שחקני ספסל? גייס חמישי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: שחקני ספסל? גייס חמישי

שליחה על ידי CrazyRed7 »

זה תוצאה ישירה של מדיניות והתנהגות הצוות המקצועי.
1. כשנותנים לשחקן שלא מספק את הסחורה תקופה ארוכה בהרכב, הוא מתרגל וברגע שהוא יורד לספסל עושה פרצופים.
2. מאמן ועוזר רכים מאוד. מתי אלישע נתן בראש לשחקן כזה או אחר או לקבוצה?אף פעם. לפעמים צריך להיות קצת פחות נחמד וקצת יותר "רע".

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

טוטי אם כבר הגעת ליוסף אני יגיד מה דעתי עליו. כשהוא עלה לבוגרים לפני כמה עונות ראינו שחקן מוכשר אבל חלש מאוד פיזית, הפציעה שלו ולאחר מכן ההשאלה עשו לו רק טוב- הוא יותר פעיל, הרבה יותר פיזי ואם הוא גם מספיק חד אז הוא יכול וצריך להרוויח את המקום של דובב. כחלוץ שעולה מהספסל (בהמשך אני מאמין שזה יהיה ארבייטמן שיעלה במידה ויביאו חלוץ)

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב:טוטי אם כבר הגעת ליוסף אני יגיד מה דעתי עליו. כשהוא עלה לבוגרים לפני כמה עונות ראינו שחקן מוכשר אבל חלש מאוד פיזית, הפציעה שלו ולאחר מכן ההשאלה עשו לו רק טוב- הוא יותר פעיל, הרבה יותר פיזי ואם הוא גם מספיק חד אז הוא יכול וצריך להרוויח את המקום של דובב. כחלוץ שעולה מהספסל (בהמשך אני מאמין שזה יהיה ארבייטמן שיעלה במידה ויביאו חלוץ)
אני מסכים לגמריי על יוסף, לא לגבי שלומי.
קטלו אותו על ההחמצות אתמול, אבל מי שזוכר את ארבייטמן בעונות הטובות שלו יודע שהוא צריך שער אחד כי לפרוץ את הסכר, הוא יתן עוד הרבה העונה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

dor69 כתב:טוטי אם כבר הגעת ליוסף אני יגיד מה דעתי עליו. כשהוא עלה לבוגרים לפני כמה עונות ראינו שחקן מוכשר אבל חלש מאוד פיזית, הפציעה שלו ולאחר מכן ההשאלה עשו לו רק טוב- הוא יותר פעיל, הרבה יותר פיזי ואם הוא גם מספיק חד אז הוא יכול וצריך להרוויח את המקום של דובב. כחלוץ שעולה מהספסל (בהמשך אני מאמין שזה יהיה ארבייטמן שיעלה במידה ויביאו חלוץ)
גבאי ימשיך לעלות דקה 60 במשחק כל העונה וגם יהיה בהרכב בחלק מהמשחקים כי הוא אהובו של אלישע,הוא לא יזוז מהמשבצת הזאת.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

RoICah כתב: גבאי ימשיך לעלות דקה 60 במשחק כל העונה וגם יהיה בהרכב בחלק מהמשחקים כי הוא אהובו של אלישע,הוא לא יזוז מהמשבצת הזאת.
על פניו אני מסכים, למרות שהגעה של חלוץ נוסף תדחק אותו משמעותית אל קצה הרוטציה.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

מי שהם בעיקר גייס חמישי אלו הם אנחנו אוהדי הקבוצה
שלא נותנים את התמיכה והחיבוק שאותם שחקנים צריכים.
למה שגל יעלה מהספסל בכיף אחרי שיורדים אליו.
וכנל לגבי כולם
ברגע שאנחנו נדע לכבד אני מאמין שאתם שחקנים יכבדו אותנו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

taltal כתב:מי שהם בעיקר גייס חמישי אלו הם אנחנו אוהדי הקבוצה
שלא נותנים את התמיכה והחיבוק שאותם שחקנים צריכים.
למה שגל יעלה מהספסל בכיף אחרי שיורדים אליו.
וכנל לגבי כולם
ברגע שאנחנו נדע לכבד אני מאמין שאתם שחקנים יכבדו אותנו
אל תשליך את מקרה גל אראל ליחס שמקבלים נאסר וגבאי

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

מי ישמע שניהם מקבלים יחס מיוחד

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

taltal כתב:מי ישמע שניהם מקבלים יחס מיוחד
אף אחד מהם לא מקבל יחס שלא תואם את מעמדו, אז שרים להם פחות מלברדה ומליקסון,

אבל יחס רע הם לא מקבלים, לא שריקות בוז ולא הערות מהגדרות. מה אתה מצפה שהקהל יעשה אחרת?

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

מספיק שאנחנו קוראים להם כאן גייס חמישי
זה אומר הכל

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

taltal כתב:מספיק שאנחנו קוראים להם כאן גייס חמישי
זה אומר הכל
ברור לך שזה היה בצחוק...הם לא משחקים בשביל היריבה, אבל גם לא ממש תורמים לנו

סמל אישי של משתמש
לירן

שליחה על ידי לירן »

ברגע שהתחרות על מקום בהרכב כמעט ולא קיימת והמשמעת לא בשמיים זו התוצאה...
אלישע ידוע כמאמן מקובע, גם בנושא שיטת המשחק וגם בנושא ההרכב והחילופים.
דובב גבאי בעונה הקודמת זכה למקום קבע בהרכב ללא קשר ליכולת ולתפוקה ועכשיו כנראה שלא בכבודו להשקיע, הוא יודע שארביטמן יזכה לאותן קרדיט אם לא יותר.

בשורה התחתונה, לא פשוט לנהל סגל רחב ולשמר את הרעב והמחויבות אצל כל השחקנים, במיוחד ש״הצוות המקצועי״ כולל מאמן וחצי...

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

כל עוד אלישע ישאר מקובע ולא משנה היכולת של השחקן הוא יהיה שחקן באנקר, השחקני ספסל יהיו ממורמרים. מי שטוב צריך לשחק

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. טוטי, אפשר גם להודות בטעות, אתה תצא גדול.
לרשום כאן את השם של נאסר אחרי ההופעה המצוינת שלו כמחליף זה לא מקצועי ולא הוגן.
השנה נאסר יתאמץ גם אם יעלה כמחליף בגלל הסיבה הפשוטה שבקיץ הוא מסיים את החוזה במועדון, והוא צריך להעלות את המניות שלו כדי למצוא קבוצה טובה בקיץ הבא.
גם לא אהבתי, כמו רבים אחרים, את השימוש בביטוי "גייס חמישי".

2. מעדיף לתת את הדקות ליוסף אבו לאבן ולא לדובב גבאי.
לגבאי הייתה הזדמנות לצאת גדול במשחק מול הפועל פ"ת ולשלוח פס רוחב לאבו לאבן שהיה לבד, אבל הוא העדיף ללכת באגואיסטיות מול שני שחקנים, לחתוך לאמצע ולבעוט לשער.
התקפה לאחר מכן, אבו לאבן, בניגוד לגבאי, במקום ללכת לבד השאיר עם הראש כדור גדול לגבאי, שהחמיץ בצורה אופיינית מצד של אחד על אחד עם קאלה.
התקפה לאחר מכן גבאי מאבד כדור, אבל במקום להילחם עליו או לנסות לקחת את הכדור הוא פשוט נשאר לעמוד במקום.
מעבר לאגואיסטיות של גבאי, הכעיסה אותי העובדה שהוא לא מילא אחר ההוראות שאלישע נתן לו. אחרי ההרחקה נאסר הלך לאמצע וגבאי היה אמור לסגור את אגף שמאל. בפועל גבאי הפקיר את האגף, שממנו הפועל פתח תקווה תקפו בלי הפסקה, כשבמהלך הגול הוא עומד ומסתכל על המהלך כאילו הוא לא חלק מהקבוצה, ובכך הפקיר את אופיר לבד.
אבו לאבן חד הרבה יותר מגבאי והרף שלו גבוה הרבה יותר. הוא גם רעב הרבה יותר. וכן הוא גם שחקן בית. הייתי שמח אם גבאי היה זה שמושאל ואבו לאבן היה זה שמקבל את הצאנס כמחליף.

3. אין ספק שבשנה שעברה אלישע היה הגורם המרכזי להעלמות של הספסל שלנו.
שחקן כמו נאסר שפתח את הליגה מצוין לא נספר פתאום.
אותו הדבר בקשר לסוויסה שכבש שערים כמחליף ופתאום לא נספר.
דג'אני נספר מאוד בתחילת השנה, אולם מרגע שנפצע לא נספר בכלל, כשאלישע מעדיף להסיט את אליניב למרכז מאשר לתת לדג'אני דקות.
פלצ'וק נספר בתחילת העונה, לאחר מכן בכלל לא היה בתוכניות וכמעט עבר לאשדוד, ואז בסוף העונה פתאום הוצא מהמקפיא וקיבל דקות לפני סוויסה ונאסר.
ככה לא מנהלים רוטציה.
אם אלישע לא ישנה את הגישה שלו השנה, שוב נשחוק את שחקני ההרכב הראשון, שוב שחקני הספסל יהיו מתוסכלים ולא יתנו מה שצריך, שוב לא נמצה את המקסימום מהסגל שלנו (שכולל לא רק שחקני הרכב, אלא גם שחקנים מחליפים).

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

Sir Alex Ferguson כתב:1. טוטי, אפשר גם להודות בטעות, אתה תצא גדול.
לרשום כאן את השם של נאסר אחרי ההופעה המצוינת שלו כמחליף זה לא מקצועי ולא הוגן.
השנה נאסר יתאמץ גם אם יעלה כמחליף בגלל הסיבה הפשוטה שבקיץ הוא מסיים את החוזה במועדון, והוא צריך להעלות את המניות שלו כדי למצוא קבוצה טובה בקיץ הבא.
גם לא אהבתי, כמו רבים אחרים, את השימוש בביטוי "גייס חמישי".

2. מעדיף לתת את הדקות ליוסף אבו לאבן ולא לדובב גבאי.
לגבאי הייתה הזדמנות לצאת גדול במשחק מול הפועל פ"ת ולשלוח פס רוחב לאבו לאבן שהיה לבד, אבל הוא העדיף ללכת באגואיסטיות מול שני שחקנים, לחתוך לאמצע ולבעוט לשער.
התקפה לאחר מכן, אבו לאבן, בניגוד לגבאי, במקום ללכת לבד השאיר עם הראש כדור גדול לגבאי, שהחמיץ בצורה אופיינית מצד של אחד על אחד עם קאלה.
התקפה לאחר מכן גבאי מאבד כדור, אבל במקום להילחם עליו או לנסות לקחת את הכדור הוא פשוט נשאר לעמוד במקום.
מעבר לאגואיסטיות של גבאי, הכעיסה אותי העובדה שהוא לא מילא אחר ההוראות שאלישע נתן לו. אחרי ההרחקה נאסר הלך לאמצע וגבאי היה אמור לסגור את אגף שמאל. בפועל גבאי הפקיר את האגף, שממנו הפועל פתח תקווה תקפו בלי הפסקה, כשבמהלך הגול הוא עומד ומסתכל על המהלך כאילו הוא לא חלק מהקבוצה, ובכך הפקיר את אופיר לבד.
אבו לאבן חד הרבה יותר מגבאי והרף שלו גבוה הרבה יותר. הוא גם רעב הרבה יותר. וכן הוא גם שחקן בית. הייתי שמח אם גבאי היה זה שמושאל ואבו לאבן היה זה שמקבל את הצאנס כמחליף.

3. אין ספק שבשנה שעברה אלישע היה הגורם המרכזי להעלמות של הספסל שלנו.
שחקן כמו נאסר שפתח את הליגה מצוין לא נספר פתאום.
אותו הדבר בקשר לסוויסה שכבש שערים כמחליף ופתאום לא נספר.
דג'אני נספר מאוד בתחילת השנה, אולם מרגע שנפצע לא נספר בכלל, כשאלישע מעדיף להסיט את אליניב למרכז מאשר לתת לדג'אני דקות.
פלצ'וק נספר בתחילת העונה, לאחר מכן בכלל לא היה בתוכניות וכמעט עבר לאשדוד, ואז בסוף העונה פתאום הוצא מהמקפיא וקיבל דקות לפני סוויסה ונאסר.
ככה לא מנהלים רוטציה.
אם אלישע לא ישנה את הגישה שלו השנה, שוב נשחוק את שחקני ההרכב הראשון, שוב שחקני הספסל יהיו מתוסכלים ולא יתנו מה שצריך, שוב לא נמצה את המקסימום מהסגל שלנו (שכולל לא רק שחקני הרכב, אלא גם שחקנים מחליפים).
כל מה שאתה כותב בדרך כלל מסכים איתך.
כל מילה אמת.
וטוטי בחיים לא יודה שהוא טעה,אין סיכוי כזה אז אל תנסה.
הוא תמיד צודק

שלח תגובה