אין זרים אפריקאים טובים בעמדה הזאת אי אפשר להתעלם מזה תסתכל בכל העולם אפילו תן לי מתוך 20 קשרים אחורים טובים בעולם יותר מ 2 קאקו היה נהדר שחקן כמוהו לא נביא גם עוד 10 שנים מאז עברו פה אדמו אוסיאקו טאצי ועוד כמה שברחו לי אין מה לעשות הם לא יודעים לחשוב שהם עם הכדור הם עושים שטויות אין על הקרואטים הונגרים רומנים היו הכי טובים שהגיעו לארץ ,זה שי !
מה ששי מנסה להגיד זה ששחקנים אפריקאים לוקים בדר"כ בטכניקה ובאינטליגנציית המשחק ולכן פחות מתאימים להניע קבוצה
מתפקידי מרכז הקישור. אי אפשר להגיד שאין צדק מסוים בדבריו.
ForeverRed כתב:מה ששי מנסה להגיד זה ששחקנים אפריקאים לוקים בדר"כ בטכניקה ובאינטליגנציית המשחק ולכן פחות מתאימים להניע קבוצה
מתפקידי מרכז הקישור. אי אפשר להגיד שאין צדק מסוים בדבריו.
תודה מישהו זוכר זר אפריקאי טוב שהיה פה חוץ מקאקו אני לא אולי מוקניה וגם זה בליגה שנייה ועמדת הבלם
טאצי אוקפלה אמולה בנגורה אדמו אוסיאקו אנגובו והרשימה עוד ארוכה אם באמת מביאים שחקן אפריקאי לפה אז בבקשה שיהיה טוב ולא חפר במיוחד שזה לקישור באמצע
זה שי !
זה שי ! כתב:
תודה מישהו זוכר זר אפריקאי טוב שהיה פה חוץ מקאקו אני לא אולי מוקניה וגם זה בליגה שנייה ועמדת הבלם
טאצי אוקפלה אמולה בנגורה אדמו אוסיאקו אנגובו והרשימה עוד ארוכה אם באמת מביאים שחקן אפריקאי לפה אז בבקשה שיהיה טוב ולא חפר במיוחד שזה לקישור באמצע
זה שי !