נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר

שליחה על ידי dardasmiley »

1. לא, אני לא כל הזמן אנטי. אני פשוט שואף לרמת מקצוענות גבוהה בכל התחומים. ואין דבר שאני יותר לא אוהב מאשר אחד בפה ואחד בלב. כשהמועדון מכריז מעל כל במה שחשובים לו שחקני הבית ומצד שני מתייחס בצורה מכפירה לכל אחד מהם, יש פה צביעות.
2. המועדון יכול לדרוש כמה שהוא רוצה על כל שחקן, כל עוד זה בהתאם לחוזה. אבל, חייבת להיות פרופורציה בין מה שרתה דורש על השחקן לעומת מה השכר שאתה מוכן לתת לו. חישבו רגע על מצב בו במקום עבודתכם, היו מציעים לכם חוזה חדש הנמוך מכל עמיתיכם (או ממה שלדעתכם ראוי) וכאשר הייתם מבקשים לעזוב כדי לעבוד במקום אחר שלדעתכם יעריך אתכם יותר, הייתפ נקנסים בסכום מטורף שאין לכם יכולת להביא. נראה למישהו פה שהוא היה מעביר את זה בשקט?
3. די מתנגד לתרבות שפשעה במדינה בשנים האחרונות, שחקן שלא רוצה להאריך חוזה ישב בחוץ במשך השנה האחרונה. למה שחקן חייב להאריך חוזה?
4. אני מאוד בעד המהלך של שכירת שירותיו של משרד יח"צ, כל עוד זה למועדון הפועל באר שבע ולא לפרסונה כזו או אחרת במועדון. הדוברת שהייתה עד היום, הייתה הדוברת של גברת אלונה ברקת הממומנת מתקציב הפועל ב"ש. היא לא הייתה בשום פנים ואופן דוברת המועדון.
5. אנא מכם, גם אם אתם לא מסכימיפ לדעתי, השתדלו להשאיר את הדיון ברמץ הדיון ואל תרדו לפסים אישיים, "אתה תמיד נגד" וכאלה. האמינו לי שהצלחת המועדון הזה חשובה לי לא פחות מאף אחד אחר פה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אחשלי תתעורר זה קיים.

היום אתה חותם חוזה עבודה עם סלקום אורנג וחבריהם ואם תנסה לעזוב לפניי תום החוזה אתה תשלם סכום שנקבע מראש, שהוא שווה לבערך 2 וחצי משכורות.

אם ללוטם היה סעיף שיחרור אז הוא היה יכול לצאת לפי הסכום הנקוב כל עוד אין לו אז הוא יכול לקבל 5 שקל בחודש והקבוצה תדרוש עליו 50 מיליון, אין עיניין של פרופורציה כי כל עוד הוא שייך לקבוצה היא תעשה כרצונה, אתה מתעקש לא להבין את זה אז אני מכאן אפסיק.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

dardasmiley, מסכים מאוד עם התגובות שלך.

יצא לי בימים האחרונים לדבר עם לא מעט אוהדים, והבנתי שבמקרה הנוכחי, בניגוד למקרים בעבר, הסיפור די פשוט, וזאת בגלל העובדה שלוטם כבר מס' חודשים טובים מדבר על החוזה החדש וכן גם בגלל שלוטם זינו שיתף בפני אוהדי הקבוצה (כל הקטע של שחקן בית זה שהוא חלק מהעיר ויש לו חברים שהוא גדל איתם מגיל 0 שהם אוהדי הקבוצה) את כל הסיפור.

זאת הגרסא שאני שמעתי (מכל מיני אוהדים) -

ההצעה של הקבוצה היא נמוכה מאוד (משכורת בסיס של 9 - 10 אלף שקל לחודש) יחסית למעמדו של לוטם זינו, שחקן קבוע ברוטציה של הקבוצה ופרוספקט לעתיד שמשחק בנבחרת האולימפית.
כשלוטם אמר שהסכום נמוך מידי, הקבוצה אמרה שהוא מוזמן להביא קבוצות שיסכימו לקנות אותו, כשאלונה הציבה לו תג מחיר של 200 אלף יורו.
ובכן, בזכות הדרכון הגרמני שלו לוטם הביא לא פחות מחמש קבוצות בשוויץ שרוצות אותו כשכרגע יש על השולחן הצעה לשלם לו 160 אלף יורו לעונה ו200 אלף יורו על הכרטיס כמו שאלונה דרשה.
עכשיו אלונה החליטה שהיא רוצה 300 אלף יורו על הכרטיס של לוטם.

זאת הסיבה שיש ביקורת גדולה מאוד על המועדון. מצד אחד נותנים ללוטם הצעה נמוכה מאוד, מצד שני לא עומדים בהבטחות שניתנו לו ולא נותנים ללוטם לעזוב...

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

מקצועית בשבילו לצאת לאירופה כרגע זה בעיה..
הוא צריך לשחק ולצבור ביטחון

אלונה עוד לא הבינה את המשחק של מחירי שחקנים
גם אם השחקן לא שווה סכום של מליון יורו ישר זורקים תג מחיר של מליון יורו..
יש לנו בארץ סוכנים שמערבבים את האירופאים
ובשבילם זה כמו 100,000

חבל שאלונה לא מחוברת למציאות וביקשה תג מחיר של 200 א״י
עכשיו זה סתם יהפוך למלוכלך

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

לא בטוח שמקצועית כדי ללוטם להישאר כאן.
די ברור מההצעה של המועדון ללוטם שהם לא רואים בו כשחקן בכיר, ולאור הפרסומים (ממן, ידין, גורדנה, מויאל) וההחתמות שבוצעו בשנה שעברה (אראל, דג'אני, הובר) די ברור שהוא לא הולך לפתוח כאן בהרכב, ככה שיכול להיות שדווקא בחו"ל הוא יזכה למעמד מקצועי גבוה יותר, לפחות בהתחלה (ואם לא, עדיף לשבת בספסל בשוויץ עם חוזה של 160 אלף יורו על לשבת על הספסל בבאר שבע עם חוזה של 60 אלף דולר).

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אם על ורטה דורשים 2 מיליון שקל ותורג'מן עלה לנו 400 אלף ש"ח, אז אין סיבה שז'ינו ישוחרר בפחות מ2 מיליון שקל.
לכל האנשים שצצים רק כאשר אפשר ללכלך על ההנהלה - לא נאה לכם?אתם מוזמנים לרכוש את המועדון ולנהל אותו כפי שנראה לכם.
פתאום כולם מקורבים וכולם יודעים כמה הציעו לז'ינו וכמה הציעו על ז'ינו.
לכו תראו מה קורה בבית"ר י-ם, הפועל ת"א, מכבי חיפה ועוד קבוצות שמתנהלות כמו בשוק ואז תבואו ותתלוננו על כמה הציעו וכמה דורשים על לוטם ז'ינו.

ולשחקני הבית היקרים שלנו, אף אחד לא הכריח אתכם לחתום על החוזים שלכם, אף אחד לא מחוייב לשדרג לכם אותו אחרי רבע עונה טובה(כמו שאף אחד לא מוריד לכם מהשכר אחרי חצי עונה חלשה) ואף אחד לא חייב לשחרר אתכם לחו"ל אם ההצעה לא מספקת את הבעלים.
אם הם היו משקיעים באימונים ובמשחקים כמו שהם משקיעים ונלחמים על החוזים שלהם..הם היו מקבלים הרבה יותר.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

CrazyRed7 כתב:אם על ורטה דורשים 2 מיליון שקל ותורג'מן עלה לנו 400 אלף ש"ח, אז אין סיבה שז'ינו ישוחרר בפחות מ2 מיליון שקל.
לכל האנשים שצצים רק כאשר אפשר ללכלך על ההנהלה - לא נאה לכם?אתם מוזמנים לרכוש את המועדון ולנהל אותו כפי שנראה לכם.
פתאום כולם מקורבים וכולם יודעים כמה הציעו לז'ינו וכמה הציעו על ז'ינו.
לכו תראו מה קורה בבית"ר י-ם, הפועל ת"א, מכבי חיפה ועוד קבוצות שמתנהלות כמו בשוק ואז תבואו ותתלוננו על כמה הציעו וכמה דורשים על לוטם ז'ינו.

ולשחקני הבית היקרים שלנו, אף אחד לא הכריח אתכם לחתום על החוזים שלכם, אף אחד לא מחוייב לשדרג לכם אותו אחרי רבע עונה טובה(כמו שאף אחד לא מוריד לכם מהשכר אחרי חצי עונה חלשה) ואף אחד לא חייב לשחרר אתכם לחו"ל אם ההצעה לא מספקת את הבעלים.
אם הם היו משקיעים באימונים ובמשחקים כמו שהם משקיעים ונלחמים על החוזים שלהם..הם היו מקבלים הרבה יותר.
הגיע הזמן שתפסיק להגן על הקבוצה בצורה עיוורת ותבין שגם היא לפעמים טועה. והנה הוכחה שהדברים שרשמתי כניראה נכונים -

https://sports.walla.co.il/?w=/157/2756837" onclick="window.open(this.href);return false;

"ברקת דרשה תחילה 200 אלף יורו תמורת השחקן, אך ההצעה שהוגשה הייתה נמוכה יותר. היום אמור הקשר להגיש למועדון הצעה משודרגת, אך במועדון טוענים כי כעת הוחלט שלא לשחררו גם במחיר שננקב תחילה".

ההתנהלות חייבת להיות מקצוענית. בונים על לוטם לעתיד? מאמינים שהוא חלק חשוב בקבוצה? תציעו לו הצעה בהתאם ולא הצעה של שחקן בסוף הרוטציה.
אתם לא מאמינים בלוטם? הבטחתם לו שתמורת 200 אלף יורו תשחררו אותו, כשמגיעה הצעה של 200 אלף יורו תשחררו אותו.

אי אפשר מצד אחד להציע לו חוזה של שחקן בסוף הרוטציה ומצד שני לדרוש עליו מחירים כאילו מדובר בשחקן הרכב של הקבוצה...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אני לא יודע כמה הציעו לו ולכן אני לא ממהר להאשים את ההנהלה בכל דבר.
שום אני אומר, לוטם שחקן בעל חוזה והמועדון לא מחויב לשדרג לו את החוזה. לוטם יכול להביא הצעות והמועדון יחליט האם ההצעה מתאימה או לא.
דבר נוסף שלוטם יכול לעשות זה לחכות לסוף החוזה ולעבור לאן שירצה. כמובן שבמקרה הזה המועדון מפסיד.
פשוט לא צריך לעשות רעש מכל דבר. זה טבעו של מו"מ.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: הגיע הזמן שתפסיק להגן על הקבוצה בצורה עיוורת ותבין שגם היא לפעמים טועה. והנה הוכחה שהדברים שרשמתי כניראה נכונים -

https://sports.walla.co.il/?w=/157/2756837" onclick="window.open(this.href);return false;

"ברקת דרשה תחילה 200 אלף יורו תמורת השחקן, אך ההצעה שהוגשה הייתה נמוכה יותר. היום אמור הקשר להגיש למועדון הצעה משודרגת, אך במועדון טוענים כי כעת הוחלט שלא לשחררו גם במחיר שננקב תחילה".

ההתנהלות חייבת להיות מקצוענית. בונים על לוטם לעתיד? מאמינים שהוא חלק חשוב בקבוצה? תציעו לו הצעה בהתאם ולא הצעה של שחקן בסוף הרוטציה.
אתם לא מאמינים בלוטם? הבטחתם לו שתמורת 200 אלף יורו תשחררו אותו, כשמגיעה הצעה של 200 אלף יורו תשחררו אותו.

אי אפשר מצד אחד להציע לו חוזה של שחקן בסוף הרוטציה ומצד שני לדרוש עליו מחירים כאילו מדובר בשחקן הרכב של הקבוצה...
אולי הגיע הזמן שאתה תפסיק להגן על שחקני הבית בחירוף נפש.
עצם העובדה שאתה לא מבין למה המועדון כועס עליו שהוא הדליף לחבריו את ההצעה שקיבל זה כבר בעיה.
מה זאת אומרת הוא באר שבעי ומכיר אותם מגיל 0 אני לא מבין את האמירה הזאת??
אתה רץ לספר לחברים שלך מה ההצעות שקיבלת בעבודה שלך? או מה אמר לך הבוס? משכורת ומשא ומתן הם דבר דיסקרטי לחלוטין ובטח שהצד השני מתנהל כך.
אם באמת מציעים לו 70 אלף אז מה רע? מי מקבל היום בגיל שלו סכומים כאילו? ולא שהוא איזה כוכב גדול כן.
זכותה של אלונה לקום בבוקר לבקש 200 למחרת 300 ולמחרת גם מיליון,הוא שייך לה בחוזה!
ואל תעשו טאררם בגלל שאתם חברים שלו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: אי אפשר מצד אחד להציע לו חוזה של שחקן בסוף הרוטציה ומצד שני לדרוש עליו מחירים כאילו מדובר בשחקן הרכב של הקבוצה...
המשפט הכי מטומטם שיצא לי לשמוע ממך.
כשגארת בייל נמכר לריאל מדריד ב-100 מיליון יורו זה היה פרופורציונלי לשכר שלו?
כשליאור רפאלוב נמכר לקלאב ברוז' ב-2.5 מיליון יורו זה היה פרופורציונלי לשכר שלו?
כשאלרואי כהן נמכר להפועל תל אביב ב-700 אלף יורו זה היה פרופורציונלי לשכר שלו?
דרישות של 2 מיליון ש"ח על ורטה וראלי, או 2 מיליון יורו על אחמד עאבד זה כן מציאותי?
מי בדיוק החליט ש-300 אלף יורו על לוטם זינו זה מחיר מוגזם? מי בכלל קובע מה הפרופורציות?
בכל פעם אני מופתע מחדש מכמות התמיכה שחלק מהאוהדים פה נותנים לשחקנים שספק אם בעוד כמה שנים מישהו יזכור את שמם, בעוד שהבעלים ששופכת
ערימות של כסף ובזכותה יש לנו על מה לדבר פה בפורום זוכה לשלל ביקורות. אז יש לי חדשות בשבילכם. טובת המועדון מעל לכל שחקן. וטובת המועדון אומרת
שטוב שלוטם ירוויח חוזה שמתאים למידותיו הבינוניות, או שיימכר במחיר מקסימלי שיוכל לפנות לנו עוד כסף לרכש. הרי אם לא היה מדובר בשחקן בית כולם היו מהללים
את אלונה וטוענים שהגיע הזמן להפסיק להיות הפראיירים של הליגה. אבל כשמדובר בלוטם? לשחרר בשקל תשעים. העיקר שהילד לא יפגע. למי בכלל אכפת מהפועל
באר שבע. אני את הנושא הזה מיציתי.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

ForeverRed כתב: המשפט הכי מטומטם שיצא לי לשמוע ממך.
דרישות של 2 מיליון ש"ח על ורטה וראלי, או 2 מיליון יורו על אחמד עאבד זה כן מציאותי?
מי בדיוק החליט ש-300 אלף יורו על לוטם זינו זה מחיר מוגזם? מי בכלל קובע מה הפרופורציות?
בכל פעם אני מופתע מחדש מכמות התמיכה שחלק מהאוהדים פה נותנים לשחקנים שספק אם בעוד כמה שנים מישהו יזכור את שמם, בעוד שהבעלים ששופכת
ערימות של כסף ובזכותה יש לנו על מה לדבר פה בפורום זוכה לשלל ביקורות. אז יש לי חדשות בשבילכם. טובת המועדון מעל לכל שחקן. וטובת המועדון אומרת
שטוב שלוטם ירוויח חוזה שמתאים למידותיו הבינוניות, או שיימכר במחיר מקסימלי שיוכל לפנות לנו עוד כסף לרכש. הרי אם לא היה מדובר בשחקן בית כולם היו מהללים
את אלונה וטוענים שהגיע הזמן להפסיק להיות הפראיירים של הליגה. אבל כשמדובר בלוטם? לשחרר בשקל תשעים. העיקר שהילד לא יפגע. למי בכלל אכפת מהפועל
מלך.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

1. לא חבר של לוטם זינו וגם לא מכיר אותו. עצם העלאת הטענה מלמדת לדעתי על ניסיון להסית את הדיון למקומות אחרים כדי למנוע ביקורת נגד ההנהלה.

2. פעם אחרונה שבדקתי הצעה חוזה מהפועל באר שבע לא נחשבת סוד מדינה. וכן, אם שחקן קורא ורואה שהוא מוצג כרודף בצע, זכותו להציג את הדברים כפי שהם.
הניסיון להסתיר את האמת הוא עוד צורה למנוע ביקורת מהקבוצה.

3. משפטים מטומטמים זה משפטים שאנשים מוציאים מתוך עיוורון וניסיון למנוע ביקורת לקבוצה. משפטים מטומטמים זה קביעה נחרצת מהי טובת הקבוצה כאילו הדעה של אוהד X או Y היא היחידה שקובעת.

4. באופן אישי, יותר התאכזבתי מלוטם זינו בעונה החולפת מאשר התרשמתי ממנו. חשבתי שיקח את ההזדמנות שנתנו לו בשתי ידיים ויעשה קפיצת מדרגה גדולה יותר בעונה שעברה, קפיצת מדרגה שתמתג אותו כשחקן הרכב ותמנע מאיתנו את הצורך להביא קשר רכש לאמצע. זה לא קרה, ולצערי לוטם לא הוכיח שהוא טוב מספיק להרכב הראשון.

5. עם זאת, חושב שהקבוצה צריכה להיות הוגנת עם השחקנים שלה. אם הובטח לשחקן שהצעה בסכום X תגרום לשחרור שלו, הקבוצה צריכה לעמוד בהבטחה שלה.

6. לדעתי האישית, טובת הקבוצה היא דווקא להראות לכל שחקני הבית, לא רק אלה שנמצאים עכשיו במועדון אלא גם אלה שנמצאים עכשיו בקבוצות הנוער, אלה שאמורים לעלות בעתיד לבוגרים, שהקבוצה מתנהגת בצורה מכובדת וראויה לשחקני הבית של המועדון.
ההתנהגות ללוטם זינו כרגע, ולאופיר דוידזאדה בעבר, וליוסף אבו לאבן בעבר, וכן הלאה, גרמה לכך שיש לא מעט שחקני בית צעירים, שחושבים פעמיים אם לחתום על חוזה ארוך טווח במועדון ושבגלל ההתנהגות של הקבוצה מבינים ששחקני הבית הם בעדיפות שנייה במועדון - "סוג ב".

אני חושב שאם בקבוצה לא מאמינים בלוטם זינו, טובת הקבוצה תהיה לקבל עכשיו 200 אלף יורו ולפנות מקום בסגל לשחקן אחר, מאשר לסחוב את זינו עוד עונה כשחקן ספסל רק כדי שהוא ילך בעונה הבאה בחינם, אחרי שנה שבוודאי תגרום לביקורת גדולה על הקבוצה שמעדיפה את זינו בספסל מאשר 200 אלף יורו שיכולים לעזור להביא חיזוק.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Sir Alex Ferguson כתב:dardasmiley, מסכים מאוד עם התגובות שלך.

יצא לי בימים האחרונים לדבר עם לא מעט אוהדים, והבנתי שבמקרה הנוכחי, בניגוד למקרים בעבר, הסיפור די פשוט, וזאת בגלל העובדה שלוטם כבר מס' חודשים טובים מדבר על החוזה החדש וכן גם בגלל שלוטם זינו שיתף בפני אוהדי הקבוצה (כל הקטע של שחקן בית זה שהוא חלק מהעיר ויש לו חברים שהוא גדל איתם מגיל 0 שהם אוהדי הקבוצה) את כל הסיפור.

זאת הגרסא שאני שמעתי (מכל מיני אוהדים) -

ההצעה של הקבוצה היא נמוכה מאוד (משכורת בסיס של 9 - 10 אלף שקל לחודש) יחסית למעמדו של לוטם זינו, שחקן קבוע ברוטציה של הקבוצה ופרוספקט לעתיד שמשחק בנבחרת האולימפית.
כשלוטם אמר שהסכום נמוך מידי, הקבוצה אמרה שהוא מוזמן להביא קבוצות שיסכימו לקנות אותו, כשאלונה הציבה לו תג מחיר של 200 אלף יורו.
ובכן, בזכות הדרכון הגרמני שלו לוטם הביא לא פחות מחמש קבוצות בשוויץ שרוצות אותו כשכרגע יש על השולחן הצעה לשלם לו 160 אלף יורו לעונה ו200 אלף יורו על הכרטיס כמו שאלונה דרשה.
עכשיו אלונה החליטה שהיא רוצה 300 אלף יורו על הכרטיס של לוטם.

זאת הסיבה שיש ביקורת גדולה מאוד על המועדון. מצד אחד נותנים ללוטם הצעה נמוכה מאוד, מצד שני לא עומדים בהבטחות שניתנו לו ולא נותנים ללוטם לעזוב...
מענין שתמיד אתה "שומע" גרסאות שנגד עמדת הקבוצה באופן משמעותי. אני מכיר דברים אחרים. בדיוק כמו במקרה דודזאדה. אולי כדאי שתבדוק את אובייקטיביות המקורות. אף אחד כאן לא טען כמה שווה לוטם. למי שלא מבין למה שחקן בית בגיל 21 ירוויח פחות משחקן רכש בן 30, אני מציע ללכת ללמוד קצת משהו על החיים.

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

ForeverRed כתב: המשפט הכי מטומטם שיצא לי לשמוע ממך.
אף אחד לא בא בטענות לאלונה ברמה האישית,מותר לנו להביע דעה ולחשוב בצורה שונה.
לנהל משא ומתן חצי שנה עם שחקן ובסוף לשלוח אותו להביא הצעות מקבוצות אחרות זה לא מכובד.
ובהעדר שחקני בית בעלי פוטנציאל להשתלב בבוגרים ההישארות של ז׳ינו היא כן חשובה ,גם אם לדעתכם (לא לדעתי)הוא בינוני ופרווה,עדיף שבהרכב ישחק שחקן בית בינוני מאשר שחקן רכש בינוני שקונים בחצי מליון שקל,הכניעה המוחלטת של ההנהלה לקפריזות של כל מאמן שדורך פה ומניחת שחקנים בינוניים במאות אלפי שקלים היא לא טובת המועדון!
אקסברד,גבאי,תורג׳מן,סוויסה,פלצ׳וק,דג׳אני ויש שיגידו גם הראל, הם שחקנים שחלקם נרכשו בסכומים אסטרונומים וכולם קשורים בחוזים ארוכים וכבדים ,והכי חשוב,כולם כל כך בינוניים ,שגם עוד אלף שנה הם לא יחזירו או יצדיקו את ההשקעה, אלו האלטרנטיבות שלך לז׳ינו ודומיו ,וכולם בלי יוצא מין הכלל מרוויחים הרבה יותר ממנו וממה שמציעים לו(לפי האינפורמציה פה ובתקשורת) ודמי העברה שהמועדון ידרוש עבור כל אחד מהם יהיו נמוכים בהרבה ממה שדורשים על ז׳ינו.
גם אם לדעתי האישית לא טוב לרפד לשחקנים בגיל של ז׳ינו את הכיסים יותר מידי כל כך מהר,עדיין זה יוצא יותר זול ויותר טוב למועדון ,ההיסטוריה מדברת בעד עצמה,שחקני רכש שתקועים פה בלי ביקוש שלא הפקנו מהם שום תועלת,ואילו ז׳ינו לעומתם לא עלה למועדון שקל.
*אין לי קשר לז׳ינו, לא מכיר אותו ולא בטיח.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

izguy83 כתב: מענין שתמיד אתה "שומע" גרסאות שנגד עמדת הקבוצה באופן משמעותי. אני מכיר דברים אחרים. בדיוק כמו במקרה דודזאדה. אולי כדאי שתבדוק את אובייקטיביות המקורות. אף אחד כאן לא טען כמה שווה לוטם. למי שלא מבין למה שחקן בית בגיל 21 ירוויח פחות משחקן רכש בן 30, אני מציע ללכת ללמוד קצת משהו על החיים.
העובדות הם שבמקרה של אופיר דוידזאדה ההנהלה בסופו של דבר הודתה בטעות שלה בכך ששילמה בסופו של דבר יותר ממה שאופיר ביקש בתחילת הדרך.

העובדות הם שאותה הנהלה שלא רצתה לשחרר את יוסף אבו לאבן להשאלה וגרמה לו להילחם כדי שיקבל דקות במקום אחר, היא אותה הנהלה שבסוף העונה הבינה עד כמה ההשאלה הזאת הייתה חשובה.

העובדות הם ששוב יש לנו מקרה של שחקן בית שלא זוכה ליחס ראוי מצד ההנהלה. אתה חושב אולי שהכל מקרי, אני לא. אני חושב שכולם כבר מבינים שהיחס לשחקני הבית בקבוצה הוא של שחקנים סוג ב'.
לפי הפרסומים בתקשורת, ניתן להבין שהדברים ששמעתי הם מדויקים מאוד.

ללוטם זינו יש חוזה לעוד עונה. ההנהלה יכולה להציע לו גם משכורת חייל לעונה נוספת אם היא רוצה. הקבוצה יכולה לסרב גם למיליון יורו אם היא רוצה. ההנהלה גם יכולה לייבש אותו ביציע עד לקיץ ולרגע שהוא יהפוך לשחקן חופשי. השאלה היא האם מדובר בהתנהגות הולמת לשחקן צעיר שגדל במחלקת הנוער של הקבוצה ואומר גם היום שהוא אוהב את הקבוצה, האם זה נכון לשדר לשחקני הבית (פעם נוספת) שהם סוג ב', האם התנהגות כזאת היא ראויה ומה היו התגובות של הגולשים כאן אם ההתנהגות הזאת הייתה מתרחשת בימיו של אלי זינו, האם גם אז היו מחפשים כל דרך אפשרית להצדיק את ההנהלה, גם כשהיא מתנהגת בצורה לא מכובדת לילד שגדל כאן ואוהב את המועדון.

שלח תגובה