לפני שיהיה מאוחר - טור דעה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ran

לפני שיהיה מאוחר - טור דעה

שליחה על ידי ran »

טור דעה מדוייק מאוד שקראתי באחד האתרים על אלישע וחוסר השיטה במשחקים שלנו .
ממליץ לכולם לקרוא ומקווה מאוד שאלישע יתעורר ויפתח את העיניים כי כולנו מכירים את האוהדים בב"ש , אין סבלנות כאן ובצדק , אין סבלנות כי יודעים כבר 3 שנים שאין שיטה ודרך והכל מקריות .
האוהדים שלנו כן היו סבלניים אם היו יודעים שכן יש דרך , אז אולי האוהדים עוד רגועים כי מחכים לראות את הקבוצה עם מליקסון , ארבייטמן והובאן , אבל אם גם איתם לא ילך לנו ונמשיך לשחק בלי שיטה אז הסוף ידוע.
חשוב לציין שזה הכל מצטבר ביחד , גם היעדר שיטה וגם חוסר בכושר גופני , אם הקבוצה תשפר את הדברים הללו ותמשיך לשמור על רמה גבוהה במצבים נייחים (חשוב מאוד בקבוצת כדורגל) אז נרוויח המון !!

https://www.israelsport.co.il/showReview-141" onclick="window.open(this.href);return false;

תגובות ענייניות בבקשה חברים תשתדלו

סמל אישי של משתמש
גדי

Re: לפני שיהיה מאוחר - טור דעה

שליחה על ידי גדי »

[quote="ran"]טור דעה מדוייק מאוד שקראתי באחד האתרים על אלישע וחוסר השיטה במשחקים שלנו .
ממליץ לכולם לקרוא ומקווה מאוד שאלישע יתעורר ויפתח את העיניים כי כולנו מכירים את האוהדים בב"ש , אין סבלנות כאן ובצדק , אין סבלנות כי יודעים כבר 3 שנים שאין שיטה ודרך והכל מקריות .
האוהדים שלנו כן היו סבלניים אם היו יודעים שכן יש דרך , אז אולי האוהדים עוד רגועים כי מחכים לראות את הקבוצה עם מליקסון , ארבייטמן והובאן , אבל אם גם איתם לא ילך לנו ונמשיך לשחק בלי שיטה אז הסוף ידוע.
חשוב לציין שזה הכל מצטבר ביחד , גם היעדר שיטה וגם חוסר בכושר גופני , אם הקבוצה תשפר את הדברים הללו ותמשיך לשמור על רמה גבוהה במצבים נייחים (חשוב מאוד בקבוצת כדורגל) אז נרוויח המון !!

https://www.israelsport.co.il/showReview-141" onclick="window.open(this.href);return false;

האמת שאני מתחבר בעיקר לנושא המחויבות. שחקנים חייבים להרוויח את מקומם בהרכב (במכבי זה בכלל מקום בסגל).

אביתר אילוז - הוכיח שהוא לא יכול לעמוד במשימה. לספסל ופעם הבאה שיקבל הזדמנות שירוויח אותה אותה.
פיוביץ - יש את אקסרלינג וגם את חובאן. זה לא אותו שחקן של שנה שעברה.
דודזאדה - מגיע לו ימי חסד לאחר פציעה ארוכה. אבל עוד 1-2 משחקים כאלה אז לא אלמן ישראל ויש את דרור טוויזו. אין דרך אחרת להפוך לשחקן. לתת לו הזדמנות. זה לא שיש לנו באנקר באגף שמאל.
גל אראל - מחויב, נלחם אבל לא מספק סחורה. זה לא אשמתו - אם חביביאן יותר טוב אז הוא מועמד להשאלה.
דובב גבאי - חייב להרגיש ספסל בתחת שלו. הוא מאוד מחוייב אבל רק לעצמו. מעמדו צריך להיות אחרי אבו לאבן.

בלי קשר למכבי ת"א ומכבי חיפה יש יתרון ענק עלינו גם בסגל וגם במגרש הביתי. בלי כושר הרתעה בבית זה לא ייילך ומקום שלישי זה היעד הריאלי.
אני רק נזכר מה קרה לנו שנה שעברה בבלומפילד כדי להבין מה זה אומר שהקבוצה האורחת אומרת לעצמה שהיא רק צריכה לעבור את ה20 דקות הראשונות בשלום אבל אחרי 20 דקות היא עם שני גדורים בשער.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

גדי כתב:
כמה דברים , פאיוביץ' יחזור לעצמו אני לא מודאג(בדיוק כמו שאני לא מודאג מסוארז ושזה עוד לא סוארז של שנה שעברה) ,
דודזאדה אחרי פציעה ארוכה , אבל הוא באנקר , נ.ב - דודי טוויטו לא דרור טוויזו :) .
אראל לא מספיק לרמה הזאת.
אלישע חייב לבחור שיטת משחק אחת ולרוץ איתה , ולא בעיטות שוער של אגידה לרחבה השנייה ואולי יקרה משהו +החופשיות של בוזגלו זאת לא שיטה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הכי מפריע לי, זה המלחמה,או חוסר המלחמה במקרה שלנו.
איך כל כך בקלות מאבדים כדור, לא לוחצים ולעיתים זה נראה שחצי מגרש להשכרה.
אמרתי בעבר הכי גרוע זה שהשחקנים שלנו נראים שבעים, ואין לי מושג ממה?
משחקני הבית הייתי מצפה שידביקו את שאר השחקנים במלחמה, ולמעט ברדה זה לא קורה.
מאילוז הפסקתי לצפות כבר מלפני 5 שנים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב:הכי מפריע לי, זה המלחמה,או חוסר המלחמה במקרה שלנו.
איך כל כך בקלות מאבדים כדור, לא לוחצים ולעיתים זה נראה שחצי מגרש להשכרה.
אמרתי בעבר הכי גרוע זה שהשחקנים שלנו נראים שבעים, ואין לי מושג ממה?
משחקני הבית הייתי מצפה שידביקו את שאר השחקנים במלחמה, ולמעט ברדה זה לא קורה.
מאילוז הפסקתי לצפות כבר מלפני 5 שנים.
אבל אח שלי, אתה לא מבין שאיבודי הכדור זה תוצאה של שיטת משחק מקולקלת ולא של ״חוסר מלחמה״?

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

dor69 כתב: אבל אח שלי, אתה לא מבין שאיבודי הכדור זה תוצאה של שיטת משחק מקולקלת ולא של ״חוסר מלחמה״?
מסכים לגמריי.

אין סיבה לחשוב שהשחקנים לא רוצים בדיוק כמונו לנצח, מעבר לזה שהם ספורטאים ושואפים להצלחה תמיד המענקים שלהם נגזרים מזה ויש פה עיניין כלכלי.

הבעיה היא שורשית ועמוקה יותר, זה נראה שאף שחקן לא באמת יודע מה הוא צריך לעשות על המגרש ומה התפקיד המוגדר שלו ולכן הכל נראה מסורבל, איטי ושבלוני.

אם אגידה הצליח להבין שהוא סוג של קשר אחורי(??!) ובועט כל בעיטה למעלה זה מראה על כמה הקבוצה לא מאומנת וכמה היא בונה על מהלכים אישיים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RedHell כתב:
מסכים לגמריי.

אין סיבה לחשוב שהשחקנים לא רוצים בדיוק כמונו לנצח, מעבר לזה שהם ספורטאים ושואפים להצלחה תמיד המענקים שלהם נגזרים מזה ויש פה עיניין כלכלי.

הבעיה היא שורשית ועמוקה יותר, זה נראה שאף שחקן לא באמת יודע מה הוא צריך לעשות על המגרש ומה התפקיד המוגדר שלו ולכן הכל נראה מסורבל, איטי ושבלוני.

אם אגידה הצליח להבין שהוא סוג של קשר אחורי(??!) ובועט כל בעיטה למעלה זה מראה על כמה הקבוצה לא מאומנת וכמה היא בונה על מהלכים אישיים.
זהו מסכים איתכם לגמריי, זה לא שהשחקנים לא נלחמו, הם נלחמו ביום שבת יותר ממה שהם נלחמו בכל המשחקים בגביע הטוטו, אבל ברגע שהמאמן מעמיד אותם בצורה קלוקלת אז למה בדיוק אתם מצפים מהם?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מה שהכי מכעיס שפעם אחר פעם הכדורים נבעטו ללא תכלית ואלישע אפילו לא מצא לנכון להעיר על כך.
אני יכול לקבל שהקבוצה עדיין בבנייה, שהשיטה חדשה והשחקנים עדיין לא רגילים, שאנחנו חסרים שחקני מפתח
ושעברנו קיץ קשה. הכל נכון. אבל על צורת המשחק הביזיונית שראינו בשבת אסור לעבור בשתיקה - וזה על אלישע!

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

ForeverRed כתב:מה שהכי מכעיס שפעם אחר פעם הכדורים נבעטו ללא תכלית ואלישע אפילו לא מצא לנכון להעיר על כך.
אני יכול לקבל שהקבוצה עדיין בבנייה, שהשיטה חדשה והשחקנים עדיין לא רגילים, שאנחנו חסרים שחקני מפתח
ושעברנו קיץ קשה. הכל נכון. אבל על צורת המשחק הביזיונית שראינו בשבת אסור לעבור בשתיקה - וזה על אלישע!
זה בדיוק מה שאמרתי לעצמי במהלך המשחק, "לעזאזל, ככה אלישע לוי רוצה לשחק? מדוע הוא לא אומר להם כלום?"
עוד חשבתי לעצמי, "מדוע השחקנים מלכתחילה התחילו לבעוט כדורים קדימה בלי לחשוב? שחקנים ברמות האלה לא אמורים להיות מקצוענים?"

משפט חכם של אלברט איינשטיין: "אי שפיות זה לעשות אותו דבר שוב ושוב ולצפות לתוצאות שונות".
אלישע חייב להבין שמה שהוא עושה כבר שנתיים פשוט לא עובד, (גם כשניצחנו שנה שעברה ברוב המקרים הקבוצה לא הרשימה והיה לנו הרבה מזל) והוא חייב להתחיל לחשוב שונה ולהתחיל לדרוש מהשחקנים לשחק על הקרקע ולא באמצעות כדורי גובה כי השנה אין לנו שחקן גבוה כמו פלט ולכן זה פשוט לא יעבוד.

שלח תגובה