גביע הטוטו - אשדוד בחוץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: גביע הטוטו - אשדוד בחוץ

שליחה על ידי ForeverRed »

dardasmiley כתב:
בן ביטון, בן גרבלי, דניאל אסקלינג ודור מלול (להזכירך, מגן ימני במקור, היום נכנס כקשר אחורי)תוך רבע שעה, זה החילופים הכי הגנתיים שראיתי אצלנו בשנים האחרונות.
וזה נגד קבוצה נחותה ממך כן?
כשאתה ב1-1 כן?

אז לא בושה להודות בטעויות לפעמים. ולא בושה להפסיק להגן על אלישע בכל הזדמנות. בעיניי הוא לא לרמה של הפועל ב"ש ולא לרמה שהפועל ב"ש שואפת אליה.
אני אגיד יותר מזה, ולמרות שזה הולך לעורר פה ויכוח גדול, זו דעתי:
בתחושה שלי, אלישע של העונה הוא לא אלישע של עונה שעברה. הוא שבע, חסר מוטיבציה, ודי שאנן. הוא לא רעב להצלחה כמו בעונה הקודמת.
אבל אלו הכלים שיש לך כרגע על הספסל, אין אפשרויות אחרות (אגב דור מלול הוא ממש לא מגן ימני במקור). בין שתי האפשרויות של לסחוט את ברדה 90 דקות
על מנת לנצח משחק חסר חשיבות, או לשמור כוחות למשחק הליגה שכנראה יתקיים בשבת, אני בוחר באפשרות השנייה.

לגבי אלישע, לא חושב שזה יעורר ויכוח. זו דעתך וזאת זכותך. תתפלא אבל אני לא בדיוק עונה להגדרה של מעריץ שלו. פשוט לא רואה טעם להיכנס לפינות
האלה בטרם שוחק משחק ליגה אחד אפילו. אני מאמין שבמשחקים הקובעים זה ייראה טוב יותר.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

חחח די כבר די מה כל כך קשה להבין שנאסר היה פצוע? איזה עוד חילופים יש לנו בספסל? לבקוביץ'? מספיק כבר להתבכיין איפה שלא צריך.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

זה נכון שהחילופים ההגנתיים עצרו את שטף המשחק (לא בא בטענות הבנתי שזה בגלל פציעות) אבל צריך להוסיף לזה שבחלק הקדמי אבו לאבן זה לא חלוץ לצמרת ליגת העל אולי מחליף ראשון לתחתית(ולפני שתוקפים אותי שיש לו מקום בהרכב בליגת העל גם ברמה״ש היה מחליף), גבאי גם ממנו לא תגיע הבשורה הוא אולי בסדר לספסל אבל חייבים חייבים חלוץ תותח! זה נכון שזקוקים בדחיפות לקשר אחורי אבל גם לחלוץ ואני מצפה מאלישע ללחוץ על ההנהלה להביא לו חלוץ עד סוף חלון העברות כי אין לנו בכלל עומק התקפי בקבוצה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שום קבוצה כרגע, ואני מדבר רק על היריבות הפוטנציאליות לא מוכנה לליגה.
אבל בליגה כמו בליגה תמיד נותנים את האקסטרה ולאט לאט נכנסים לכושר משחק.
ההכנה השנה של כולם הייתה גרועה מאוד.
צריך להכניס את מאור יותר למשחק, הוא נראה קצת אאוטסיידר וזה לא טוב.
אנחנו צריכים אותו בכושר טוב במיוחד שמאור השני לא משחק.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

גם אם היינו מפסידים 5-0 הכל היה בסדר עם אלישע.
מתי תקלטו שהוא לא המאמן שירים את הרמה של הקבוצה?
אם השנה לא יילך לנו במצבים הנייחים אנחנו במצב לא טוב.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

dardasmiley כתב:
איך יתקפו אם ברבע שעה המאמן מעלה את כל הכלים ההגנתיים שיש לו בספסל?
אההה רגע, בעצם, עדיין אסור לבקר את אלישע. לא התכוונתי, נפלט לי...
יש לבקר ויש להיות אובססיביים. העונה עוד לא התחילה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RoICah כתב:גם אם היינו מפסידים 5-0 הכל היה בסדר עם אלישע.
מתי תקלטו שהוא לא המאמן שירים את הרמה של הקבוצה?
אם השנה לא יילך לנו במצבים הנייחים אנחנו במצב לא טוב.
אוקיי,
אז מי כן?

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

יש פה אוהדים שמזכירים לי טורפי נבלות באים רק אחרי הפסד/תיקו ,חלאס לבלבל תמוח על כל משחק גביע שוקו(חיפה הפסידה היום 2-0 לסכנין, אני לא שומע את הקהל שלה מתחיל להיות אובסיסיביים לגבי סטנוייביץ'), שנה שעברה קיץ קודם שיחקנו יותר גרוע בתקופה הזאת והעונה הזאת הייתה אחת הטובות בתולדות המועדון.
ולא אלישע לא יתפטר/יפוטר, אז אתם סתם מוציאים תסכול, אלישע המאמן שאלונה רוצה ובחרה שיאמן תקבוצה שהיא מנהלת, שאתם תהיו הבעלים תבחרו את המאמן שלכם.
ואם כבר נקודה חיובית מהמשחק זה אליניב, מתחיל לחזור לעצמו -סוף סוף משחק באזור ה16 וזה בא לידי ביטויי בשערים.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

מבחינתי אני פחות מתרגש מתוצאות.
אבל אני בעיקר מסתכל על צורת המשחק שלנו והחיבור הקבוצתי.
מהבחינה הזו, אנחנו פשוט גרועים, וזה המשך ישיר של שנה שעברה. אנחנו בקושי מגיעים למצבים ממשחק שוטף, אנחנו בקושי לוחצים בכל איזור במגרש.
האמצע שלנו פרוץ ביותר ומול שחקנים טיפה יותר מוכשרים אנחנו נאכל מרור.
הכושר גופני שלנו, גרוע. אפילו של הפועל פת לקחה אותנו בפן הזה לפני שבוע וחצי.
אנחנו בקושי מחזיקים בכדור בצורה אינטנסיבית, אנחנו לא מחזיקים את האמצע הרמטית כפי שהקבוצה שלנו אמורה לעשות ( מסתכל לפי סגל השחקנים).
יוסף אבולאבן היה אחד השחקנים המסוכנים של רמת השרון עונה שעברה, וכרגע אף אחד לא מוצא אותו ולא מנצל את היתרונות שלו, בגדר נעלם על המגרש, ובינתיים כולם פה קוראים לו גרוע ( לדעתי הוא יכול להיות חלוץ קטלני) ואפילו לא הזכרתי את שלומי ארבייטמן. הקטע הזה שחלוצים שלנו לא אפקטיבים, זה הדבר החמור ביותר ומראה על חוסר מקצועיות ומקצוענות. באמת שאין לי מושג על מה עובדים באימונים. וזה נהיה יותר ויותר גרוע מהחצי השני של העונה שעברה .
למרות שעשינו כברת דרך ארוכה בחלק ניכר בעונה שעברה, לדעתי פשוט ניצלנו את חולשת הליגה. העונה הרבה קבוצות למדו לקחים ( אפילו סכנין ששידרגו את הצוות המקצועי, בנוסף לגיא לוי ).
שורה תחתונה, אני בספק אם נראה את השיפור שאני מייחל לו, זה בגדר נס. יהיה לנו קשה מאוד העונה, כי הצורה שאנו משחקים היא כלכך צפוייה שמאמנים לא צריכים להכין שיעורים בית.
ולמרות כל הפסימיות, אני כמו תמיד אבוא לכל משחק בית העונה, ואשתדל גם לסוע למשחקי החוץ, ונקווה לטוב.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

לא ראיתי את המשחק אז לא אביע דעה לגבי היכולת.
התוצאה לא מעניינת. גביע הטוטו זה הכנה לליגה.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

zivmay כתב:מבחינתי אני פחות מתרגש מתוצאות.
אבל אני בעיקר מסתכל על צורת המשחק שלנו והחיבור הקבוצתי.
מהבחינה הזו, אנחנו פשוט גרועים, וזה המשך ישיר של שנה שעברה. אנחנו בקושי מגיעים למצבים ממשחק שוטף, אנחנו בקושי לוחצים בכל איזור במגרש.
האמצע שלנו פרוץ ביותר ומול שחקנים טיפה יותר מוכשרים אנחנו נאכל מרור.
הכושר גופני שלנו, גרוע. אפילו של הפועל פת לקחה אותנו בפן הזה לפני שבוע וחצי.
אנחנו בקושי מחזיקים בכדור בצורה אינטנסיבית, אנחנו לא מחזיקים את האמצע הרמטית כפי שהקבוצה שלנו אמורה לעשות ( מסתכל לפי סגל השחקנים).
יוסף אבולאבן היה אחד השחקנים המסוכנים של רמת השרון עונה שעברה, וכרגע אף אחד לא מוצא אותו ולא מנצל את היתרונות שלו, בגדר נעלם על המגרש, ובינתיים כולם פה קוראים לו גרוע ( לדעתי הוא יכול להיות חלוץ קטלני) ואפילו לא הזכרתי את שלומי ארבייטמן. הקטע הזה שחלוצים שלנו לא אפקטיבים, זה הדבר החמור ביותר ומראה על חוסר מקצועיות ומקצוענות. באמת שאין לי מושג על מה עובדים באימונים. וזה נהיה יותר ויותר גרוע מהחצי השני של העונה שעברה .
למרות שעשינו כברת דרך ארוכה בחלק ניכר בעונה שעברה, לדעתי פשוט ניצלנו את חולשת הליגה. העונה הרבה קבוצות למדו לקחים ( אפילו סכנין ששידרגו את הצוות המקצועי, בנוסף לגיא לוי ).
שורה תחתונה, אני בספק אם נראה את השיפור שאני מייחל לו, זה בגדר נס. יהיה לנו קשה מאוד העונה, כי הצורה שאנו משחקים היא כלכך צפוייה שמאמנים לא צריכים להכין שיעורים בית.
ולמרות כל הפסימיות, אני כמו תמיד אבוא לכל משחק בית העונה, ואשתדל גם לסוע למשחקי החוץ, ונקווה לטוב.
אשכרה ככה.
אנשים יוצאים עליי שאני מבקר את אלישע אבל אני אוהד יותר מהם לכל חור בארץ אני נוסע עם הקבוצה הזאת,זה שאני לא סובל את המאמן שלנו זה משהו אחר.
אנחנו בחיים לא מניעים כדור,בחיים לא מחזיקים כדור,בחיים לא שולטים במשחק ולא לא משנה מול מי נשחק,גם מול עכו ישלטו עלינו.
אין שיטה ואין דרך עם אלישע,אנחנו נמשיך לחיות על המצבים הנייחים,ואם זה לא יעבוד כמו בשנה שעברה המצב שלנו בקנטים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני יודע שיש אצלנו בקהל הרבה אנשים שחושבים שאלישע הוא לא המאמן שייקח אותנו צעד קדימה. אם היו שואלים אותי היום, הייתי אומר שגם אני נוטה לחשוב, לפחות כרגע, שאלישע מאמן טוב, אבל לא מספיק טוב כדי לקחת אותנו צעד קדימה. אבל אחרי שזה נאמר, אני חייב להגיד שאני לא מבין את הביקורת על אלישע בכל הנוגע למשחק האימון מול אשדוד, ואני חושב שהיא מושפעת הרבה מאוד מהדעה הקיימת על אלישע אצל חלק מהאנשים.

נתחיל עם העובדה שברגע שהתקבלה החלטה שמשחקים את המשחק בכל מצב, גם אם הוא מתקיים בצפון לעיני 100 אוהדים, וגם אם הוא מתקיים בזמן שהעיר חוטפת טילים (כשהקבוצה הייתה בחימום העיר חטפה מטח של טילים), אז באופן אוטומטי הוא הופך מבחינתי (ולדעתי גם מבחינת הקבוצה) ממשחק במסגרת רשמית למשחק אימון שכל המשמעות שלו היא להכניס את השחקנים לכושר ולא מעבר לכך. מי שצריך דוגמא ימצא אותה בעובדה שנאסר הרגיש קצת כאבים בזמן החימום, ולכן הוחלט לא לקחת סיכון והוא לא היה בסגל. מי שצריך עוד דוגמא ימצא אותה בעובדה שארבייטמן קיבל מכה יבשה, ואלישע שוב לא רצה להסתכן והוציא אותו מהמשחק. אם היה מדובר במשחק ליגה, ארבייטמן לא היה מוחלף ונאסר היה חלק מהסגל.

נמשיך עם הביקורת על החילופים. קשה לי להבין איך אפשר להעביר ביקורת על משחק שלא רואים ומקסימום שומעים אותו ברדיו + פריצות מעטות בטלוויזיה, ובכל מקרה המטרה היא להכניס את השחקנים לכושר, וזה כולל את שחקני הספסל. כשלוקחים בחשבון שמליקסון פצוע, ואברייטמן יצא בגלל פציעה, ונאסר לא נרשם בסגל בגלל פציעה, אז מבינים שהאופציות ההתקפיות שלנו חסרות עד לא קיימות ולכן אלישע העדיף לתת דקות לשחקני הגנה, שגם הם חלק מהקבוצה.

לסיכום, המשחק אתמול היה משחק אימון ולא יותר מכך. לא חושב שנכון להעביר ביקורת על אלישע על משחק כמו אתמול, בטח כשרוב מי שהגיב כאן (אולי אפילו כולם) לא ראו בכלל את המשחק והסתמכו על השידור ברדיו/הפריצות.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Sir Alex Ferguson כתב:אני יודע שיש אצלנו בקהל הרבה אנשים שחושבים שאלישע הוא לא המאמן שייקח אותנו צעד קדימה. אם היו שואלים אותי היום, הייתי אומר שגם אני נוטה לחשוב, לפחות כרגע, שאלישע מאמן טוב, אבל לא מספיק טוב כדי לקחת אותנו צעד קדימה. אבל אחרי שזה נאמר, אני חייב להגיד שאני לא מבין את הביקורת על אלישע בכל הנוגע למשחק האימון מול אשדוד, ואני חושב שהיא מושפעת הרבה מאוד מהדעה הקיימת על אלישע אצל חלק מהאנשים.

נתחיל עם העובדה שברגע שהתקבלה החלטה שמשחקים את המשחק בכל מצב, גם אם הוא מתקיים בצפון לעיני 100 אוהדים, וגם אם הוא מתקיים בזמן שהעיר חוטפת טילים (כשהקבוצה הייתה בחימום העיר חטפה מטח של טילים), אז באופן אוטומטי הוא הופך מבחינתי (ולדעתי גם מבחינת הקבוצה) ממשחק במסגרת רשמית למשחק אימון שכל המשמעות שלו היא להכניס את השחקנים לכושר ולא מעבר לכך. מי שצריך דוגמא ימצא אותה בעובדה שנאסר הרגיש קצת כאבים בזמן החימום, ולכן הוחלט לא לקחת סיכון והוא לא היה בסגל. מי שצריך עוד דוגמא ימצא אותה בעובדה שארבייטמן קיבל מכה יבשה, ואלישע שוב לא רצה להסתכן והוציא אותו מהמשחק. אם היה מדובר במשחק ליגה, ארבייטמן לא היה מוחלף ונאסר היה חלק מהסגל.

נמשיך עם הביקורת על החילופים. קשה לי להבין איך אפשר להעביר ביקורת על משחק שלא רואים ומקסימום שומעים אותו ברדיו + פריצות מעטות בטלוויזיה, ובכל מקרה המטרה היא להכניס את השחקנים לכושר, וזה כולל את שחקני הספסל. כשלוקחים בחשבון שמליקסון פצוע, ואברייטמן יצא בגלל פציעה, ונאסר לא נרשם בסגל בגלל פציעה, אז מבינים שהאופציות ההתקפיות שלנו חסרות עד לא קיימות ולכן אלישע העדיף לתת דקות לשחקני הגנה, שגם הם חלק מהקבוצה.

לסיכום, המשחק אתמול היה משחק אימון ולא יותר מכך. לא חושב שנכון להעביר ביקורת על אלישע על משחק כמו אתמול, בטח כשרוב מי שהגיב כאן (אולי אפילו כולם) לא ראו בכלל את המשחק והסתמכו על השידור ברדיו/הפריצות.
מילים כדורבנות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אני יודע שהנושא לעוס ויש פה שני מחנות וזה אחלה אבל לפי הפרסומים הזר הספרדי של מכבי חיפה שסיכם השבוע עושה קולות של "אחורה פנה" עקב המצב הבטחוני.
חייבים לפחות להכיר בזאת שישראל היא "ברירת מחדל" עבור שחקנים זרים בוודאי כאלה שיש להם קבלות.
לרוב אפשר למצוא שחקנים עם קבלות אחרי חלון העברות של הקיץ (פלאט, הובר, פריצה, זהבי...) כאשר שחקן כזה מוצא את עצמו בלי קבוצה או מסיבה כזו או אחרת לא בתוכניות של המאמן. בקיץ זה בעיקר הימורים על אפריקאים צעירים, זקנים או אחרי פציעה.
מבחיניתי מי שבא בקיץ הוא "חשוד"
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

שימו לב שהנחיות פיקוד הוערף מעודכנות מתירות התקהלות בלתי מוגבלת של אנשים גם בטטוח 7-40 ק"מ, כלומר, נכון לעכשיו ניתן לקיים את המשחק ובסרמיל.

נראה אם ההנהלה והמנהלת יבואו לקראתנו וישנו את מיקומו של המשחק.

שלח תגובה