dardasmiley כתב:אין בעיה שהמועדון דורש בעבורו סכום כלשהו. גבוה ככל שיהיה. אבל אם דורשים עבורו פיצוי כספי מסוים שיציעו לו חוזה שווה ערך לפיצוי הזה. אי אפשר לדרוש על שחקן הרבה מאוד כסף ומצד שני להציע לו חוזה שלא הולם את הסכום הזה.
ועדיין אף אחד לא מצליח להסביר לי, אם באמת המנויים שלנו לא מגרדים את קצה קצהו של התקציב כמו שאתם טוענים, למה מעלים את המחירים כל שנה? הרי גם ככה אנחנו לא משפיעים על התקציב, לא עדיף כבר שיהיו יותר מנויים?
ואגב, עוד משהו הפועל באר שבע הקבוצה היחידה בליגה שלא משלמת לעירייה על השימוש במתקנים. מה שאומר שהעירייה מסבסדת דה-פקטו חלק מהתקציב, מה שאומר שכל מי שמשלם ארנונה לעיריית ב"ש עוזר לסבסד את התקציב!
אבל למה אני מבלבל אתכם עם עובדות, תמשיכו לשקר לעצמכם ולצדד באלונה על עיוור... העיקר ששכרו עוד משרד יחסי ציבור...
בנושא של לוטם, אולי כדאי להציע לו להשכיר את שירותך ושירותו של שמעון בנושא יח"צ.
כי אין ספק שלו זר היה קורא את דבריך היה מבין שמדובר בפירלו.
ולגבי נושא המנויים וכו', אין בעיה עם ביקורת אבל שתהיה עיניינית, אתה מדבר איתי על תשלום עירייה שמסתכם במקרה הטוב ב500000 בשנה, בזמן שבעלת הבית הוציאה עפ"י פרסומים זרים מעל 15 מיליון שקל עד לעונה שעברה, וכן גם זו עובדה.
לשכור משרד יחסי ציבור היה צריך לעשות ממזמן, ואני מתפלא עליך שכל הזמן מפמפם לנו בראש על שיווק שאתה עוקץ את המהלך.
דבר נוסף הוא שלבכות כל שנה על מחירי המנויים זה אצלכם בגדר חובה, אבל לבלבל את המוח ולזרוק כאן מאות ומליוני יורו על הנייר אתם אלופים.