מחירי המנויים לעונת 14/15
מחירי המנויים לעונת 14/15
שערים 2,5,6 מבוגר 990, סטודנט 690, נשים/ילדים/חיילים 490.
שער 3 מבוגר 700, סטודנט 600, נשים/ילדים/חיילים 425. המנוי יכלול גם את המשחק הראשון במוקדמות הליגה האירופית.
שער 3 מבוגר 700, סטודנט 600, נשים/ילדים/חיילים 425. המנוי יכלול גם את המשחק הראשון במוקדמות הליגה האירופית.
Re: מחירי המנויים לעונת 14/15
לא רק המשחק הראשון במוקדמות הליגה האירופית, גם משחקי הבית בגביע הטוטו. ככה שיוצא שהמחיר נשאר פחות או יותר אותו דבר.
אפשר כבר לקנות? ואיפה?
בשפע הפקות כבר נפתחה אפשרות קנייה.
כולל משחק באירופה וגביע הטוטו המחיר נשאר בערך כפי שהיה.
יש מצב שהמינויים לשער 5 יגמרו דיי מהר אז....
יש מצב שהמינויים לשער 5 יגמרו דיי מהר אז....
לא נעבור את האלפיים לטעמי , לאנשים אין סיבה לבוא למגרש, איצטדיון חרא, ואין שום חיזוק רציני
נכון שאתה נהנה לעשות בכוונה?שלומי12 כתב:לא נעבור את האלפיים לטעמי , לאנשים אין סיבה לבוא למגרש, איצטדיון חרא, ואין שום חיזוק רציני
ואתה צודק. באמת אנשים כמוך מוזמנים לא להגיע ולא לקנות מנוי.
הפועל אני כבר משתגע
נחנקנו שלומי נחנקוווו!!!!!שלומי12 כתב:לא נעבור את האלפיים לטעמי , לאנשים אין סיבה לבוא למגרש, איצטדיון חרא, ואין שום חיזוק רציני
תשאר בבית ואל תבוא לשום משחק, תן לנו להסתדר עם האיציטדיון החרא והחיזוק הלא משמעותי .

ידוע מתי יפורסם המחיר ל"חבר" ?
אני חושב ש60% מקהל המנויים קונה דרך וועדים .
כרגע יש מו"מ עם הוועדים ושבוע הבא אמורים להודיע שאפשר לקנות דרכם ( "חבר , סורוקה וכו' )
כרגע יש מו"מ עם הוועדים ושבוע הבא אמורים להודיע שאפשר לקנות דרכם ( "חבר , סורוקה וכו' )
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

המשחק בליגה האירופאית ירשם כניקוב במנוי או מקבלים כרטיס למשחק בנוסף למנוי ?
ככה ניראה מנוי.
יש ניקוב עם האות "א" - כך שאני מניח שזה ישמש למשחק של המוקדמות.
אגב, העונה גם מופיע שם בעל המנוי.
יש ניקוב עם האות "א" - כך שאני מניח שזה ישמש למשחק של המוקדמות.
אגב, העונה גם מופיע שם בעל המנוי.
- קבצים מצורפים
-
- manui.JPG (102.23 KiB) נצפה 5958 פעמים
הפועל אני כבר משתגע
אין סיבה לבוא למגרש? הפועל באר שבע משחקת , לא סיבה מספיק טובה? אוהדים כמוך לא צריך.שלומי12 כתב:לא נעבור את האלפיים לטעמי , לאנשים אין סיבה לבוא למגרש, איצטדיון חרא, ואין שום חיזוק רציני
חבל על העצבים, טרוליות במיטבה וכולכם נגררים. פשוט אין צורך לענות.
" הטרול הטיפוסי עסוק בחרחור ריב ומדון. על פי רוב הוא יעשה זאת על ידי הכנסת תוכן שגוי או תוכן שיעורר אנטגוניזם בקרב הגולשים. במקרים קיצוניים יפעל לשיבוש פעילות והרס אתרי התוכן השונים. הטרול נוהג לעורר מהומות וויכוחים במרחב האינטרנטי: בפורומים, צ'אטים, בלוגים וברשתות חברתיות שונות. הטרולים משולחי רסן בהתבטאותם בדפי רשת, וסביר להניח ש"בחיים האמיתיים"- פנים אל מול פנים, לעולם לא היו מעיזים ומסוגלים להתנהג כך, האנונימיות היא מקור כוחם ובה טמונה התעוזה שלהם."
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9C_(%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98" onclick="window.open(this.href);return false;)
" הטרול הטיפוסי עסוק בחרחור ריב ומדון. על פי רוב הוא יעשה זאת על ידי הכנסת תוכן שגוי או תוכן שיעורר אנטגוניזם בקרב הגולשים. במקרים קיצוניים יפעל לשיבוש פעילות והרס אתרי התוכן השונים. הטרול נוהג לעורר מהומות וויכוחים במרחב האינטרנטי: בפורומים, צ'אטים, בלוגים וברשתות חברתיות שונות. הטרולים משולחי רסן בהתבטאותם בדפי רשת, וסביר להניח ש"בחיים האמיתיים"- פנים אל מול פנים, לעולם לא היו מעיזים ומסוגלים להתנהג כך, האנונימיות היא מקור כוחם ובה טמונה התעוזה שלהם."
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9C_(%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98" onclick="window.open(this.href);return false;)
פחות מ4000 מנויים זאת תהיה אכזבה נוראית בשבילי.