כמה שכואב לי אלישע הביתה...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כמה שכואב לי אלישע הביתה...
בחיי שהייתי בעדו ומהאנשים שרצו שהוא ישאר אבל מודה ומתוודא טעיתי... אלישע מאמן מקובע שלא ישחזר את העונה החולפת לצערי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: כמה שכואב לי אלישע הביתה...
כל הכבוד לך, אחרי משחק אחד רשמי בליגה אתה קובע זאת, כל הכבוד!דר אדום בנשמה כתב:בחיי שהייתי בעדו ומהאנשים שרצו שהוא ישאר אבל מודה ומתוודא טעיתי... אלישע מאמן מקובע שלא ישחזר את העונה החולפת לצערי...
איזה מקצוען אתה.
תנו לעניינים זמן

" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
טוב אחי. במיוחד אחרי שחפרת כל הפגרה שצריך להביא 2 קשרים - והופה התגשמו חלומותייך . מה עם קצת זמן ? לתת להם להכנס? לחכות שיחזרו הפצועים ?
ואכן , היה ניהול משחק כושל של אלישע. לא מבין את החילוף אבולבן - אראל . הוגו לא בכושר משחק ל90 דקות , האמצע שלנו פרוץ גם ככה, אז אתה משאיר אותו עם רבע שחקן בעל יכולת הגנתית?
ואכן , היה ניהול משחק כושל של אלישע. לא מבין את החילוף אבולבן - אראל . הוגו לא בכושר משחק ל90 דקות , האמצע שלנו פרוץ גם ככה, אז אתה משאיר אותו עם רבע שחקן בעל יכולת הגנתית?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא קשור אלישע פשוט לא מספיק טוב לנו הסגל כמעט מעולה המאמן לא טוב משחק מפוזר בעיקר בגלל אלישע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הסגל בלי מליקסון, חובאן, ארבייטמן ונאסר לא שווה אגורה. עלית היום עם 6 מחליפים. אני לא מרגיש רע שהוצאנו תיקו, יותר מרגיש רע שלא שלחנו את הקופים לירושלים עם הרגשה רעה.
אבל כן, היום אלישע עשה שטויות וטעויות, אי אפשר להגיד שלא, אבל אל תתחילו עם הזיוני מוח של ללכת הביתה ושריקות בוז כי אתם אך ורק פוגעים בקבוצה ומוציאים לאוהדים שם רע
אבל כן, היום אלישע עשה שטויות וטעויות, אי אפשר להגיד שלא, אבל אל תתחילו עם הזיוני מוח של ללכת הביתה ושריקות בוז כי אתם אך ורק פוגעים בקבוצה ומוציאים לאוהדים שם רע
לפני שכולם מתחילים לשרוק בוז ולקלל
תחשבו רגע דבר ש 3 שחקני הרכב די משמעותיים לא שיחקו.
יהיה אפשר להעביר ביקורת בעוד 3-4 משחקים.
הניצחון יגיע ויגיעו עוד אחריו.
כולם אומרים שזאת אותה קבוצה כמו בעונה קודמת אז זה שלא...
וחוץ מזה ביתר קבוצה טובה. להבדיל מעונה קודמת
תחשבו רגע דבר ש 3 שחקני הרכב די משמעותיים לא שיחקו.
יהיה אפשר להעביר ביקורת בעוד 3-4 משחקים.
הניצחון יגיע ויגיעו עוד אחריו.
כולם אומרים שזאת אותה קבוצה כמו בעונה קודמת אז זה שלא...
וחוץ מזה ביתר קבוצה טובה. להבדיל מעונה קודמת
מה אתם כולכם מתייפיפים ומגנים על אלישע??
אם הייתם רואים קבוצה שמשחקת כדורגל היום, לא היינו שומעים את ה2000 אוהדים של בית''ר עושים משחק בית בוסרמיל
אלישע הביתה ומהר.. כבר נמאס לרשום את זה..למישהו יש את הטלפון של אלונה? אני לא יודע אם היא מזוכיסטית , סאדיסטית או עיוורת.
אם הייתם רואים קבוצה שמשחקת כדורגל היום, לא היינו שומעים את ה2000 אוהדים של בית''ר עושים משחק בית בוסרמיל
אלישע הביתה ומהר.. כבר נמאס לרשום את זה..למישהו יש את הטלפון של אלונה? אני לא יודע אם היא מזוכיסטית , סאדיסטית או עיוורת.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
עם כל הכבוד אוהדי בית"ר היו עושים לאוהדים המסריחים שלנו בית ספר גם אם זה היה 4-0. גועל נפש, אוהדים עוזבים בדקה 85 כשזה 1-1 ושורקים בוז במחצית.
שונא אוהדים כמוך.
לא בגלל שאתה שולח את אלישע הביתה כי אפשר להסתכל גם שנה אחורה שבכל משחק טענתי שהגנבת ניצחונות שלו לא מרשימים אותי בכלל והכל מזל בקבוצה אלא אך ורק כי אתה חביתה.
הגנת עד היום עליו אז משחק ראשון בעונה שלא מצא חן בעינייך אתה מעיף אותו?
סתם שאלה היית במשחק היום? או שאתה מאלה שמעבירים ביקורות אבל בכלל לא מגיעים לתמוך בקבוצה.
לא בגלל שאתה שולח את אלישע הביתה כי אפשר להסתכל גם שנה אחורה שבכל משחק טענתי שהגנבת ניצחונות שלו לא מרשימים אותי בכלל והכל מזל בקבוצה אלא אך ורק כי אתה חביתה.
הגנת עד היום עליו אז משחק ראשון בעונה שלא מצא חן בעינייך אתה מעיף אותו?
סתם שאלה היית במשחק היום? או שאתה מאלה שמעבירים ביקורות אבל בכלל לא מגיעים לתמוך בקבוצה.
קשה וכואב,
אבל אני מוכן לתת עוד צאנ'ס ולא לבוא בקללות למאמן אחרי משחק אחד בליגה .
אבל אני מוכן לתת עוד צאנ'ס ולא לבוא בקללות למאמן אחרי משחק אחד בליגה .

מה זה קשור? אתה מוביל 1-0 אפילו הארגון אוהדים שלך לא שר ומעודד..הפועלעולה כתב:עם כל הכבוד אוהדי בית"ר היו עושים לאוהדים המסריחים שלנו בית ספר גם אם זה היה 4-0. גועל נפש, אוהדים עוזבים בדקה 85 כשזה 1-1 ושורקים בוז במחצית.
שלא נדבר על זה ששני החברים שאחראים על העידוד לא קשורים לכלום...יש להם רשימת שירים מהבית שהם חייבים לשיר באותו סדר בדיוק.
כמו המאמן... לא מחדשים כלום.
היה עצוב לשבת היום בשער 5..כואב הלב.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
לפתוח נושא "אלישע הביתה" אחרי המחזור הראשון..חחחחחחחחח איזה אוהדים פאתטיים. אפשר לבקר את אלישע(ויש על מה לבקר אותו) אבל תפסיקו לשבור שיאים של טמטום, אלישע לא ילך הביתה במהלך העונה אז חבל לבזבז נפח על נושאים מיותרים.
מה שהכי הציק לי זה החוסר התלהבות ,לא היגיוני משחק שלם פעם אחר פעם אגידה יצטרך לבעוט 90 מ קדימה שאולי בתקווה יקרה משהו.
עצבים, כעס, אבל בתקווה שיהיה בסדר.
אלישע צריך יועצים לצידו, הקבוצה נראת כאילו הם חבר'ה מהשכונה שנפגשים פעם בשבוע בשישי לכדורגל.
עצבים, כעס, אבל בתקווה שיהיה בסדר.
אלישע צריך יועצים לצידו, הקבוצה נראת כאילו הם חבר'ה מהשכונה שנפגשים פעם בשבוע בשישי לכדורגל.
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 15 ספטמבר 2014, 02:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש פה עוד אוהדים שמגנים על המאמן ההזוי הזה?
בושה איך ששיחקנו היום,יכלו לשים לנו 4
בושה איך ששיחקנו היום,יכלו לשים לנו 4
ברדה כחלוץ יחיד זה סרטן לעיניים. הניסיונות של גבאי להעביר שחקנים זה אפילו יותר כואב. בוזגלו לא יכול לבד ואבו לאבן היה רע. אבל זה מה שקורה כשכל השחקנים החשובים שלך בהתקפה כולל זה שבספסל נפצעים ואלישע מחליט להוציא את גורדנה שהיה אחד מהטובים על המגרש ביחד עם אוגו ולשים את דור מלול באמצע וככה לנטרל את כל מה שיש לו ברגליים.גיא חניה כתב:מה שהכי הציק לי זה החוסר התלהבות ,לא היגיוני משחק שלם פער אחר פעם אגידה יצטרך לבעוט 90 מ קדימה שאולי בתקווה יקרה משהו.
עצבים, כעס, אבל בתקווה שיהיה בסדר