אבל בגביע הטוטו ומאז הפציעה של מליקסון הקבוצה עברה לשחק במערך של 4-3-3...yrp כתב:איך אתה יודע שאלישע לוי מתכנן 4-3-3? באירופה ובטוטו שיחקו באותו מערך של העונה שעברה לא?
פוסט ב"נבדל" לקראת המשחק מול בית"ר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: פוסט ב"נבדל" לקראת המשחק מול בית"ר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
פשוט מוציא אותי מדעתי שאומרים ״מכבי לא תתן לעטר...״yrp כתב:ראשית, אני לא חושב שמכבי תתן לעטר להגיע לב"ש.
אם כן, בטח שזה שיפור גדול. עטר יכול לשחק בשתי עמדות - בחוד ובאגף ולייצר לאלישע לוי הרבה אפשרויות.
אם ישחק בחוד לפני ארביטמן ב"ש תאבד הרבה מהאפקטיביות שלה במשחק הראש שהתרגלנו לראות מפלט, ושארביטמן אמור לספק גם, אבל מצד שני תתווסף הרבה מהירות וטכניקה ואיומים מחוץ לרחבה, וזה יהפוך את התקפות המעבר לעוד יותר מסוכנות.
דווקא באגף (נאמר במערך שבו עטר ובוזגלו בצדדים, מליקסון מאחורי החלוץ וברדה בחוד) אני חושב שאם ב"ש תמשיך כמו בעונה הקודמת, הוא יהיה פחות אפקטיבי. בעונה הגדולה שלו במכבי הקבוצה עבדה בשבילו, פינתה לו שטחים ובודדה אותו על המגן שוב ושוב כי זו אחת הנקודות החזקות ביותר שלו - דריבל עם כניסה פנימה לרחבה. בב"ש כמעט ואין תרגילים כאלה במשחק שוטף, שחקני האגף אמורים להסתדר איכשהו בכוחות עצמם, וזו אחת הבעיות העיקריות שב"ש סבלה מהן מול קבוצות שמגנות נמוך בעונה שעברה. אם הקבוצה לא תעבוד עבור עטר הוא יהיה הרבה פחות מסוכן
גולדהאר הוא קודם כל איש עסקים, לא מדובר בבחור יותר מידי סנטימנטלי. להוציא עוד 400 אלף יורו על מדהו שאין לו בו צורך, זה הרבה יו ר מכל הרגשות שאתם מנסים להציף כאן.
במכבי לא חסרים חלוצים, בטח לא למסגרת היחידה בה הם מתחרים.
אז אוהדי מכבי יכולים לקפוץ עד השמיים, אלירן עטר ישחק איפה שירצו אותו והוא בכלל גדל בשכונה, כך שמכביסט מבטן ומלידה הוא בכלל לא.
לא טוען שהוא ישחק בבאר שבע, רק לא משלים עם כל הסגידה ההזויה הזו למכבי וליכולת שלה לקבוע לאן ומי יגיע. מה שהחזיק יפה עם מיטרוביץ, לא בהכרח יתפוס עם אחרים. גם את זהבי אפשר להביא אם משלמים לו יותר, כבר הוכח בעבר שהסמלים שאתם מנסים לצייר כאן מתו.
אפילו לאבי נמני, גדול שחקנייה, כלום לא מזיז מלבד הכסף, אז מי זה עטר בכלל?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
yrp, היית צריך לעשות יותר מחקר לפני הפוסט שהעלת בדר"כ אתה פוגע טוב, אני מאמין אבל שאם תחילת הליגה והיותר חשיפה שיהיה לנו, אז תוכל להתעדכן ולדעת יותר.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
היי שובל,
תודה. אני חושב שקשה ללמוד משהו על העונה ממשחקי גביע הטוטו, בעיקר כי הזרים החדשים הגיעו אחרי (וגם כי וואן לא העלו אותם ליוטיוב) - אבל מההרכבים הבנתי ששיחקו לפי המערך של העונה שעברה. מעניין שאלישע ניסה גם 4-3-3. בכל אופן במשחקים באירופה אלישע עלה באותו מערך של העונה שעברה, וסביר שאין סיבה להחליף משהו שהצליח ככ טוב. אני מסכים, וגם כתבתי בפוסט, שהעומק בשחקני קישור יאפשרו לאלישע לגוון ולעלות גם עם מערך 3 קשרים במקרים בהם ידרש. לדעתי ברוב המקרים נראה את ה4-2-4/4-4-2 של העונה שעברה.
תודה. אני חושב שקשה ללמוד משהו על העונה ממשחקי גביע הטוטו, בעיקר כי הזרים החדשים הגיעו אחרי (וגם כי וואן לא העלו אותם ליוטיוב) - אבל מההרכבים הבנתי ששיחקו לפי המערך של העונה שעברה. מעניין שאלישע ניסה גם 4-3-3. בכל אופן במשחקים באירופה אלישע עלה באותו מערך של העונה שעברה, וסביר שאין סיבה להחליף משהו שהצליח ככ טוב. אני מסכים, וגם כתבתי בפוסט, שהעומק בשחקני קישור יאפשרו לאלישע לגוון ולעלות גם עם מערך 3 קשרים במקרים בהם ידרש. לדעתי ברוב המקרים נראה את ה4-2-4/4-4-2 של העונה שעברה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אומנם יש לנו חילוקי דעות קשים בקשר להובר (חושב שבשורה התחתונה, בטח יחסית לחוזה שהוא החזיק הוא היה כישלון גדול, לא איים על השער מרחוק, לא כבש או בישל שערים, לא ייצר הזדמנויות, לא העמיד שחקן מול שוער, לא נתן מסירות עומק אלא שיחק רק לרוחב ואחורה, לא היה דומיננטי באמצע) ואראל (איים על השער מרחוק והצטרף להתקפה בעיקר בסיבוב הראשון, לאחר מכן הוא הפסיק לעלות לחלק ההתקפי) אבל דווקא מאוד הסכמתי עם הניתוח שלך.yrp כתב:היי שובל,
בסופו של דבר, כמו שאמרת, אלישע עלה אתמול עם חמישה קשרים, לא שזה עזר לנו לאור שיטת המשחק הלקויה של אלישע (להתבסס על מצבים נייחים, מתפרצות וכמובן העפת הכדור למעלה בתקווה שיצא מכך משהו בלי ערך מוסף או התכוננות ליריבה או תוכנית משחק נוספת).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!