דרך אגב , בהצהרות של אלישע - הוא טוען שהוא מחפש 2 קשרים - אחד גרזן , והשני יצירתי. האם מליקסון לא מתברג לעמדת הקשר היצירתי?
ארבייטמן\פלט יצטרכו לשבת על הספסל.
מליקסון יכול לשחק כקשר באמצע אך מתחת לחלוץ, או לעשות לו די-מאריה אך זה דורש מעבר ל4-3-3. לא כ50\50.
לשחק עם 6 שחקנים כ"כ התקפיים זו התאבדות הגנתית. זה יקרה לעתים כשנהיה בפיגור ואלישע שוב יזרוק את כל מה שיש לו מהספסל.
אם מליקסון יגיע הוא ישדרג ויפתור לנו לא מעט בעיות, אך לפחות קשר אמצע אחד ברמה גבוהה יהיה חייב להגיע.
ראינו בעונה שעברה באיזו קלות מכבי חנקו אותנו ומנעו מאיתנו לפתח התקפה נורמלית במשך דקות ארוכות. יש לנו עוד הרבה עבודה כדי להגיד שאנחנו באמת מסוגלים להתמודד איתם ראש בראש.
מסכים עם יוסי, יש לנו עוד כברת דרך רצינית לעבור.
כמו שזה נראה, תתקיים רוטציה בין החלוצים ובעיקר בין פלט לארבייטמן.
בנוסף, במידה ומליקסון יגיע הוא יוריד הרבה מהעומס של ניהול המשחק. בשונה מבוזגלו, מליקסון הוא שחקן שנכנס הרבה לאמצע
ומכניס משם כדורי עומק (שלישי בליגה הצרפתית בהכנסת כדורי עומק לרחבה העונה) וגם מבקיע משם שערים בבעיטות מחוץ לרחבה.
זה יאפשר לאלישע להחתים קשרים אחוריים בעלי אופי הגנתי יותר (רצוי כאלה שיודעים להניע כדור) ובכך לנסות לאזן את הקבוצה.
נושא אחר שמטריד אותי - עמדת הבלם המחליף. לא שיש לי משהו נגד מלכה\אקסלינג, אבל אחרי מה שקרה בעונה שעברה הייתי
מצפה מאלישע ללכת על שחקן יותר מנוסה ברמות האלה, ולא על אחד ששוב ירעדו לו הרגליים מגודל המעמד (ראה מקרה אלגרבלי). ואשמח להתבדות.
ForeverRed כתב:מסכים עם יוסי, יש לנו עוד כברת דרך רצינית לעבור.
כמו שזה נראה, תתקיים רוטציה בין החלוצים ובעיקר בין פלט לארבייטמן.
בנוסף, במידה ומליקסון יגיע הוא יוריד הרבה מהעומס של ניהול המשחק. בשונה מבוזגלו, מליקסון הוא שחקן שנכנס הרבה לאמצע
ומכניס משם כדורי עומק (שלישי בליגה הצרפתית בהכנסת כדורי עומק לרחבה העונה) וגם מבקיע משם שערים בבעיטות מחוץ לרחבה.
זה יאפשר לאלישע להחתים קשרים אחוריים בעלי אופי הגנתי יותר (רצוי כאלה שיודעים להניע כדור) ובכך לנסות לאזן את הקבוצה.
נושא אחר שמטריד אותי - עמדת הבלם המחליף. לא שיש לי משהו נגד מלכה\אקסלינג, אבל אחרי מה שקרה בעונה שעברה הייתי
מצפה מאלישע ללכת על שחקן יותר מנוסה ברמות האלה, ולא על אחד ששוב ירעדו לו הרגליים מגודל המעמד (ראה מקרה אלגרבלי). ואשמח להתבדות.
לא פשוט להביא בלם מחליף איכותי .
כמות הדקות שבלם מחליף מקבל בעונה נורמלית שקולה לכמות הדקות של השוער המחליף .
בלמים עם מוניטין לא יסכימו לבוא למעמד כזה.
לא פשוט להביא בלם מחליף איכותי .
כמות הדקות שבלם מחליף מקבל בעונה נורמלית שקולה לכמות הדקות של השוער המחליף .
בלמים עם מוניטין לא יסכימו לבוא למעמד כזה.
זה לא חייב להיות בלם עם מוניטין גדול, אלא אחד שכבר שיחק בליגת העל ולפחות אתה יודע מה תקבל ממנו. בלמים כמו מלכה ואקסלינג, מוכשרים ככל
שיהיו, הם סימן שאלה גדול מאוד בעמדה שהוכחה בעונה שעברה כקריטית. אבל נסמוך על אלישע בעניין הזה.
אדום זקן כתב:
טעות גדולה!
קבוצה חייבת להיות מאוזנת, ובכדורגל של היום זה חובה לשחק עם 2 קשרים אחוריים, יש גם כאילו שמשחקים עם 3.
רק אזכיר לך את חיפה בעידן עטר שהייתה קבוצה מוכשרת מאוד בחלק ההתקפי שלה, אבל עם קשר אחורי אחד.
מה שהוא גרם לה להיות אטרקטיבית אבל לספוג בכמויות.
בליברפול זה עבד מצויין למרות שכל הפרשנים טענו כמוך
אתה צודק שזה יעלה לנו בהרבה שערי חובה אבל אני מאמין שכמות השערים שנכבוש תכסה על זה
זה לא רעיון טוב מהסיבה הפשוטה שברדה כבר שיחק ככה וכולכם התלוננתם על זה אז פתאום הוא ישחק ככה שלפניו עוד שני חלוצים?
אתם יודעים איך אוהדי מקקי קוראים לזה? "נשק יום הדין של אלישע" כלומר זה בדיוק מה שאלישע עושה תמיד רק מההתחלה לעשות את זה? אתם השתגעתם?