כמה שכואב לי אלישע הביתה...
Re: חוסר המודעות של אלישע
סיימנו מקום 2 שנה שעברה אך ורק בגלצ כל המצבים נייחים האלה שעזרו לנו . וזה מה שהציל את אלישע, לא רואה אותנו מסיימים בין 4 הראשונות
השנה כל מצב נייח ישימו על כל שחקן 4 עיניים ושמירות צמודות יותר והגולים לא יבואו .
נכון שבא אלד כזה אתמול אבל היו עוד כמה וכמה מצבי ניחים ששנה שעברה עשינו מהם גולים.
השנה כל מצב נייח ישימו על כל שחקן 4 עיניים ושמירות צמודות יותר והגולים לא יבואו .
נכון שבא אלד כזה אתמול אבל היו עוד כמה וכמה מצבי ניחים ששנה שעברה עשינו מהם גולים.
מצב נייח זה עדיין גול.הראל כתב:סיימנו מקום 2 שנה שעברה אך ורק בגלצ כל המצבים נייחים האלה שעזרו לנו . וזה מה שהציל את אלישע, לא רואה אותנו מסיימים בין 4 הראשונות
לגבי לימוד שלנו - כבר אתמול הבקענו במצב נייח.
בלי קשר - היה טוב עם היו אלמנטים נוספים כמו הנעת כדור מהירה יותר. זה נראה כל כך קל לביתר שאני באמת לא מבין מה חסר לנו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
על מצב נייח אי אפשר לבנות עונה שלמה.גדי כתב:
מצב נייח זה עדיין גול.
לגבי לימוד שלנו - כבר אתמול הבקענו במצב נייח.
בלי קשר - היה טוב עם היו אלמנטים נוספים כמו הנעת כדור מהירה יותר. זה נראה כל כך קל לביתר שאני באמת לא מבין מה חסר לנו.
עונה שעברה היה לנו הרבה מזל בנוגע לזה,אבל השנה זה לא יהיה ככה ואני בטוח בזה.
חוץ ממצבים נייחים אין לנו כלום.
אתה זוכר מצב לגול שלנו אתמול? מהנעת כדור,מאיזשהו התקפה מסודרת?
כי אני לא זוכר.
אם נסתמך ונבנה על מצבים ניחיים השנה אנחנו נאבק על ירידה.
למדו אותנו כבר בנושא הזה .
נכון שמצב נייח זה גם גול אבל אי אפשר לבנות על זה את כל העונות שלנו , שנה שעברה זה הלך ובקלות השנה נקיא דפ עדי להבקיע ממצב נייח
למדו אותנו כבר בנושא הזה .
נכון שמצב נייח זה גם גול אבל אי אפשר לבנות על זה את כל העונות שלנו , שנה שעברה זה הלך ובקלות השנה נקיא דפ עדי להבקיע ממצב נייח
לא להאמין איזה זיכרון קצר...סבלנות קצרה....הכל מהר מהר לפני שייגמר !
אז תרשמו לפניכם :
הפועל באר שבע תציג כדורגל טוב ומהנה ובכלל זה נצחונות משכנעים תוך מקסימום חודש מהיום...
עד אז יהיו משחקים סבירים, לא יותר.
למה ?
עד שאוגו יכנס לכושר, עד שחובאן ישתלב, עד שמליקסון יחזור ויכנס לכושר, עד שארביטמן יחזור ויכנס לכושר, עד שנאסר יחזור ויכנס לכושר....
מה קורה לכם ???
רק להביט ברשימת השחקנים שציינתי, לדמיין איפה נהיה כשהם ישחקו ולא סתם ישחקו אלא יהיו בכושר ויתחברו לקבוצה...רק זה מספיק לרגיעון מיידי.
אז הנה נרגעתי....אני עם כוס קפה ומאפה...מפנטז על צלחת האליפות....חחחחח...
סבלנות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז תרשמו לפניכם :
הפועל באר שבע תציג כדורגל טוב ומהנה ובכלל זה נצחונות משכנעים תוך מקסימום חודש מהיום...
למה ?
עד שאוגו יכנס לכושר, עד שחובאן ישתלב, עד שמליקסון יחזור ויכנס לכושר, עד שארביטמן יחזור ויכנס לכושר, עד שנאסר יחזור ויכנס לכושר....
מה קורה לכם ???
רק להביט ברשימת השחקנים שציינתי, לדמיין איפה נהיה כשהם ישחקו ולא סתם ישחקו אלא יהיו בכושר ויתחברו לקבוצה...רק זה מספיק לרגיעון מיידי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה שאותי הורג שלפניי שנה בהתקפות מתפרצות היינו מצליחים להבקיע מלא שערים ואתמול שום דבר לא הלך...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כשנראה דרך - ניהיה סבלניים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
+1שמעון א כתב:כשנראה דרך - ניהיה סבלניים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מסכים איתך לגבי זה שנראה יותר טוב עם מליקסון חובאן ואוגו בתוספת לברדה בוזגלו וארבייטמן..אבל רק תחשוב אם היה לך מאמן שיותר חי את המשחק שמבין את המשחק שמעמיד הרכב טקטי בנוסף לכישרון אתה רץ לאליפות.. כרגע אנחנו בנויים רק על כישרון ועל רוב הקבוצות בליגת היל זה אמור להספיק ואולי אפילן נצליח בכל זאת לרוץ לאליפות אבל זה ממש לא יהיה בגלל אלישע זה יהיה כמו שנה שעברה למרות אלישעגיל שגיב כתב:לא להאמין איזה זיכרון קצר...סבלנות קצרה....הכל מהר מהר לפני שייגמר !
אז תרשמו לפניכם :
למה ?
מה קורה לכם ???
לא מסכים.red guy כתב: מסכים איתך לגבי זה שנראה יותר טוב עם מליקסון חובאן ואוגו בתוספת לברדה בוזגלו וארבייטמן..אבל רק תחשוב אם היה לך מאמן שיותר חי את המשחק שמבין את המשחק שמעמיד הרכב טקטי בנוסף לכישרון אתה רץ לאליפות.. כרגע אנחנו בנויים רק על כישרון ועל רוב הקבוצות בליגת היל זה אמור להספיק ואולי אפילן נצליח בכל זאת לרוץ לאליפות אבל זה ממש לא יהיה בגלל אלישע זה יהיה כמו שנה שעברה למרות אלישע
בעונה שעברה צברת נקודות בקצב של קבוצה אלופה (יותר נקודות ממכבי באליפות לפני שתי עונות)
היה לך ספסל קצר עקב אילוצי תקציב, היו לך מחליפים ברמה של ליגה לאומית כי מרבית התקציב הושקע ובצדק בהרכב הפותח....
אלמלא הפציעות של פאיו...אופיר....סוארס.... מי יודע לאן היינו מגיעים.
ואת כל ההישג הזה איש לא יקח לאלישע.
ולא, אני לא מחזיק ממנו מאמן מצויין, אבל הוא מאמן טוב שפשוט מביש לקרוא איך משמיצים אותו כאן שלא לדבר על הקללות אתמול משער 2....
החוסר בהזדמנויות היה בולט. אולי רק לדובב בדקה 41. לא יודע להסביר את זה. ביתר סיכנו את השער לפחות 10 פעמים.RoICah כתב: על מצב נייח אי אפשר לבנות עונה שלמה.
עונה שעברה היה לנו הרבה מזל בנוגע לזה,אבל השנה זה לא יהיה ככה ואני בטוח בזה.
חוץ ממצבים נייחים אין לנו כלום.
אתה זוכר מצב לגול שלנו אתמול? מהנעת כדור,מאיזשהו התקפה מסודרת?
כי אני לא זוכר.
האם חסרה עזרה של דובב/ בוזגלו בהגנה ? זה נראה שאין שום בעיה להגיע לרחבה שלנו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
תוצאה של הגנה שערורייתית של שני המגנים, בתוספת לחוסר תיאום של שחקני הקישור האחורי בינם לבין עצמם,גדי כתב:
החוסר בהזדמנויות היה בולט. אולי רק לדובב בדקה 41. לא יודע להסביר את זה. ביתר סיכנו את השער לפחות 10 פעמים.
לשאר שחקני הקבוצה, ולשיטה שהם משחקים. הבעיות בהגנה מחלחלות לכל הקבוצה וכל המשחק הקבוצתי מאבד
איזון וביטחון. זאת אחת הסיבות לבעיטות הסתמיות של הכדורים לכיוון החצי של היריב.
אני בטוח שזה יראה טוב יותר בהמשך.
זה בטוח שחסרה עזרה,אתה לא שם לב איך מגיעים למצבים מולנו בקלות? לא משנה מול מי נשחק תמיד יגיעו נגדנו למצבים,גם שנה שעברה זה היה ככה אגב.גדי כתב:
החוסר בהזדמנויות היה בולט. אולי רק לדובב בדקה 41. לא יודע להסביר את זה. ביתר סיכנו את השער לפחות 10 פעמים.
כל פעם מאגף אחר מגיעים 2 שחקנים עם מגן אחד והנה יש ליריבה עוד מצב לגול.
זה כל הזמן ככה וזה רק בעיה בשיטת משחק.
אז מה צריך לשנות בשיטה ?RoICah כתב: זה בטוח שחסרה עזרה,אתה לא שם לב איך מגיעים למצבים מולנו בקלות? לא משנה מול מי נשחק תמיד יגיעו נגדנו למצבים,גם שנה שעברה זה היה ככה אגב.
כל פעם מאגף אחר מגיעים 2 שחקנים עם מגן אחד והנה יש ליריבה עוד מצב לגול.
זה כל הזמן ככה וזה רק בעיה בשיטת משחק.
אני לא מאמן אז אין לי מושג אבל עובדתי שנגדנו זה תמיד קורה,ולקבוצות אחרות זה פשוט לא קורהגדי כתב:
אז מה צריך לשנות בשיטה ?