המשך מגמה משנה שעברה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: המשך מגמה משנה שעברה

שליחה על ידי אדום זקן »

RoICah כתב:אדם זקן תגיד נשמה,אתה לא רואה איך הקבוצה שלך שיחקה עונה שלמה?
שעונה שלמה לא הייתה לנו שום שיטה מסודרת למשחק,גם שפיגרנו אלישע סתם זרק שחקנים למגרש בתקווה שיקרה משהו
ושוב אני אומר,עונה שעברה זה היה קצת מזל והרבה מצבים נייחים ושום דבר לא יעזור.
אני מקווה שאלישע השנה יצליח כי אלונה הביאה לו מעל ומעבר
אתה אוהד מפונק, שהזכרון שלו הוא מאוד קצר.
עונה שעברה איך שאתה וחבריך פה לדעה לא תהפכו את זה הייתה הצלחה.
הבעיה היא שאני צריך להזביר לכם למה היא הייתה הצלחה.
אתם לפעמים בטוחים שאנחנו מינימום יובה, וחלילה וחס שנשחק כדורגל שהוא לא כולו צירופים, לחץ על כל המגרש, טיקי טקה, זה מה שאתם רוצים, בעצם זה מה שכל אוהד רוצה, אבל יש חלומות באספמיה ויש מציאות, ו מציאות אומרת שהפועל ב"ש למעלה מ30 שנה לא מגיעה לכלום.
ושוב, אני רואה בדיוק לאן הלך הרוח פה נושבת, אתה חדש כאן, או שאולי החלפת את שם המשתמש שלך, יש פה כאילו שרק מחכים למעידה בשביל למקד את הכדור על המטרות הקבועות שלהם, שהם בערך כל הזמן אותם אנשים.
אלישע ואני אומר זאת שוב, נמצא השנה בשנת מבחן.
כל תוצאה בסיום העונה שלא תהיה טובה יותר מהעונה האחרונה או במינימום שווה זה יהיה כישלון!
הוא יודע את זה, אלונה יודעת והקהל יודע, אבל אי אפשר להסיק כלום אחרי משחק אחד.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אדום זקן כתב: אתה אוהד מפונק, שהזכרון שלו הוא מאוד קצר.
עונה שעברה איך שאתה וחבריך פה לדעה לא תהפכו את זה הייתה הצלחה.
הבעיה היא שאני צריך להזביר לכם למה היא הייתה הצלחה.
אתם לפעמים בטוחים שאנחנו מינימום יובה, וחלילה וחס שנשחק כדורגל שהוא לא כולו צירופים, לחץ על כל המגרש, טיקי טקה, זה מה שאתם רוצים, בעצם זה מה שכל אוהד רוצה, אבל יש חלומות באספמיה ויש מציאות, ו מציאות אומרת שהפועל ב"ש למעלה מ30 שנה לא מגיעה לכלום.
ושוב, אני רואה בדיוק לאן הלך הרוח פה נושבת, אתה חדש כאן, או שאולי החלפת את שם המשתמש שלך, יש פה כאילו שרק מחכים למעידה בשביל למקד את הכדור על המטרות הקבועות שלהם, שהם בערך כל הזמן אותם אנשים.
אלישע ואני אומר זאת שוב, נמצא השנה בשנת מבחן.
כל תוצאה בסיום העונה שלא תהיה טובה יותר מהעונה האחרונה או במינימום שווה זה יהיה כישלון!
הוא יודע את זה, אלונה יודעת והקהל יודע, אבל אי אפשר להסיק כלום אחרי משחק אחד.
סבבה,מסכים איתך.
השנה נראה אם אלישע שווה משהו ושאני אומר שווה משהו אני מקווה גם לצורת משחק יותר טובה כי אתה לא יכול להגיד ששנה שעברה הייתה לנו איזו צורת משחק ברורה וטובה שניצחנו בעזרתה,היה הרבה מזל.
יש לנו סגל באמת מדהים,ואני בטוח שאלונה גם תדאג לקשר אחורי,ואם אלישע לא יעשה עונה לפחות כמו העונה הקודמת ועם משחק קצת יותר,קצת לא מבקש הרבה הוא צריך ללכת מפה לדעתי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RoICah כתב: סבבה,מסכים איתך.
השנה נראה אם אלישע שווה משהו ושאני אומר שווה משהו אני מקווה גם לצורת משחק יותר טובה כי אתה לא יכול להגיד ששנה שעברה הייתה לנו איזו צורת משחק ברורה וטובה שניצחנו בעזרתה,היה הרבה מזל.
יש לנו סגל באמת מדהים,ואני בטוח שאלונה גם תדאג לקשר אחורי,ואם אלישע לא יעשה עונה לפחות כמו העונה הקודמת ועם משחק קצת יותר,קצת לא מבקש הרבה הוא צריך ללכת מפה לדעתי.
תאמין לי שאם הוא לא יצליח הוא יילך לבד.
אבל למה להיות פסימיים.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

בדבר היחידי שיכול להרוס השנה זה לחץ מאוהדים שלא יקבלו משהו חוץ מרצף מטורף של נצחונות
ובכל הארץ מדברים על זה, יש לנו המון אוהדים שמצפים ליותר מדי

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני קורא כאן את ההודעות שלכם ומשתגע.
איך אפשר לדבר על מגמה ולחרוץ את גורל העונה הזו על סמך 90 דקות לא ממש רעות??
איך אפשר בכלל לבוא בטענות כאשר שחקן המפתח שלך, זה שאמור לעשות את ההבדל בין הקישור הלא יצירתי מאשתקד לנוכחי, עולה בדקה 70 לשחק, כשהוא לא בכושר ולא משפיע על המשחק כלל?
איך אפשר להסיק מסקנות לגבי שיטה, טקטיקה ותוכניות משחק כאשר לשחקנים יש אוויר ל-45 דקות בלחץ?

די כבר, תנו לקבוצה לרוץ קצת, לנצח, לצבור ביטחון, לחבר את שחקני הרכש...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

זה רק נראה לי או ששחקני הרכש עוד לא התחברו לקבוצה? במיוחד מליקסון משהו נראה לי שם מבואס לא יודע למה..

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

RoICah כתב:זה רק נראה לי או ששחקני הרכש עוד לא התחברו לקבוצה? במיוחד מליקסון משהו נראה לי שם מבואס לא יודע למה..
הוא שיחק 25 דק' ובקושי נגע בכדור, מאיפה המסקנות?

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

Totti כתב:
הוא שיחק 25 דק' ובקושי נגע בכדור, מאיפה המסקנות?
זה נראה שאין פרגון בינו לבין ברדה ובוזגלו,ככה זה נראה.
גם אמרו בקבוצה בספורט 5 שעדיין אין חיבור בקבוצה בין השחקנים

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

RoICah כתב: זה נראה שאין פרגון בינו לבין ברדה ובוזגלו,ככה זה נראה.
גם אמרו בקבוצה בספורט 5 שעדיין אין חיבור בקבוצה בין השחקנים
אתם תופעת טבע בחיי. או שמשעמם לכם במרחבים המוגנים או שהפסד אחד מוציא אתכם מאיזון.

אבל משהו ברצף התגובות שלכם מאז יום חמישי לא תקין.

קודם דורשים את ראשו של המאמן וחיזוק ב-5 שחקנים נוספים, אחר כך מרגישים שמליקסון לא זוכה לפרגון מברדה ובוזגלו.

פאק, מחצית שנייה רעה של כולם, די כבר לחמם את הגזרה עם 200 הנחות יסוד מטומטמות שיתנפצו לרסיסים בנצחון אחד.

מה יקרה אם חלילה לא נעבור את הקרואטים? תבקשו מהפכה בסגל?

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

Totti כתב:
אתם תופעת טבע בחיי. או שמשעמם לכם במרחבים המוגנים או שהפסד אחד מוציא אתכם מאיזון.

אבל משהו ברצף התגובות שלכם מאז יום חמישי לא תקין.

קודם דורשים את ראשו של המאמן וחיזוק ב-5 שחקנים נוספים, אחר כך מרגישים שמליקסון לא זוכה לפרגון מברדה ובוזגלו.

פאק, מחצית שנייה רעה של כולם, די כבר לחמם את הגזרה עם 200 הנחות יסוד מטומטמות שיתנפצו לרסיסים בנצחון אחד.

מה יקרה אם חלילה לא נעבור את הקרואטים? תבקשו מהפכה בסגל?
הוצאת לי את המילים מהפה.טוב שלא אמרו שאין חיבור בגלל שמליקסון לא עשה סלפי עם בוזגלו וברדה וכתב "עם האחים היקרים".יותר מדי שעות בבית דפקו תחבר'ה פה, ניהיה מביך.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

הכי הצחיק אותי שאנשים בפייסבוק אמרו " מליקסון בלוף תחזור לצרפת " חחח
תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אוחנה התבלבל בסטאטוס, הכוונה ל- "פסימיים לגז".

לא יקרה שום אסון אם לא נעבור את ספליט, למרות שאנחנו פייבוריטים וטובים יותר ולטעמי גם נעשה זאת.

לא יקרה שום אסון אם לא נזכה באליפות העונה, למרות שעל פניו התחזקנו.

לא יקרה שום אסון אם לא ניקח גם גביע, כי ממילא 20 שנה לא לקחנו.

יקרה אסון גדול מאוד אם המועדון הזה יחזור אחורה בזמן, לימים שאוהדים מבקשים ראש של מאמן ושחקנים אחרי הפסד בית במחזור שני.
בסוף התהליך אנחנו אמורים להיות מועדון צמרת בכדורגל הישראלי ותהליך לא יכול להימדד בעונה או שתיים.

אז תנו לצה"ל ואלונה לנצח, כל אחד בזירתו ודרכו

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גיא חניה כתב: הוצאת לי את המילים מהפה.טוב שלא אמרו שאין חיבור בגלל שמליקסון לא עשה סלפי עם בוזגלו וברדה וכתב "עם האחים היקרים".יותר מדי שעות בבית דפקו תחבר'ה פה, ניהיה מביך.
שלא תטעה,אין שום קשר לממ"דים וסגורים בבית.
זה הקהל של ב"ש לטוב ולרע,הכל חייב להיות מהר,הציפיות והאכזבות הם קיצוניות לחלוטין ומנוגדות למציאות.
התגובות כאן זה מה שהולך להיות כאן כל העונה,ומי שפה עוד נחשב השפוי כן?
בפייסבוק ובשאר הרשתות החברתיות לא יהיו הנחות מהרגע הראשון!
ולכן כאחד שלא מתכוון לחנך את הקהל,על אלישע והשחקנים להבין את זה,ועל ראשי ארגון האוהדים לנסות ולהוריד את מפלס הלחץ,כי זה לא אמיתי!
אנחנו מתעסקים בספורט ואין ערובות לשום דבר,גם לא לכסף הגדול.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אדום זקן כתב: שלא תטעה,אין שום קשר לממ"דים וסגורים בבית.
זה הקהל של ב"ש לטוב ולרע,הכל חייב להיות מהר,הציפיות והאכזבות הם קיצוניות לחלוטין ומנוגדות למציאות.
התגובות כאן זה מה שהולך להיות כאן כל העונה,ומי שפה עוד נחשב השפוי כן?
בפייסבוק ובשאר הרשתות החברתיות לא יהיו הנחות מהרגע הראשון!
ולכן כאחד שלא מתכוון לחנך את הקהל,על אלישע והשחקנים להבין את זה,ועל ראשי ארגון האוהדים לנסות ולהוריד את מפלס הלחץ,כי זה לא אמיתי!
אנחנו מתעסקים בספורט ואין ערובות לשום דבר,גם לא לכסף הגדול.
באמת שזה התחיל להיות מאוס.
הלחץ פה התחיל ש"חודשיים לפני אירופה ואין פה רכש" אח"כ שקראו שיש פערים עם ארבייטמן קטלו את ההנהלה, השיא הגיע עם מליקסון שפשוט מתישהו אתה קורא תגובות ומתעצבן כמה אנשים יכולים להיות לחוצים שכל שעה שאלו "מה עם מליקסון" ,"הוא כבר שעה בפולין והוא לא חתם, הוא לא יחתום אתם תראו",כל הלחץ והסטרס שהקהל הזה נמצא רק יפגע בקבוצה, חייבים להשתחרר לתת למאמן ולשחקנים לעשות תעבודה שלהם ובטח לא לבקר ולקטול עד הסוף אחרי משחק ראשון.
צריך להמשיך במגמה של שנה קודמת של קהל תומך ולא לחזור לדפוס התנהגות של שנים קודמות שכל עשר דקות לא טובות מלוות בשריקות בוז, די למאניה דיפרסיה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גיא חניה כתב: באמת שזה התחיל להיות מאוס.
הלחץ פה התחיל ש"חודשיים לפני אירופה ואין פה רכש" אח"כ שקראו שיש פערים עם ארבייטמן קטלו את ההנהלה, השיא הגיע עם מליקסון שפשוט מתישהו אתה קורא תגובות ומתעצבן כמה אנשים יכולים להיות לחוצים שכל שעה שאלו "מה עם מליקסון" ,"הוא כבר שעה בפולין והוא לא חתם, הוא לא יחתום אתם תראו",כל הלחץ והסטרס שהקהל הזה נמצא רק יפגע בקבוצה, חייבים להשתחרר לתת למאמן ולשחקנים לעשות תעבודה שלהם ובטח לא לבקר ולקטול עד הסוף אחרי משחק ראשון.
צריך להמשיך במגמה של שנה קודמת של קהל תומך ולא לחזור לדפוס התנהגות של שנים קודמות שכל עשר דקות לא טובות מלוות בשריקות בוז, די למאניה דיפרסיה.
אתה טועה לחשוב שהיה לנו קהל תומך אשתקד.
זה שהוא הגיע בהמוניו לא הפך אותו לתומך.
לצד אחוזי גדולים מאוד של מעודדים בטוב וברע מצאתי מספרים נאים של אוהדים ששרקו בוז לגל אראל, שקיללו את הבנים ואפילו מיהרו לבקש את הפרישה של ברדה.

יש לנו קהל ג'יפה וזה ישתנה אולי כשיבנה איצטדיון חדש והחלוקה בו גרום ליושבי שער 5 להתפזר בעוד כמה שערים

שלח תגובה