הקהל המבין
הקהל המבין
יש תופעה בשנים האחרונות בוסרמיל של אוהדים(במיוחד בשער 2) שפשוט בטוחים שהם מוריניו.
אז אני מעוניין להבהיר פה כמה נקודות כי זה כבר מוציא אותי מהדעת.
נתחיל:
רועי קהת - הגיע לכאן ממכבי תא בהשאלה, כמובן שלמועדון הפועל באיירן מינכן בש זאת בושה להשאיל שחקן ממכבי תא ( על פי אותם מוריניואים) במיוחד שהוא כזה חלש ואנמי ואפס ולמרות שמסבירים להם שקהת בנוער היה שחקן מפתח במכבי שפירקה קבוצות כמו לגו ושהיו חו הצעות מהמון מועדונים בגרמניה ואנגליה הם בשלהם.
והופ עוברות שנתיים או שלוש וקהת כבר בקש לוקח גביע אחרי עונה נהדרת כבורג מרכזי שם.
סוארס כבלם- מה הוא עושה המאמן הזה? סוארס מחזיק את האמצע , למה בלם? איך אפשר להוציא את סוארס מהאמצע?
מסבירים להם, וויליאם סןארס הוא בלם במקור, בכל ראיון בתקשורת הוא אומר שהתפקיד שלו זה בלם הוא מסביר שבזה הוא הכי טוב אבל הם בשלהם משתגעים משתוללים.
והיום ? סוארס אחד משלושת הבלמים הכי טובים בארץ
דגאני להרכב- איך שחקן קלאסי כמו קובי דגאני לא פותח? איך שחקן עם ראיית משחק כמו שלו לא משחק( ממש פירלו אה) עצבים האשמות צעקות כאילו מדובר במינימום יאיא טורה.
הפלא ופלא הגאון דגאני נשאר פה בבש אחרי שקיץ שלם לא קיבל אפילו הצעה אחת מקבוצה בליגת העל.
כנראה כולם מטומטמים אבל הקהל הגאון שלנו צודק.
גליינור פלט- בלוף ,אין לו מושג, מגדל תאורה ,עמוד חשמל,לא יכול לתת גול ברגל.
מסבירים להם שחקן שמחמיץ הרבה=שחקן שמגיע למצבים ועושה תנועה, אומרים להם תנו לו זמן אי אפשר ישר להגיע ולהרשית בצרורות , חכו גם לניימאר בבארסה לוקח זמן תבינו זה לא כזה פשוט.
והם בשלהם. בנתיים,כולם מתגעגעים לגליינור אחרי עונה אדירה פה שכללה 13 גולים כמדומני ובווארחם הוא כבר עושה חיל.
אולי אתם לא כאלה מבינים? וזה בסדר זה לא המקצוע שלכם, זה רק תחביב .
נכון אתם רואים המון כדורגל ומתיימרים להיות טובים ולהבין בזה אבל עדיין יש פה אנשים במערכת שעובדים בזה 20 ו30 שנה .
ואתם? תארו לכם שלמדתם 3 תארים בכלכלה ומישהו שקורא מידי פעם דה מרקר יבוא ויגיד לכם שלכם אין מושג בכלכלה?
תנו לצוות לעשות את העבודה שלו הזמן ישפוט את המתרחש לטוב ולרע התפקיד שלכם הוא לאהוב את הקבוצה בטוב וברע ולתת לשחקנים והצוות את התנאים הטובים ביותר כדי להצליח ולשמח אתכם.
אז אני מעוניין להבהיר פה כמה נקודות כי זה כבר מוציא אותי מהדעת.
נתחיל:
רועי קהת - הגיע לכאן ממכבי תא בהשאלה, כמובן שלמועדון הפועל באיירן מינכן בש זאת בושה להשאיל שחקן ממכבי תא ( על פי אותם מוריניואים) במיוחד שהוא כזה חלש ואנמי ואפס ולמרות שמסבירים להם שקהת בנוער היה שחקן מפתח במכבי שפירקה קבוצות כמו לגו ושהיו חו הצעות מהמון מועדונים בגרמניה ואנגליה הם בשלהם.
והופ עוברות שנתיים או שלוש וקהת כבר בקש לוקח גביע אחרי עונה נהדרת כבורג מרכזי שם.
סוארס כבלם- מה הוא עושה המאמן הזה? סוארס מחזיק את האמצע , למה בלם? איך אפשר להוציא את סוארס מהאמצע?
מסבירים להם, וויליאם סןארס הוא בלם במקור, בכל ראיון בתקשורת הוא אומר שהתפקיד שלו זה בלם הוא מסביר שבזה הוא הכי טוב אבל הם בשלהם משתגעים משתוללים.
והיום ? סוארס אחד משלושת הבלמים הכי טובים בארץ
דגאני להרכב- איך שחקן קלאסי כמו קובי דגאני לא פותח? איך שחקן עם ראיית משחק כמו שלו לא משחק( ממש פירלו אה) עצבים האשמות צעקות כאילו מדובר במינימום יאיא טורה.
הפלא ופלא הגאון דגאני נשאר פה בבש אחרי שקיץ שלם לא קיבל אפילו הצעה אחת מקבוצה בליגת העל.
כנראה כולם מטומטמים אבל הקהל הגאון שלנו צודק.
גליינור פלט- בלוף ,אין לו מושג, מגדל תאורה ,עמוד חשמל,לא יכול לתת גול ברגל.
מסבירים להם שחקן שמחמיץ הרבה=שחקן שמגיע למצבים ועושה תנועה, אומרים להם תנו לו זמן אי אפשר ישר להגיע ולהרשית בצרורות , חכו גם לניימאר בבארסה לוקח זמן תבינו זה לא כזה פשוט.
והם בשלהם. בנתיים,כולם מתגעגעים לגליינור אחרי עונה אדירה פה שכללה 13 גולים כמדומני ובווארחם הוא כבר עושה חיל.
אולי אתם לא כאלה מבינים? וזה בסדר זה לא המקצוע שלכם, זה רק תחביב .
נכון אתם רואים המון כדורגל ומתיימרים להיות טובים ולהבין בזה אבל עדיין יש פה אנשים במערכת שעובדים בזה 20 ו30 שנה .
ואתם? תארו לכם שלמדתם 3 תארים בכלכלה ומישהו שקורא מידי פעם דה מרקר יבוא ויגיד לכם שלכם אין מושג בכלכלה?
תנו לצוות לעשות את העבודה שלו הזמן ישפוט את המתרחש לטוב ולרע התפקיד שלכם הוא לאהוב את הקבוצה בטוב וברע ולתת לשחקנים והצוות את התנאים הטובים ביותר כדי להצליח ולשמח אתכם.
Re: הקהל המבין
לתת לצוות לעשות את העבודה שלו? השתגעת? לא עדיף לשרוק בוז במחצית כשאתה מוביל ולשלוח כל זר ושחקן רכש אחרי 2 מחזורים?
יש לנו מנטליות של קבוצה קטנה עם הקהל, כבר כמה שנים שאני לא בשער 2 בגלל אותם אוהדים ולצערי הם התחילו לזלוג לשאר האוהדים וזה כבר נמאס.
יש לנו מנטליות של קבוצה קטנה עם הקהל, כבר כמה שנים שאני לא בשער 2 בגלל אותם אוהדים ולצערי הם התחילו לזלוג לשאר האוהדים וזה כבר נמאס.
יחד עם זאת, תוכל להגיד לי מה שיטת המשחק שלנו ?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תזכיר לי את זה בעוד חודש וחציGuevara כתב:יחד עם זאת, תוכל להגיד לי מה שיטת המשחק שלנו ?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
הקהל של באר שבע הוא הקהל הכי מפגר שיש , כל איזה נהג מונית(בלי להעליב כמובן את ציבור נהגי המוניות) חושב שהוא מנג'ר על ושהוא מבין הכי טוב בעולם.
תתפלא לגלות שזה אופייני לכל הישראלים.גיא חניה כתב:הקהל של באר שבע הוא הקהל הכי מפגר שיש , כל איזה נהג מונית(בלי להעליב כמובן את ציבור נהגי המוניות) חושב שהוא מנג'ר על ושהוא מבין הכי טוב בעולם.
כולם רמטכ״לים- צריך לכבוש את עזה
כולם ראשי ממשלה- צריך לחסל את חמאס
כולם מאמני הנבחרת- רק בניון ובנין בקישור
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
זה ידוע שזה אופייני לכל הישראלים (ע"ע תגובת הציבור לגבי ביבי והממשלה על התנהגותם בצוק איתן ) ,אבל בבאר שבע זה חזק במיוחד, טמטום שנטמע חזק בתוכם.Totti כתב: תתפלא לגלות שזה אופייני לכל הישראלים.
כולם רמטכ״לים- צריך לכבוש את עזה
כולם ראשי ממשלה- צריך לחסל את חמאס
כולם מאמני הנבחרת- רק בניון ובנין בקישור
קח גם שנתיים, מה הייתה תוכנית המשחק שלנו שנה שעברה? ולפני שנתיים? ואם צריך עוד חודש וחצי מעכשיו אז למה בכלל יש מחנה אימונים ? למה לבזבז כסף על טיסות ושטויות אם הכל זה תוך כדי תנועה ומה שיוצא אני מרוצה.shovalb9 כתב:
תזכיר לי את זה בעוד חודש וחצי
אין טביעת עין של מאמן, לא עכשיו, לא לפני שנה ולא לפני שנתיים, למעט עבודה על מצבים נייחים. מאמן רציני שנכנס לשנה השלישית בקבוצה צריך לעשות התאמות קטנות ולגבש לצוות הקיים עוד שלושה ארבעה שחקנים שיתאימו לשיטה, רק אצלנו כל שנה נטרפים כל הקלפים ושופכים כסף לחינם על ניסוי והטעיה.
אלישע לא מספיק טוב, הלוואי שאוכל את הכובע.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אני אגיד לך מה שיטת המשחק .
דחיפת הכדור לאגף במהירות ויציאה מהירה קדימה.
גם קבוצות שלא מניעות ומחזיקות כדור 90 אחוז מהזמן יכולות לשחק טוב ושתהיה להם שיטה אחרת, לא כל קבוצה בנויה להניע כדור.
אני גם ברוב המקרים לא מסכים עם התפיסה של אלישע אבל ראבק אתם שוחטים אנשים אחרי מחזור אחד.
גם קבוצות שלא מניעות ומחזיקות כדור 90 אחוז מהזמן יכולות לשחק טוב ושתהיה להם שיטה אחרת, לא כל קבוצה בנויה להניע כדור.
אני גם ברוב המקרים לא מסכים עם התפיסה של אלישע אבל ראבק אתם שוחטים אנשים אחרי מחזור אחד.
זה לא מחזור אחד זו חצי שנה ללא שינוי בתוצאותpirlo21 כתב:אני אגיד לך מה שיטת המשחק .
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה כבר משבר חריף מהפלייאוף שהקבוצה מנצחת שני משחקים בלבד מתוך 17!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הכל בגלל השיר "היכן שתשחקי" , מאז שהוא עלה ליציע אנחנו רק מפסידים ושחקנים נפצעים לנו - שיר מנחוס !!! חחחדר אדום בנשמה כתב:זה כבר משבר חריף מהפלייאוף שהקבוצה מנצחת שני משחקים בלבד מתוך 17!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אולי מי יודע :0גיא חניה כתב: הכל בגלל השיר "היכן שתשחקי" , מאז שהוא עלה ליציע אנחנו רק מפסידים ושחקנים נפצעים לנו - שיר מנחוס !!! חחח
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חחחחחחחח נכון.. למרות שכן ניצחנו שתי משחקים איתוגיא חניה כתב: הכל בגלל השיר "היכן שתשחקי" , מאז שהוא עלה ליציע אנחנו רק מפסידים ושחקנים נפצעים לנו - שיר מנחוס !!! חחח
ואגב זה 18 משחקים לא 17 (החל מרעננה)