפיע על הקבוצה בנוכחות שלו יותר משהמאמן משפיע כל השבוע באימונים! "בגילו המתקדם" ברדה עדיין אחד השחקנים עם כושר הפריצה והבעיטה מהטובים בליגה!
מציע קצת להרגיע עם הלחץ שמפומפם פה לגבי כמות ההחתמות שצריך...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

דבאלשווילי היה שחקן עם משחק רגל, עם טכניקה, שיכול לייצר מצבים לעצמו ולאחרים. ארבייטמן ופלט הם רגליים מסיימות ותו לא, אני לא מאמין שיוכלו לשחק ביחד.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

bs war כתב:דבאלשווילי היה שחקן עם משחק רגל, עם טכניקה, שיכול לייצר מצבים לעצמו ולאחרים. ארבייטמן ופלט הם רגליים מסיימות ותו לא, אני לא מאמין שיוכלו לשחק ביחד.
לא יודע מה איתך, אני ראיתי את פלט לא אחת העונה יורד למטה, מקבל את הכדור, מפנה שטח לחברים, עובר באחד על אחד שחקן או יותר. נכון שהוא לא מהיר כמו שד, אבל הוא גם לא רק חלוץ רחבה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

בשעה טובה!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב:
לא יודע מה איתך, אני ראיתי את פלט לא אחת העונה יורד למטה, מקבל את הכדור, מפנה שטח לחברים, עובר באחד על אחד שחקן או יותר. נכון שהוא לא מהיר כמו שד, אבל הוא גם לא רק חלוץ רחבה
בהמשך למה שאמרת, אתם מוזמנים לחזור לגול הראשון במושבה נגד מכבי פתח תקווה כדי לראות איזה נכס יש לנו ביד. באמת זר אדיר אחד החלוצים היותר גדולים שיצא לליגה הזאת לראות

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ממה שזכור לי ארבייטמן הוא בהחלט רגל מסיימת ותו לא, על פלט לא ממש אפשר להגיד דבר כזה.
היכולת שלו להשתלט על כדורים ולהוריד לאחרים היא פשוט אדירה לליגה שלנו. למרות גובהו יש לו טכניקה טובה מאוד והוא קורא משחק ברמה גבוהה.
מהרגע שהוא נכנס להרכב וגילה את היכולת האמתית שלו היו לא מעט משחקים בהם לפרקים ארוכים פלט היה בונה את כל משחק ההתקפה שלנו, כפליימקר של ממש ע"י השתלטות והורדה לשחקן.

אפשר להגיד שארבייטמן ילחם על מקום בהרכב, בפועל כולנו יודעים שיחד עם ברדה ופלט (בהנחה שנשאר, לא ראיתי שמשהו נסגר סופית בעניינו) הוא יפתח ברוב הגדול של המשחקים.
לאלישע תהיה משימה לא פשוטה באיך לשלב את הרביעייה ההתקפית בצורה המאוזנת ביותר וכזו שתוציא את המיטב מארבעתם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yossi כתב:ממה שזכור לי ארבייטמן הוא בהחלט רגל מסיימת ותו לא, על פלט לא ממש אפשר להגיד דבר כזה.
היכולת שלו להשתלט על כדורים ולהוריד לאחרים היא פשוט אדירה לליגה שלנו. למרות גובהו יש לו טכניקה טובה מאוד והוא קורא משחק ברמה גבוהה.
מהרגע שהוא נכנס להרכב וגילה את היכולת האמתית שלו היו לא מעט משחקים בהם לפרקים ארוכים פלט היה בונה את כל משחק ההתקפה שלנו, כפליימקר של ממש ע"י השתלטות והורדה לשחקן.

אפשר להגיד שארבייטמן ילחם על מקום בהרכב, בפועל כולנו יודעים שיחד עם ברדה ופלט (בהנחה שנשאר, לא ראיתי שמשהו נסגר סופית בעניינו) הוא יפתח ברוב הגדול של המשחקים.
לאלישע תהיה משימה לא פשוטה באיך לשלב את הרביעייה ההתקפית בצורה המאוזנת ביותר וכזו שתוציא את המיטב מארבעתם.
הכל תלוי באם אלישע בונה על ברדה לאגף או שהוא מביא שחקן כי אם הוא מביא אחד אז הוא יצטרך לעשות את הרוטציה בצורה נכונה. לגבי פלט, וסרמיליה פרסמו שהוא סגר כבר לשנתיים

שלח תגובה