South Side יוצא לדרך!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: South Side יוצא לדרך!!

שליחה על ידי זה שי ! »

אז רק שתדעו שלפני שלושה חודשיים הלחן הזה הגיע וגם המילים אבל זה לא הספיק לבחור מהסאוט סייד דש מסן לורנסו ,זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

RedRock כתב:
בחייאת שי, אם לא הייתי מכיר אותך הייתי נדלק הרבה יותר...

למי פנית? למי העברת? למה סתם לדבר שטויות?
מבטיח לך שזה יגיע למי שאחראי על זה אם רק תציע משהו...
אנשים יושבים כותבים מנסים להביא משהו שונה ואתם כלום ואתה מכיר אותי אני לא מתעצבן סתם אני באמת רואה שנכנסים שירים שאין להם מקום בביתר באר שבע ושירים עם לחן ומילים מגניבות וחדשות לא נכנסים ואם זה עוזר לך אני שלחתי תשירים למישהו רציני , אני מקווה מאוד למצוא תשירים שנרשמו כי ראיתי שלא יוצא מזה כלום ,אז ירדנו מזה , זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אגב שי - אני רק שאלה. האם אתה חבר בארגון ? שמת כסף כדי שלארגון יהיו האמצעים לעשות את מה שהוא עושה ביציע ?
יודע שאתה תמיד מדבר מהלב אבל מי שקורא את מה שאתה כותב לא מבין מאיפה החוסר בושה להתנפל על אנשים שנותנים כל כך הרבה מזמנם עבור הקהל והקבוצה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:אגב שי - אני רק שאלה. האם אתה חבר בארגון ? שמת כסף כדי שלארגון יהיו האמצעים לעשות את מה שהוא עושה ביציע ?
יודע שאתה תמיד מדבר מהלב אבל מי שקורא את מה שאתה כותב לא מבין מאיפה החוסר בושה להתנפל על אנשים שנותנים כל כך הרבה מזמנם עבור הקהל והקבוצה.
למה חוסר בושה? ומה קשור אם הוא חבר בארגון?,בא הבן אדם ואומר שהוא העביר את החומר למי שצריך ולא קיבל אפילו יחס,אז למה צריכה להיות לו בושה?
אם יש דברים שצריך לתקן אז מתקנים גדי,לא צריך להתגונן בכל מחיר,צריך לבדוק ולחזור עם תשובות ענייניות,ולא להיות רגשי,ואני האחרון שידבר עליהם סררה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אם תסתכלו טוב אמרתי שהאירגון עושה דברים מדהימים אבל יש גם דברים לשפר ולדעתי זה בושה שמישהו מגיש להם שירים ואין יחס שלא לדבר שאומרים לא צריכים שירים יותר אבל באותו שבוע מעלים שיר עם מילים של כיתה א ,ולמה ? כי אחד החברים באירגון כתב אותם שוב אני לא חלילה מנסה לעשות אש אבל יש דברים שצריך להגיד בהם תאמת ,אם יתנו לי אישור לעלות אותם לפה אני יחפש בכל הבית ואתם תראו שמתוך ארבע שתים לפחות יהיו להיט בכל הארץ ,זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

גדי כתב:אגב שי - אני רק שאלה. האם אתה חבר בארגון ? שמת כסף כדי שלארגון יהיו האמצעים לעשות את מה שהוא עושה ביציע ?
גדי אני לא חייב להיות באירגון כדי להיקרא אוהד הפועל באר שבע מעולם לא ההיתי חבר באף אירגון של הקהל שלנו תאמין לי שבכללי בכסף שאני תורם להם כל שבו יכלתי להיות כבר חבר אירגון לא צריך להיות באירגון כדי לתת ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

זה שי ! כתב: גדי אני לא חייב להיות באירגון כדי להיקרא אוהד הפועל באר שבע מעולם לא ההיתי חבר באף אירגון של הקהל שלנו תאמין לי שבכללי בכסף שאני תורם להם כל שבו יכלתי להיות כבר חבר אירגון לא צריך להיות באירגון כדי לתת ,זה שי !
כי המילה בושה לא במקום. ביקורת בונה היא דבר הכרחי אבל כשכותבים בושה היא ישר מייצרת אנטגוניזם ולא מועילה.
כי הארגון עושה דברים מדהימים לא עם האוויר אלא עם כסף וזמן שמגיע מהחברים. ברור שלאף אחד אין מונופול על מי יהיה אוהד. קטונתי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

השירים של השחקנים טובים. הסתכלתי לרגע בעמוד פייסבוק וראיתי תמונות מהאימון פתיחה,ראיתי ילדים בני 10 עם החולצה של הארגון, זה לא נראה מקצועי ורציני,אם אתם רוצים ללכת על משהו חזק ואיכותי תסננו את האנשים שיהיו אנשים יותר בוגרים שבאמת משתייכים לארגון.
כי כרגע הוא נחשב לארגון האוהדים של הפועל באר שבע,ושארגוני האוהדים האחרים מסתכלים עליו זה נראה די מביש

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

הבנתי שיש סאווט סייד דור צעיר וסאווט סייד דור בוגר יותר ,תאשרו שזה נכון כי ככה אמרו לי ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שלומי12 כתב:השירים של השחקנים טובים. הסתכלתי לרגע בעמוד פייסבוק וראיתי תמונות מהאימון פתיחה,ראיתי ילדים בני 10 עם החולצה של הארגון, זה לא נראה מקצועי ורציני,אם אתם רוצים ללכת על משהו חזק ואיכותי תסננו את האנשים שיהיו אנשים יותר בוגרים שבאמת משתייכים לארגון.
כי כרגע הוא נחשב לארגון האוהדים של הפועל באר שבע,ושארגוני האוהדים האחרים מסתכלים עליו זה נראה די מביש
אתה זה כמו לחם בשבילך...

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אדום זקן כתב: אתה זה כמו לחם בשבילך...
לא מבין למה אתם בכלל מתאמצים, תעשו כמוני הבנאדם אוויר, לא רואה בכלל את ההודעות ממנו הם שקופות לי..

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedHell כתב:
לא מבין למה אתם בכלל מתאמצים, תעשו כמוני הבנאדם אוויר, לא רואה בכלל את ההודעות ממנו הם שקופות לי..
זה כמו הגמד הקטן מהיו היה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אוקיי רוב השירים נמצאו מה שנשארו זה למצוא קישורים ללחן מהי טיוב אני יעשה את זה בערב , ושוב אין לי בעייה לקבל כך ביקורת על המילים של השירים ואם מישהו יציע משהו משפט במקום ויעזור יכול להיות טוב כי תמיד שלוש מוחות טובים משניים ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לאירופה אתם מוכנים? (קרדיט לאביב סרוסי הגדול על המילים ללהיט!)

[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=vtgyu0bmT84[/BBvideo]

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אם כבר שירי שחקנים, אם יש פה אנשים מהארגון חייבים לכתוב שיר חדש לשלושה שחקנים :
ווילאם סוארז - השחקן הכי טוב בקבוצה, לא מגיע לו שיר ספיישל?
גל אראל ופאיוביץ - בעיקר בגלל שהשיר שלהם חופר.

שלח תגובה