שחקני ספסל? גייס חמישי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: שחקני ספסל? גייס חמישי

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:1. טוטי, אפשר גם להודות בטעות, אתה תצא גדול.
לרשום כאן את השם של נאסר אחרי ההופעה המצוינת שלו כמחליף זה לא מקצועי ולא הוגן.
השנה נאסר יתאמץ גם אם יעלה כמחליף בגלל הסיבה הפשוטה שבקיץ הוא מסיים את החוזה במועדון, והוא צריך להעלות את המניות שלו כדי למצוא קבוצה טובה בקיץ הבא.
גם לא אהבתי, כמו רבים אחרים, את השימוש בביטוי "גייס חמישי".

2. מעדיף לתת את הדקות ליוסף אבו לאבן ולא לדובב גבאי.
לגבאי הייתה הזדמנות לצאת גדול במשחק מול הפועל פ"ת ולשלוח פס רוחב לאבו לאבן שהיה לבד, אבל הוא העדיף ללכת באגואיסטיות מול שני שחקנים, לחתוך לאמצע ולבעוט לשער.
התקפה לאחר מכן, אבו לאבן, בניגוד לגבאי, במקום ללכת לבד השאיר עם הראש כדור גדול לגבאי, שהחמיץ בצורה אופיינית מצד של אחד על אחד עם קאלה.
התקפה לאחר מכן גבאי מאבד כדור, אבל במקום להילחם עליו או לנסות לקחת את הכדור הוא פשוט נשאר לעמוד במקום.
מעבר לאגואיסטיות של גבאי, הכעיסה אותי העובדה שהוא לא מילא אחר ההוראות שאלישע נתן לו. אחרי ההרחקה נאסר הלך לאמצע וגבאי היה אמור לסגור את אגף שמאל. בפועל גבאי הפקיר את האגף, שממנו הפועל פתח תקווה תקפו בלי הפסקה, כשבמהלך הגול הוא עומד ומסתכל על המהלך כאילו הוא לא חלק מהקבוצה, ובכך הפקיר את אופיר לבד.
אבו לאבן חד הרבה יותר מגבאי והרף שלו גבוה הרבה יותר. הוא גם רעב הרבה יותר. וכן הוא גם שחקן בית. הייתי שמח אם גבאי היה זה שמושאל ואבו לאבן היה זה שמקבל את הצאנס כמחליף.

3. אין ספק שבשנה שעברה אלישע היה הגורם המרכזי להעלמות של הספסל שלנו.
שחקן כמו נאסר שפתח את הליגה מצוין לא נספר פתאום.
אותו הדבר בקשר לסוויסה שכבש שערים כמחליף ופתאום לא נספר.
דג'אני נספר מאוד בתחילת השנה, אולם מרגע שנפצע לא נספר בכלל, כשאלישע מעדיף להסיט את אליניב למרכז מאשר לתת לדג'אני דקות.
פלצ'וק נספר בתחילת העונה, לאחר מכן בכלל לא היה בתוכניות וכמעט עבר לאשדוד, ואז בסוף העונה פתאום הוצא מהמקפיא וקיבל דקות לפני סוויסה ונאסר.
ככה לא מנהלים רוטציה.
אם אלישע לא ישנה את הגישה שלו השנה, שוב נשחוק את שחקני ההרכב הראשון, שוב שחקני הספסל יהיו מתוסכלים ולא יתנו מה שצריך, שוב לא נמצה את המקסימום מהסגל שלנו (שכולל לא רק שחקני הרכב, אלא גם שחקנים מחליפים).
1. אין לי בעיה להתנצל על הכותרת, היא צינית אומנם, אבל יכול להבין על מה הזעם. לא חוזר בי לגבי נאסר, הוא היה לא רע הפעם, אבל בדרך כלל הוא עולה בלי חשק, הלוואי ואטעה לגביו, אהיה הראשון לצאת בראש חוצות.
2. מסכים בלי צל של ספק.
3. אותו כנ״ל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

אלישע כנראה "מאמן של שחקן", דובב גבאי נשאר אותו מחמיצן כרוני, בעוד שאבו לאבן משתוקק לדקות משחק ומסתער כמו אריה שהוא עולה על המגרש, ברדה הוא לא סקורר גדול, אנחנו נהיה העונה מאוד תלויים ביכולת הכיבוש של ארבייטמן בתור המוציא לפועל במקומו של פלט.

אני לא רואה אצל גורדנה יכולת יותר גבוהות ממה שיש לדג'אני, אולי יותר מהירות, נקודה למחשבה, האם גורדנה ודור מלול ישדרגו אותנו יותר מבעונה שעברה, גורדנה הוא שחקן קישור נחמד, בעוד שמלול לכאורה שחקן "עם פונטציאל לא ממומש" שלא מצליח לפרוץ מס' שנים.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

חברים, חלאס.
תגובות לא רלוונטיות לדיון נמחקו.

שלח תגובה