הפינה הפסימית :: מחזור 1

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RoICah

Re: הפינה הפסימית :: מחזור 1

שליחה על ידי RoICah »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מי אמר? לא שמעתי שאמרו ששיחקנו טוב.
אגב צודקים בדעה שבהכל אשם אלישע. לא משנה איזה סגל ניתן לו, כל עוד הוא יישאר כזה מקובע נמשיך להראות ככה.

לנושא:
אוראל גרינפלד שדד לנו כאן יצחון. לא יודע איך הכותרות לא זועקות את זה. אולי כי נמאס כבר לבכות על שופטים? באמת שיפוט מעולה עד דקה 60 ושם המשחק התחיל לברוח לו עם הקטטה של גבאי ודסה, עוד לפני זה פנדל ברור נגיעה ביד מול העיניים שלו(!!) ואז כדור קרן של בוזגלו שברדה או סוראז נתפס שם בחולצה באופן שלא משתמע לשני פנים, מול העיניים של הקוון(!!) וגם זה לא נשרק.

אילוז פח אשפה ..
אראל כהרגלו ..
הקהל לא חדש, לא מבין מה אתם מופתעים ..
ומעל כולם - אלישע לוי.
שדד לנו ניצחון?הגיע לביתר לנצח לא מבין על מה אתה מדבר,עזוב את זה שהוא שפט כמו ***,הם הגיעו ל5 מצבים של גול,למרות שהוא שפט *** בוא נתעסק בעצמו ונראה איך שיחקנו
ואלישע אמר בראיון אחרי המשחק "שיחקנו הרבה יותר טוב ממשחקים קודמים" עכשיו ראיתי את זה בשער השבת..
הבן אדם באשליה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ForeverRed כתב:אתם עושים יותר מידיי עניין מהפצועים והחסרים.
לא משנה מי חסר וכמה חסר, זה ממש לא תירוץ ליכולת שראינו היום. גם השחקנים שהיו
על הדשא היו צריכים לשחק הרבה יותר טוב. או לפחות לנסות.
אם הייתי רואה ניסיון לא מוצלח להניע כדור, הייתי אומר שבהמשך זה בטח ישתפר. אבל
כשבמשך 90 דקות אג'ידה והבלמים לא מפסיקים לבעוט כדורים ללא כתובת אז אתה מבין
שהבעיה הרבה יותר גדולה.
המשחק של הקבוצה היה לא פחות ממביך היום, והדגש הוא על כל הקבוצה.
אני בדר"כ לא מתבכיין על חילופים וזה אבל אי אפשר להגיד שזאת לא הסיבה המרכזית שאנחנו נראים ככה... מליקסון אמור להיות השובר שיוויון שלנו, ארבייטמן ימנע מברדה להיות חלוץ בודד שכרגע זה הדבר הכי גרוע שיש לנו בקבוצה לדעתי וחובאן יעיף את גל אראל מההרכב. לפחות כרגע על הנייר אני לא חושב, אני בטוח שנראה פי מאה יותר טוב מהשבועות האחרונים כשהכל יקרה ויתחבר.
זה משפיע על הקבוצה באופן דרסטי, אבל כן, יש לאלישע חלק עצום באיך שנראינו היום. הרבה טעויות גם בהרכב וגם בחילופים. היה אפשר להוציא יכולת יותר נורמלית..

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

RoICah כתב: שדד לנו ניצחון?הגיע לביתר לנצח לא מבין על מה אתה מדבר,עזוב את זה שהוא שפט כמו ***,הם הגיעו ל5 מצבים של גול,למרות שהוא שפט *** בוא נתעסק בעצמו ונראה איך שיחקנו
ואלישע אמר בראיון אחרי המשחק "שיחקנו הרבה יותר טוב ממשחקים קודמים" עכשיו ראיתי את זה בשער השבת..
הבן אדם באשליה
זה לא משנה. הם הגיעו למצבים עצרנו אותם. לא חושב שהיה מגיע להם לנצח כי גם אנחנו היינו מסוכנים קצת בהתחלה. תיקו שיקף. בכל מקרה, כמה שלא תתווכח, 2 פנדלים ברורים שלא נשרקו = שדידת ניצחון.

אגב כתוב פה בתחילת האשכול שלא היה פנדל לחובתנו, אז כן היה. פנדל ברור של סוארז. סוארז נתן, סוארז לקח.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הכאב הגדול ביותר, זה לא העובדה שלא ניצחנו עם זה אני יכול לחיות, בסהכ מחזור ראשון.
הכאב הגדול הוא שאין מלחמה, אין רצון להילחם, עם ברדה היחיד בקבוצה שעושה גליצים בחלק ההתקפי זה אומר הכל.
אתה מסתכל על הסגל של ביתר, ואין שם באמת אזה כשרונות עולים, אולי למעט לידור כהן שעדיין צריך לקרוע זוג נעליים, ועדיין אתה רואה גליצים מלחמה, כרטיס צהוב דקה ראשונה כאילו אומרים לך "הלו, לא תנצחו היום".
כל כדור באוויר הולך ישירות אליהם, צמצום מרווחים, ועל כל שחקן שלנו קופצים שתיים.
זה כבר לא עניין של שיטה, זה הרבה מעבר לזה.
מרגיז אותי לדבר על זה כל פעם מחדש, לעזאזל זה צריך להיות מובן מאליו.
אילוז זה פשוט קטסטרופה.
וכן, גם אני חושב שנכון היו חיסורים הרכב, אבל שום דבר לא מצדיק יכולת כזאת, קרן ראשונה דקה 65,וחוסר תחכום משווע.
אלישע חייב לתת שם ניעור ומהר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הפועלעולה כתב: אני בדר"כ לא מתבכיין על חילופים וזה אבל אי אפשר להגיד שזאת לא הסיבה המרכזית שאנחנו נראים ככה... מליקסון אמור להיות השובר שיוויון שלנו, ארבייטמן ימנע מברדה להיות חלוץ בודד שכרגע זה הדבר הכי גרוע שיש לנו בקבוצה לדעתי וחובאן יעיף את גל אראל מההרכב. לפחות כרגע על הנייר אני לא חושב, אני בטוח שנראה פי מאה יותר טוב מהשבועות האחרונים כשהכל יקרה ויתחבר.
זה משפיע על הקבוצה באופן דרסטי, אבל כן, יש לאלישע חלק עצום באיך שנראינו היום. הרבה טעויות גם בהרכב וגם בחילופים. היה אפשר להוציא יכולת יותר נורמלית..
אין חולק על כך שנראה טוב יותר בהמשך, בטח כשיחזרו השחקנים החסרים.
עם זאת, כמו שכבר אמרתי, זה ממש לא תירוץ. לא צריך שחקנים ברמה של מליקסון וארבייטמן כדי לנסות לחבר
2 מסירות לפני שבועטים כדורים סתמיים לכיוון ההתקפה. ברדה לא אשם, אין אף חלוץ שהיה מצליח להפיק משהו
מסגנון המשחק המביש הזה. אולי זלטאן.

שכחתי להתייחס גם לשופט. אז צריך להגיד - זה אמנם ממש לא תירוץ למשחק הגרוע של הקבוצה, אבל מדובר
בתצוגת השיפוט החלשה ביותר שאני זוכר בתקופה האחרונה. כל השריקות שלו מהדקה הראשונה היו מגמתיות
וחד צדדיות. לא שלף כרטיסים בזמן ואיבד שליטה טוטאלית על המשחק. עד שהחליט לשרוק לטובתו זה היה כדי
לעצור לנו התקפות מתפרצות. על הפנדלים אין מה לדבר. עצוב שאלו השופטים שלנו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:
שכחתי להתייחס גם לשופט. אז צריך להגיד - זה אמנם ממש לא תירוץ למשחק הגרוע של הקבוצה, אבל מדובר
בתצוגת השיפוט החלשה ביותר שאני זוכר בתקופה האחרונה. כל השריקות שלו מהדקה הראשונה היו מגמתיות
וחד צדדיות. לא שלף כרטיסים בזמן ואיבד שליטה טוטאלית על המשחק. עד שהחליט לשרוק לטובתו זה היה כדי
לעצור לנו התקפות מתפרצות. על הפנדלים אין מה לדבר. עצוב שאלו השופטים שלנו.
תצוגת עליבות של שופט שאיבד טוטאלית את המשחק כבר בהתחלה.
על אין מה להתפלא על גרינפלד תמיד היה יותר פוזאי משופט

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב:הכאב הגדול ביותר, זה לא העובדה שלא ניצחנו עם זה אני יכול לחיות, בסהכ מחזור ראשון.
הכאב הגדול הוא שאין מלחמה, אין רצון להילחם, עם ברדה היחיד בקבוצה שעושה גליצים בחלק ההתקפי זה אומר הכל.
אתה מסתכל על הסגל של ביתר, ואין שם באמת אזה כשרונות עולים, אולי למעט לידור כהן שעדיין צריך לקרוע זוג נעליים, ועדיין אתה רואה גליצים מלחמה, כרטיס צהוב דקה ראשונה כאילו אומרים לך "הלו, לא תנצחו היום".
כל כדור באוויר הולך ישירות אליהם, צמצום מרווחים, ועל כל שחקן שלנו קופצים שתיים.
זה כבר לא עניין של שיטה, זה הרבה מעבר לזה.
מרגיז אותי לדבר על זה כל פעם מחדש, לעזאזל זה צריך להיות מובן מאליו.
אילוז זה פשוט קטסטרופה.
וכן, גם אני חושב שנכון היו חיסורים הרכב, אבל שום דבר לא מצדיק יכולת כזאת, קרן ראשונה דקה 65,וחוסר תחכום משווע.
אלישע חייב לתת שם ניעור ומהר.
עם דבר אחד שרשמת קשה לי להסכים. תעבור שחקן שחקן בהרכב של בית"ר ותשווה לשלנו ותגלה שלפחות 6-7
שחקנים שם לא נופלים מאלו שעלו אצלנו היום למגרש.
ראינו היום את ההבדל בין קבוצה מוכנה ומאומנת, לאחת שלא. בית"ר אגרסיבית, נחושה, לוחצת ובעיקר מאוד
ממושמעת. אמרתי כבר שהם עוד יפתיעו השנה.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

יש כמה זוועות שראינו היום:
1. שיפוט- לא בגללו הפסדנו נק'
2. נמאאאאססססס מהכדורררררים האארררווכככייםםםםם!!!!!!!! פלט כבר לא שם בשביל לנצל 5 אחוז מהם. דייי כבבר!!!!! אי אפשר עם שיטת המשחק הזו. קשה לצפייה. לא יאומן ששיחקנו במצטבר 10 דק' על הקרקע ואלו היו הדק הכי טובות שלנו ועדיין לא לומדים
3. קהל- שנים אני מעודד בשער 5. השנה הספקתי לקנות רק לשער 6. מה אומר לכם? בית גיל הזהב רועש לעומת מה שהולך שם. מבעס!
4. כושר גופני- לא יכול להיות שהשחקנים שלנו נופלים בדקה 70
אלישע, תתעורר. תשנה שיטה. אנחנו רוצים כדורגל ולא "הגש ורוץ לרשת".

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

מה גורם לכם לחשוב שהחזרה של הפצועים תשנה את הקבוצה באופן קיצוני?
צריך כוכבי על כדי לפתח משחק התקפה סביר?
קורצקי עם ילדים כמו נחמני ואצילי עשה לנו שוב בית ספר, פ"ת (גיל, השני מצבים וחצי שהגענו אליהם במושבה כשהם עם עשר שחקנים עדיין מנחמים אותך כשאתה רואה שהם חטפו עשירייה ב-180 דקות?) עם אלטמן, אסולין, כוכב ועוד כל מיני מושאלים במזל גדול הזיזו את הרשת של אג'ידה רק פעם אחת.

עם אלישע מעולם לא היה לנו משחק התקפה מתואם, מתוכנן, עם חכמה ויצירתיות.
עונה ראשונה שכל גול קשה כמו לידה, ועונה שעברה היה את החופשיות של בוזגלו והקסמים של פלט שסחב אותנו סיבוב שלם, יחד עם יכולת אישית של בוזגלו וברדה.
ההרגשה שלי היא שמה שהיה הוא שיהיה, ואין חדש תחת השמש.
העונה נהיה שוב מליקסון ועוד עשרה, בוזגלו יתרום עם החופשיות, וברדה עם המנהיגות והיכולת האישית.

משחק שלישי רצוף בוסרמיל, את המצבים שהגענו אליהם אני יכול לספור עם כף יד אחת וכנראה שתישאר לי גם אצבע ספייר.
180 דקות מול בית"ר ללא שום מצב רציני. פשוט מביש.

שאלונה תתחיל לחפש מאמן לעונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אתם מדברים על 3 שחקנים שאתם חושבים שיעשו קסמים בקבוצה,ששיחקנו מול ביתר עם קבוצה חלשה יותר ממה שהיה לנו גם היום עשו לנו בית ספר
מה אתם חושבים ש3 שחקנים יכנסו ויעשו קסמים?
אתם חיים באשליות,אין שיטה אין צורת משחק.
מאמן חלש ולא יעזור לאף אחד.
גם שנה שעברה לא הייתה שיטה,פשוט אלישע עבד על כולנו עם הרבה מזל,הרבה מאוד מזל.
איתו אין לנו סיכוי להתקדם ואני מבין את זה סופית

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

הפינה הפסימית שלי זה הפינה הפסימית הזו

אנשים אומרים אלישע פה 3 שנים וצריך ללכת, אבל שנה שעברה הגענו לחצי גמר ומקום 2, כשניצחנו את כל הליגה מלבד רעננה. אנחנו צריכים לתת לעניינים זמן

המשחק היום לא היה טוב, אבל אני יכול להתערב שאף אחד פה לא חושב שזה ישאר בעוד 3 משחקים או 4, צריך לתת לעניינים להתחבר, לשחקנים לחזור לכושר ומפציעות וזהו.

משחק ראשון כולה, וכאלה שיאמרו שאירופה או גביע הטוטו זה אינדיקציה יקבלו נעל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
The red one

shovalb9 כתב:הפינה הפסימית שלי זה הפינה הפסימית הזו

אנשים אומרים אלישע פה 3 שנים וצריך ללכת, אבל שנה שעברה הגענו לחצי גמר ומקום 2, כשניצחנו את כל הליגה מלבד רעננה. אנחנו צריכים לתת לעניינים זמן

המשחק היום לא היה טוב, אבל אני יכול להתערב שאף אחד פה לא חושב שזה ישאר בעוד 3 משחקים או 4, צריך לתת לעניינים להתחבר, לשחקנים לחזור לכושר ומפציעות וזהו.

משחק ראשון כולה, וכאלה שיאמרו שאירופה או גביע הטוטו זה אינדיקציה יקבלו נעל.
מה את המדבר שטויות?

אירופה זאת ה-אינקדיציה! מילא תגיד גביע טוטו לא, אבל אירופה? מה זאת אומרת שאירופה זאת לא אינדיקציה? זה מפעל סופר דופר חשוב וזאת ועוד איך אינדקציה ושם נכשלנו.
גם גביע הטוטו, שהפך בעונה הזו לאינדקציה אחו שרמוטה, היה כישלון.

7 משחקים רישמיים העונה ואפס ניצחונות. בכל המשחקים נראינו שבלונים, בלי שיטה, בלי טביעת אצבע - שזה המשך ישיר של איך שנראינו בעונה עשברה.

אני לא מבין איך אנשים עדיין מגנים על אלישע. מילא תגידו "אל תקרא לפיטורים במחזור ראשון" אבל איך להגן עליו? רבאק, זה אותו קש שאנחנו אוכלים בעונה שעברה. אז עונה שעברה זה הצליח לנו כי שיחק המזל והבלוף התפוצץ רק בפלייאוף העליון. העונה אני מתקשה מאוד להאמין שקבוצות יהיו כאלה נאיביות מולנו.
אולי הפועל פ"ת במחזור הבא תחטוף, כי ראיתי את התקציר מול רעננה וההתקפה של רעננה עשתם להם בית ספר אז כנראה שיהיה להם קשה להתמודד עם בוזגלו, ברדה וגבאי, אבל אני לא רואה איך המזל משחק לנו בהמשך העונה ואני לא רואה את אלישע יוצא מהקיבעון שלו.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מה את המדבר שטויות?

אירופה זאת ה-אינקדיציה! מילא תגיד גביע טוטו לא, אבל אירופה? מה זאת אומרת שאירופה זאת לא אינדיקציה? זה מפעל סופר דופר חשוב וזאת ועוד איך אינדקציה ושם נכשלנו.

7 משחקים רישמיים העונה ואפס ניצחונות. בכל המשחקים נראינו שבלונים, בלי שיטה, בלי טביעת אצבע - שזה המשך ישיר של איך שנראינו בעונה עשברה.

אני לא מבין איך אנשים עדיין מגנים על אלישע. מילא תגידו "אל תקרא לפיטורים במחזור ראשון" אבל איך להגן עליו? רבאק, זה אותו קש שאנחנו אוכלים בעונה שעברה. אז עונה שעברה זה הצליח לנו כי שיחק המזל והבלוף התפוצץ רק בפלייאוף העליון. העונה אני מתקשה מאוד להאמין שקבוצות יהיו כאלה נאיביות מולנו.
אולי הפועל פ"ת במחזור הבא תחטוף, כי ראיתי את התקציר מול רעננה וההתקפה של רעננה עשתם להם בית ספר אז כנראה שיהיה להם קשה להתמודד עם בוזגלו, ברדה וגבאי, אבל אני לא רואה איך המזל משחק לנו בהמשך העונה ואני לא רואה את אלישע יוצא מהקיבעון שלו.
נכשלנו, אבל אתה לא יכול להאשים הכל באלישע, זה כבר צביעות
גביע הטוטו זה הכנה לליגה ואתה לא יכול לדעת איך זה יתפתח...
אתה מוזמן מחר לראות סכנין חיפה או מכבי נגד פת, אני בספק גדול אם זה יגמר שם בסה"כ של 14 שערים.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מה את המדבר שטויות?

אתה מוזמן מחר לראות סכנין חיפה או מכבי נגד פת, אני בספק גדול אם זה יגמר שם בסה"כ של 14 שערים.

וזה שפתאום שוכחים את ההישגים שלנו עונה שעברה זה נשגב מבחינתי. תנו לקבוצה ביטחון וכל מי שקילל או שרק בוז לא תרם בכלל וגרע מהקבוצה

סמל אישי של משתמש
The red one

shovalb9 כתב:

וזה שפתאום שוכחים את ההישגים שלנו עונה שעברה זה נשגב מבחינתי. תנו לקבוצה ביטחון וכל מי שקילל או שרק בוז לא תרם בכלל וגרע מהקבוצה
אנשים לא שוכחים את ההישגים של עונה שעברה. גם אז הרבה מאוד ביקרו, אבל הם היו מיעוט כי הם נבלעו בקולות שאורמים "דיי עזבו אותכם שטויות העיקר ניצחנו". ויש בזה משהו, אפשר להגיד שאם הולך (גם לא ביופי) אז עדיף לא לבקר. אבל שאף אחד לא יופתע שכשלא מצליחים והמזל כבר לא לצידנו זה יתפוצץ פי 8.

אני, אישית, לא יודע מה לגבי אחרים, מאשיםם את אלישע ברוב הדברים. 7 משחקים ואנחנו נראים אותו דבר. עזוב, מעונה שעברה אחנו נראים אותו דבר. שום שינוי, שום יצירתיות, פשוט שום כלום. עצוב, עצוב מאוד.

שלח תגובה