הפינה הפסימית :: מחזור 1
הפינה הפסימית :: מחזור 1
יש הרבה..
*אלישע - תפסיק להיות נחמד ותן לשחקנים בראש וגם קצת לעצמך.
*אילוז - וכל מילה נוספת מיותרת.
*אופיר - חייב לחזור לעצמו. פתיחת עונה נוראית שלו.
*הקהל - קללות ושריקות בוז במחצית..נו באמת
*השופט - ליצן. פנדל ברור לזכותנו לא נשרק ומהצד השני פנדל גבולי נשרק לחובתנו.
*אלישע - תפסיק להיות נחמד ותן לשחקנים בראש וגם קצת לעצמך.
*אילוז - וכל מילה נוספת מיותרת.
*אופיר - חייב לחזור לעצמו. פתיחת עונה נוראית שלו.
*הקהל - קללות ושריקות בוז במחצית..נו באמת
*השופט - ליצן. פנדל ברור לזכותנו לא נשרק ומהצד השני פנדל גבולי נשרק לחובתנו.
Re: הפינה הפסימית :: מחזור 1
* אלישע - איזה חילופים בן אדם. מה אתה מוציא את גורדנה, מה? ומה אתה מכניס את מלול כקשר אמצע? לא ראית שזה לא עובד נגד בית"ר? ולמה להוציא את אראל כשאוגו חצי גמור? בנס לא חטפנו שלישייה אחרי החילוף. ולמה מלול בכלל לא פתח כשהוא השחקן הכי טוב בהכנה? ובחייאת ראב ראב ראבק, די לשים את ברדה חלוץ יחיד, פשוט די.
* הקהל - מתחיל להיזכר ב-2008 עם גיא לוי.. פשוט דוחה.
* השופט - הוציא לי את החשק מהמשחק ומהחיים בכללי עם השיפוט שלו.
* אופיר - מה יהיה? חזר להיות הילד חסר הביטחון בצד שמאל? אף פעם לא החזקתי ממנו יותר מדי, אבל הוא פשוט רע בזמן האחרון.
* אילוז - די. שילך כבר למכבי ב"ש או ערד ויעזוב אותנו במנוחה. כל משחק גדול הוא נופל, לא ייתכן שילדים בני 19 יעשו לו בית ספר בכל פעם, זה מביך.
ונמאס לי כבר להגיד את זה ולהישמע כמו תקליט שבור.. אבל עם ארבייטמן בחוד, מליקסון והובאן, הכל יראה יותר טוב. רק שהם יגיעו כבר אינעל העולם
* אופיר - מה יהיה? חזר להיות הילד חסר הביטחון בצד שמאל? אף פעם לא החזקתי ממנו יותר מדי, אבל הוא פשוט רע בזמן האחרון.
* אילוז - די. שילך כבר למכבי ב"ש או ערד ויעזוב אותנו במנוחה. כל משחק גדול הוא נופל, לא ייתכן שילדים בני 19 יעשו לו בית ספר בכל פעם, זה מביך.
ונמאס לי כבר להגיד את זה ולהישמע כמו תקליט שבור.. אבל עם ארבייטמן בחוד, מליקסון והובאן, הכל יראה יותר טוב. רק שהם יגיעו כבר אינעל העולם
אלישע לוי - תתעורר!!
אופיר - מהמגן הכי טוב בארץ אני מצפה להרבה יותר ,תחזור לעצמך!!
גבאי - נחנקנו כבר. שחקן בלי מוח, אגואיסט, חוצפן. מלול/נאסר להרכב
אילוז- אבוי.
שופט - שילך לו לתרופות
אופיר - מהמגן הכי טוב בארץ אני מצפה להרבה יותר ,תחזור לעצמך!!
גבאי - נחנקנו כבר. שחקן בלי מוח, אגואיסט, חוצפן. מלול/נאסר להרכב
אילוז- אבוי.
שופט - שילך לו לתרופות
אתה באמת חושב שבגלל 3 שחקנים כל היכולת שלנו תשתנה? מקצה לקצה? אתה לא קולט שהכל אצלנו במזל? הכל אצלנו במקרה?הפועלעולה כתב:* אלישע - איזה חילופים בן אדם. מה אתה מוציא את גורדנה, מה? ומה אתה מכניס את מלול כקשר אמצע? לא ראית שזה לא עובד נגד בית"ר? ולמה להוציא את אראל כשאוגו חצי גמור? בנס לא חטפנו שלישייה אחרי החילוף. ולמה מלול בכלל לא פתח כשהוא השחקן הכי טוב בהכנה? ובחייאת ראב ראב ראבק, די לשים את ברדה חלוץ יחיד, פשוט די.
אני שואל ברצינות..
וזה היה גם שנה שעברה ככה,פשוט לא היו יריבות.
כן. יש כרגע כמה בעיות בקבוצה והם הפתרונות.RoICah כתב: אתה באמת חושב שבגלל 3 שחקנים כל היכולת שלנו תשתנה? מקצה לקצה? אתה לא קולט שהכל אצלנו במזל? הכל אצלנו במקרה?
אני שואל ברצינות..
וזה היה גם שנה שעברה ככה,פשוט לא היו יריבות.
גל אראל - חובאן. מאמין מאוד בשילוב שלו עם הוגו באמצע מגרש.
אין התקפה וברדה כחלוץ יחיד - ארבייטמן יקח את המקום ומליקסון יהפוך את המשחק התקפה שלנו לאכיל ולמשהו יותר ממצבים נייחים.
גבאי ונאסר יהיו בספסל מה שיחזק את העומק, משהו שהיום בלט בחסרונו. לדעתי חילופים של גל אראל, גבאי, נאסר ומלול במידת הצורך זה הרבה יותר ממכובד.
אשכרהmaor20094 כתב:הקהל - שאד דה פאק UP תתעוררו וכל הקהל הצלחות עופו לי מהקבוצה.
ןמה יהיה גם עם הגוש של העידוד? אנשים שבאים לשער 5 רק בשביל להגיד למחרת הייתי בשער 5 במקום לתת את הגרון
אני מוציא את הגרון שלי וכל הגוש של העידוד בשקט חוץ מכמה אנשים מהארגון
אין לנו קהל עידוד איכותי ובחיים לא יהיה לנו כנראה.
לא יודע מה ראית מגורדנה.הפועלעולה כתב:* אלישע - איזה חילופים בן אדם. מה אתה מוציא את גורדנה, מה? ומה אתה מכניס את מלול כקשר אמצע? לא ראית שזה לא עובד נגד בית"ר? ולמה להוציא את אראל כשאוגו חצי גמור? בנס לא חטפנו שלישייה אחרי החילוף. ולמה מלול בכלל לא פתח כשהוא השחקן הכי טוב בהכנה? ובחייאת ראב ראב ראבק, די לשים את ברדה חלוץ יחיד, פשוט די.
אני ראיתי שחקן שמבקש לצאת כי נגמר לו האוויר דקה 60
הבעיה הזאת אצלו ידועה, חוץ מזה ראיתי שחקן טוב שעושה אחלה עבודה.אדום זקן כתב: לא יודע מה ראית מגורדנה.
אני ראיתי שחקן שמבקש לצאת כי נגמר לו האוויר דקה 60
לא מקבל את האמירה הזאת.הפועלעולה כתב: הבעיה הזאת אצלו ידועה, חוץ מזה ראיתי שחקן טוב שעושה אחלה עבודה.
מה זה שכונה?? מה זאת אומרת אין לו אוויר??
בשביל מה הוא מקבל משכורת של שחקן בליגת העל??
וחוץ מזה לא עשה היום כלום!
שתי מצבים שהכדור אצלו ברגל בהתקפה מתפרצת עם 3 אופציות מסירה, יוצא לו איזה דרדלה מהרגל, קבלת החלטות של ילד קטן.
דובב גבאי - שחקן חילוש, כואב בעיניים לראות אותו משחק ואם עד עכשיו טענתי שמגיע לו 20 דק' כמחליף גם זה היום כבר אסור לתת לו.
אופיר- מה קורה איתך ילד? תתעורר!
הקהל- יותר מגעיל מאיך שהקבוצה שיחקה.
אלישע- בנאדם סימפטי ונחמד אבל לא יכול להוביל אותנו קדימה.
אופיר- מה קורה איתך ילד? תתעורר!
הקהל- יותר מגעיל מאיך שהקבוצה שיחקה.
אלישע- בנאדם סימפטי ונחמד אבל לא יכול להוביל אותנו קדימה.
- ForeverRed
אתם עושים יותר מידיי עניין מהפצועים והחסרים.
לא משנה מי חסר וכמה חסר, זה ממש לא תירוץ ליכולת שראינו היום. גם השחקנים שהיו
על הדשא היו צריכים לשחק הרבה יותר טוב. או לפחות לנסות.
אם הייתי רואה ניסיון לא מוצלח להניע כדור, הייתי אומר שבהמשך זה בטח ישתפר. אבל
כשבמשך 90 דקות אג'ידה והבלמים לא מפסיקים לבעוט כדורים ללא כתובת אז אתה מבין
שהבעיה הרבה יותר גדולה.
המשחק של הקבוצה היה לא פחות ממביך היום, והדגש הוא על כל הקבוצה.
שהבעיה הרבה יותר גדולה.
בינגו.ForeverRed כתב:אתם עושים יותר מידיי עניין מהפצועים והחסרים.
שהבעיה הרבה יותר גדולה.
אין שום יכולת אז איך אתם מצפים בדיוק שהשחקנים שיכנסו והם כולה 3 ישנו לנו את הקבוצה?!
כמה כדורים ארוכים לברדה והוא לא יכול לעשות כלום מה זה הדבר הזה,אז אם יהיה את הובאן המשחק יראה אחרת לגמריי?
אתם חיים באשליות,הכל מתחיל ונגמר במאמן חלש.
שעוד ראיתי עכשיו בשער השבת שאומר ש"שיחקנו טוב"
חח תגידו איפה הבן אדם חיי?
- The red one
מי אמר? לא שמעתי שאמרו ששיחקנו טוב.RoICah כתב: בינגו.
אין שום יכולת אז איך אתם מצפים בדיוק שהשחקנים שיכנסו והם כולה 3 ישנו לנו את הקבוצה?!
כמה כדורים ארוכים לברדה והוא לא יכול לעשות כלום מה זה הדבר הזה,אז אם יהיה את הובאן המשחק יראה אחרת לגמריי?
אתם חיים באשליות,הכל מתחיל ונגמר במאמן חלש.
שעוד ראיתי עכשיו בשער השבת שאומר ש"שיחקנו טוב"
חח תגידו איפה הבן אדם חיי?
אגב צודקים בדעה שבהכל אשם אלישע. לא משנה איזה סגל ניתן לו, כל עוד הוא יישאר כזה מקובע נמשיך להראות ככה.
לנושא:
אוראל גרינפלד שדד לנו כאן יצחון. לא יודע איך הכותרות לא זועקות את זה. אולי כי נמאס כבר לבכות על שופטים? באמת שיפוט מעולה עד דקה 60 ושם המשחק התחיל לברוח לו עם הקטטה של גבאי ודסה, עוד לפני זה פנדל ברור נגיעה ביד מול העיניים שלו(!!) ואז כדור קרן של בוזגלו שברדה או סוראז נתפס שם בחולצה באופן שלא משתמע לשני פנים, מול העיניים של הקוון(!!) וגם זה לא נשרק.
אילוז פח אשפה ..
אראל כהרגלו ..
הקהל לא חדש, לא מבין מה אתם מופתעים ..
ומעל כולם - אלישע לוי.
לדעתי הפינה הפסימית זה שלא הגיוני שאלישע פה 3 עונות ולא הביא מגן ימני אחד נורמאלי! פשוט טירוף!!!