נכון, יש גם את גבאי, אבל שם אני לא רואה מצב לשינוי מהותי....
הראל - לנוכח החתמתם הצפויה של אוגו וחובאן, חייב להפנים שבקצב המשחק ההולך ודועך שלו בעונה הבאה מעמדו יהיה זהה לזה של דג'אני, כלומר הוא יונח על מדף המכירה אבל לא יהיו קונים....
גורדנה - עשה טעות גדולה אם חשב שהוא מגיע מקבוצה גדולה אז המקום בהרכב מובטח מראש, ההחתמות של שני הזרים מזניקות אותו לספסל....גם במקרה זה עליו להפנים שהגיע לקבוצה גדולה שבתהליך גדילה והתעצמות וכי לא יהיו הנחות לאף שחקן, לא מהמאמן וגם לא מהקהל שתובע יכולת טובה והקרבה וכפי שנוהג לומר אריה מליניאק - ובצדק !
נאסר - הראה במחצית הראשונה של העונה שעברה מה הפוטנציאל שבו ומאז הלך ודעך.....הבאתו של מליקסון עלולה לגמור אותו סופית אם לא ירים את עצמו וייתן 100% בכל פעם שיקבל הזדמנות, הפעם מדובר בעונה שלמה שבמרביתה יתבקש לקום מהספסל, יכולת חלשה וגם בהפועל עכו יהססו אם בכלל לפנות אליו.
אבו לבן - אחרון חביב, חייב להפנים שלא מדובר ברמת השרון....זה המבחן האמיתי !
כמו שבזמנו עגייב מבני יהודה ידע להכנס ולתרום גם ברבע שעה או עשרים דקות....זה מה שנדרש ממנו, להראות שהוא במגמת עלייה מתמדת.
ארבעת השחקנים הללו נמצאים בנקודת מפנה בקריירה שלהם, מי מבניהם שלא יפנים כי הוא נמצא בקבוצה גדולה וחייב לתת הכל בכול דקת משחק שבה ישחק....רצוי שיפנה מבט לעברו של דג'אני ויבין כי שם יהיה מקומו בעונה הבאה.
בהצלחה !