והבעיה - לפי דעתי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
dudi2002

והבעיה - לפי דעתי

שליחה על ידי dudi2002 »

אז עברנו שבת קשה, עם עוד גול בדקה ה-90' מהיריבה. אבל לא זו הבעיה, והלוואי וזו היתה הבעיה. הבעיה היא המנטליות שחשבתי שהשתנתה אבל נשארה אותו דבר.

אז ככה, במילים הכי פשוטות:

הפועל באר שבע לא מסוגלת לנצח (לא בבית ולא בחוץ) קבוצות טובות ממנה, מקבלת פיק ברכיים עוד לפני שהמשחק התחיל רק מלשמוע את שם היריבה. לא מתרשם מההברקות של השחקנים שלנו פה ושם. הפועל חיפה פתחה אתמול בווסרמיל בית ספר לכדורגל, שלטה ללא עוררין ב-90 אחוז מהמשחק. ההחטאות המצחיקות של פדידה אן מליקסון לא עושים אותנו לשווים להם.

משחק חלש של השחקנים שלנו, עלוב, ואני לא מדבר עכשיו על גיא.
איך קבוצה כמו הפועל חיפה רוצה לנצח אותנו ואנחנו לא רוצים לנצח אותם? לא רוצים, כן!!! כי אם היינו רוצים, כבר מהדקה הראשונה היינו נלחמים על כל כדור וכדור. שחקנים שרצים באטרף כל המשחק, כל כדור שמגיע לרחבה שלנו הוא 80 אחוז בפנים בעוד שכשאנחנו מגיעים לרחבה שלהם - אולי 10 אחוז שהכדור ייבעט בכלל לשער... :דופק את הראש בקיר:

חברים, הבעיה כאן מסובכת:

לא משנה איזה שחקנים נביא לבאר שבע. ותאמינו לי שיש לנו שמות. רק מלומר את השם מליקסון, קדוסי וסימיוני כולם מפחדים מאיתנו. אבל השמות האלו פחדנים, לא רצים, כלום!! לא נלחמים!! באיזה פוקס הגיע השער שלנו... בניגוד גמור לכל מהלך המשחק...

אה,

ודבר אחרון - גם אתם הרגשתם, ולו לשניה אחת, שדווקא הפועל חיפה היתה הקבוצה הביתית אתמול??

עצוב. עצוב. עצוב.

מה יהיה?

סמל אישי של משתמש
רווית (:

Re: והבעיה - לפי דעתי

שליחה על ידי רווית (: »

לא ממש מסכימה איתך, יש שיפור מנטלי בקבוצה , חוזרים מפיגור ונלחמים.
אני לא חושבת שחיפה היו יותר טובים מאיתנו , זה התחלק באופן שווה, אפילו לנו היו יותר התקפות .
השחקנים צריכים יותר להתאמץ, זה ניראה כאילו לרובם אין כושר במיוחד וזאת עוד נקודה שמעוררת דאגה .
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

רווית (: כתב:אפילו לנו היו יותר התקפות .
.

רווית,
לא מגיב להודעתך מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא מדברים על אותו משחק.

לנו היו יותר התקפות? לנו היו יותר התקפות? רווית, אנחנו היינו האדומים-לבנים אתמול ולא הלבנים-שחורים.
הפועל חיפה שטפה את המגרש. על מה את מדברת? :roll:

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

הבעייה הגדולה היא שאתם מגדירים "הבעייה- לפי דעתי"...זה יותר מסתם בעייה, זה אוסף של בעיות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
רווית (:

אולי הגזמתי .. אבל חיפה ממש לא שטפו את המגרש,
היו דקות הם שלטו בבירור ודקות שאנחנו שלטנו .
לא חושבת שהם היו יותר טובים מאיתנו .
ג. שליט .
[/font]

גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

רווית (: כתב:אולי הגזמתי .. אבל חיפה ממש לא שטפו את המגרש,
היו דקות הם שלטו בבירור ודקות שאנחנו שלטנו .
לא חושבת שהם היו יותר טובים מאיתנו .

די. בבקשה די. הם יכלו לפתוח לנו בית ספר ביום שישי. :roll:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

יש בעיה מנטאלית - יופי, אז מה חדש בזה?
זה ניראה לי שכל שחקן, גדול ככל שיהיה, שמגיע למועדון הזה בשנים האחרונות - משום מה פתאום הופך להיות לחלש מנטאלית.
אבל לאט לאט מסתמנת מגמה קלה של שיפור בקטע הזה - למשל החזרה מפיגור כמו שרווית ציינה.
לגבי המשחק נגד חיפה - לא היינו רחוקים לחטוף גול שוב בדקות הראשונות של המשחק (כמו בשני משחקי הליגה הקודמים) ואם היינו מצליחים להשוות - הכל היה ניראה לנו אחרת, אבל בגלל שאנחנו אלו שהובלנו (ונעזוב כרגע את זה שתיקו בהחלט שיקף את מצב העניינים על המגרש) ויכלנו לגמור את המשחק עם הפריצה ההיא של מליקסון או עם ההחמצה ההיא של פדידה, זה ניראה לנו כאילו שדדו אותנו.
זה מצחיק איך לפעמים תיקו (גם אם מוצדק) יכול להראות כתבוסה, חבל רק שאנחנו הצד שראה את זה ככה הפעם.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
רווית (:

זה באמת הרגיש כמו תבוסה , כי זה משחק שכ"כ רצינו לנצח, כדי לצמצם את הפער.
בנוגע לדקות הראשונות - שמתי לב שברוב המשחקים אנחנו נותנים לקבוצה השניה לשחק ברבע שעה הראשונה , ואחרי זה נכנסים לקצב .
ג. שליט .
[/font]

גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

8red כתב:יש בעיה מנטאלית - יופי, אז מה חדש בזה?
זה ניראה לי שכל שחקן, גדול ככל שיהיה, שמגיע למועדון הזה בשנים האחרונות - משום מה פתאום הופך להיות לחלש מנטאלית.
אבל לאט לאט מסתמנת מגמה קלה של שיפור בקטע הזה - למשל החזרה מפיגור כמו שרווית ציינה.
לגבי המשחק נגד חיפה - לא היינו רחוקים לחטוף גול שוב בדקות הראשונות של המשחק (כמו בשני משחקי הליגה הקודמים) ואם היינו מצליחים להשוות - הכל היה ניראה לנו אחרת, אבל בגלל שאנחנו אלו שהובלנו (ונעזוב כרגע את זה שתיקו בהחלט שיקף את מצב העניינים על המגרש) ויכלנו לגמור את המשחק עם הפריצה ההיא של מליקסון או עם ההחמצה ההיא של פדידה, זה ניראה לנו כאילו שדדו אותנו.
זה מצחיק איך לפעמים תיקו (גם אם מוצדק) יכול להראות כתבוסה, חבל רק שאנחנו הצד שראה את זה ככה הפעם.

לא הרגשתי כאילו הובסנו. ההרגשה שלי חולקה ל-2: מצד אחד, טוב שסחטנו מהם נקודה (בכוונה משתמש ב'סחטנו' כי הם עשו לנו בית ספר ורווית - די להתייפיף). מצד שני, אכזבה עמוקה מרוח הלחימה של השחקנים, לעיתים היה נדמה כאילו לא מעניין אותם מה שמתרחש.

סמל אישי של משתמש
רווית (:

חחחחחחחח אני באמת לא חושבת ששיחקנו פחות טוב מהם ...
ג. שליט .
[/font]

גם כדורגל זו תרבות !!

שלח תגובה