נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: נו מה יהיה לוטם ז'ינו חייב להשאר
ולגביי איבודי הכדור? גל אלברמן רק מתחיל התקפותבמכבי הוא לא צריך להמשיך אותם עד איבוד הכדור מה לעשות שגם לוטם גם דגאני וגם הובר לא קשרים שהצלילו לנהל אתהמשחק וזה נפל בלית ברירה בחלק מהפעמים על גל אראל שאיבד כדור בגלל האיטיות... הוא לאאמור לנהל אתההתקפותאלא לעצור אותן והוא בין הטובים בליגה בנתון הזה! מה לוטם עושה בקישור האחורי? כי הוא לא מורגש לא הגנתית ולא התקפית!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
אחד המרצים שלי בתואר היה קורא למה שאתה עושה "נפנופי ידיים". מנפנף הרבה בידיים ויוצר באזז סביב רעיון מסוים מתןך תקווה שהקהל השומע לא ישים לב שלא באמת טרחת להביא נתונים שיתמכו במה שאתה אומר.דר אדום בנשמה כתב:ולגביי איבודי הכדור? גל אלברמן רק מתחיל התקפותבמכבי הוא לא צריך להמשיך אותם עד איבוד הכדור מה לעשות שגם לוטם גם דגאני וגם הובר לא קשרים שהצלילו לנהל אתהמשחק וזה נפל בלית ברירה בחלק מהפעמים על גל אראל שאיבד כדור בגלל האיטיות... הוא לאאמור לנהל אתההתקפותאלא לעצור אותן והוא בין הטובים בליגה בנתון הזה! מה לוטם עושה בקישור האחורי? כי הוא לא מורגש לא הגנתית ולא התקפית!
וחלילה אל תבין אותי לא נכון. לא בא לפגוע או לזלזל במה שאתה אומר. רק שבלי נתונים על חילוצי כדור ואיבודים אין לדברים שלך שום אחיזה במציאות.
אני חייב להסכים עם זה שגל אראל הוא מחלץ כדורים ברמה גבוהה מאוד, לפחות בליגה שלנו. יש לו תזמון מעולה לתאקל וגם לגלישות. הבעיה נוצרה כשלאט לאט הבינו שאין לנו קשר מנהל/ עושה משחק, כזה שמוציא את ההתקפות קדימה ונותן את הפס שהופך עוד התקפה לגול. התיק הזה נפל על גל אראל, שמה לעשות, זה לא תפקידו ולכן ראינו אותו גם מאבד הרבה כדורים.
כשתהיה לו הזדמנות להיות גרזן ללא צרך לנהל את ההתקפה בלת ברירה, אנחנו נהיה מרוצים ממנו הרבה יותר. זו דעתי!
כשתהיה לו הזדמנות להיות גרזן ללא צרך לנהל את ההתקפה בלת ברירה, אנחנו נהיה מרוצים ממנו הרבה יותר. זו דעתי!
מסכים, זה מה שאמרתי לאורך כל העונה. אראל זה גרזן אמיתי, בלם לפני הבלמים. מהות התפקיד שלו היא לחלץ את הכדור עוד לפני הבלמים ולהעביר אותו הלאה לקשר שמעליו בלי להסתבך. השנה יצא שהוא מחלץ כדור וכשזינו/הובר לא באמת ידעו לחלק את הכדורים נכון יצא לו יותר לכדרר בשטחים מסוכנים ולאבדסניור כתב:אני חייב להסכים עם זה שגל אראל הוא מחלץ כדורים ברמה גבוהה מאוד, לפחות בליגה שלנו. יש לו תזמון מעולה לתאקל וגם לגלישות. הבעיה נוצרה כשלאט לאט הבינו שאין לנו קשר מנהל/ עושה משחק, כזה שמוציא את ההתקפות קדימה ונותן את הפס שהופך עוד התקפה לגול. התיק הזה נפל על גל אראל, שמה לעשות, זה לא תפקידו ולכן ראינו אותו גם מאבד הרבה כדורים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. תקרא את הדברים שכתבתי על נאסר השנה. איך ביקרתי את אלישע לוי על כך שהפך את נאסר מג'וקר לשחקן ספסל ממורמר. אין לי שום דבר אישי נגד נאסר.izguy83 כתב: מעניין שלשחקנים צעירים אחרים לא נתת כ"כ הרבה חסד) נאסר קהת וכו...
מיום ליום אתה ממתג את עצמך כלא אובייקטיבי בנושא שחקני הבית.
2. תקרא את הדברים שכתבתי בטופיק שדיבר על העזיבה של קהת. בזמנו שכולם היו עסוקים בלקטול אותו אני כתבתי שאם היו שואלים אותי, הייתי רוכש את כרטיס השחקן של קהת ומחתים אותו לחמש שנים.
למה? כי ראיתי את הכישרון שלו ואת העובדה שמדובר בשחקן צעיר שאם יתנו לו ביטחון יכול להחזיר ולהפוך לשחקן נהדר.
מה שאני לא אהבתי, זה העובדה שהתנהגנו כמו קבוצת בת של מכבי ת"א. השאלנו מהם שחקנים (קהת, סבע) בלי אופציית רכישה ואפילו עם סעיף בחוזה שאסר על הצמד לשחק מול מכבי ת"א כששיחקנו מולה.
אם מחליטים להשאיל שחקנים צעירים שמתגלחים לנו על השפם, לפחות שתהיה אופצית רכישה בסוף השנה. אומנם פאיוביץ' מבוגר יותר מקהת וסבע, אבל הוא דוגמא להשאלה נכונה שכן היא הייתה עם אופצית רכישה בסוף השנה.
3. אני חושב שאם יש לנו שחקן בית צעיר ומבטיח בקבוצה, הוא ראוי להזדמנות.
אני חושב ששחקן בית שמצליח יוצר הזדהות גדולה יותר משחקן רכש שמצליח (ויסלח לי בוזגלו, למרות העונה הגדולה, הוא לא מתקרב להזדהות שאני מרגיש לברדה).
אני חושב שאם שחקן בית צעיר עשה התקדמות מקצועית בקבוצה, גם התקדמות משחקן נוער לשחקן רוטציה כמו במקרה של לוטם, הוא ראוי לחוזה בהתאם.
אני חושב שלא נכון לחשוב תמיד שהדשא של השכן ירוק יותר ולכן גם שווה להוציא עליו יותר כסף. לא רואה שום הגיון להציע ללוטם חוזה נמוך רק כדי להביא במקומו אחד כמו גורדנה שיעלה הרבה יותר ויתן פחות רק בגלל שמדובר בשחקן רכש מהפועל ת"א.
כניראה שלא הכל שחור ולבן כמו שאתה מציג בהודעה שלך. ואם תלך לטופיק שמדבר על גורדנה, תראה שכתבתי שם שבכל מקרה הייתי מחזק את הקישור הקיץ, למרות שזה אומר ספסול של לוטם, כי מבחינתי הוא לא מספיק טוב להרכב הראשון כרגע.
- Sir Alex Ferguson
גל אראל הוא לא קשר מודרני. גל אראל מזכיר קשרים לפני 10 ו20 שנה שכל מה שידעו הוא לחלץ כדורים. בכדורגל של היום זה לא מספיק. בכדורגל של היום קשה מאוד להצליח עם קשר באמצע שלא מסוגל לתת פס מטר קדימה ושמאבד הרבה מאוד מהכדורים שהוא חוטף.
כדי שקישור עם גל אראל יצליח אנחנו צריכים ליד גל אראל קשר שהוא רמה מעל הליגה, קשר שמסוגל לתרום גם הגנתית וגם התקפית, קשר שקשה מאוד להשיג, אחרת אנחנו נמשיך להיות בבעיה בכל הקשור להנעת כדור ולשליטה במגרש.
כדי שקישור עם גל אראל יצליח אנחנו צריכים ליד גל אראל קשר שהוא רמה מעל הליגה, קשר שמסוגל לתרום גם הגנתית וגם התקפית, קשר שקשה מאוד להשיג, אחרת אנחנו נמשיך להיות בבעיה בכל הקשור להנעת כדור ולשליטה במגרש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
נראה לי שאתה רואה יותר מדי ריאל/בארסה ומצפה לראות את אותו הדבר כאן. אין קשר ישראלי/זר שיגיע לישראל שיכול לתרום הגנתית וגם התקפית.Sir Alex Ferguson כתב:גל אראל הוא לא קשר מודרני. גל אראל מזכיר קשרים לפני 10 ו20 שנה שכל מה שידעו הוא לחלץ כדורים. בכדורגל של היום זה לא מספיק. בכדורגל של היום קשה מאוד להצליח עם קשר באמצע שלא מסוגל לתת פס מטר קדימה ושמאבד הרבה מאוד מהכדורים שהוא חוטף.
- Sir Alex Ferguson
אותי לימדו שהמשמעות של אין = אם יש נמצא.CrazyRed7 כתב: נראה לי שאתה רואה יותר מדי ריאל/בארסה ומצפה לראות את אותו הדבר כאן. אין קשר ישראלי/זר שיגיע לישראל שיכול לתרום הגנתית וגם התקפית.
בסכומים שהוצאנו בשנה שעברה על הובר (200 אלף יורו) אפשר בהחלט למצוא קשר מהסוג הזה.
השאלה האם אלישע מחפש בכלל קשר שיכול לתרום גם התקפית, או שהוא יחפש עוד קשר שמזכיר יותר בלם מאשר עושה משחק...
תן שם של אחד כזה שהגיע לארץ. לי לא זכור אחד כזה כבר הרבה זמן..Sir Alex Ferguson כתב: אותי לימדו שהמשמעות של אין = אם יש נמצא.
בסכומים שהוצאנו בשנה שעברה על הובר (200 אלף יורו) אפשר בהחלט למצוא קשר מהסוג הזה.
השאלה האם אלישע מחפש בכלל קשר שיכול לתרום גם התקפית, או שהוא יחפש עוד קשר שמזכיר יותר בלם מאשר עושה משחק...
גם מכבי ת"א, מכבי חיפה והפועל ת"א ששופכות כספים שנים מביאות כל מיני קשרים בינוניים..
עושה משחק הוא לא יחפש כי הוא הולך על ה4-2-4 ששיחק רוב העונה שעברה..ובמערך הזה וריבוי החלוצים שיש בסגל, אין מקום לעושה משחק..
- Sir Alex Ferguson
מהראן ראדי מכיר?CrazyRed7 כתב: תן שם של אחד כזה שהגיע לארץ. לי לא זכור אחד כזה כבר הרבה זמן..
גם מכבי ת"א, מכבי חיפה והפועל ת"א ששופכות כספים שנים מביאות כל מיני קשרים בינוניים..
עושה משחק הוא לא יחפש כי הוא הולך על ה4-2-4 ששיחק רוב העונה שעברה..ובמערך הזה וריבוי החלוצים שיש בסגל, אין מקום לעושה משחק..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מארן ראדי הוא דוגמא טובה אבל במכבי תל אביב יש גם את גל אלברמן שבלעדיו הם פחות טובים והוא מחזיק להם הגנתית את הקישור, מארן ראדי למשל לא טוב יותר מאראל בפאן ההגנתי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
רציתי לכתוב את השם שלו, הבעיה שהוא פרץ בגיל 30 בערך, נתן שנתיים גדולות ועכשיו הוא בדעיכה גדולה. הוא בערך היחיד שעולה לי בראש מבלי לחזור עשור אחורה לימי פראלייה, ז'וטאוטאס וכו'.Sir Alex Ferguson כתב: מהראן ראדי מכיר?
קשר כזה, כיום, הוא מצרך נדיר מאוד והמעטים שיש מקבלים הרבה כסף..אפילו כאלה בינוניים כמו נאתכו ואולי גם גולסה(שפחות עושה הגנה)..
נאתכו בינוני? היה נחשב לשחקן הטוב ברוסיה.CrazyRed7 כתב: רציתי לכתוב את השם שלו, הבעיה שהוא פרץ בגיל 30 בערך, נתן שנתיים גדולות ועכשיו הוא בדעיכה גדולה. הוא בערך היחיד שעולה לי בראש מבלי לחזור עשור אחורה לימי פראלייה, ז'וטאוטאס וכו'.
קשר כזה, כיום, הוא מצרך נדיר מאוד והמעטים שיש מקבלים הרבה כסף..אפילו כאלה בינוניים כמו נאתכו ואולי גם גולסה(שפחות עושה הגנה)..
אני אישית לא מחזיק ממנו. ואם היה השחקן הטוב ברוסיה מה הוא עושה בפאוק?גיא חניה כתב: נאתכו בינוני? היה נחשב לשחקן הטוב ברוסיה.
נאתכו שחקן גדול לליגה הזאת. לגבי גולסה אני חושב שהוא אוברייטד מטורףCrazyRed7 כתב: רציתי לכתוב את השם שלו, הבעיה שהוא פרץ בגיל 30 בערך, נתן שנתיים גדולות ועכשיו הוא בדעיכה גדולה. הוא בערך היחיד שעולה לי בראש מבלי לחזור עשור אחורה לימי פראלייה, ז'וטאוטאס וכו'.