ארבייטמן... וזהו?
- dardasmiley
Re: ארבייטמן... וזהו?
אחד הקיצים השקטים שלנו מאז בואה של אלונה. מקווה שמבשלים לנו הפתעות...
כי אלונה מנהלת עכשיו מדיניות אנטי תקשורתית. זה מצוייןdardasmiley כתב:אחד הקיצים השקטים שלנו מאז בואה של אלונה. מקווה שמבשלים לנו הפתעות...
כשצריך 3-4 שחקנים ״שוברי שיויוון״ בסכומים לא קטנים המו״מ איטי וזהיר יותר.dardasmiley כתב:אחד הקיצים השקטים שלנו מאז בואה של אלונה. מקווה שמבשלים לנו הפתעות...
כשהשמות שעולים הם ארביטמן ומליקסון ולא אקסברד ואמג׳ד סולימאן הדברים לוקחים זמן.
גם במכבי ת״א המפוארת והעשירה עוד לא החתימו שחקנים.
סבלנות חברים... סבלנות
מצד אחד אתה צודק , מצד שני עוד 28 ימים יש לך משחק באירופה , אז אולי כדאי לתת יותר לחץ על שחקנים ולהציע חוזים טובים (כסף ואורך חוזה)לירן כתב:
כשצריך 3-4 שחקנים ״שוברי שיויוון״ בסכומים לא קטנים המו״מ איטי וזהיר יותר.
כשהשמות שעולים הם ארביטמן ומליקסון ולא אקסברד ואמג׳ד סולימאן הדברים לוקחים זמן.
גם במכבי ת״א המפוארת והעשירה עוד לא החתימו שחקנים.
סבלנות חברים... סבלנות
אין הרבה זמן , ההכנות צריכות להיות מהר , מו"מ עם שחקנים צריך להיות עוד לפני שנגמרה העונה .
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כבר אמרו עוד מספר ימים ונראה שעדיין אין החתמות, אפילו ארבייטמן לא חתם עדיין, אותי זה קצת מדאיג...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ארבייטמן חותם היום רשמית על החוזה ויוצג במסיבת העיתונאים ויתאמן באימון.דר אדום בנשמה כתב:כבר אמרו עוד מספר ימים ונראה שעדיין אין החתמות, אפילו ארבייטמן לא חתם עדיין, אותי זה קצת מדאיג...
מתוך כתבה בוואלה
לגבי התחרות עם גליינור פלט בעמדת החלוץ: "אני מכיר אותו מבלגיה, הוא שחקן מצוין, אבל אני אתן הכל - בין אם אהיה שחקן ספסל או שחקן הרכב. אתן הכל למען ההצלחה של המועדון הזה"
סויסה,גבאי,נאסר וכו'..... ככה מדבר שחקן רציני שמאמין ביכולת שלו ולא כמו איזה "סופרסטאר" חושב שמקומו בהרכב ומאיים לעזוה שמשחק שני הוא על הספסל.
לגבי התחרות עם גליינור פלט בעמדת החלוץ: "אני מכיר אותו מבלגיה, הוא שחקן מצוין, אבל אני אתן הכל - בין אם אהיה שחקן ספסל או שחקן הרכב. אתן הכל למען ההצלחה של המועדון הזה"
סויסה,גבאי,נאסר וכו'..... ככה מדבר שחקן רציני שמאמין ביכולת שלו ולא כמו איזה "סופרסטאר" חושב שמקומו בהרכב ומאיים לעזוה שמשחק שני הוא על הספסל.

כולה שחקן שחזר אחרי 4 שנים בבלגיה וכבש בעונה האחרונה שלו בישראל 28 שערים בליגה. מי הוא לעומת SN7, הסופרסטאר שהגיע מרמה"ש והחלוץ המוביל שלנו ב3 השנים האחרונות?LaRed כתב:מתוך כתבה בוואלה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
באמת מי הוא?CrazyRed7 כתב: כולה שחקן שחזר אחרי 4 שנים בבלגיה וכבש בעונה האחרונה שלו בישראל 28 שערים בליגה. מי הוא לעומת SN7, הסופרסטאר שהגיע מרמה"ש והחלוץ המוביל שלנו ב3 השנים האחרונות?
נסאר סוויסה ודובב גבאי הם שחקני נבחרת ענקיים שכבשו שערים ובישלו שערים למחביר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!