המטרה: חווית הכדורגל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

המטרה: חווית הכדורגל

שליחה על ידי RedRock »

אוהדים יקרים,

הפועל מתן באר-שבע עומדת בפני מספר אתגרים ספורטיביים, שיש בהם כדי לשנות את עתיד המועדון מקצה לקצה. השבוע, עם הזכיה בגביע הטוטו של הליגה הלאומית לעונת 2008/9, נרשם, מה שאנו מקווים, החלק הראשון בעונה מוצלחת. לשם כך זקוק המועדון לדחיפה מצד האוהדים, לחיבוק מהקהל.

לו הייתם יודעים כמה העידוד שלכם משפיע לחיוב על הקבוצה והשחקנים, כמה הוא מחבר את כולנו ביציע ועל המגרש ומסייע בידינו להשיג ניצחונות ולהתגבר על קשיים, אנו בטוחים שהייתם מתרכזים רק בו ולא בוחרים לפעמים לקלל, כולל לא את הקבוצה שמנגד ואנשיה.

כשאתם שרים ומעודדים את האדומים-לבנים על המגרש - אנחנו חזקים. כשהקולות מהיציע הם בעיקר קללות, ולא משנה לעבר מי הן מופנות - אנחנו מתגלים כחלשים.

חברים, אחת ממטרות המועדון היא לייצר חוויה תרבותית וספורטיבית אחרת במשחקי הבית של הפועל מתן באר-שבע ולמלא את וסרמיל בילדים, נשים ומשפחות. המאמץ הזה הוא חלק מהקרב של כולנו על דמותו של המועדון בשנים הבאות וניסיון לבנות מסורת של מקום משפחתי וכייפי שנעים לכל אחד להיות בו.

לדעת רבים, הקללות, הנהמות והאלימות המילולית, ולא משנה לעבר מי הן מופנות, לא רק שפוגעות בשחקנים על המגרש אלא אף פוגעות באוהדים ביציע. ההסבר: ככל שהאווירה ביציעים שלילית, כך מעדיפים רבים וטובים להישאר בבית ולא להגיע למשחקים. וסרמיל והמועדון נשארים אז עם הדימוי הלא חיובי.

העונה אנו פועלים בדרכים שונות להעצמת החוויה שנקראת בילוי במשחק כדורגל. מעבר לניצחונות, חשוב שנישאר עם חוויות. אנו מצפים שתשימו בצד את הקללות והזעם, ותגלו איפוק וסובלנות. כדורגל הוא משחק מהנה וסוחף. בעזרת תצוגות עידוד חיוביות, כפי שכבר היו העונה לא פעם, אפשר להפוך אותו גם למרגש ומצמרר.

זיכרו: לפנינו כמה משוכות חשובות. כדי לחזור להיות מועדון חזק, מנצח ומוביל אנחנו חייבים להיות ביחד כמשפחה אחת גדולה. כי רק ביחד ננצח.

בברכה,
הפועל מתן באר-שבע

סמל אישי של משתמש
8red

Re: המטרה: חווית הכדורגל

שליחה על ידי 8red »

המועדון עושה שימוש יפה ברשימת התפוצה.
אני רק מקווה שזה גם מגיע באמת לאותם נוהמים ומקללים.
היה טוב אם היו מפרסמים את הדברים האלו איכשהו בכניסה לאצטדיון מחר.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

8red כתב:המועדון עושה שימוש יפה ברשימת התפוצה.
אני רק מקווה שזה גם מגיע באמת לאותם נוהמים ומקללים.
היה טוב אם היו מפרסמים את הדברים האלו איכשהו בכניסה לאצטדיון מחר.
יחולקו מחר פלאיירים בכל האיצטדיון עפ"י האתר הרשמי. רעיון מצוין.

מקווה גם שהם יקדישו לזה קצת זמן.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אנשים מתבלבלים, ווסרמיל (מכוער ככל שיהיה) זה האיצטדיון שלנו, הבית של המועדון. ווסרמיל הוא לא בור הביוב מאחורי השירותים הציבוריים! לא באים אליו כדי להוציא את הג'ורה השבועית (וככה לעיתים זה נשמע), באים לראות משחק, באים לעודד ולתמוך בשחקנים, גם באלו שעושים שטויות על המגרש לפעמים. אם תקלל את קידר הוא פתאום ישחק טוב יותר? לא! נכון שזה מעצבן ומתסכל לראות שחקנים עושים שטויות וקשה לשתוק כשהם מקלקלים לקבוצה אבל
א. זה לא מתוך כוונה, הוא לא עושה דווקא.
ב. זה רק מוריד לו עוד יותר את הביטחון
ג. את השחקנים שלנו לא מקללים, סוף פסוק.

ברור שאם השופט עושה שטויות וצועקים לעברו משהו (גם אני) זה טבעי, אבל להגיד שבאים בידיעה ברורה לקלל? למה? באים למשחק כדורגל!

יש אוהדים שמחפשים על מי ליפול, מתלבשים על מישהו ומקללים אותו כל המשחק עוד לפני שריקת הפתיחה בכלל, זה גועל נפש.
ברבע גמר הקללות לעבר המאמן שלהם שליוו באדיקות את כל המשחק היו מיותרות. נכון הוא התגרה, יופי. צורחים עליו 2-3 דקות ויאללה! NEXT, למה היה צריך לשמוע קללות לעברו בזמן שהשחקנים חגגו כבר על הדשא? בשביל מה? במשחק האחרון הקללות לעבר שוקי נגר, מיותר! והוא לא התגרה ולא נעליים. להיפך, הוא יצא גבר כשלא נפל למלכודת הקללות. אני כבר לא מדברת על המאמן שלנו...

כולם מדברים על יוקרה, איזה כבוד אלונה הביאה למועדון, איזו הילה טהורה, רוצים שהתקשורת תיקח אותנו ברצינות ותתן את הכבוד המגיע למועדון עם הפוטנציאל האדיר, הקבוצה של בירת הנגב! נו?... איך בדיוק?
אנחנו יורים לעצמנו ברגל.

בכל קבוצה בכל משחק יש קללות, אבל לא ככה. לא מצפים להעלים אותן מהנוף, למרות שאני לא אבכה אם כן, אלא למתן, להרגיע, למזער.כאילו יש פה איזה טרנד חדש, כולם באים כדי לפרוק זעם של שבוע.

אני אומרת: מספיק! לכו לחדר כושר תוציאו שם את הזעם הזה, קחו את הבחורה\אשה שלכם ותוציאו את התסכולים שלכם במיטה או בכל מקום אחר, לא במשחק. משחק באים כדי לשבת לראות, כדי לעודד (מי שרוצה).

יש החושבים שבלי קללות יהיה משעמם, זו האטרקציה? חשיבה מעוותת לגמרי
שלא שלא יהיה הכל וורוד, שיהיה אדום לבן, שיהיה שמח, שיהיה עצוב אבל שלא יהיה מכוער ומבייש.

ערב טוב לכולם

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נאור סייס »

אדומה דרומית חבל שלא כולם האוהדים חושבים כמוך.
הרבה אנשים באים מתחילת המשחק רק כדי לקלל מישהו לא משנה את מי עם זה שחקן שלנו, גיא לוי או המאמן של היריבה.
הם באים בידיעה שהם הולכים לקלל וזה פשוט מגעיל ודוחה, אותם אנשים לא הולכים להפסיק גם אחרי שהם יקראו את המכתב שהמעודון הוציא כי בשבילהם הקללות זה החוויה בוסרמיל לבוא ולקלל כול המשחק.
מין פריקת מתחים של כול השבוע, אותם אנשים הם לדעתי לא אוהדי ב"ש.
בכול אופן אני יגיע כמו תמיד לעודד, לעודד ולעודד !
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מה לעשות, הקהל שלנו לא יכול להעביר 90 דקות בלי למצוא מישהו לקלל כל המשחק...

אני מתערב שהמקולל הבא יהיה ערן לוי במשחק מחר :)

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אני לא מדברת על משהו אמוציונלי שקורה מיד אחרי החלטה מקוממת של השופט, שנרגע אחרי 2 דקות. אני מדברת על זה שאנשים באים מראש בידיעה שהם הולכים לקלל, לפעמים כבר יש להם קורבן מבעוד מועד, ללא קשר למשחק על הדשא. אנשים שאומרים לי "היום אני הולך לקלל\להכנס\לז@#^ין את..."
זו התופעה שאני רוצה לעצור. חייבים לעצור. זה מקלקל לאנשים שרוצים לבוא ולהנות, זה מקלקל למועדון ולתדמית שלו וזה סתם מעכב את השינוי לטובה ומתיחת הפנים שהקבוצה צריכה ועוברת.

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

צודקת עדי.
ושוקי נגר הוא בכלל הדוגמא הכי טובה שאפשר לתת.

פשוט גועל נפש!!!
יצא מלך שוקי ולמזלינו זכה גם לקצת עידוד בסוף.
שחקן חביב, לא כדורגלן גדול אבל אחלה בחור. זה בסה"כ כדורגל ואיחלו לו דברים מזעזעים.

בואו לשיר ולעודד, תוציאו את אותן אנרגיות...רק על דברים חיוביים!

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

פשוט מגיע לנו.

כל פעם אנחנו מתעסקים עם שחקנים מאמנים ומוצא עדתי של היריבות, מדליקים אותם ואוכלים מהם גולים.

זה מתחיל בתיקו עם לוד והקריאות הגזעניות וזה ממשיך עם ערן לוי והגול בדקה ה-90.

מתי הקהל הזה יתבגר?

במקום לעודד את הקבוצה שלנו מקללים ומתעסקים ביריבה.

שבת שלום

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

מסכים עם אביאל

הקהל שלנו לא לומד מטעויות, ואם לא נעלה ליגה הוא אחת הסיבות לכך!!!

אני יכול לתת להם כבר מטרה לקראת המשחק מול הכוח - ברק בדש
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

תפסיקו לבלבל את המוח הייתה תצוגת עידוד יפה ומה שהיה עם ערן לוי די הוציא אותו מהמשחק, עובדה שהוא ניסה בכל מחיר לכבוש ובעט עשרות כדורים שלא היו הכיוון אפילו, זה שבסוף נכנס כדור זה במזל, וגם תרנגול עיוור בסוף תופס גרגיר.
אין מה לעשות להתגרות בשחקן בד"כ מוציא אותו מהמשחק, כמו גם את שוקי נגר
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

nitsande כתב:תפסיקו לבלבל את המוח הייתה תצוגת עידוד יפה ומה שהיה עם ערן לוי די הוציא אותו מהמשחק, עובדה שהוא ניסה בכל מחיר לכבוש ובעט עשרות כדורים שלא היו הכיוון אפילו, זה שבסוף נכנס כדור זה במזל, וגם תרנגול עיוור בסוף תופס גרגיר.
גם את לוד הוצאת מהמשחק עם הקללות נכון?
אני יכל לתת עוד הרבה דוגמאות...
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

nitsande כתב:תפסיקו לבלבל את המוח הייתה תצוגת עידוד יפה ומה שהיה עם ערן לוי די הוציא אותו מהמשחק, עובדה שהוא ניסה בכל מחיר לכבוש ובעט עשרות כדורים שלא היו הכיוון אפילו, זה שבסוף נכנס כדור זה במזל, וגם תרנגול עיוור בסוף תופס גרגיר.
מסכים עם זה שהפעם היה עידוד יותר טוב מבעבר, לא מסכים עם זה שהקטע עם ערן לוי הוציא אותו מהמשחק.
אם אתה מכיר את השחקן הזה, אתה אמור לדעת שאין משחק שהוא לא מנסה לבעוט מכל מצב בכל זמן וכמעט שלא מוסר ובכך הוא משניא עליו לא רק את אוהדי היריבה אלא גם את אוהדי הפועל חיפה עצמה שגם ככה לא מתים עליו בגלל שהוא בא ממכבי.
יכול להיות שהוא היה מבקיע גם בלי "עזרת" הקהל הב"שי, אבל אין ספק שדווקא מול קהל גדול שיורד עלייך יש לך יותר רצון ומוטיבציה להשתיק אותם ואם אפשר גם אחר כך לחגוג מולם בצורה פרובוקטיבית - אז מה טוב.
בגלל זה הקהל שלנו יוצא מפגר פעם אחר פעם אחר פעם (ע"ע פטי נימבה בשנה שעברה) - בזה שהוא נותן דווקא לשחקן הכי שנוא של היריבה הזדמנות להשפיל אותנו.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה