זה רק אני!?או שהחשש מקנן גם אצלכם?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

זה רק אני!?או שהחשש מקנן גם אצלכם?

שליחה על ידי הסניגור האדום »

חישובים שעשינו אחרי דחיית המשחק נגד הפועל רמת גן.שלושת הנקודות שניקח מבני לוד. הניצחון הבטוח שיהיה נגד הרצליה.שלוש ועוד שלוש + העשרים ושמונה שיש בקופה+משחק ההשלמה
נגד הפועל רמת גן. ניקח נקודה או שלוש ביחד זה שלושים ושש או שלושים ושמונה נקודות.
כול החישובים נראים כאלה רחוקים. כול התכנונים הנה עוברים את סידרת המשחקים
האלה וגיא מתחיל לתכנן את העונה הבאה.
הכול התנפץ. פתאום המציאות של הליגה הלאומית מתנפצת לנו בפנים. פתאום נהיה לנו קר
ברגליים. פתאום המקום השביעי נראה מעבר לפינה כזה קרוב כזה מפחיד אותי.
אני חטאתי כן גם אני שכחתי מה זו הליגה הזו.את האופוריה של המשחק האטרקטיבי
את ההפקרות במשחק ההגנה.פתאום הפכתי אוהד משחק אטרקטיבי רק שכחתי שאני בליגה הלאומית.
כן וגם גיא חטא כאן. גם הוא בגד בדרכו גם הוא נסחף באופוריה הזו. גם הוא נסחף אחרי
דורשי המשחק האטרקטיבי.גם הוא נכנע וחבל.כי אף אחד כאן לא נשאר שפוי. כי כולם
בשם המשחק האטרקטיבי בגדו בכול. רק שהם שכחו שאנחנו בליגה הלאומית וחבל.
כולם זעקו שני חלוצים ואת ההגנה הם השאירו לידי האלוהים.
את הסגירות האלכסוניות הפקירו בשם משחק ההתקפה.כי אם יכנס גול את נדב יניב ורחמים
תמיד אפשר לעלות על המוקד.
שחקנים אוהדים תתעוררו אנחנו בליגה הלאומית. כי על הפקרות אנחנו נשלם בריבית דה ריבית
בלי שום רחמים.כי בליגה הזו אין אלוהים. וחבל לי כי הרבה שוכחים זאת לפעמים.

סמל אישי של משתמש
oran

Re: זה רק אני!?או שהחשש מקנן גם אצלכם?

שליחה על ידי oran »

היום בבוקר הסתכלתי על הטבלה אחרי הניצחונות של עכו ונצרת אתמול והחשש הזה עבר גם אצלי סך הכל 3 נקודות מאחי (ומשחק חסר), אבל אני בכל אופן מרוצה מאיך שהקבוצה נראת במיוחד בחלק ההתקפי ההגנה השנה גם שלא שיחקנו התקפי הייתה נראת איום ונורא.

בשני המשחקים האחרונים אפשר להגיד שהיינו חסרי מזל, הגענו להזדמנויות כמו שלא הגענו בסיבוב שלם, שני המשחקים הקרובים נגד חיפה ור"ג (מתי שיהיה) יהיו קריטים להמשך. אני בדעה שצריך להסתכל למטה כמה אתה רחוק מהמקום השישי, כי מקום 1 או מקום 5 בסופו של דבר זה אומר שנה הבאה בליגת העל וכמו שאנחנו כבר יודעים ומנוסים בליגה הזאת הכל יכול לקרות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ב"ש משחקת מצויין, למרות שגם אני חושב שבליגה הזאת לא עולים ליגה עם משחק אטרקטיבי בכל זאת אם ב"ש תמשיך לשחק ככה אנחנו נעלה ליגה בקלות כי ב"ש משחקת מצויין
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הסניגור האדום כתב:חישובים שעשינו אחרי דחיית המשחק נגד הפועל רמת גן.שלושת הנקודות שניקח מבני לוד. הניצחון הבטוח שיהיה נגד הרצליה.שלוש ועוד שלוש + העשרים ושמונה שיש בקופה+משחק ההשלמה
נגד הפועל רמת גן. ניקח נקודה או שלוש ביחד זה שלושים ושש או שלושים ושמונה נקודות.
כול החישובים נראים כאלה רחוקים. כול התכנונים הנה עוברים את סידרת המשחקים
האלה וגיא מתחיל לתכנן את העונה הבאה.
הכול התנפץ. פתאום המציאות של הליגה הלאומית מתנפצת לנו בפנים. פתאום נהיה לנו קר
ברגליים. פתאום המקום השביעי נראה מעבר לפינה כזה קרוב כזה מפחיד אותי.
אני חטאתי כן גם אני שכחתי מה זו הליגה הזו.את האופוריה של המשחק האטרקטיבי
את ההפקרות במשחק ההגנה.פתאום הפכתי אוהד משחק אטרקטיבי רק שכחתי שאני בליגה הלאומית.
כן וגם גיא חטא כאן. גם הוא בגד בדרכו גם הוא נסחף באופוריה הזו. גם הוא נסחף אחרי
דורשי המשחק האטרקטיבי.גם הוא נכנע וחבל.כי אף אחד כאן לא נשאר שפוי. כי כולם
בשם המשחק האטרקטיבי בגדו בכול. רק שהם שכחו שאנחנו בליגה הלאומית וחבל.
כולם זעקו שני חלוצים ואת ההגנה הם השאירו לידי האלוהים.
את הסגירות האלכסוניות הפקירו בשם משחק ההתקפה.כי אם יכנס גול את נדב יניב ורחמים
תמיד אפשר לעלות על המוקד.
שחקנים אוהדים תתעוררו אנחנו בליגה הלאומית. כי על הפקרות אנחנו נשלם בריבית דה ריבית
בלי שום רחמים.כי בליגה הזו אין אלוהים. וחבל לי כי הרבה שוכחים זאת לפעמים.

מצטער, לא קונה.

הנחת היסוד של דבריך מופרכת מיסודה. ככלל, לבא ולתלות האשם במערך בן שני חלוצים זה דבר שמעצם מהותו דמגוגי ומשולל כל יסוד, ק"ו כאשר יש לך עליונות יחסית על מרבית אם לא כל קבוצות הליגה. ואם גם בוחנים כל מקרה לגופו, קרי שתי תוצאות התיקו האחרונות, אזי הדברים אף מקבלים משנה תוקף.

חכמה קטנה מאוד היא לבא ולרתום כישלון או הצלחה רגעית להצדקת/פסילת שיטת משחק מסויימת, בטח ובטח כאשר אין בין השניים ולו קשר קל שבקלים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ואני דווקא קונה בגדול!
אורי, כשיש לך הגנה שעומדת על כרעי תרנגולת, אתה חייב לחשוב קודם על איך לא לספוג, או לפחות איך לא לספוג בדקות הראשונות של המשחק ורק אחר כך אפשר להתחיל לעבור לשחק יותר התקפי ולסכן את השער של היריבה.
לצערנו עד כמה שניראה ה4-4-2 שלנו טוב התקפית זה הכל ביחס הפוך לכמה שההגנה שלנו ניראית מופקרת וגרועה.
המשחקים הקרובים - שכולם יהיו נגד חבורת הצמרת - יגידו אם נטייל בסיבוב השלישי לעבר ליגת העל או שהאמרה הבאר שבעית הידועה: "נולדנו לסבול" תממש את עצמה שוב פעם.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

צודק ובגדול. סלע המחלוקת בינינו (הריאלים) ובין החיים בסרט הוא על כך ש-5 עולות ממש לא
אומר שכבר עלינו. אני מאמין שעוד 2 משחקים לא טובים וכדור השלג ידרדר למקומות שמהם אני חושש
כבר המון זמן. הפירוק של דנדי וזולו באמצע חשף את המחדל הגדול ביותר של הפועל באר שבע וזה ההגנה.
הקבוצה שלנו שווה ספיגת גול בכל משחק וזה עצוב מאוד. צמד הבלמים מציג יכולת מחפירה ואליהם מצטרף
אסי שהעונה ממש לא במיטבו. הליגה מתקדמת ובינתיים נוצר ראש חץ של 6 קבוצות שמתוכם יעלו חמש
כשנותר לנו בסיבוב הזה לשחק רק מול הקבוצות האלה. האוהדים שלנו חטאו בחטא היוהרה. כבר דיברו
על להריץ את דוידי, להביא בפגרה שחקנים לליגת על ולהתחיל בהכנות לעונה הבאה. תרשו לי לבשר לכם:
זה יגמר הרבה יותר מאוחר ממה שאתם חושבים ולא בטוח שזה יגמר טוב. הפועל באר-שבע לחוצה זו
קבוצה שמציגה 20-30 אחוז יכולת וכל האוירה מסביב כבר תעשה את העבודה ליריבות. בינתיים עכו,רעננה
ונצרת ממשיכות ברצף הנצחונות, חיפה ור"ג קבוצות מספיק טובות כדי לעלות ואנחנו מדשדשים ובגדול.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

מצידי אני חותם מעכשיו שנשחק כל משחק 11 בהגנה וננצח 1-0 מגעיל

העיקר לעוף מהליגה הזאת..די נמאס כבר מהמקום הזה

כמובן שבליגת העל אני ירצה שנשחק הרבה יותר אטרקטיבי וכייף..

יהיה בסדר אני מאמין

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

עם כל הכבוד, שיטת המשחק לא השתנתה כל כך הרבה, פשוט שילוב של חוסר מזל, חוסר ריכוז מול השער, עייפות ועומס שהביאו לתוצאות האחרונות.

מעולם לא היה לי ברור שהעלייה מובטחת פה למישהו, צריך להיות עם היד על הדופק תמיד. הפועל חיפה לא במקום הראשון מתוך שאננות, אלא בזכות עבודה קשה ורצינות בכל משחק וכך צריך להיות אצלנו. אין שום סיבה שלא נהיה אנחנו במקום הראשון, גג שני.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

חברה אני מבטיח לאחד ואחד מכם ששנה הבאה אנחנו בליגת העל!
תמונה

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

אני מסכים מאוד עם אריק אסור לב"ש להגיע למצב של לחץ כי אז אנחנו נכשלים בקלות.
יש הרבה סיבות למצב שבו אנחנו נמצאים העומס הרב, אי שימוש ברוטציה וחוסר מזל.

גיא חייב לתת לשחקני המפתח לנוח היום גם אם זה אומר סיכוי קטן יותר לנצח ובנוסף לחזור למערך איתו ניצחנו.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

האמת, שגם אני מתחיל די לחשוש. אין מצב (לא רוצה לחשוב על זה אפילו) שבליגה המצחיקה הזו שבה יש 5 עולות (ופוטנציאל אף ל-6) - שהפועל ב"ש לא תהיה מביניהם. קשה לי לראות את זה קורה ולאו דווקא בגלל שאני אוהד באר שבע.

אבל (ופה האבל הגדול) ברור לכולנו שעם הגנה כזו לא ניתן להמשיך, על שוער כזה לא ניתן להמשיך לבנות לאורך זמן - חייבים בחור צעיר יותר בשער (ואני רוכש המון כבוד לאסי).

באר שבע תעלה העונה. אין שום סיבה שלא. למעט הפועל חיפה לא רואה קבוצה שתאיים עלינו בישורת האחרונה של הליגה.

הסירו דאגה מלבכם! :כל הכבוד:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

הטופיק הזה, ומה שהתפתח ממנו, זו דוגמא מוחשית אותנטית עד כמה בכדורגל, ובליגה הזו בפרט, הכל תלוי על חוט השערה.

הרי אך ברור שקדוסי או סמיוני מפוקסים יותר בשישי האחרון (או פדידה בשני) מולידים דיון הפוך לחלוטין, אז לבא כעת ולצאת כנגד שיטת משחק הכי ריאלית ומחוייבת המציאות בכל קנה מידה אחרי שתי תוצאות תיקו, למרות שאין קשר ולו הקל שבקלים בין השיטה לתוצאה, מריח יותר כמו ניסיון להקדים תרופה למכה בכל הקשור ליחסי קהל-מאמן למקרה בו המאמן ישוב לסורו..

ואם בוחנים את שתי תוצאות התיקו נקודתית, קרי לגופו של משחק, אזי הדברים מקבלים משנה תוקף..

ניר היקר,
עם יד על הלב - אלמלא ההגנה השערורייתית שלנו - היית מצדד במערך 4-4-2??? כי הרושם המתקבל שזה רק תירוץ זמין, והכל נסוב סביב האנטיגוניזם שדורשי ראשו של גיא עוררו בעיניך ובעיני רבים (ואני ביניהם) בזמנו, ששיטת המשחק ההגנתית היתה מהסיבות העיקריות לכך. רוצה לומר, רצון לפחות איפשהו שם בתת מודע, להוות כנגדם משקל נגד..
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 04 פברואר 2009, 15:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אוקיי אורי, אבל אתה בטח מסכים איתי שלאור היכולת הירודה של ההגנה שלנו, עדיף לשחק 4-4-2 עם אוקונגו וזולו כקשרים אחוריים כשאוקנגו מתפקד בתור קשר הורס וזולו 50/50, כשאחד מהם בא על חשבון בונפלד...?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

אני חושב שזה קשור הרבה מאוד לעייפות וכנראה שאם לא יהיו חילופים נרגיש את זה בשבת ובגדול.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

8red כתב:אוקיי אורי, אבל אתה בטח מסכים איתי שלאור היכולת הירודה של ההגנה שלנו, עדיף לשחק 4-4-2 עם אוקונגו וזולו כקשרים אחוריים כשאוקנגו מתפקד בתור קשר הורס וזולו 50/50, כשאחד מהם בא על חשבון בונפלד...?

על זה אין ויכוח.

שלח תגובה