טוב תשמעו אני לא יודע מה איתכם אבל אנחנו קבוצה מצוינת לפי המשחקים שאני ציפתי וראיתי אנחנו קבוצה פשוט מצוינת
שלא מסימת במשחקים משעמים של 0-0!!!
אלה קבוצה שרוצה לנצח רק שאנחנו לא יודעים לישמור על היתרון וטעיות קרטיות בהגנה!!
ושימו לב שכול הגולים שספגנו זה קרה ביגלל טועת של מישהו מהגנה אוו של השוער!!
לא ספגנו מאיזה מהלך מסוים אוו שספגנו מאיבוד כדור בגנה !!
אנחנו פשוט קבוצה מצינת בדרך הנכונה לליגת העל!!!
יש לנו קבוצה לעתיד אנחנו לא התחזקנו בחלון העברות לא כלום.
בקשר לקדוסי-הוא שחקן מצוין והוא לא השתלב בקבוצה לא השתלהב עם האוהדים ולא השתהלב עם החלוצים!!
קדוסי הוא החלוץ הכי טוב שיש היום בבאר שבע ואל תגידו לי שלא למה פדידה יותר טוב?קדוסי לפחות מנסה קדוסי רץ מנסה להוציא התקפות
מתפרצות פשוט אתם האוהדים כול מסירה שלו לא טובה אתם צועקים עליו ואל זה הוא נילחץ ולא כובש!!
צריכיים לעודד את אוהד כי העונה עדין לא ניגמרה והוא יכול במשחק אחד ליכבשות 4 שערים אם לא יותר אם לא תילחצו אותו!!!תעודדו אותו.
ועכשיו יש לי שאלה למה אלקיים לא משחק?היה משחק נגד רעענה הוא בישל שני שערים ומאז הוא לא משחק מה קרה?לדעתי הגיע הזמן לשלב אותו כבר ביום שבת על חשבונו של זולו שמליקסון יהיה בצד שמאול כבדה לידו אוקונגו בקישור האחורי בונפלד ליד אלקיים ואלקים כף שמאלי והגיע הזמן ליפתוח עם זרקו בגנה על חשבונו של קידר!!!
וקידר לא מתאים להפועל באר שבע הגיע הזמן ליפתוח עם זרקו שהוא שחקן לא פחות טוב מימנו!!!
כבדה-ניצא בכושר שיא ולא כדאי להוציא אותו הוא שחקן מספר 1 על המגרש היום בהפועל באר שבע!!
מליקסון-מאז שהוא לא בצד ימין יחד אם אילוז ואלקיים הוא לא אותו מליקסון אבל את הכדורגל שלו הוא יודע.
אוקונגו-מגן ימיני?הצחקתם אותי הוא לא זז וגם שהוא עלה למעלה נגד הפועל חיפה הוא רץ רץ בסוף לקחו לו את הכדור ולא היה לו כוח לחזור להגנה לדעתי הגיע הזמן להחזיר אותו לקישור האחורי.
אילוז-הגיע הזמן אילוז שתחזור למגן הימיני מה שהיתה שנה שעברה.
פדידה-לא מתאים להרכב הפותח אבל מה לעשות שסימיוני פצוע?
קוסטרוב-למה הוא לא פותח בהרכב?
לדעתי ככה צריכים ליפתוח ביום שבת נגד הכוח:
אסי
פדלון אלול זרקו אילוז
מליקסון(קוסטרוב) כבדה אוקונגו אלקיים
פדידה(עד שסימיוני ישחק) וקדוסי.!!
זה ההרכב שלי ליום השבת הקרוב!!!
אלקים הגיע הזמן שישחק כבר יחד עם זרקו.
ייאלה הפועל!!
יש לנו קבוצה רצינית ומצוינת!!
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
יש לנו קבוצה רצינית ומצוינת!!
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
Re: יש לנו קבוצה רצינית ומצוינת!!
בקשר להרכב עדיף את מליקסון וקוסטרוב בהרכב ושאלקיים יהיה בספסל.
ושאופיר חיים יפתח במקום פדידה בגלל שפדידה מחטיא כל הזמן ואופיר חיים חזר לשחק והוא משחק טוב.
ושאופיר חיים יפתח במקום פדידה בגלל שפדידה מחטיא כל הזמן ואופיר חיים חזר לשחק והוא משחק טוב.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
אה ודרך אגב האוהדים מספר אחד!!
כול היציע עכשיו משתולל
אתן א הכול בישבילך הפועל
ידיים למעלה נשיר לך עוד שיר
איתך את המוות אני ירעיד את העיר
אוי אוי אוי או יא אוואואואי
כול היציע עכשיו משתולל
אתן א הכול בישבילך הפועל
ידיים למעלה נשיר לך עוד שיר
איתך את המוות אני ירעיד את העיר
אוי אוי אוי או יא אוואואואי
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
באר שבעי באדום כתב:טוב תשמעו אני לא יודע מה איתכם אבל אנחנו קבוצה מצוינת לפי המשחקים שאני ציפתי וראיתי אנחנו קבוצה פשוט מצוינת
שלא מסימת במשחקים משעמים של 0-0!!!
אלה קבוצה שרוצה לנצח רק שאנחנו לא יודעים לישמור על היתרון וטעיות קרטיות בהגנה!!
ושימו לב שכול הגולים שספגנו זה קרה ביגלל טועת של מישהו מהגנה אוו של השוער!!
לא ספגנו מאיזה מהלך מסוים אוו שספגנו מאיבוד כדור בגנה !!
אנחנו פשוט קבוצה מצינת בדרך הנכונה לליגת העל!!!
יש לנו קבוצה לעתיד אנחנו לא התחזקנו בחלון העברות לא כלום.
בקשר לקדוסי-הוא שחקן מצוין והוא לא השתלב בקבוצה לא השתלהב עם האוהדים ולא השתהלב עם החלוצים!!
קדוסי הוא החלוץ הכי טוב שיש היום בבאר שבע ואל תגידו לי שלא למה פדידה יותר טוב?קדוסי לפחות מנסה קדוסי רץ מנסה להוציא התקפות
מתפרצות פשוט אתם האוהדים כול מסירה שלו לא טובה אתם צועקים עליו ואל זה הוא נילחץ ולא כובש!!
צריכיים לעודד את אוהד כי העונה עדין לא ניגמרה והוא יכול במשחק אחד ליכבשות 4 שערים אם לא יותר אם לא תילחצו אותו!!!תעודדו אותו.
ועכשיו יש לי שאלה למה אלקיים לא משחק?היה משחק נגד רעענה הוא בישל שני שערים ומאז הוא לא משחק מה קרה?לדעתי הגיע הזמן לשלב אותו כבר ביום שבת על חשבונו של זולו שמליקסון יהיה בצד שמאול כבדה לידו אוקונגו בקישור האחורי בונפלד ליד אלקיים ואלקים כף שמאלי והגיע הזמן ליפתוח עם זרקו בגנה על חשבונו של קידר!!!
וקידר לא מתאים להפועל באר שבע הגיע הזמן ליפתוח עם זרקו שהוא שחקן לא פחות טוב מימנו!!!
כבדה-ניצא בכושר שיא ולא כדאי להוציא אותו הוא שחקן מספר 1 על המגרש היום בהפועל באר שבע!!
מליקסון-מאז שהוא לא בצד ימין יחד אם אילוז ואלקיים הוא לא אותו מליקסון אבל את הכדורגל שלו הוא יודע.
אוקונגו-מגן ימיני?הצחקתם אותי הוא לא זז וגם שהוא עלה למעלה נגד הפועל חיפה הוא רץ רץ בסוף לקחו לו את הכדור ולא היה לו כוח לחזור להגנה לדעתי הגיע הזמן להחזיר אותו לקישור האחורי.
אילוז-הגיע הזמן אילוז שתחזור למגן הימיני מה שהיתה שנה שעברה.
פדידה-לא מתאים להרכב הפותח אבל מה לעשות שסימיוני פצוע?
קוסטרוב-למה הוא לא פותח בהרכב?
לדעתי ככה צריכים ליפתוח ביום שבת נגד הכוח:
אסי
פדלון אלול זרקו אילוז
מליקסון(קוסטרוב) כבדה אוקונגו אלקיים
פדידה(עד שסימיוני ישחק) וקדוסי.!!
זה ההרכב שלי ליום השבת הקרוב!!!
אלקים הגיע הזמן שישחק כבר יחד עם זרקו.
ייאלה הפועל!!
מלך האופטימיות אתה. אני איתך (בתקווה שזה יעזור כמובן...

אלקיים פצוע, לא?
אלקיים עוזר לנוער להישאר בליגה...