הזמזם לא פעל!!!!!!!!!!!!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
הזמזם לא פעל!!!!!!!!!!!!
בסיום המשחק, לטענת אנשי ב"ש, אמר להם הקוון איציק כהן כי הזמזם בדגל שלו פשוט לא פעל.
בושה!
בושה!
הזמזם בדגל לא עבד.........
כך הסביר הקוון הפחדן חסר עמוד השידרה את הסיבה מדוע השופט לא שרק.
שחקני הפועל ב"ש למה להיות אובר הוגנים ולא להפסיק את המהלך? למה לתת לחיפה להרים את הקרן בלי להפסיק את המשחק ולהסביר לשופט שהיה נבדל ?
קוסטרוב עמד 10 דקות והמתין לחילוף.
כך רבותי נשארים בליגה !

שחקני הפועל ב"ש למה להיות אובר הוגנים ולא להפסיק את המהלך? למה לתת לחיפה להרים את הקרן בלי להפסיק את המשחק ולהסביר לשופט שהיה נבדל ?
קוסטרוב עמד 10 דקות והמתין לחילוף.
כך רבותי נשארים בליגה !
נערך לאחרונה על ידי ג'וני ב 06 פברואר 2009, 17:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: הזמזם לא פעל!!!!!!!!!!!!
מה אכפת לי מהזמזם המפגר!!?!?!?
זינזן או לא זינזן...שיעצור את המשחק, שיקרא לשופט, שיגיד לו!!!!!!!
מה קרה, שמו להם מוצר אלקטרוני וישר שכחו שיש גם פה?!?!?
זינזן או לא זינזן...שיעצור את המשחק, שיקרא לשופט, שיגיד לו!!!!!!!
מה קרה, שמו להם מוצר אלקטרוני וישר שכחו שיש גם פה?!?!?
במקום שימשיך לעמוד עם הדגל ביד או שיגיד לשופט בסוף המהלך שהיה נבדל ויחזיר את הכדור לב"ש הוא אמר לעצמו לא משנה גם ככה הוא הלך אחורה.....
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני קורא לעונש חמור לקוון הזה!
לא יתכן שייקח את החוק לידיים! מה שהוא עשה זה עבירה על החוק במכוון!!!!!!! הוא לא השאיר את הדגל למעלה והחליט על דעת עצמו להמשיך את המשחק!
לא יתכן שייקח את החוק לידיים! מה שהוא עשה זה עבירה על החוק במכוון!!!!!!! הוא לא השאיר את הדגל למעלה והחליט על דעת עצמו להמשיך את המשחק!
Re: הזמזם בדגל לא עבד.........
צודק לא מבין את השחקנים שלנו
שופט נבזה שבגללו הפועל חיפה יצאה עם נקודה מהמשחק הזה !
זה שי !
שופט נבזה שבגללו הפועל חיפה יצאה עם נקודה מהמשחק הזה !
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בושה, ביזיון, פחדנות, הכל נכון.
מעניין אותי מה היה קורה אם המשחק היה בבלומפילד או טדי. הקוון שם היה משאיר את הדגל למעלה עד שהוא כבר לא יכל היה להרים אותה יותר.
מעניין אותי מה היה קורה אם המשחק היה בבלומפילד או טדי. הקוון שם היה משאיר את הדגל למעלה עד שהוא כבר לא יכל היה להרים אותה יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני לא מבין מה אתם בוכים?
טעויות שיפוט קורות ולהזכיר לכם הפנדל שלא היה ולא נברא שקיבלתם בסיבוב הקודם והפנדל שהיינו חייבים לקבל בצד השני ולא נשרק.
ההבדל היחידי בין הסיבוב הראשון לסיבוב הזה הוא שנעשה צדק. הפועל חיפה הייתה טובה יותר מבאר-שבע ברוב שלבי המשחק ואלמלא חלוצים סוג ז' היינו מנצחים כבר במחצית הראשונה.
דבר אחרון, אתם חייבים למצוא פיתרון לחבורת הערסים שתמיד עומדת ביציאה של הקבוצה האורחת. היום גנבו לחבר שלי צעיף לא לפני שהביאו לו כמה בעיטות ואגרוף. אני אפילו לא רוצה לציין עוד חבר טוב שיצא עם התוף והיה זקוק לליווי של שוטר כדי להגיע לאוטו.
לא בא בטענות לאנשים שלא מעורבים, אבל אתם חייבים למצוא פיתרון ולמגר את התופעה המגעילה הזאת.
סה"כ מאוד נהנתי היום, כדורגל טוב ומהנה, חבל שלא ניצחנו (הפועל חיפה) כי הגיע לנו ועמוק בלב שלכם אתם יודעים שתיקו עשה איתכם חסד.
טעויות שיפוט קורות ולהזכיר לכם הפנדל שלא היה ולא נברא שקיבלתם בסיבוב הקודם והפנדל שהיינו חייבים לקבל בצד השני ולא נשרק.
ההבדל היחידי בין הסיבוב הראשון לסיבוב הזה הוא שנעשה צדק. הפועל חיפה הייתה טובה יותר מבאר-שבע ברוב שלבי המשחק ואלמלא חלוצים סוג ז' היינו מנצחים כבר במחצית הראשונה.
דבר אחרון, אתם חייבים למצוא פיתרון לחבורת הערסים שתמיד עומדת ביציאה של הקבוצה האורחת. היום גנבו לחבר שלי צעיף לא לפני שהביאו לו כמה בעיטות ואגרוף. אני אפילו לא רוצה לציין עוד חבר טוב שיצא עם התוף והיה זקוק לליווי של שוטר כדי להגיע לאוטו.
לא בא בטענות לאנשים שלא מעורבים, אבל אתם חייבים למצוא פיתרון ולמגר את התופעה המגעילה הזאת.
סה"כ מאוד נהנתי היום, כדורגל טוב ומהנה, חבל שלא ניצחנו (הפועל חיפה) כי הגיע לנו ועמוק בלב שלכם אתם יודעים שתיקו עשה איתכם חסד.
[align=center]
[/align]

ותגיד לשחקן השמן הערס המסריח שלך שלא יתגרה בקהל שלנו למה יש לו מזל שהוא שחקן כדורגל !
זה שי !
זה שי !

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. באותו משחק בסיבוב שעבר אחרי הפנדל שלא היה על מליקסון היה פנדל ברור שלא נשרק לבאר שבע במצב של 1-0. אז מבחינת הסיבוב שעבר, קיבלנו פנדל שלא היה, אבל דווקא הפנדל שהיה לא נשרק.אדם כתב:אני לא מבין מה אתם בוכים?
2. אין ספק שהגיע לכם הנקודה.
3. אני מצטער שנתקלת באלימות, ואני מקווה שבפעם הבאה הדברים לא יחזרו. אם כן, פשוט תמצא שוטר, שיטפל באותו עבריין.
4. איכזבתם מאוד מבחינת הקהל. מקום 1 בלאומית, עונה בכלל לא רעה, וכל כך מעט צופים.
5. לא מובנת לי הסגידה שלכם לערן לוי. שחקן שהוא פרובקטור מגעיל, שבסיבוב הקודם ירק על כבדה וקילל אותו בקריאות גזעניות.
חבל ששחקן כל כך לא ראוי נחשב לסמל אצלכם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
למען האמת ששרתם היום הוא שמן הצטרפנו אליכם. אנחנו גם לא סובלים אותו. הגולים והנקודות שהוא מביא לנו לא מסנוורות אותנו.
הוא בועט מכל מצב אפשרי במקום למסור, דבר שיכול להעמיד את החלוצים שלנו במצבים הרבה יותר טובים.
בשורה התחתונה כשערן לוי משחק מי שמסביב לא טוב
כשערן לוי לא משחק מי שמסביב טוב
השאלה מה אנחנו כקהל מעדיפים והאגואיזם שלו זה לא דבר שאנחנו אוהבים.
עריכה: לזה שמעלי. הוא בטח שלא נחשב סמל. חלילה וחס. זה מעליב שאתה מעלה את זה אפילו. יש את החברה הצבועים, כמו אלו שלכם בשער 2. אצלנו זה כמה חברה בודדים שמעודדים אותו לפעמים. הגוש עם האדיאולוגיה והשכל בעיקר מעדיפים לדבוק במה שכתבתי כמה שורות לפני העריכה.
לגבי כמות הקהל, היו לנו תוצאות מאוד מאכזבות ויכולת ממש גרועה שלא הזכירה אפילו במעט את מה שהיה היום בוסרמיל. כשהיכולת שלנו לא טובה הקהל שלנו מצביע ברגליים, בלי קשר למיקום. לא מסכים עם זה אבל אין מה לעשות.
הוא בועט מכל מצב אפשרי במקום למסור, דבר שיכול להעמיד את החלוצים שלנו במצבים הרבה יותר טובים.
עריכה: לזה שמעלי. הוא בטח שלא נחשב סמל. חלילה וחס. זה מעליב שאתה מעלה את זה אפילו. יש את החברה הצבועים, כמו אלו שלכם בשער 2. אצלנו זה כמה חברה בודדים שמעודדים אותו לפעמים. הגוש עם האדיאולוגיה והשכל בעיקר מעדיפים לדבוק במה שכתבתי כמה שורות לפני העריכה.
לגבי כמות הקהל, היו לנו תוצאות מאוד מאכזבות ויכולת ממש גרועה שלא הזכירה אפילו במעט את מה שהיה היום בוסרמיל. כשהיכולת שלנו לא טובה הקהל שלנו מצביע ברגליים, בלי קשר למיקום. לא מסכים עם זה אבל אין מה לעשות.
[align=center]
[/align]

תפסיקו להיות גיבורים, כמה פעמים במשחק ואפילו אחרי שריקת הסיום שרתם (כולכם) "אנחנו נזיין אותכם" אל תשחקו אותה יפי נפש.אדם כתב:אני לא מבין מה אתם בוכים?

תאמין לי שכדאי לכם שערן לוי הקציצה הזה ישחק אצלכם העונה.אדם כתב:למען האמת ששרתם היום הוא שמן הצטרפנו אליכם. אנחנו גם לא סובלים אותו. הגולים והנקודות שהוא מביא לנו לא מסנוורות אותנו.
בלעדיו אתם לא שווים יותר ממקום רביעי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
oran אני חושב שיש לך קצת בעיות שמיעה, אחרי הגול שרנו בלי סוף "השמן זיין אותכם", אני בטוח שברור לך למה שרנו את זה.
לא התגרנו היום בקהל שלכם, הדבר היחידי שאולי היה לא במקום הוא הקללות לקדוסי, אבל באמת שלא אהבנו את ההצגה המגעילה שלו ברחבה במחצית השניה.
אגב מה שכן אהבתי היום זה שאחרי התקרית המביכה עם הערסים המאוסים שלכם הגיעו אלי ואל חבר שלי כמה אוהדים יותר נורמלים ומתונים והתנצלו על ההתנהגות של הערסים האחרים. בהחלט ראוי להערכה.
לא התגרנו היום בקהל שלכם, הדבר היחידי שאולי היה לא במקום הוא הקללות לקדוסי, אבל באמת שלא אהבנו את ההצגה המגעילה שלו ברחבה במחצית השניה.
אגב מה שכן אהבתי היום זה שאחרי התקרית המביכה עם הערסים המאוסים שלכם הגיעו אלי ואל חבר שלי כמה אוהדים יותר נורמלים ומתונים והתנצלו על ההתנהגות של הערסים האחרים. בהחלט ראוי להערכה.
[align=center]
[/align]