נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שמעון א כתב:אז תן לו שכר בהתאם !!! מצד אחד מציע לו שכר נמוך ומצד שני רוצה עליו מיליונים..
ומאיפה אתה יודע איזה שכר הציעו לו וכמה רוצים עליו?אולי הציעו לו 100 אלף דולר והוא דורש 180 אלף דולר?אולי תון הציעו 50 אלף דולר?
מספיק כבר לנהל את הקבוצה. אלונה היא הבעלים הכי פיירית בליגה והיא לא תחזיק שחקן אם תגיעה הצעה ראויה מאירופה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

CrazyRed7 כתב: ומאיפה אתה יודע איזה שכר הציעו לו וכמה רוצים עליו?אולי הציעו לו 100 אלף דולר והוא דורש 180 אלף דולר?אולי תון הציעו 50 אלף דולר?
מספיק כבר לנהל את הקבוצה. אלונה היא הבעלים הכי פיירית בליגה והיא לא תחזיק שחקן אם תגיעה הצעה ראויה מאירופה.
הפחד של אלונה לצאת "פראיירית" לפעמים משתלט על ניהול הקבוצה.
אני לא מבין, נראה לך שאנחנו נרקומנים? יעלו לנו את מחיר המנוי כל עונה, יצפצפו עלינו בפן השיווקח, ישחררו לנו שחקני בית ובתמורה אנחנו נשב בשקט ונגיד תודה? אין מה לעשות, הקהל הוא חלק מהקבוצה, לטוב ולרע. והקהל יחווה את דעתו כשבהנהלה ימרחו אותו במילים. וכשיבואו ויגידו שהם רוצים שחקני בית, אנחנו נדע להיות שם ולהזכיר להם את היחס שלהם לשחקני הבית.
מצטער לומר את זה, אבל זו האמת, מועדון הפועל ב"ש לא באמת מעוניין בשחקני בית, הוא מעונין בשקט תעשייתי מהקהל...
נהיה לחלקכם פה רפלקס הקאה. בכל פה שמישהו אומר משהו שאולי יכול להתפרש כביקורת על אלונה/המועדון/דרך הניהול אתם ישר מקיאים עליו איזה "שב בשקט שהקדושה אלונה לא תשמע אותך ותעלב"...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אני לא מגן על ההנהלה או אלונה. אני פשוט לא מבין על סמך מה קבעתם שההצעה שלוטם קיבל מהמועדון היא נמוכה ובאיזה חוצפה אתם מחליטים שצריך לשחרר אותו לאירופה בלי לדעת כמה הציעו עליו.

סמל אישי של משתמש
לירן

שליחה על ידי לירן »

דר אדום בנשמה כתב:פשוט לא יאמן פישר! בקושי דגדג את ההרכב כבר רוצה לצאת לאירופה? ואחר כך מתפלאים למה הכדורגל פה גרוע! כל שחקן עם יכולת בינונית עוזב!
תשמע דר אתה פשוט קשקן...
השחקן מנהל מו״מ מול הקבוצה כבר כמה חודשים טובים,
רוצה להישאר כאן, אוהב את הקבוצה ומקבל הצעות מעליבות.
המועדון הודיע לו שהוא יכול לחפש קבוצה וזה בדיוק מה שקרה...
פישר? זה לא לגיטימי לחפש אופציות באירופה! כשקבוצת הבית שלך מפנה לך את הגב?
להזכירך, בתקופת אלונה שחקנים חלשים כמו ליאור ג׳אן, עידו אקסברד ודומיהם קיבלו כאן חוזים מכובדים.

עדיין למרות הכל אני מאמין שהרצון של לוטם להישאר כאן, יחד עם ״נורת האזהרה״ שבהנהלה קיבלו יגרמו לכך שניראה את לוטם בהפועל ב״ש לפחות בחמש השנים הקרובות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

נמאס מרגישות היתר הדוחה לשחקני הבית. אף אחד כאן לא מכיר את הפרטים אבל זה לא מונע מכל מיני "אובייקטיביים" למיניהם לבחור צד.
מתי תלמדו שהרבה יותר יעיל להתייצב מאחורי המועדון מאשר לתת לגיטימציה לכל מיני פישרים שעלה להם השתן לראש. להזכירכם, לוטם
חתום בקבוצה לעונה הבאה. זכותה של אלונה להשאיר אותו בתנאים הקיימים, לשדרג לו את החוזה, או למכור אותו. כשתשלמו את המשכורות
מכיסכם תרוויחו את הזכות לבוא בטענות. עד אז, תנו להנהלה לעבוד. יהיה בסדר.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אפשר להבין שחקן שרוצה לצאת לחו"ל, אבל אם זה היה לאלופת שוויץ אז סבבה אבל בחייאת טוב שלא רוצה ללכת למולדובה זה גם חול.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

ForeverRed כתב:נמאס מרגישות היתר הדוחה לשחקני הבית. אף אחד כאן לא מכיר את הפרטים אבל זה לא מונע מכל מיני "אובייקטיביים" למיניהם לבחור צד.
מתי תלמדו שהרבה יותר יעיל להתייצב מאחורי המועדון מאשר לתת לגיטימציה לכל מיני פישרים שעלה להם השתן לראש. להזכירכם, לוטם
חתום בקבוצה לעונה הבאה. זכותה של אלונה להשאיר אותו בתנאים הקיימים, לשדרג לו את החוזה, או למכור אותו. כשתשלמו את המשכורות
מכיסכם תרוויחו את הזכות לבוא בטענות. עד אז, תנו להנהלה לעבוד. יהיה בסדר.
רגע, אז אנחנו לא משלמים מכיסינו את המשכורות? אז למה אומרים שאם מביאים תותח מחירי המנויים עולים?
אי אפשר לנצל את זה איך שנוח לכם!!!
אם אנחנו לא משלמים את המשכורות ואין לנו זכות דיבור אז שלא יבקשו מאיתנו לשלם יותר על מנוי כשמביאים את בוזגלו. ואם כן מבקשים מאיתנו לשלם יותר על מנוי כי הביאו תותח "וצריך לתת כתף", אז יש לנו זכות דיבור!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dardasmiley כתב:
רגע, אז אנחנו לא משלמים מכיסינו את המשכורות? אז למה אומרים שאם מביאים תותח מחירי המנויים עולים?
אי אפשר לנצל את זה איך שנוח לכם!!!
אם אנחנו לא משלמים את המשכורות ואין לנו זכות דיבור אז שלא יבקשו מאיתנו לשלם יותר על מנוי כשמביאים את בוזגלו. ואם כן מבקשים מאיתנו לשלם יותר על מנוי כי הביאו תותח "וצריך לתת כתף", אז יש לנו זכות דיבור!
אין לי כוח אפילו להתחיל להסביר לך כמה נזק אתה ודומיך עושים. כמה שתשמרו על שקט ככה יגברו הסיכויים שהנושא הזה ייפתר לטובת כולם.
זכות דיבור הייתה ותמיד תהיה, אבל צריך להסתכל על כלל הנתונים לפני שבאים בביקורת ולא לצאת בכל מיני אמירות רק מתוך אמוציות ותחושות שמגיעות
בעיקר מהבטן ולא מהראש. בנושא המנויים, אנחנו אכן צריכים לתרום את חלקינו. אבל אם אתה חושב שההכנסה מהמנויים מדגדגת את התקציב אז טעות
גדולה בידיך. מדובר בסכום זעום ביחס להשקעה של אלונה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

יש לכם 5 שחקנים שמשתכרים מעל 200 אלף דולר כשחלקם כמעט מגיע ל300 אם מישהו פה חושב שה3000 מנויים שלנו מזיז משהו לתקציב הוא חיי בסרט.

אמרתי ואני אומר שוב זכותו המלאה של לוטם לצאת לחו"ל ובאותה המידה זכותה של הקבוצה לדרוש עליו כמה שבא לה, בין אם זה 10 שקל או 10 מיליון לטוב או לרע הוא עדיין שחקן של הפועל ב"ש.

הוא מעוניין לצאת לחו"ל? בבקשה תביא את הסכום שהקבוצה דורשת, לא הבאת תקבל נשארו לך 2 אפשרויות או לחכות שתסיים חוזה ותעשה מה שבא לך או שתחתום על מה שהציעו לך.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RedHell כתב:יש לכם 5 שחקנים שמשתכרים מעל 200 אלף דולר כשחלקם כמעט מגיע ל300 אם מישהו פה חושב שה3000 מנויים שלנו מזיז משהו לתקציב הוא חיי בסרט.

אמרתי ואני אומר שוב זכותו המלאה של לוטם לצאת לחו"ל ובאותה המידה זכותה של הקבוצה לדרוש עליו כמה שבא לה, בין אם זה 10 שקל או 10 מיליון לטוב או לרע הוא עדיין שחקן של הפועל ב"ש.

הוא מעוניין לצאת לחו"ל? בבקשה תביא את הסכום שהקבוצה דורשת, לא הבאת תקבל נשארו לך 2 אפשרויות או לחכות שתסיים חוזה ותעשה מה שבא לך או שתחתום על מה שהציעו לך.
זאת הגישה. אנחנו מועדון כדורגל לא לשכת הסעד

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

אם אנחנו רוצים להיות קבוצה גדולה אנחנו צריכים להתנהג כמו קבוצה גדולה. לא משחררים שחקנים בזול רק כי הם רוצים. מה אנחנו, רמת השרון?

חוץ מזה קראתי שג'קי בן זקן רוצה מאלונה 2 מיליון שקל על עופר ורטה, אז תעשו חשבון כמה לוטם זינו, קשר הנבחרת הצעירה, ששיחק בסאנטנדר והיה חלק בלתי נפרד מקבוצת צמרת אמור לעלות.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

אין בעיה שהמועדון דורש בעבורו סכום כלשהו. גבוה ככל שיהיה. אבל אם דורשים עבורו פיצוי כספי מסוים שיציעו לו חוזה שווה ערך לפיצוי הזה. אי אפשר לדרוש על שחקן הרבה מאוד כסף ומצד שני להציע לו חוזה שלא הולם את הסכום הזה.

ועדיין אף אחד לא מצליח להסביר לי, אם באמת המנויים שלנו לא מגרדים את קצה קצהו של התקציב כמו שאתם טוענים, למה מעלים את המחירים כל שנה? הרי גם ככה אנחנו לא משפיעים על התקציב, לא עדיף כבר שיהיו יותר מנויים?

ואגב, עוד משהו הפועל באר שבע הקבוצה היחידה בליגה שלא משלמת לעירייה על השימוש במתקנים. מה שאומר שהעירייה מסבסדת דה-פקטו חלק מהתקציב, מה שאומר שכל מי שמשלם ארנונה לעיריית ב"ש עוזר לסבסד את התקציב!

אבל למה אני מבלבל אתכם עם עובדות, תמשיכו לשקר לעצמכם ולצדד באלונה על עיוור... העיקר ששכרו עוד משרד יחסי ציבור...

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

דרדסמיילי לא מבין לאן אתה חותר, אם המועדון החליט שמבחינתו שנה הבאה שחקן ישתחרר חופשי מה הבעיה עם זה? או שתאריך חוזה אבל לא בסכום ענק איך זה גורם ממנו לבקש על השחקן סכום כזה או אחר? איך דבר אחד חייב להשפיע על השני?

דבר שני לגביי המנויים, ברור שזה הכנסה למועדון הרי אם לא היו עושים כניסה חינם אך מה שאנחנו טוענים פה זה שתפסיקו לחיות בסרט שבזכות המנויים מביאים לכם שחקן כזה או אחר כי אם אלונה לא מביאה כל שנה מהבית כמה מיליונים טובים השחקן הכי בכיר שהיית רוצה פה זה אדיר טובול.

אה וכן אלונה לא משלמת על מתקן ומקבלת עזרה כספית מהעירייה כי זה חלק מהחוזה שנחתם איתה במהלך הקנייה של הקבוצה זה טיפה בים לעומת מה שהיא עושה ומוציאה אבל למה שתיתן לדברים ולעובדות לבלבל אותך?

אני הכי בעד ביקורת אבל סלח לי ממך ההרגשה שהיא לא באה ממקום נקי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:אין בעיה שהמועדון דורש בעבורו סכום כלשהו. גבוה ככל שיהיה. אבל אם דורשים עבורו פיצוי כספי מסוים שיציעו לו חוזה שווה ערך לפיצוי הזה. אי אפשר לדרוש על שחקן הרבה מאוד כסף ומצד שני להציע לו חוזה שלא הולם את הסכום הזה.

ועדיין אף אחד לא מצליח להסביר לי, אם באמת המנויים שלנו לא מגרדים את קצה קצהו של התקציב כמו שאתם טוענים, למה מעלים את המחירים כל שנה? הרי גם ככה אנחנו לא משפיעים על התקציב, לא עדיף כבר שיהיו יותר מנויים?

ואגב, עוד משהו הפועל באר שבע הקבוצה היחידה בליגה שלא משלמת לעירייה על השימוש במתקנים. מה שאומר שהעירייה מסבסדת דה-פקטו חלק מהתקציב, מה שאומר שכל מי שמשלם ארנונה לעיריית ב"ש עוזר לסבסד את התקציב!

אבל למה אני מבלבל אתכם עם עובדות, תמשיכו לשקר לעצמכם ולצדד באלונה על עיוור... העיקר ששכרו עוד משרד יחסי ציבור...
בנושא של לוטם, אולי כדאי להציע לו להשכיר את שירותך ושירותו של שמעון בנושא יח"צ.
כי אין ספק שלו זר היה קורא את דבריך היה מבין שמדובר בפירלו.
ולגבי נושא המנויים וכו', אין בעיה עם ביקורת אבל שתהיה עיניינית, אתה מדבר איתי על תשלום עירייה שמסתכם במקרה הטוב ב500000 בשנה, בזמן שבעלת הבית הוציאה עפ"י פרסומים זרים מעל 15 מיליון שקל עד לעונה שעברה, וכן גם זו עובדה.
לשכור משרד יחסי ציבור היה צריך לעשות ממזמן, ואני מתפלא עליך שכל הזמן מפמפם לנו בראש על שיווק שאתה עוקץ את המהלך.
דבר נוסף הוא שלבכות כל שנה על מחירי המנויים זה אצלכם בגדר חובה, אבל לבלבל את המוח ולזרוק כאן מאות ומליוני יורו על הנייר אתם אלופים.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

RedHell כתב:דרדסמיילי לא מבין לאן אתה חותר,
אני הכי בעד ביקורת אבל סלח לי ממך ההרגשה שהיא לא באה ממקום נקי.
באמת אתה לא מבין לאן הוא חותר? תקרא כל הודעה שהוא רושם. הכל אנטי,הכל מסתכם בעשירית הכוס הריקה. לא חדש וזה גם לא הולך להשתנות.

שלח תגובה