מסיבת עיתונאים לאחר המשחק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

מסיבת עיתונאים לאחר המשחק

שליחה על ידי RedRock »

קרדיט לאתר הרשמי!!

https://www.youtube.com/watch?v=h7f8hp8 ... /index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
נמרוד ברדה
Title: קרייזי-רד

Re: מסיבת עיתונאים לאחר המשחק

שליחה על ידי נמרוד ברדה »

כפי שכבר נאמר- חומר לאספנים.

עזבו שיטות משחק, התקפי או לא שורש הבעיה שהוא פשוט לא מחובר, פשוט לא...

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

לא מחובר לאותה עסקונה עלובה שמורכבת ממר דייג, אדון אברג'יל ושות'?

ממש פספוס...תעשה לי טובה.

דורון ממן לעומת זאת...הו! זה מאמן מחובר!

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אני לא מעוניין שהמאמן של הקבוצה היה מחבר לנדב דייג ושאר הכתבים המדופלמים שם
כי מנסיון אני אומר לך שההבנה שלהם בכדורגל נמוכה מאוד.
הוא עונה להם לכל השאלות ווא עונה את האמת בניגוד למאמנים אחרים שהיו פה או שקיימים בעולם הכדורגל.

ברדה לצערי הרב מי שלא מחובר זה לא המאמן אלא העיתונאים, וחלק רב מהקהל שלנו.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
אדום לוהט

שליחה על ידי אדום לוהט »

ואם להיות רציניים...... התשובות שלו היו במקום נכונות מאד ומדוייקות !
[glow=red]גם אם לפעמים קשה אותך נשבע לנצח לאהוב !![/glow]

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

מחובר למה בדיוק נמרוד....???
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

חחחח הרג אותי בסוף עלק קנית עטים חח
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
נמרוד ברדה

גם אתמול כשדיברתי עם עדי, שעשתה איתו שיחה, הגענו למסקנה הזו.

תיראו- אין ספק שהתקשורת פה היא ממש על הפנים (וגם דורון ממן גרוע)... אבל בין זה לבין ההצהרות כדוגמאת: גביע הטוטו- מקום לעטים...(שגם אלונה התבעסה על זה) מביא למסקנה אחת- שאם הבנאדם היה יודע שהקבוצה הזו 12 שנה ללא תואר (ועזבו את זה שזה כולה גביע הטוטו של הליגה הלאומית) ובכל זאת משהו ממתכת להחזיק ביד אחרי כל כך הרבה זמן, זה בהחלט משמעותי עבורינו, ולו רק כסיפתח שצריך להעשות כדי לסמן לבאות.

עוד משפט שהוא אומר הוא שהכדורגל בב"ש מורכב מאמוציות- תגידו לי אתם, אם כדורגל בכללי, לא קשור לבאר שבע, לא היה מורכב מאמוציות מישהו בכלל היה מתעניין- הלא הכיף פה הוא האנדרנלין שזה נותן שבהחלט מורכב מהמון אמוציות. באשר לב"ש מישהו בכלל היה רואה אתמול 5000 צופים אם לא היו אמוציות????.
אמוציות מראה איכפתיות, מראה שאנחנו רוצים להיות מחוברים- הלו זה הכדורגל, זה הכיף.

אפילו אישתי, שאין לה שמץ של מושג קלוש בכדורגל- התחילה לצחוק אחרי הראיון ביום שלישי...אפילו היא אמרה לי "תראה מה זה 12 שנה אתה רודף אחריהם ביובש הזה- גם אם היו מחלקים לשחקנים שקיות שוקו בסיום המאמן הזה היה צריך להתרגש".

זה לא שהוא צריך להיות מחובר לעיתונאים או לקהל, אלא לאוירה של הקבוצה בה הוא עובד ולהלך הרוח שיש תמיד סביב הקבוצה- ולכבד את המועדון- כי הפועל היתה לפני גיא לוי וכנראה תהיה הרבה אחריו!

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

ברדה, אני דווקא הזדעזעתי מתרבות העיתונאים אתמול ולא מהמאמן, הוא דיבר לעניין ושמר על איפוק מול חבורת ה...
אני הייתי בחדר ותאמין לי שהרבה מאמנים כבר היו קמים והולכים. אם גיא לוי היה עושה זאת... אוי ואבוי. לא נראה לי שהיה חסר הרבה האמת כדי שהוא יקום ושהם יז@#% בשקט.

מישהו שם אמר אתמול שהוא מרגיש כמו בקירקס, אשכרה ככה. ביזיון של רמת דיון. ואז אותם עיתונאים מעבירים על הקהל שלנו ביקורת! חצופים.

לדעתי צריך לבטל את הכינוס הבא, שילמדו קצת. אחר כך לחזור ל"מסיבות עיתונאים"

סמל אישי של משתמש
RedRock
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

נמרוד ברדה כתב:גם אתמול כשדיברתי עם עדי, שעשתה איתו שיחה, הגענו למסקנה הזו.

תיראו- אין ספק שהתקשורת פה היא ממש על הפנים (וגם דורון ממן גרוע)... אבל בין זה לבין ההצהרות כדוגמאת: גביע הטוטו- מקום לעטים...(שגם אלונה התבעסה על זה) מביא למסקנה אחת- שאם הבנאדם היה יודע שהקבוצה הזו 12 שנה ללא תואר (ועזבו את זה שזה כולה גביע הטוטו של הליגה הלאומית) ובכל זאת משהו ממתכת להחזיק ביד אחרי כל כך הרבה זמן, זה בהחלט משמעותי עבורינו, ולו רק כסיפתח שצריך להעשות כדי לסמן לבאות.

עוד משפט שהוא אומר הוא שהכדורגל בב"ש מורכב מאמוציות- תגידו לי אתם, אם כדורגל בכללי, לא קשור לבאר שבע, לא היה מורכב מאמוציות מישהו בכלל היה מתעניין- הלא הכיף פה הוא האנדרנלין שזה נותן שבהחלט מורכב מהמון אמוציות. באשר לב"ש מישהו בכלל היה רואה אתמול 5000 צופים אם לא היו אמוציות????.
אמוציות מראה איכפתיות, מראה שאנחנו רוצים להיות מחוברים- הלו זה הכדורגל, זה הכיף.

אפילו אישתי, שאין לה שמץ של מושג קלוש בכדורגל- התחילה לצחוק אחרי הראיון ביום שלישי...אפילו היא אמרה לי "תראה מה זה 12 שנה אתה רודף אחריהם ביובש הזה- גם אם היו מחלקים לשחקנים שקיות שוקו בסיום המאמן הזה היה צריך להתרגש".

זה לא שהוא צריך להיות מחובר לעיתונאים או לקהל, אלא לאוירה של הקבוצה בה הוא עובד ולהלך הרוח שיש תמיד סביב הקבוצה- ולכבד את המועדון- כי הפועל היתה לפני גיא לוי וכנראה תהיה הרבה אחריו!
אתה לא הפסקת לזלזל בגביע הזה! צחקת מכל הפסטיבל שעשו סביבו! זלזלת גם תוך כדי המשחק ואמרת לי את זה ברדה...אז לבוא פתאום ולהגיד שזה משהו חשוב, ושאסור לו להגיד שזה מקום לעטים?? זאת חוצפה!
יותר מזה, הבן אדם הוריד את כולם מהר מאוד לקרקע, ונתן להם להבין שזאת לא המטרה העיקרית...אבל במעשים? הוא נתן את הכל בשביל לזכות בתואר הזה ולראייה ההרכב שהוא עלה איתו.

חתיכת מתכת אחרי 12 שנים? אם כל מה שאתה צריך זה חתיכת מתכת אז יש לך טעות חביבי.
לפני שבע וחצי שנים קיבלת צלחת אליפות, לא נעים להיזכר ולא נעים לקבל את זה - אבל זה מה יש...

הכדורגל מורכב בין היתר מאמוציות. יש עוד הרבה מרכיבים אחרים. בב"ש האמוציות גוברות על הכל.
יעידו על כך שריקות הבוז והקריאות 'לך הביתה' אחרי המחזור השלישי בגביע הטוטו (לפני פתיחת הליגה, כן?).
יעידו על כך משחקי הכבוד ששיחקו איתו אחרי מסיבת העיתונאים הראשונה (לפני האימון הראשון, כן?).
יעידו על כך כל הביקורות בכל עיתון מקומי כאילו שכל אחד מהמבקרים לקח מינימום צ'מפיונס ליג בקריירה.
יעידו על כך כל הקללות שהבן אדם חטף מאוהדי הקבוצה. שלא נדבר ספציפית על המשחק נגד כפ"ס בבית כשחלק גדול מהקהל התפלל להפסד וליווה את עליית השחקנים לדשא בשריקות בוז וקללות.
יעידו על כך אפילו הקללות הבלתי פוסקות לשחקני היריבה ללא סיבה מיוחדת שרק גורמות להם לשחק טוב יותר נגדינו.

האמוציות והכבוד גוברים פה על הכל.

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

תאמין לי אליק אנשים כאן צבועים
עוד מעט יאשימו אותו שלא יורד כאן גשם

מגיע לאוהדים כאן מאמנים כמו בן שאנן ודורון ממן
כל מילה שרשמת במקום!!!

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אליק כתב:
אתה לא הפסקת לזלזל בגביע הזה! צחקת מכל הפסטיבל שעשו סביבו! זלזלת גם תוך כדי המשחק ואמרת לי את זה ברדה...אז לבוא פתאום ולהגיד שזה משהו חשוב, ושאסור לו להגיד שזה מקום לעטים?? זאת חוצפה!
יותר מזה, הבן אדם הוריד את כולם מהר מאוד לקרקע, ונתן להם להבין שזאת לא המטרה העיקרית...אבל במעשים? הוא נתן את הכל בשביל לזכות בתואר הזה ולראייה ההרכב שהוא עלה איתו.

לפני שבע וחצי שנים קיבלת צלחת אליפות, לא נעים להיזכר ולא נעים לקבל את זה - אבל זה מה יש...

הכדורגל מורכב בין היתר מאמוציות. יש עוד הרבה מרכיבים אחרים. בב"ש האמוציות גוברות על הכל.
יעידו על כך שריקות הבוז והקריאות 'לך הביתה' אחרי המחזור השלישי בגביע הטוטו (לפני פתיחת הליגה, כן?).
יעידו על כך משחקי הכבוד ששיחקו איתו אחרי מסיבת העיתונאים הראשונה (לפני האימון הראשון, כן?).
יעידו על כך כל הביקורות בכל עיתון מקומי כאילו שכל אחד מהמבקרים לקח מינימום צ'מפיונס ליג בקריירה.
יעידו על כך כל הקללות שהבן אדם חטף מאוהדי הקבוצה. שלא נדבר ספציפית על המשחק נגד כפ"ס בבית כשחלק גדול מהקהל התפלל להפסד וליווה את עליית השחקנים לדשא בשריקות בוז וקללות.
יעידו על כך אפילו הקללות הבלתי פוסקות לשחקני היריבה ללא סיבה מיוחדת שרק גורמות להם לשחק טוב יותר נגדינו.

אני חייב להצדיק אותך אליק.
כשאתה חושב שמישהו מסויים לא מספיק טוב אתה תמצא כל סיבה בעולם שתצדיק את מה שאתה חושב
וזזה מה שאנשים פה עושים מתחילת העונה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

עזבו אותכם שטויות בהחלט היה מלא טעויות שיפוט והשופט אליני לא היה במשחק בכלל[אני רואה את זה בתור שופט לשעבר],אבל היה משחק יחסית חלש של ב"ש ואני די מבין את השחקנים,3 משחקים בשבוע ובמשחק אחד של 120 דקות,גרמו לשחקנים להגיע למשחק הזה בדי עייפות,וגם ראו את החיסרון של סימיוני בהתקפה.

רציתי לערוך סירטון של תקציר משלושת המשחקים האחרונים של ב"ש נגד חיפה. שתבינו כמה ערן לוי הוא "הכבשה השחורה" של הפועל ב"ש,בשלושת המשחקים האחרונים הוא זה שכבש לב"ש את הגולים אני פשוט זוכר כל משחק,ואמרתי לחבר במשחק עם יהיה גול הוא יבוא ממנו,ואיך שראיתי אותו לוקח תסיבוב אמרתי זה גול.

אה ודרך אגב הוא לא שמן הוא סוס:]

גיא לוי חייב לשלוח נציגים כדי לבחון קשרים זרים ברמה גבוהה,אני לא רואה את ב"ש עוברת את אמצע הטבלה בליגת העל בהרכב כזה,חייב חיזוק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
נמרוד ברדה

אליק כתב:

ולמרות שזילזלתי תוך כדי משחק בסוף כשאסי ואלונה עלו להניף אותו התרגשתי, ופי שתיים היה צריך המאמן להתרגש....אבל כבר אמרנו שפוי הוא לא!

מעבר לכך אני הרי פסול לעדות, כי בעבר ירדתי עליו בגלל המערך שהעלה...

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

פסול עדות חחח

עזוב אותך ברדה, לרדת על גיא לוי זה כבר פסה.
זה שזילזלת ואז התרגשת מאסי ואלונה... אוקי, הוא התרגש מבפנים, אמרתי לך: אני לא קונה שהוא לא התרגש. תואר ראשון שלו בכל זאת. לא אתנגד שניקח גם את גביע המדינה והוא ירצה לשים גם בו עטים, העיקר שניקח!

שלח תגובה