שאלה בנוגע לארגון החדש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
שלומי12

שאלה בנוגע לארגון החדש

שליחה על ידי שלומי12 »

1 - כל מי שמשלם כסף הוא 'חבר בארגון'? זה לא אמור להיות ארגון אולטראס מוסתר של חלק קטן של פעילים שהם העוגן של הארגון ?(כמו שהיה עם הקאמלס?)

2 - השלטים,שמתי לב שיש כמה שלטים של הקאמלס,אז ז"א כל השלטים שהיו של הקאמלס(בלי הכתובית של הארגון) חוזר ליציע? כולל הפריסות של 'הגיהום מהדרום' ושאר הפריסות?

3- בהצלחה!

דרך אגב.. אפשרי לקחת את המיקרופון ולתת אותו לאיש הגדר ? כמו שיש בחיפה וכמו שהיה אצלנו :
https://www.youtube.com/watch?v=c2tWlBTPTAU" onclick="window.open(this.href);return false;

ושיר שלפי דעתי יכול לתפוס:

https://www.youtube.com/watch?v=wdc4fdg ... ion_719682" onclick="window.open(this.href);return false;

תחשבו על זה..

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: שאלה בנוגע לארגון החדש

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אולטראס הוא כינוי לחבורות מאורגנות של אוהדי קבוצות ספורט אדוקים.

לאולטראס יש מאפיינים אחדים ובהם: עידוד בלתי פוסק של קבוצתם בזמן משחק תוך שימוש באמצעי עידוד כגון תפאורה, דגלים, שלטים ואף פירוטכניקה לשם הגברת ההשפעה, אי-ציות לרשויות הספורט ופעילות חשאית על מנת לחמוק מהן, הטלת מורא על יריבים בזמן משחק. אוהדי אולטראס נוהגים לחבר שירים שמטרתם לדרבן את קבוצתם בזמן המשחק באמצעות שירה במקביל של אוהדים רבים. לשירים אלו יש מנגינה קליטה עם שורות החוזרות על עצמן.

היריבות בין קבוצות אולטראס שונות עשויה להיות מושפעת בין השאר ממתחים גזעיים, אידאולוגיות פוליטיות, ומשחקי דרבי בין שתי קבוצות מאותה עיר. קבוצות אולטראס של מועדונים שונים ממדינות שונות לעתים מקימות ביניהן "ברית אוהדים" על בסיס ערכים או היסטוריה דומים-למשל, רשת Alerta Network! של קבוצות אולטראס אנטיפשיסטיות ברחבי אירופה, בה חברות גם קבוצות ישראליות כדוגמת אולטראס הפועל ואורדונס קומנדו.

ארגוני אולטראס לרוב דוגלים באנונימיות של חברי הארגון שלהם, כדי למנוע בעיות עם משטרה, ועם ארגוני אולטראס אחרים. הם עושים את זה בזאת שהם רעולי פנים, טשטוש פנים בתמונות, ולא מפרסמים שמות של חברי ארגון.

אז אחרי שקראנו את כל זה, עדיין אתה חושב שהארגון הנוכחי או הקאמלס נחשב וארגון אולטראס?כל הארגונים לדורותיהם דגלו רק בעידוד הקבוצה ודאגו לתפאורה. זה שצילמו פה ושם כמה תמונות עם פנים מטושטשות זה סתם בשביל הקטע. אף פעם לא התעסקו בשטויות של ארגוני אולטראס.

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

CrazyRed7 כתב:אולטראס הוא כינוי לחבורות מאורגנות של אוהדי קבוצות ספורט אדוקים.

לאולטראס יש מאפיינים אחדים ובהם: עידוד בלתי פוסק של קבוצתם בזמן משחק תוך שימוש באמצעי עידוד כגון תפאורה, דגלים, שלטים ואף פירוטכניקה לשם הגברת ההשפעה, אי-ציות לרשויות הספורט ופעילות חשאית על מנת לחמוק מהן, הטלת מורא על יריבים בזמן משחק. אוהדי אולטראס נוהגים לחבר שירים שמטרתם לדרבן את קבוצתם בזמן המשחק באמצעות שירה במקביל של אוהדים רבים. לשירים אלו יש מנגינה קליטה עם שורות החוזרות על עצמן.

היריבות בין קבוצות אולטראס שונות עשויה להיות מושפעת בין השאר ממתחים גזעיים, אידאולוגיות פוליטיות, ומשחקי דרבי בין שתי קבוצות מאותה עיר. קבוצות אולטראס של מועדונים שונים ממדינות שונות לעתים מקימות ביניהן "ברית אוהדים" על בסיס ערכים או היסטוריה דומים-למשל, רשת Alerta Network! של קבוצות אולטראס אנטיפשיסטיות ברחבי אירופה, בה חברות גם קבוצות ישראליות כדוגמת אולטראס הפועל ואורדונס קומנדו.

ארגוני אולטראס לרוב דוגלים באנונימיות של חברי הארגון שלהם, כדי למנוע בעיות עם משטרה, ועם ארגוני אולטראס אחרים. הם עושים את זה בזאת שהם רעולי פנים, טשטוש פנים בתמונות, ולא מפרסמים שמות של חברי ארגון.

אז אחרי שקראנו את כל זה, עדיין אתה חושב שהארגון הנוכחי או הקאמלס נחשב וארגון אולטראס?כל הארגונים לדורותיהם דגלו רק בעידוד הקבוצה ודאגו לתפאורה. זה שצילמו פה ושם כמה תמונות עם פנים מטושטשות זה סתם בשביל הקטע. אף פעם לא התעסקו בשטויות של ארגוני אולטראס.
הקאמלס היה סוג של אולטראס, אי אפשר להגיד שלא, האנשים שלהם היו תמיד בלבוש של אנשי אולטראס,השלטים,הדרך,הגרפיטי,אנשים מצומצמים במספר אבל איכותיים ביותר,שדגלו בדרך הזו,
הם מוכרים כארגון אולטראס לכל דבר...

השאלה שלי זה האם גם הארגון החדש דוגל בדרך הזו או הולך בדרך ישרה? כי 'להצטרף לארגון בפינת ההרשמה תמורת סכום סמלי' - זו דרך ידידותית,

הרבה אנשים גם לא אהבו את הקאמלס,אבל בסופו של דבר הם היו העוגן של הקהל הבאר שבע, הבנתי שכמה אנשים מהקאמלס הצטרפו לארגון החדש,השאלה מה הדרך ומה הצפי מהארגון.. לאיזה כיוון הם הולכים?

לכל ארגון בעולם ובארץ יש ארגון אחד חזק שמוגדר אולטראס,השאלה איזה כיוון הארגון החדש הזה הולך..

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

בדרך ה"ישרה". אם בא לך אתה יכול לפתוח איזה ארגון שמתחשק לך.
טיפ ממני?אל תהיה מושפע. הארגונים שאתה מדבר עליהם זה מכה, זה לא חוקי וזה מרחיק אוהדים ובעיקר נשים וילדים מהמגרשים.
לא הייתי רוצה לראות ארגון גזעני וטיפש כמו לה פמיליה או ארגון אחר שיפוצץ לי רימון או חזיז ביציע.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ממתי ארגוני אולסטאר קיימים בשביל אידאולוגיה? האולסטאר המקורי הקרייזי רד היו מעורבים והצליחו בדרכים ישרות לסלק את אלי ז'ינו ובכלל איפה אנחנו כאוהדי הפועל באר שבע צריכים אולסטאר אלים? נגד ערבים? ידוע שאנחנו בין הקבוצות שמקדמת שחקנים ערבים, נגד מכבי? אין לנו יריבות איתם, אז איפה בדיוק אתה מצפה לראות אולסטאר אלים ומה האידאולוגיה שלהם אמורה להיות??
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

הארגון החדש הוא חיבור של שני הארגונים, הקאמלס והסאות' סייד.

שתיהם לא אולטראס במובן שאתה חושב והם גם לא היו, ה2 אירגונים היחידים בארץ שאולי אפשר לטעון שהם סוג של אולטראס זה הפאנטיקס ושל הפועל ת"א.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הקאמלס הישנים חיים את ערכי האולטרס, וגם הקאמלס היום (למי ששם לב במשחקים העונה החבר'ה שמסתובבים עם חולצות שחורות ונמצאים תמיד בשורות הראשונות של הטריבונה המעודדת) חיים את זה.

לגבי הארגון החדש - גם בארגוני האוהדים הגדולים בארץ יש דבר שנקרא "חבר עמותה". בהודעה שניסחו אתמול הסאות' סייד הם לא כתבו את זה נכון ונוצר הרושם שכל מי שמשלם מצטרף פיזית לארגון. זה לא נכון. מי שמשלם נהיה חבר עמותה (גם אם באופן רישמי אין עמותה כזו, זו הכוונה) וזה אומר שהוא יוזמן לאירועים פומביים(!) של הארגון אם יהיו, יזכה להנחה במוצרים וכד'.

זה ממש -לא- אומר שהוא יהיה חלק מהכנת התפאורות ושלטי הגדר. את הדבר המבורך הזה עדיין יעשו מי שחברים בארגון כעת, ולא מי שמשלם כדי להצטרף אליו.

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

דר אדום בנשמה כתב:ממתי ארגוני אולסטאר קיימים בשביל אידאולוגיה? האולסטאר המקורי הקרייזי רד היו מעורבים והצליחו בדרכים ישרות לסלק את אלי ז'ינו ובכלל איפה אנחנו כאוהדי הפועל באר שבע צריכים אולסטאר אלים? נגד ערבים? ידוע שאנחנו בין הקבוצות שמקדמת שחקנים ערבים, נגד מכבי? אין לנו יריבות איתם, אז איפה בדיוק אתה מצפה לראות אולסטאר אלים ומה האידאולוגיה שלהם אמורה להיות??
הדרך של הקאמלס פעם מאוד היית מזכירה את האולטראס בעולם !
היה צריך לדעתי להמשיך באותה דרך לדעתי - והדרך של הקאמלס לטעמי לא היית אלימה, אלא יותר פרוטכניקה ויותר פעילות ביצעים .
הקאמלס היה ארגון חזק, כל ארגון אוהדים בארץ מכיר אותו ,
הפעילות של הקאמלס היית מאוד איכותיות וכולם הכירו אותם בזכות הגרפיטי , האנשים שלהם עם לבוש של אנשי אולטראס , מחאה , שלטי פריסה של האולטראס, ושלטים ושירים ועוד..

אם כבר מדברים על אולטראס בישראל אז יש את הקופים הירוקים של חיפה, פאנא של מכבי, השחקן ה 12 , אולטראס הפועל, והלה פמיליה( שהם יותר קיצוניים)
השאלה אם גם הארגון החדש יהיה על הנוסחה של הקאמלס?!

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

דווקא בעונה שעברה, אחרי הקמת הסאותסייד, כול החברים ולא רק המקימים לקחו חלק בהקמת התפאורות וכו'. לפני כול משחק יצאה הודעה לחברים על מקום מפגש וכל מי שיכל היה מגיע לעזור לצבוע, לצייר ולהכין.

באופן כללי אני מקווה שהמהות של הארגון החדש תהיה דומה יותר לסאותסייד מאשר למוטיב האולטראס.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

שלומי12 כתב:
הדרך של הקאמלס פעם מאוד היית מזכירה את האולטראס בעולם !
היה צריך לדעתי להמשיך באותה דרך לדעתי - והדרך של הקאמלס לטעמי לא היית אלימה, אלא יותר פרוטכניקה ויותר פעילות ביצעים .
הקאמלס היה ארגון חזק, כל ארגון אוהדים בארץ מכיר אותו ,
הפעילות של הקאמלס היית מאוד איכותיות וכולם הכירו אותם בזכות הגרפיטי , האנשים שלהם עם לבוש של אנשי אולטראס , מחאה , שלטי פריסה של האולטראס, ושלטים ושירים ועוד..

אם כבר מדברים על אולטראס בישראל אז יש את הקופים הירוקים של חיפה, פאנא של מכבי, השחקן ה 12 , אולטראס הפועל, והלה פמיליה( שהם יותר קיצוניים)
השאלה אם גם הארגון החדש יהיה על הנוסחה של הקאמלס?!

לא מאמין שאתה אשכרה מצליח לגרום לי להמשיך לענות לשטויות שאתה מדבר.

א. אתה ליצן
ב. אתה ליצן
ג. אתה ליצן

בוא נעשה סדר:
הלה פמיליה ארגון של הביצים שלי, חוץ מילדים בני 17-18 מושפעים אין שם כלום ויותר מזה אני יכול להגיד לך שהם הוזמנו "לקרב" עם הפנא וסירבו.
הקופים ארגון ברמה לייבל של הסאות סייד הקאמלס וכן הלאה.

פנא והאולטרס היחידים שנחשבים סוג של אולטראס אמיתי בסגנון שאתה מדבר עליו ואין לך מושג מה הוא אומר.
הקאמלס בעיניי ה2 למעלה לא נחשבו כלום ושום דבר מהסיבה שהקאמלס היה על אותו רעיון של הסאות'.

תעשה טובה אין לך מושג אז תשתוק ועדיף לכולנו תמחק את עצמך מהאתר, אנשים עושים ועשו ימים כלילות כדיי שיהיה תפאורה ביציע ואתה מבלבל תשכל כאילו איזה תרומה נתת כבר למען הקהל.
אין הודעה שלך שכיף לקרוא, אין שיח שיש בו דיבור ענייני איתך אז אנא ממך גאל אותנו מייסורנו.

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

לא באתי לעליב ולא לפגוע באף אחד, אני מעריך כל אחד ואחד שתורם ונותן..
בסך הכל שאלתי שאלה באיזו דרך הולך להתנהל הארגון החדש

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

שלומי12 כתב:לא באתי לעליב ולא לפגוע באף אחד, אני מעריך כל אחד ואחד שתורם ונותן..
מהשנייה שנפתח הסאות' קטלת אותם ואמרת שהם על הפנים יעדיף את הקאמלס רק שהעיניין איתך שאתה לא מבין שלמעט 10-15 בודדים לא היה יותר קאמלס רובם הקימו את הסאות'.

שוב אני אומר אין לך מושג בשטויות שאתה זורק לאוויר וכל הדיונים שאתה חלק מהם הופכים למאוסים, יום טוב ידידי.

ד"א אם אתה בטלפון עכשיו אני מבין שבדיוק יש לכם הפסקה פעילה?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

RedHell כתב:
מהשנייה שנפתח הסאות' קטלת אותם ואמרת שהם על הפנים יעדיף את הקאמלס רק שהעיניין איתך שאתה לא מבין שלמעט 10-15 בודדים לא היה יותר קאמלס רובם הקימו את הסאות'.

שוב אני אומר אין לך מושג בשטויות שאתה זורק לאוויר וכל הדיונים שאתה חלק מהם הופכים למאוסים, יום טוב ידידי.

ד"א אם אתה בטלפון עכשיו אני מבין שבדיוק יש לכם הפסקה פעילה?
:D גדול אתה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שלומי12 כתב:לא באתי לעליב ולא לפגוע באף אחד, אני מעריך כל אחד ואחד שתורם ונותן..
שמע,אתה מעייף לאללה.. :ישן:

שלח תגובה