כדורגל משחקים 90 דקות ??
כדורגל משחקים 90 דקות ??
אין זה המשחק הראשון בו אנחנו מאבדים נקודות בדקה ה90 -הפועל ר"ג ,רמה"ש והיום הפועל חיפה.
בעיית הכושר הגופני שלנו מתגלה ולא בפעם הראשונה.מאמן כושר שמחליט להמציא את הגלגל מחדש מביא את התוצאות המרתיחות האלה.
לא יתכן שהוא ירצה להתחיל להגביר קצב באמצע העונה כשיש גביע הטוטו וגביע המדינה בימי שלישי והשחקנים גם ככה קרועים ???
נמאס לאבד נקודות בדקות הסיום !
בעיית הכושר הגופני שלנו מתגלה ולא בפעם הראשונה.מאמן כושר שמחליט להמציא את הגלגל מחדש מביא את התוצאות המרתיחות האלה.
לא יתכן שהוא ירצה להתחיל להגביר קצב באמצע העונה כשיש גביע הטוטו וגביע המדינה בימי שלישי והשחקנים גם ככה קרועים ???
נמאס לאבד נקודות בדקות הסיום !
[align=center]
GIFSoup[/align]

Re: כדורגל משחקים 90 דקות ??
לוזרים של שחקנים
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
עיר שלמה של לוזרים. איזה תסכול. עד מתי?!??!
אני לא יכול יותר!!!
שחקנים באים, שחקנים הולכים, אוהדים מתים, אוהדים נולדים, בעלים הולכים, בעלים באים ורוח הלוזריות נשארת.
אני לא יכול יותר!!!
שחקנים באים, שחקנים הולכים, אוהדים מתים, אוהדים נולדים, בעלים הולכים, בעלים באים ורוח הלוזריות נשארת.
אם מישהו היה אומר לי לשים 1000 דולר על זה שערן לוי יכניס את השיויון הייתי שם בלי להניד עפעף.
אין את מי להאשים, נבדל לא נבדל, גיא לוי לא גיא לוי האווירה הלוזרית מרחפת באוויר בכל מצב בו אנחנו מובילים בגול ולא משנה נגד מי, זה מרתיח !
אין את מי להאשים, נבדל לא נבדל, גיא לוי לא גיא לוי האווירה הלוזרית מרחפת באוויר בכל מצב בו אנחנו מובילים בגול ולא משנה נגד מי, זה מרתיח !
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אנחנו יוצרים את הלוזריות. קורה שמפסידים בדקות הסיום והינה גם יש לונו סבר- הגברת הקצב של האימונים בהחלט לא במקום.
מפחיד אותי לרדת על זה ליגה.
אגב גם שבוע שעבר השחקנים פשוט לא יכלו לרוץ יותר מדקה 80. קיצוני.
מפחיד אותי לרדת על זה ליגה.
אגב גם שבוע שעבר השחקנים פשוט לא יכלו לרוץ יותר מדקה 80. קיצוני.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
אני בטוח שאם יעשו מחקר על הנקודות שאיבדנו בדקה ה-90 בכל ההסטוריה נצא מקום ראשון בעולם, זה לא התחיל העונה. אפילו עידן אלונה ברקת נפתח ככה עם הפסד להפועל רעננה בדקה ה90.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אמרתי כבר בסיבוב הקודם שנפלנו כל משחק מהרגליים בדקה ה70, שאנחנו חייבים להחליף את מאמן כושר. השחקנים אחרי הדקה ה70 לא עומדים על הרגליים!
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- dardasmiley
תסלחו לי כן אבל מאמן כושר שבתחילת העונה לא עובד על כושר אבל כשמתקרבים לשיא ויש הרבה מאוד לחץ גם ככה מחליט להגביר את האימוני כושר הוא לא מאמן הוא קצב!
הדבר היחיד שנקבל מהשיטה המטומטת הזו היא שבסיבוב השלישי במקום לתת גז ולעקוף את הליגה אנחנו נראה שחקנים שאחרי מחצית כבר לא נושמים. שחקנים שלא מצליחים לרוץ אחרי ספרינט אחד.
יפוטר מאמן הכושר לאלתר!!!
הדבר היחיד שנקבל מהשיטה המטומטת הזו היא שבסיבוב השלישי במקום לתת גז ולעקוף את הליגה אנחנו נראה שחקנים שאחרי מחצית כבר לא נושמים. שחקנים שלא מצליחים לרוץ אחרי ספרינט אחד.
יפוטר מאמן הכושר לאלתר!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Guevara כתב:אם מישהו היה אומר לי לשים 1000 דולר על זה שערן לוי יכניס את השיויון הייתי שם בלי להניד עפעף.
פתחתי על זה טופיק.
- אדומה דרומית
אז עכשיו דורשים את ראשו של מאמן הכושר....
לא יאומן!
למה לא להאשים את עצמנו? אה?
שבמקום לדחוף את הקבוצה שורקים בוז כשעוד התקפה הולכת לפח, שוב נתפסים על מישהו מהקבוצה היריבה ולא עוזבים אותו עד שהוא מבקיע!
תפסיקו לחפש אשמים אחרים. כולם אשמים בזה - השחקנים, הצוות המקצועי כולו, השופט וכן גם אנחנו הקהל!
לא יאומן!
שבמקום לדחוף את הקבוצה שורקים בוז כשעוד התקפה הולכת לפח, שוב נתפסים על מישהו מהקבוצה היריבה ולא עוזבים אותו עד שהוא מבקיע!
תפסיקו לחפש אשמים אחרים. כולם אשמים בזה - השחקנים, הצוות המקצועי כולו, השופט וכן גם אנחנו הקהל!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
עוד פעם אני לא מסכים איתך.אדומה דרומית כתב:אז עכשיו דורשים את ראשו של מאמן הכושר....
לא יאומן!
האשמים הם אך ורק הקהל...!
כשאני אומר לחיים תפסיקו להתעסק בערן לוי אז הוא מסתכל אליי ומתחיל לשיר, "ערן לוי, על הזין שלי, ערן לוי, על הזי..."
ונותן לי מבט של "אף אחד לא יגיד לי מה לשיר".
הילה הסתכלה מהצד על המחזה ואמרה לי "כמו ילד קטן"....
הקהל שלנו ילדותי ומתלהם.
ולמרות שאתמול העידוד היה מצויין והוא נזקף לזכות הקהל, הנקודות שאיבדנו נגד לוד ("שישרף לכם הכפר", "אולה" בדקה 60), חיפה("הוא שמן...") ואני בטוח שההיסטוריון שלנו "אורי אדום בנשמה" ימצא עוד כמה וכמה דוגמאות, הם אך ורק בגלל הקהל שלנו.
זה היה ברור, כ"כ דבילי לקלל שחקן יריב, מעלה לו את המוטיבציה להשתיק אותנו .
מספיק עם השטויות, מספיק לקלל את הקבוצה היריבה ואת שחקני היריבה ..
רק את השופט הדפוק הזה היינו צריכים לקלל, אני לא מאמינה ששבע דקות אנחנו מחכים לחילוף והשופט פשוט מצפמף על הקוון!
רק את השופט הדפוק הזה היינו צריכים לקלל, אני לא מאמינה ששבע דקות אנחנו מחכים לחילוף והשופט פשוט מצפמף על הקוון!
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
זה חלק מאתוס הנאחס והלוזריות שלנו... הרי ברור שאם זה היה הפוך אז פתאום הכל היה מתהפך.רווית (: כתב:זה היה ברור, כ"כ דבילי לקלל שחקן יריב, מעלה לו את המוטיבציה להשתיק אותנו .
והקהל, שיודע שזה יבוא לו ממשיך להתגרות במזל, כאילו לא היה לנו את מקרה בני לוד.
מישהו אמר "נולדנו לסבול"?
הפועל אני כבר משתגע