אז ממי ללמוד?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: אז ממי ללמוד?

שליחה על ידי bs war »

8red כתב: אף אחד לא כופה עליהם כלום. אפשר לחשוב שהם תמיד שיחקו אטרקטיבי...
הרי ברור שלאוהדים שלהם אין בעיה עם השיטה הזאת (שגם הביאה אותם אז לרבע גמר גביע UEFA) וגם לראשי המועדון לא.
אז ככה שגוטמן הוא הממשיך של קשטן שם והוא מתאים להם כמו כפפה ליד.
אבל שים לב שרק השנה הפועל ת"א עושה משהו בליגה. עד היום היא הייתה טובה רק בגביע ובאירופה.
ושמע, לא יודע עד כמה אוהדי הפועל ת"א מרוצים מסגנון המשחק שלהם, אני רק יודע שאם שנה הבאה בליגת העל (אם בכלל) נשחק ככה, אני יצטרף בקול גדול לטענות של האוהדים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב:
אני לא חושב שיש מישהו שמאשים את גוטמן בירידה הראשונה.
אני דווקא התכוונתי לעונת הירידה השניה, שבגללה יש קונצנזוס דיי נירחב נגד גוטמן.

לא ברור לי איך קיבלת הרושם שהשנאה לגוטמן נסובה בעיקרה על הירידה השנייה. ממש לא.

גוטמן עשה מספיק עוד קודם לכן בשביל להשניא עצמו, ככה שאין צורך להאשימו במה שלא אשם או אשמתו מינורית.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אורי אדום בנשמה כתב:

לא ברור לי איך קיבלת הרושם שהשנאה לגוטמן נסובה בעיקרה על הירידה השנייה. ממש לא.

גוטמן עשה מספיק עוד קודם לכן בשביל להשניא עצמו, ככה שאין צורך להאשימו במה שלא אשם או אשמתו מינורית.
אשמח אם תפרט בנושא.
bs war כתב:
אבל שים לב שרק השנה הפועל ת"א עושה משהו בליגה. עד היום היא הייתה טובה רק בגביע ובאירופה.
לא מסכים, הם זכו בדאבל, ואלמלא משחק השרוכים המפורסם של בית שאן מול בית"ר (בית שאן הפסידה בכוונה אחרי שנישארה בליגה - הפועל ב"ש הפסידה להפועל י-ם וכך הובטחה ההישארות של בית שאן) - הייתה להם עוד צלחת אליפות. לשם השוואה למכבי ת"א יש בעשור האחרון אליפות אחת ו-3 גביעים ואילו להפועל ת"א יש דאבל +3 גביעים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

8red כתב:לא מסכים, הם זכו בדאבל, ואלמלא משחק השרוכים המפורסם של בית שאן מול בית"ר (בית שאן הפסידה בכוונה אחרי שנישארה בליגה - הפועל ב"ש הפסידה להפועל י-ם וכך הובטחה ההישארות של בית שאן) - הייתה להם עוד צלחת אליפות. לשם השוואה למכבי ת"א יש בעשור האחרון אליפות אחת ו-3 גביעים ואילו להפועל ת"א יש דאבל +3 גביעים.
אסביר את עצמי יותר טוב- אני מדבר על מה הפועל ת"א עשתה מאז שגוטמן הגיע אליהם.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

8red כתב:אשמח אם תפרט בנושא.

שיטת משחק שמוציאה את כל הכיף לאוהד הכדורגל המצוי, מערך בונקריסטי לא מחוייב המציאות ששיא השיאים היה במשחק הבית מול מכבי ת"א (0-0 - איך לא..), בו אלון מזרחי תיפקד על כר הדשא יותר כקשר דפניסיבי ולא כחלוץ מטרה. אנשים ביציע חיפשו שקיות הקאה...אם עד אז, עוד היה פלג לא קטן בקהל שתמך בגוטמן (ואני ביניהם), הרי שמאותו משחק נרשם איחוד בקהל...

יתרה מזו, מדובר באדם לא אמין, עם התנהלות לא הגונה עם לא מעט משחקניו (ע"ע שמעון סיבוני, שרון לוי ועוד).
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה