תהיה אןפטימי, הליגה רק התחילה, אני דווקא חושב שאנחנו נשתפר ובמיוחד הנעת הכדור שלנו כשמליקסון יחזור.אדום בלב בנשמהההה כתב: אנשים לא שוכחים את ההישגים של עונה שעברה. גם אז הרבה מאוד ביקרו, אבל הם היו מיעוט כי הם נבלעו בקולות שאורמים "דיי עזבו אותכם שטויות העיקר ניצחנו". ויש בזה משהו, אפשר להגיד שאם הולך (גם לא ביופי) אז עדיף לא לבקר. אבל שאף אחד לא יופתע שכשלא מצליחים והמזל כבר לא לצידנו זה יתפוצץ פי 8.
אני, אישית, לא יודע מה לגבי אחרים, מאשיםם את אלישע ברוב הדברים. 7 משחקים ואנחנו נראים אותו דבר. עזוב, מעונה שעברה אחנו נראים אותו דבר. שום שינוי, שום יצירתיות, פשוט שום כלום. עצוב, עצוב מאוד.
הפינה הפסימית :: מחזור 1
Re: הפינה הפסימית :: מחזור 1
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
הליגה השנה פי אלף יותר חזקה ואני בטוח בזה.shovalb9 כתב:
תהיה אןפטימי, הליגה רק התחילה, אני דווקא חושב שאנחנו נשתפר ובמיוחד הנעת הכדור שלנו כשמליקסון יחזור.
היכולת לא תשתנה לגמרי תסכים איתי?השיטה לא תשתנה נכון? הכדורים הארוכים ימשיכו,ואנחנו יכולים ליפול השנה..
מקווה שיהיה טוב מה אני אגיד לכם.
- The red one
הנעת הכדור שלנו (אולי) תשתפר שמליקסון יחזור כי זה מאור מליקסון ומאור בוזגלו ב2 אגפים שונים וזה יהיה כאב ראש לא קטן להרבה הגנות בליגה. מבטיח לך ששיטה לא תהיה, שלא יהיו תרגילים ספצייפים, הכל יהיה בהברקות אישיות, מקריות וקצת מזל למרות שעם שני שחקנים כאלה + ברדה + אברטיימן בחוד אפשר לעשות כל כך הרבה קסמים !!shovalb9 כתב:
תהיה אןפטימי, הליגה רק התחילה, אני דווקא חושב שאנחנו נשתפר ובמיוחד הנעת הכדור שלנו כשמליקסון יחזור.
את מי? את שפונגין ניסו להביא להזכירך.gate5 כתב:לדעתי הפינה הפסימית זה שלא הגיוני שאלישע פה 3 עונות ולא הביא מגן ימני אחד נורמאלי! פשוט טירוף!!!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לגביי עמדת המגן הימני באמת שאין לי תלונות, אבל איך שהקבוצה עמדה מבחינה קבוצתית היה פשוט חושך לעיניים, הקבוצה נראיתה רע, כל הקבוצה היו מפוזרים, אומנם הייתה מלחמה גדולה יותר על הכדור אבל זה היה נראה כמו הזייה ענקית שכל נסיון תקיפה הפך לאיבוד כדור לא משנה מצד מי...
ומשהו הרבה יותר חמור לדעתי = דוידזאדה, הבחור מאז שחזר מפציעה לא מזכיר את עצמו בכלל, נראה רע מאוד הגנתית והתקפית לא תורם בכלום ממש אילוז מספר 2...
ומשהו הרבה יותר חמור לדעתי = דוידזאדה, הבחור מאז שחזר מפציעה לא מזכיר את עצמו בכלל, נראה רע מאוד הגנתית והתקפית לא תורם בכלום ממש אילוז מספר 2...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יותר מידי שחקנים בהרכב כאשר הם לא מרוויחים אותו על המגרש:
אילוז, דוידזאדה, אראל, גבאי ובמידה מסוימת גורדנה.
אילוז, דוידזאדה, אראל, גבאי ובמידה מסוימת גורדנה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
קישור
כנסו לקישור , תראו מה אמרתי לו בתגובה הראשונה שלי למה שיקרה בתחילת העונה.
דברו איתי עוד 4-5 מחזורים , אני מוכן לשים כסף שזה יקרה מילה במילה (אולי למעט הקטע שאלונה תעיף את אלישע)
כנסו לקישור , תראו מה אמרתי לו בתגובה הראשונה שלי למה שיקרה בתחילת העונה.
דברו איתי עוד 4-5 מחזורים , אני מוכן לשים כסף שזה יקרה מילה במילה (אולי למעט הקטע שאלונה תעיף את אלישע)
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
משבר ענקיהראל כתב:2 נצחונות מ17 משחקים אחרונים(כולל מסוך העונה שעברה כמובן) !!!

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
השחקנים לא מצליחים לנהל משחק מסירות ולכן בועטים כדורים סתם במשך 90 דקות (ככה משחקים בשכונה ולא בליגת העל, לא בשביל זה קנינו מנוי, ולא בשביל זה אלי ברקת משלם כסף לשחקנים ולמאמן)
לאלישע לוי אין שום מושג בטקטיקה.
גל הראל-אביתר אילוז-אופיר דוידזאדה-דובב גבאי היו חושך.
לאלישע לוי אין שום מושג בטקטיקה.
גל הראל-אביתר אילוז-אופיר דוידזאדה-דובב גבאי היו חושך.
אילוז - חושך יותר אור ממנו.
אופיר - משהו רע עובר עליו.
אראל - לא ארשום אפילו.
בוזי - ציינתי אותו בפינה האופטימית, אבל ממנו אני מצפה השנה להיות יותר דומיננטי.
ברדה - עם כל האהבה, הפך לצוללן. תתחיל לשחק ופחות להתווכח נסיך.
גבאי - ראה ערך אראל.
אופיר - משהו רע עובר עליו.
אראל - לא ארשום אפילו.
בוזי - ציינתי אותו בפינה האופטימית, אבל ממנו אני מצפה השנה להיות יותר דומיננטי.
ברדה - עם כל האהבה, הפך לצוללן. תתחיל לשחק ופחות להתווכח נסיך.
גבאי - ראה ערך אראל.