זה רק אני!?או שהחשש מקנן גם אצלכם?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: זה רק אני!?או שהחשש מקנן גם אצלכם?

שליחה על ידי זה שי ! »

לכו לאוהד את הפועל ת"א לשם אתם שייכים כל אלה שרוצים רק נקודות ומשחק בונקריסטי אני ועוד רבים מאוהדי הקבוצה מעדיפים כדורגל יפה על נקודות
אפשר גם לשחק יפה ופתוח והתקפי וגם לקחת נקודות זה שלא היה לנו מזל בשתי המשחקים האחרונים מול הרצליה ולוד לא אומר כלום
מתי שצריך לשחק סגור אין לי בעייה עם זה אבל לא לשחק ככה תמיד יש הבדל
רואים התקפה רואים כייף רואים שמחה ביציע סוף סוף הפעם אנחנו לא גונבים נקודות ושערים הפעם זה מגיע לנו כי אנחנו משחקים טוב
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

התחלת עוד הפעם "לייעץ" לנו את מי לאהוד?
אני לא יודע מה אתה רואה, אבל אני כן רואה שבשיטה הזאת נחשף פעם אחר פעם הבלוף שניקרא מרכז ההגנה שלנו.
ודרך אגב - 45 דקות של המחצית השניה במשחק הליגה נגד הרצליה וכל 120 הדקות של המשחק מולם אתמול בגמר היו שעמום שלא היה כדוגמתו עם כדורגל יותר גרוע ממה שהצגנו כששיחקנו 4-5-1, שזאת להזכירך, השיטה שהציבה אותנו במקום השני בסוף הסיבוב הראשון.
כן אני אוהד ניצחונות ונקודות - ואת הכדורגל היפה וההתקפי יהיה אפשר לדחוף לתחת בסוף העונה אם בגללו לא נעלה ליגה!
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

זה שי ! כתב:לכו לאוהד את הפועל ת"א לשם אתם שייכים כל אלה שרוצים רק נקודות ומשחק בונקריסטי אני ועוד רבים מאוהדי הקבוצה מעדיפים כדורגל יפה על נקודות
אפשר גם לשחק יפה ופתוח והתקפי וגם לקחת נקודות זה שלא היה לנו מזל בשתי המשחקים האחרונים מול הרצליה ולוד לא אומר כלום
מתי שצריך לשחק סגור אין לי בעייה עם זה אבל לא לשחק ככה תמיד יש הבדל
רואים התקפה רואים כייף רואים שמחה ביציע סוף סוף הפעם אנחנו לא גונבים נקודות ושערים הפעם זה מגיע לנו כי אנחנו משחקים טוב
זה שי !
ממש כדורגל יפה והתקפי היה גמר גביע הטוטו והמחצית השניה נגד הרצליה, לוקס!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אז אמרתי לך לך תעודד את הפועל ת"א שם גונבים נצחונות ונקודות משחקים בונקריסטי ועוד לוקחים לקהל שלהם סוכמי כסף כאילו מדובר ביובנטוס על כר הדשא
אני רואה טוב מאוד אני ראיתי משחק יוצא מן הכלל שלנו בחצי גמר גביע הטוטו מול בני לוד ראיתי משחק יוצא מן הכלל של ב"ש למרות ששחקנו מהדקה ה20 עם 10 שחקנים מול בני לוד ראיתי משחק טוב גם מול הרצליה שבלי הטעות של אסי לא היו מגיעים לשער שלנו בכלל והחמצות אדירות של קדוסי וסמיוני
אין ספק שחולית ההגנה שלנו השנה היא פחות טובה משאר המערכות שלנו אבל יש לך חלק התקפי טוב יש לך קהל טוב ושניהם ביחד יכולים להוביל אותנו קדימה
משחק מול הרצליה שעמום ... אולי שחכת שב"ש כבר עם אותו הרכב משחקים 4 משחקים כמעט ופעמיים בשבוע ...!!!! קצב משחקים שלא רואים גם בליגת "העל "
על עייפות שמעת ..?
גם מול הרצליה בגמר גביע הטוטו היה צריך להיגמר 3 או 4 לטובתנו עם לא ההחמצות של בונפלד וסמיוני מול שער חשוף
שאתה משחק עם שתי חלוצים אתה בונה את ההתקפה אתה נותן עוד אופציה בהתקפה אתה יכול לשיים גול מערבוביה או דברים כאלה מה שב4 5 1 אתה לא יכול לעשות !!!
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

האמת? אני מתחיל לחבב את הפועל תל אביב - מה עוד שהכדורגל שלהם מביא אותם למקום השלישי בליגת העל ולמרחק של סך הכל 5 נקודות מהמקום הראשון. בכיף הייתי מוכן להיות באותו מיקום עם אותה צורת משחק.

ועדיין לא שמעתי ממך איזשהו הסבר ל-למה השיטה הזאת משאירה את ההגנה הרעועה שלנו חשופה לכל דיכפין.
ואם אתה כבר מדבר על מזל- גם בשני משחקי הליגה מול לוד והרצליה יכלת לחטוף בדקות הסיום ולצאת בידיים ריקות - אבל אתה הרי אוהד של כדורגל יפה אז מה זה משנה לך?
ומה זה ישנה לך אם נפסיד חס וחלילה ביום שישי גם אם נשחק כדורגל סופר התקפי? מה זה ישנה לך אם נרד למקום השישי אחרי השבת הקרובה?
אבל אל תדאג אנחנו מכירים אותך ואת "הנשמות הטובות"... גם אם נשחק הכי אטרקטיבי שיש ונפסיד ביום שישי - אתם כבר תמצאו משהו כדי שיתן לכם את התירוץ לקלל את גיא ולשרוק בוז לשחקנים. בעצם כבר הכנת את התירוץ שלך: ההתנהגות של גיא לאחר הזכייה בגביע הטוטו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

8red כתב:האמת? אני מתחיל לחבב את הפועל תל אביב - מה עוד שהכדורגל שלהם מביא אותם למקום השלישי בליגת העל ולמרחק של סך הכל 5 נקודות מהמקום הראשון. בכיף הייתי מוכן להיות באותו מיקום עם אותה צורת משחק.

ועדיין לא שמעתי ממך איזשהו הסבר ל-למה השיטה הזאת משאירה את ההגנה הרעועה שלנו חשופה לכל דיכפין.
ואם אתה כבר מדבר על מזל- גם בשני משחקי הליגה מול לוד והרצליה יכלת לחטוף בדקות הסיום ולצאת בידיים ריקות - אבל אתה הרי אוהד של כדורגל יפה אז מה זה משנה לך?
ומה זה ישנה לך אם נפסיד חס וחלילה ביום שישי גם אם נשחק כדורגל סופר התקפי? מה זה ישנה לך אם נרד למקום השישי אחרי השבת הקרובה?
אבל אל תדאג אנחנו מכירים אותך ואת "הנשמות הטובות"... גם אם נשחק הכי אטרקטיבי שיש ונפסיד ביום שישי - אתם כבר תמצאו משהו כדי שיתן לכם את התירוץ לקלל את גיא ולשרוק בוז לשחקנים. בעצם כבר הכנת את התירוץ שלך: ההתנהגות של גיא לאחר הזכייה בגביע הטוטו.
באו לא נתבלבל.בליגת העל אני לא אקבל את המשחק הזה. כי אני אצטרך לקרוא לו בשם אחר כי כדורגל
זה בטוח לא.
אז באו נכוון למטרה אשר לשמה התכנסנו.קודם כול לעלות ליגה ולא משנה איך.
כי בליגת העל זה אופרה אחרת שם בל נשכח אנחנו רוצים להנות מכדורגל.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

למרות שאני לא אוהב לדבר על "מה יהיה בליגת העל" כבר מעכשיו - אני מאמין שיהיו לנו שחקני הגנה קצת יותר רציניים מה שיאפשר לקבוצה לתקוף בלי לחשוש שכל פעם שהם עוברים את החצי העורף נשאר חשוף לגולים מכל התקפה של היריב.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

ניר, הבועה מתחילה להתפוצץ לכל הברקוביצ'ים בפנים. אותם גאונים שחושבים ש-4-4-2 זה התקפי
ו-4-5-1 זה הגנתי כבר בורחים מתשובות ולא מסוגלים לעהות איך במשך 120 דקות עשינו התקפה ורבע
וגם היא היתה מטעות של מגן הרצליה שאיבד לקדוסי, ואם אני לא טועה שיחקנו 4-4-2.
אותם גאונים טענו בזמנו שהנצחונות של גיא לוי במקרה ועכשיו הם טוענים ששתי תוצאות התיקו גם במקרה
כי "הגיע לנו לנצח". אותם גאונים יהיו הראשונים לקלל את גיא לוי שהקבוצה תשחק מצוין אבל תפסיד ואותם
גאונים כבר מבינים שהעליה כבר לא בטוחה. אבל הכבוד שלהם וחוסר היכולת להודות ולהגיד "טעינו"
גורמים להם להתגונן ולחפש תירוצים ואשמים אחרים. את אותם "אוהדים" אתה כבר תראה במשחקים
הקרובים חוזרים לקורבן הראשי גיא לוי. אני מקווה שגיא לוי הבין שהוא חייב להעיף אותנו מהליגה הזאת
ושבליגה הזאת השיטה הכי טובה היא שיטת הניצחונות.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בושה וחרפה של קהל ..!!!!
אתם שווים לליגה ז ...!!
לא דורשים מהקבוצה מצויינות וכדורגל יפה לא דורשים מערך התקפי
דורשים רק נקודות אתם אנטי כדורגל שזה ממה מדהים
אדון אריק היקר ראינו לכמה מצבים ב"ש מגיעים עם חלוץ אחד תעשה לי טובה
בשתי המשחקים האחרונים הגעתם ליותר מצבים מכל המשחקים שלך ביחד עם חלוץ אחד אז מה אתם מזיינים תשכל
למרות הכל עדין רואים שגיא לא ממש מהמר על התקפה ...!
שאילוז מגיע לחצי וחושב פעמיים עם לעבור אותו ולהצטרף להתקפה או לא ..!
אפשר לשחק יותר טוב ...!!
אף אחד בשתי המשחקים בתיקו לא אמר מילה על גיא לוי וגם אתמול למרות שלא ממש הצגנו יכולת גובה אף אחד לא אמר כלום זה שהיו שריקות בוז זה ליגטימי
אז אנטי כדורגל לכו לעודד את הפועל גלגוליה ..!!!
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

התוצאות האחרונות ממש לא היו לטובתנו.
חשוב מאוד שננצח בשישי ונוכל להתרחק קצת
ממקום שישי כי זה מתחיל להלחיץ.

לגבי השיטה אין ספק ששיטת 2 החלוצים ביאה אותנו
לשחק כדורגל שיוצר יותר הזדמנויות ליד השער של היריבה
אבל צריך לזכור שגם חושף אותנו מאחורה.
גיא אמר שהוא החיט לשחר יותר תקפי משום שהקבוצה יותר מאורגנת
אבל ראינו שזה לא ממש נכון והוא גם אמר את זה אחרי המשחקים האחרונים.
נראה מה הוא יעשה היום שישי...

יש קשר חזק מאוד בין העייפות של השחקנים ליכולת שלהם
ואפילו הקבוצות החזקות ביותר בעולם (מישהו אמר ברצלונה?)
מהצעות רוטציה בהרכב כאשר הן משחקום 2 משחקים בשבוע
אז מה שנכון לגביהם נכן גם לגבינו תהיו בטוחים.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

שמישהו יסביר לאדון שי, שהתוצאה בסוף המשחק נמדדת בכמה שערים הבקעת ולא בכמה מצבים מסוכנים היו לך.
אנחנו יכולים ליצור מצבים עד מחר אבל זה לא מה שיביא לנו בהכרח את הנקודות הנידרשות בשביל לעוף מהליגה הזאת כבר!!! .
מצטער להודיע לכם אבל כנראה שזה הולך לכיוון של לשחק מכוער, לקחת את הנקודות ולעלות ליגה או לשחק יפה והתקפי, להפקיר את ההגנה המופקרת שלנו בלאו הכי ולהצליח להביא את הפועל באר שבע לאחד הבזיונות הכי גדולים בתולדותיה - לא לעלות מליגה של 5 עולות.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

הביזיון הגדול יהיה עם נשחק כדורגל כמו שאתה דורש אדון ניר !!!
אף אחד לא צריך להסביר לי
בסופו של דבר המצבים יכנסו
זה שי !
תמונה

שלח תגובה