נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר
Re: נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר
דיא סבע ששיחק פה קיבל 30 אלף שקלים לחודש (ממה שידוע לי)
רועי קהת סכום דומה.
עכשיו אם תאמר לי במה גל אראל טוב ממנו זה נחמד, האם הוא פחות טוב ממנו ב50%?
תבדוק כמה מונאס דאבור הרוויח בתור שחקן נוער ותחזור אלי (לפני לפני הפריצה).
אני לא אומר שהוא צריך להרוויח כמו ברדה, אבל בהחלט יש מקום לתת לו שכר כמו מקביליו בעמדה-ואם משלמים יקר לגל אראל, שחררו אותו, צמצמו נזקים
אבל להציע ללוטם סכום של 12 אלף שקלים לחודש בעוד מקביליו לעמדה ולא יותר טובים מרוויחים נגד 35 אלף שקלים+נקודות-מישהו כאן עושה את החשבון הפוך.
ולגבי ה'מעט' או ה'מלא' שאתה צופה במשחקים, אותי לא צריך לשכנע, אני מסתכל על עובדות
את השכנועים תשמור למיכאל ניס. אני בטח לא פיגורה מקצועית לקבוע, אולי אתה כן.
אשריך.
אגב, יש לו מספר הצעות (לא אחת) מקבוצות בליגות טובות יותר-תתפלאו מציעים לו שם סכומים יותר גבוהים משל מקביליו לעמדה בקבוצה שלנו כיום, וכל זאת כשכר בסיס-אני מניח שלולא היו משוכנעים שהוא פרוספקט מצויין לא היו מגישים הצעות כתובות למועדון.
הסקאוטים עובדים שעות נוספות.
רועי קהת סכום דומה.
אני לא אומר שהוא צריך להרוויח כמו ברדה, אבל בהחלט יש מקום לתת לו שכר כמו מקביליו בעמדה-ואם משלמים יקר לגל אראל, שחררו אותו, צמצמו נזקים
אבל להציע ללוטם סכום של 12 אלף שקלים לחודש בעוד מקביליו לעמדה ולא יותר טובים מרוויחים נגד 35 אלף שקלים+נקודות-מישהו כאן עושה את החשבון הפוך.
ולגבי ה'מעט' או ה'מלא' שאתה צופה במשחקים, אותי לא צריך לשכנע, אני מסתכל על עובדות
אשריך.
אגב, יש לו מספר הצעות (לא אחת) מקבוצות בליגות טובות יותר-תתפלאו מציעים לו שם סכומים יותר גבוהים משל מקביליו לעמדה בקבוצה שלנו כיום, וכל זאת כשכר בסיס-אני מניח שלולא היו משוכנעים שהוא פרוספקט מצויין לא היו מגישים הצעות כתובות למועדון.
- ForeverRed
לקחת פה כדוגמה שלושה שחקנים שנחשבו בזמנו לכוכבי נוער, לדבר הבא בכדורגל שלנו. במקרה גם שלושתם היו חתומים על חוזים במכבי
תל אביב בתקופה של השתוללות כלכלית. מצטער ידידי אבל ממש לא משקף את המציאות.
לגבי ההצעות מהליגות הבכירות, כולנו יודעים שהיום שם המשחק זה סוכן טוב ולאו דווקא כישורים. בנוסף, אם מתחשבים בפרמטרים כמו
מוסר תשלומים נמוך ותשלומי מס חוזר שיצטרך לשלם, לא כל כך בטוח שמשתלם לברוח מפה.
בכל מקרה אני רוצה לאחל ללוטם בהצלחה, אשמח מאוד אם יישאר וימשיך להתפתח במועדון. לדעתי האישית הוא לא שווה את הסכומים אותם
הוא דורש והוא עוד רחוק מאוד מקצועית מהמקום המצופה ממנו. חולק עליי? זכותך.
לגבי ההצעות מהליגות הבכירות, כולנו יודעים שהיום שם המשחק זה סוכן טוב ולאו דווקא כישורים. בנוסף, אם מתחשבים בפרמטרים כמו
בכל מקרה אני רוצה לאחל ללוטם בהצלחה, אשמח מאוד אם יישאר וימשיך להתפתח במועדון. לדעתי האישית הוא לא שווה את הסכומים אותם
שומשום בוא תיהיה עוד קצת פחות אובייקטיבי אולי יהיה טעם לדבריך.
לרגע חשבתי אבי נמני נרשם לאתר.
לרגע חשבתי אבי נמני נרשם לאתר.
לא אוכל את זה שיש לו הצעה מאירופה
לא אלונה ולא אנחנו הינו מונעים ממנו להגשים את החלום מעבר לים.. אם יש הצעה כזאת שיהיה לו המון בהצלחה!
אבל אם הוא נשאר בבש הוא צריך להבין שהוא שחקן טוב אבל עדיין לא עשה משהו מיוחד כדי לקבל שכר כמו הקשרים שיש לנו כרגע באמצע.. ואני באמת מחזיק ממנו אבל זה עדיין לא זה...
יותר מזה.. אף קבוצה בארץ לא תציע לו את הסכומים שהוא יקבל בב״ש וגם אם כן, הוא לא ירשה לעצמו לרדת מקצועית ברמה...
אני מאמין שישאר ובסכומים שאלונה רוצה.
לא אלונה ולא אנחנו הינו מונעים ממנו להגשים את החלום מעבר לים.. אם יש הצעה כזאת שיהיה לו המון בהצלחה!
אבל אם הוא נשאר בבש הוא צריך להבין שהוא שחקן טוב אבל עדיין לא עשה משהו מיוחד כדי לקבל שכר כמו הקשרים שיש לנו כרגע באמצע.. ואני באמת מחזיק ממנו אבל זה עדיין לא זה...
יותר מזה.. אף קבוצה בארץ לא תציע לו את הסכומים שהוא יקבל בב״ש וגם אם כן, הוא לא ירשה לעצמו לרדת מקצועית ברמה...
אני מאמין שישאר ובסכומים שאלונה רוצה.
עזוב את השטויותsumsum כתב:דיא סבע ששיחק פה קיבל 30 אלף שקלים לחודש (ממה שידוע לי)
רועי קהת סכום דומה.
אשריך.
, בוא נדבר תאכלס, אם אתה בעלים שלקבוצה היית משלם לו מה שהוא מבקש?
ובוא נגיד שאתה בעלים של קבוצה שהיא לא ב"ש.
תבדוק סכומי חוזים, תבדוק עלויות העברה. למעט ערן זהבי שקיבל חוזה חסר תקדים כל החוזים הם ברמת החוזים של מכבי חיפה ושלנוForeverRed כתב:לקחת פה כדוגמה שלושה שחקנים שנחשבו בזמנו לכוכבי נוער, לדבר הבא בכדורגל שלנו. במקרה גם שלושתם היו חתומים על חוזים במכבי
חברים אין לי עניין עם לוטם, ממש ממש רחוק מכך
פשוט במקרה יודע את הפרטים
העניין הוא כלכלי נטו במקרה הזה, אם הפועל לא יחדשו חוזה, הוא יחתום על חוזה בחו"ל וב"ש לא תקבל דמי השבחה (בדוק)
לעומת אם תמכור אותו כעת או לחילופין תאריך את החוזה תוכל לקבל עבור ההעברה אלא אם תיאות להסכים להצעות שמונחות כעת על השולחן מאירופה.
העניין הוא כלכלי נטו במקרה הזה, אם הפועל לא יחדשו חוזה, הוא יחתום על חוזה בחו"ל וב"ש לא תקבל דמי השבחה (בדוק)
לעומת אם תמכור אותו כעת או לחילופין תאריך את החוזה תוכל לקבל עבור ההעברה אלא אם תיאות להסכים להצעות שמונחות כעת על השולחן מאירופה.
שלא תבין לא נכון, אין לי בעיה עם לוטם, ההיפך הוא, אם יש לו הצעה טובה יותר זו זכותו ללכת או במקביל לבקש מב"ש להשוות.sumsum כתב:חברים אין לי עניין עם לוטם, ממש ממש רחוק מכך
אני בניגוד להרבה כאן דעתי היא ששם המשחק הוא כסף, אין סמלים היום בכדורגל, כל אחד דואג לנפשו ולביתו וזו זכותו.
קריירה של כדורגלן היא קצרה והוא או כל אחד אחר ובצדק דואג לעתידו.
יש הבדל גדול בין 100000 ל150000.
ואין לקחת את מקרה ברדה כי גם הוא לא מרוויח זוטות.
מה שאני אומר שאם הצוות המקצועי באמת היה מחזיק ממנו הסאגה הזאת הייתה נגמרת מזמן ללא קשר אם הוא שחקן בית או לא.
ראה מקרה ארבייטמן.
בוא עכשיו שאלה נטו,על מה לוטם בדיוק יכול לעבור לאירופה? מלבד בישול יפה מול סכנין, וקצת גליצים של לחימה הוא לא עשה איזה משו מיוחד. איך שחקן ברמה הזאתי יכול לצאת לאירופה?
אם עודד גביש היה באירופה גם אני יכול לשחק באירופה
שיחק?זה כמו שאני אגיד שפיראס עוואד שיחק בב"ש.שמעון א כתב:אם עודד גביש היה באירופה גם אני יכול לשחק באירופה
- ForeverRed
לא ממש מבין את הנקודה שאליה אתה חותר..dor69 כתב: תבדוק סכומי חוזים, תבדוק עלויות העברה. למעט ערן זהבי שקיבל חוזה חסר תקדים כל החוזים הם ברמת החוזים של מכבי חיפה ושלנו
שחקנים מתחת לגיל 24 שעוברים אפילו בהעברה חופשית הקבוצה זכאית לדמי השבחה. זה חלק מחוקי בוסמןsumsum כתב:חברים אין לי עניין עם לוטם, ממש ממש רחוק מכך
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עודד גביש אצלנו עוד שיחק עונות שלמות לוטם עדיין לא נכנס להרכב הפותח אלא רק לרוטציה אז איך הוא יהפוך משחקן רוטציה בקבוצה בישראל לשחקן לגיטימי באירופה?שמעון א כתב:אם עודד גביש היה באירופה גם אני יכול לשחק באירופה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לוטם שיחק במחלקת נוער בספרד=אין דמי השבחה.dor69 כתב: שחקנים מתחת לגיל 24 שעוברים אפילו בהעברה חופשית הקבוצה זכאית לדמי השבחה. זה חלק מחוקי בוסמן