הפינה האופטימית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: הפינה האופטימית

שליחה על ידי Totti »

יש מקום להשוואה בין זינו לגורדנה?

האחד לוחם, אבל לא יצירתי בכלל.
השני, מדויק, לא מאבד כדורים ומאיים על השער מרחוק בכל הזדמנות.

נראה לי שיצאנו נשכרים מהשינוי הזה, גם שחקן הרכש שהגיע לא נול בסורוקה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: אני מקווה מאוד שההפסד הזה לא יוציא לאלונה את האוויר..
בכל מקרה, יש לציין את התפקוד של מליקסון שנכנס לאמצע, מנהל את המשחק ומשחק לעומק. זה בדיוק
מה שהיה חסר לנו וזה ייראה טוב יותר בהמשך.
ראינו משחק טוב גם מגורדנה, סוארס, בוזגלו ובעצם רוב שחקני הקבוצה. היה חסר רק הגרוש ללירה.
ועוד משהו, דור מלול להרכב ויפה שעה אחת קודם.
למה שזה יוציא לה את האוויר?

חברים, אף אחד במועדון לא בנה על זכייה במפעל, הכנים אפילו לא דיברו בקול רם על העפלה לשלב הבתים.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

טוטי בבקשה די עם ה"זכייה במפעל" הזה.
לעבור שלב מותר? לחלום על הבתים מותר? למה מכבי פ"ת יכולה ונחנו לא? תקציב של כנעט 40 מיליון !!!! היינו חייבים לעבור שלב!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שמעון א כתב:טוטי בבקשה די עם ה"זכייה במפעל" הזה.
לעבור שלב מותר? לחלום על הבתים מותר? למה מכבי פ"ת יכולה ונחנו לא? תקציב של כנעט 40 מיליון !!!! היינו חייבים לעבור שלב!
למה די? תהיו מציאותיים שמעון.

אני אף פעם לא מרים ידיים מראש, אבל אין משמעות גדולה להמשך המשחקים במפעל בסיטואציה הקיימת.

ברמה הכספית, המענקים גדולים רק משלב הבתים. עד אז, יש עוד 4 משחקי חוץ כנראה, עם עלויות ההתניידות המעיקה לקפריסין ולמדינה המארחת השנייה.

אז היינו פוגשים את אודסה כאנדרדוג גמור, אולי גונבים תוצאה, סביר להניח מודחים. הייתם מרגישים על הגובה?

מכבי פתח תקווה עשתה בלתי ייאמן בעונתה ונהנתה גם מהגרלה לא רעה בנוק-אאוט בדמות פרטיזן.

יש לך מושג בכלל אילו שמות מדורגים בשלב הזה? כאלה שאתה רואה בטלויזיה רוב חייך.

אז שילמנו שכר לימוד. ניזוקנו קשות מהמצב הביטחוני עם כל ההשלכות שלו שכללו: 2 משחקי חוץ, הכנה רעועה, קושי בהחתמת רכש בזמן.

סוף העולם לא הגיע, אנחנו פה כדי להישאר ואמורים להיות שם גם בעונה הבאה, אבל עד אז, המטרה הגדולה היא הליגה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

הדבר היחיד שכן מציק לי מההדחה המוקדמת שלנו הוא הדירוג האירופאי שלנו שלא השתפר.
עוד 3 נצחונות למשל בקמפיין הזה - והיינו יכולים להיות מדורגים בשנה הבאה גם בסיבוב ה3

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

אין משמעות להעפיל שלב??
לא צריך לצבור נצחונות באירופה כדי שבפעם הבאה שנגיע לשם ניהיה מדורגים בזכות עצמנו???
לתקן את השם שלנו באירופה זה לא חשוב?
לשמח עיר שלמה ואוהדים בארץ זה לא חשוב?
לגרום לעוד 500-700 אוהדים לעשות מנוי לשנה הקרובה זה לא חשוב??

זה להרים ידיים טוטי. להגיד פעם היה חרא אז עכשיו אנחנו צריכים לשתוק ולהגיד תודה שאנחנו באירופה.

לא יודע מה איתך. אני חלמתי על הבתים של הליגה האירופית. אני חלמתי לפחות לטוס לאוקראינה ולראות את הקבוצה שלי משחקת כי בזמן הזה אני במילואים ולא יכול לצאת מהארץ.

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

הדבר שבאמת אני יכול לעלות חיוך אחרי הדחה מאכזבת זה מאור מליקסון.
כיף כיף ועוד פעם כיף לראות אותו.איך הדאבל פס שלו,מסירות עומק נדירות וזה שעובר שחקנים כמו מים בחצי מהכושר של אולי.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שמעון א כתב:אין משמעות להעפיל שלב??
לא צריך לצבור נצחונות באירופה כדי שבפעם הבאה שנגיע לשם ניהיה מדורגים בזכות עצמנו???

זה להרים ידיים טוטי. להגיד פעם היה חרא אז עכשיו אנחנו צריכים לשתוק ולהגיד תודה שאנחנו באירופה.

לא יודע מה איתך. אני חלמתי על הבתים של הליגה האירופית. אני חלמתי לפחות לטוס לאוקראינה ולראות את הקבוצה שלי משחקת כי בזמן הזה אני במילואים ולא יכול לצאת מהארץ.
יש חשיבות להכל, אבל זה לא האישו וזו הבעיה.

הייתי מת לעשות העונה סיבוב עם הקבוצה באירופה,
משתגע מהאפשרות לתזמן את חמישי בערב, לפני מכבי ביורולג, "באר שבע באירופה"
והחלומות שלנו לא שונים במהותם.

אבל נוצרה סיטואציה קשה, שאפשר לטמון ראשנו בחול ולספר אגדות כמו "הם מקצוענים, זו העבודה שלהם" או להיות כנים ואובייקטים ולהבין
ששום דבר כרגע לא משחק לטובתנו וכיוון שכך, יצא שכרנו בהפסדנו.

לא קרה שום אסון, נגיע לליגה כמו נינגות, נתחזק ונצפה לעוד עונה מרגשת.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שמעון א כתב:אין משמעות להעפיל שלב??

שכחת להוסיף שהיוקרה של המפעל האירופי הייתה מסייעת להחתים שחקנים ברמה גבוהה יותר.
לגבי שלב הבתים, לא חושב שזה היה מציאותי כל כך. מעבר לכך אני גם לא חושב שהקבוצה בנויה ומורגלת
לכך וזה היה עולה לנו בליגה שהיא הלחם והחמאה. נתבסס עוד שנה בצמרת ונבוא חזקים יותר בשנה הבאה.
טוטי, כשדיברתי על כך שייצא האוויר התכוונתי בעיקר לחלוץ נוסף. קשר אחורי אין לי ספק שיגיע.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

לא השתמשתי במילה אסון.
אמרתי בושה. זה באמת מה שאני חושב.

בכל מקרה זהו נגמר זה כבר לא משנה. נקווה שבליגה נזכה להרבה ימים של אושר ואולי נצליח לזכות בגביע המדינה.

מאחל לנו שהמלחמה תסתיים מהר ונכון עברנו ושכל החיילים יחזרו בשלום לביתם.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

FOREVERRED...

אני אומר לך ואומר לכולכם; הפסדנו, זה מאכזב, ניצחון היה בטוח טוב יותר ואין בכלל שאלה.

אבל נוצרה סיטואציה לא פשוטה, שהפכה את המפעל הזה לעול במקום חגיגה.

הכנה לא אופטימטלית. עלויות ניוד גבוהות
ובראש ובראשונה-אובדן ביתיות. המפעל הזה בנוי כולו על עקרון בית-חוץ ולך יש חוץ-חוץ.
השער שכבשת בקרואטיה, שהוא סופר חשוב ונותן יתרון משמעותי פשוט מבוטל במקרה שלנו.
וגם בשלב הבא היית ממשיך לשחק באותו האופן(אל תספרו לי על הפסקת אש)

אז אפשר להגיד, אלה תירוצים, אנחנו יותר טובים, היינו חייבים לנצח.
ואפשר להסתכל על חצי הכוס המלאה, להתעודד מהעובדה שנראינו טוב(כי שום דבר אחר לא מעודד) ושאנחנו עוד נשתפר.

אני בוחר באופציה השנייה, לא כי אני תבוסתן ושמח שהפסדנו, אלא כי ברור לי שיש לקבוצה הזו יעדים להשיג והצלחה באירופה עמדה בתחתית הרשימה.

של אלישע,
של אלונה(דיברו על כך במסיבת עיתונאים)
ושל האוהדים השפויים והריאלים שלנו

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

Totti כתב:FOREVERRED...

אני אומר לך ואומר לכולכם; הפסדנו, זה מאכזב, ניצחון היה בטוח טוב יותר ואין בכלל שאלה.

אבל נוצרה סיטואציה לא פשוטה, שהפכה את המפעל הזה לעול במקום חגיגה.

הכנה לא אופטימטלית. עלויות ניוד גבוהות
ובראש ובראשונה-אובדן ביתיות. המפעל הזה בנוי כולו על עקרון בית-חוץ ולך יש חוץ-חוץ.
השער שכבשת בקרואטיה, שהוא סופר חשוב ונותן יתרון משמעותי פשוט מבוטל במקרה שלנו.
וגם בשלב הבא היית ממשיך לשחק באותו האופן(אל תספרו לי על הפסקת אש)

אז אפשר להגיד, אלה תירוצים, אנחנו יותר טובים, היינו חייבים לנצח.
ואפשר להסתכל על חצי הכוס המלאה, להתעודד מהעובדה שנראינו טוב(כי שום דבר אחר לא מעודד) ושאנחנו עוד נשתפר.

אני בוחר באופציה השנייה, לא כי אני תבוסתן ושמח שהפסדנו, אלא כי ברור לי שיש לקבוצה הזו יעדים להשיג והצלחה באירופה עמדה בתחתית הרשימה.

של אלישע,
של אלונה(דיברו על כך במסיבת עיתונאים)
ושל האוהדים השפויים והריאלים שלנו
לגזור ולשמור. כל מילה בסלע

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

סה"כ ב"ש שיחקה טוב, הניעה כדור בסבלנות, הגיעה למצבים, וסיכנה את השער לא מעט.
עדיין רואים שחסר הדבר הזה בין השחקנים, גורדנה פתח טוב מאוד, בהמשך נחלש כנראה כתוצאה מכושר גופני לקוי.
מה שכן צריך לשים עליו נקודה אדומה היא העובדה שספליט שיחקה בסה"כ כמו שישחקו נגדנו רוב הקבוצות בליגה העונה.
סגירה ארמטית מאחורה ויציאה למתפרצות.
לכן אלישע והצוות המקצועי יצטרכו לתת פיתרונים לעניין הזה, כולל שיטות לפצח בונקרים, כי שם תהיה הבעיה שלנו, לזרוק חלוצים למערכה עוד ועוד זה גם אפשרות אבל לא מספיק מתוחכמת, צריך להיות יותר יצירתיים.
ואגב במשחקים מסוג זה מי שאמור להיות אילו שיפתחו את המערך אילו השחקנים עם היכולת האישית הטובה שבפעולה אחת יכולים לפתוח הגנות.
כאלו לא חסר לנו והם אילו שיצטרכו לקחת את המשחק על הכתפיים שלהם במקרים מסוג בונקר כמו שראינו.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

TOTTI, אני לא יכול שלא להסכים אתך. תבוסתנות היא ממני והלאה. כואב לי, אני מאוכזב, מבואס, עצבני ובטוח לחלוטין שהפסדנו לקבוצה שבכול יום אחר אנחנו יכולים לעבור.
אני כן מרוצה מזה שנראנו טוב, הכדור נע יפה ואם אחת הבעיטות במחצית הראשונה הייתה נכנסת היינו כולנו מדברים ארחת.
המצב שנוצר הוא מצב לא טוב, וזה בלשון המעטה. אימונים לא סדירים, לילות לא רצופים, הכנה חלקית, ריבוי נסיעות, ואובדן הביתיות, אין לי ספק שבארץ הקבוצה הזו מקבלת מאיתנו 3-4.
אז בהתחשב בכול זה, אני בוחר להסתכל על הצד החיובי, לראות בזה שכר לימוד ולהתכונן לליגה בנחת. חלוץ טוב וקשר אחורי טוב זה מה שחסר.
הלוואי שיבואו עלינו ימים שקטים ושהכדורגל יחזור להיות העניין המרכזי!

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

בסה"כ צריכים להיות מרוצים מהדרך של הקבוצה
יש קבוצה יותר טוב משנה שעברה,שלמרות ההכנה הלא אידיאלית לאירופה שלטה במשחק.האגפים שלנו זה יתרון מדהים שיש שיתוף טוב בין מליקסון לאופיר ובצד השני בוזי ובמקרה של היום בן ביטון(שהיה חופשי לא מעט באגף)

יגיעו עוד שחקן אחד או שנים זה בטוח
נגיע מוכנים לליגה תיהיו רגועים

שלח תגובה