בקרוב חנות רשמית לאוהדים
Re: בקרוב חנות רשמית לאוהדים
חברים לפי מה שאני מבין כרגע מדובר על חנות אינטרנטית בלבד.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
חברה, בשלב הראשוני יפתח חנות רק באינטרנט, לדעתי אם יהיה ביקוש למוצרים, אולי אלונה תחליט לפתוח חנות באצטדיון החדש.

חנות אוהדים בגראנד/ביג/איצטדיון לדעתי זו לא קפיצה מעל לפופיק לדעתי זה די ריאליסניור כתב:אנחנו חולמים בגדול וזה כיף, אבל אני כרגע אסתפק בחנות אינטרנטית נחמדה ומשהו קטן, אפילו עגלה ניידת, באצטדיון לפני משחקים.
חנות בגראנד/ ביג/ וואן תהיה הצהרה ענקית של אנחנו כאן בגדול. הלוואי ונגיע לזה, וכמובן שגם חנות באצטדיון החדש. אבל לאט לאט, לא בקפיצות גדולות מדי.
נתחיל מהאינטרנט, נמשיך לאצטדיון והלוואי שגם לאחד הקניונים.
ריאלי ביותר, אבל שווה להתחיל מחנות אינטרנט כדי לראות שזה שווה ומצליח. באינטרנט השכירות הרבה יותר זולה מאשר בגראנד. ולצערי, עם הקהל שלנו אי אפשר לדעת כמה באמת יימכר.. אני מאמין שזה יצליח אבל כבר הוכחנו במשחקים גדולים שאנחנו בעיקר מדברים 

עפ"י איך שהגראנד עובד אני לא בטוח שזה יותר זול...סניור כתב:ריאלי ביותר, אבל שווה להתחיל מחנות אינטרנט כדי לראות שזה שווה ומצליח. באינטרנט השכירות הרבה יותר זולה מאשר בגראנד. ולצערי, עם הקהל שלנו אי אפשר לדעת כמה באמת יימכר.. אני מאמין שזה יצליח אבל כבר הוכחנו במשחקים גדולים שאנחנו בעיקר מדברים
דבר שני זה עניין שיווקי שייתן הרבה גאווה לתושבי המקום.
אחד הדברים שיש בב"ש ואין במקומות אחרים זו תחושת הגאווה והשייכות לקבוצה, דברים שאין בשום מקום בארץ.
לכן דוכן כזה באמצע הגרנד יביא לתחושת גאווה גדולה עוד יותר ולמודעות גדולה עוד יותר לקבוצה, לאוו דווקא מהפן המכירתי אלה יותר השיווקי.
גם זה נכון..
הבעיה היא שחנויות כלאו הן מטבען יקרות. האם האוהדים שלנו שלא מוכנים לבוא למשחק אם הכרטיס לא עולה 2.30 יסכימו לקנות צעיף ב- 60-70?
הלוואי וזה יצליח, יש לזה פוטנציאל ענק וזה יעשה רק טוב. זה חלק משינוי גדול שעובר על המועדון.
הבעיה היא שחנויות כלאו הן מטבען יקרות. האם האוהדים שלנו שלא מוכנים לבוא למשחק אם הכרטיס לא עולה 2.30 יסכימו לקנות צעיף ב- 60-70?
הלוואי וזה יצליח, יש לזה פוטנציאל ענק וזה יעשה רק טוב. זה חלק משינוי גדול שעובר על המועדון.
העניין בדברים האילו שמראש אתה מתייחס לעניין כאל השקעה לטווח ארוך.סניור כתב:גם זה נכון..
אתה לא אמור להרוויח מזה בטווח הקצר.
לצורך העניין נגיד שאלונה מקצה X כסף לשיווק,מתוך הכסף הזה לוקחים סכום נגיד עלות שנתית של דוכן כזה כולל עובד הוא סדר גודל של 120000 לשנה,מראש כבר יודעים שהסכום הזה הולך לשיווק,ומכירות הם צופר.
עכשיו אתה עושה את זה בשביל להעצים את המוצר הזה שנקרא הפועל ב"ש.
בוא נגיד שאם 150 איש יקנו מנוי רק בגלל שהם התלהבו מהדוכן והעוצמה(וככה אנחנו אוהבים להיות חלק ממשהו מצליח) החזרת את ההשקעה מבלי למכור אפילו צעיף אחד!
אני חושב שהצעות למקם חנות בקניונים ומרכזי קניות גובלות בנאיביות.
אתם בכלל יודעים מה זה עלות של החזקת חנות בגרנד או בביג?
אין אפילו מה להתחיל לדבר לזרוק סכומים זה באמת נאיביות וילדותיות.
מה שכן חנות באיצטדיון החדש שאני מאוד מקווה שהעייריה תפרגן בשכ"ד נמוך במיוחד או בחינם אפילו ואז באמת מהלך של חנות יהיה רווחי ומבורך.
מה שכן חנות באיצטדיון החדש שאני מאוד מקווה שהעייריה תפרגן בשכ"ד נמוך במיוחד או בחינם אפילו ואז באמת מהלך של חנות יהיה רווחי ומבורך.
אתה טועה,nir767676 כתב:אני חושב שהצעות למקם חנות בקניונים ומרכזי קניות גובלות בנאיביות.
בגלל שאני מכיר אפילו מצויין את המספרים, ההשלכות של כזה דבר לטווח הארוך הם סופר משתלמים.
אולי אם היינו מנצ'סטר יונייטד.אדום זקן כתב: אתה טועה,
בגלל שאני מכיר אפילו מצויין את המספרים, ההשלכות של כזה דבר לטווח הארוך הם סופר משתלמים.
ממש לא, אבל עזוב זה עניין של תפיסה, אין לנו פה ויכוחnir767676 כתב:
אולי אם היינו מנצ'סטר יונייטד.
- dardasmiley
העניין פה הוא הקהל שמגיע, בעוד שלחנות אינטרנטית אתה צריך להכנס במיוחד מתוך כוונה לקנות, קרי אומר שאתה אוהד ואולי אפילו אוהד מושבע, בחנות פיזית בקניון או מרכז קניות כל מי שעובר נכנס. אמהות שרוצות לקנות לילד, סבתות/דודות, אוהדים שבאים במיוחד וכו'... ולכן המכירות של חנות פיזית לדעתי יהיו גבוהות בהרבה.
זה בדיוק העניין,החשיפה לקהל לקוחות שהוא לא צרכן קבוע של הקבוצה.dardasmiley כתב:העניין פה הוא הקהל שמגיע, בעוד שלחנות אינטרנטית אתה צריך להכנס במיוחד מתוך כוונה לקנות, קרי אומר שאתה אוהד ואולי אפילו אוהד מושבע, בחנות פיזית בקניון או מרכז קניות כל מי שעובר נכנס. אמהות שרוצות לקנות לילד, סבתות/דודות, אוהדים שבאים במיוחד וכו'... ולכן המכירות של חנות פיזית לדעתי יהיו גבוהות בהרבה.
לא משנה מה יעשו, תמיד יהיה לאוהדים כמוך מה להגיד,dardasmiley כתב:העניין פה הוא הקהל שמגיע, בעוד שלחנות אינטרנטית אתה צריך להכנס במיוחד מתוך כוונה לקנות, קרי אומר שאתה אוהד ואולי אפילו אוהד מושבע, בחנות פיזית בקניון או מרכז קניות כל מי שעובר נכנס. אמהות שרוצות לקנות לילד, סבתות/דודות, אוהדים שבאים במיוחד וכו'... ולכן המכירות של חנות פיזית לדעתי יהיו גבוהות בהרבה.
אם יביאו איש שיווק אתם תגידו הוא מכוער מדי, תמיד תחפשו מה לא בסדר,
עד שסוף סוף עושים משהו חיובי במועדון הזה, תעריכו ותתנו לזה זמן.
למכבי תל אביב היה חנות און ליין כמה שנים, ורק השנה הם פתחו את החנות הרשמית בתל אביב,
אם הכל ילך גם את החנות הזאת יפתחו בסופו של דבר.

- dardasmiley
הפוך גוטה הפוך.maor20094 כתב: לא משנה מה יעשו, תמיד יהיה לאוהדים כמוך מה להגיד,
אם יביאו איש שיווק אתם תגידו הוא מכוער מדי, תמיד תחפשו מה לא בסדר,
עד שסוף סוף עושים משהו חיובי במועדון הזה, תעריכו ותתנו לזה זמן.
למכבי תל אביב היה חנות און ליין כמה שנים, ורק השנה הם פתחו את החנות הרשמית בתל אביב,
אם הכל ילך גם את החנות הזאת יפתחו בסופו של דבר.
אני לא אמרתי (או לא התכוונתי להגיד) מילה אחת רעה על התהליך. אני הגבתי פה לעניין הדיון אם צריך חנות פיזית או רק אינטרנטית.
והרי הבהרה לכל המתקשים:
צעד מבורך של המועדון, אני שמח מאוד לראות שהרבה מבקשות האוהדים בעונה האחרונה מטופלות ורואים שהמועדון בעקומת למידה טובה מאוד. אני מברך על היוזמה וחושב שאנחנו בדרך הנכונה.