אלונה היקרה, כנסי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
sumsum
הודעות: 1914
הצטרף: 22 אוקטובר 2008, 21:06

אלונה היקרה, כנסי

שליחה על ידי sumsum »

תראי, אנחנו רובנו ככולנו כואבים קודם כל בשבילך את המצב של הקבוצה.
העונה הקודמת חיברה לה יחדיו מספר דברים לא הגיוניים שקרו, כדורים שנבעטו לקוון ודרכו לחיבורים, מהפכים מטורפים בלי שום קשר למשחק.
אין אני הולך להתנצל על המזל שהיה לנו בעונה שעברה, אבל מזל, הוכח שאינו יכול להוות תכנית עבודה.
היום יותר מתמיד, בטח ובטח שאת, מבחינת מצבת השחקנים מציעה לכל צוות אימון (הדגש הוא על צוות) תנאים מעולים להצלחה.
אין בלבי על אלישע, ואני גם לא קורא להחליפו כעת או בכלל העונה (פשוט חבל על הכסף אין מאמן ישראלי שפתאום ׳יעיף אותנו מעלה׳, מה גם שזה מספיק זמן השנה הזו להתכונן לשנה הבאה באצטדיון החדש ולעשות עבודת שטח בנושא צוות זר)אבל לא לחינם גם מכבי תל אביב וגם מכבי חיפה הבינו שהמאמן הישראלי לצערנו הרב, אינו מספק את הסחורה, לא מבחינת איכות האימון ושעות האימון והעבודה במועדון (לכאורה)
בנוסף גם למחלקת הנוער דרושים אנשי מקצוע זרים, צר לי שאחי הישראלים לא מנצלים את ההזדמנות להצליח ואני נאלץ להמליץ בפניך היום על צוותים זרים.
יש לך את אליניב להתייעץ איתו, כאחד שראה אימונים ברמות הגבוהות ביותר והמלצתי היא להשתמש בו כמנוף להביא צוות זר בלגי/יווני/ספרדי.
כולנו מאחוריך, תומכים בך ובשאיפותיך להגיע הכי גבוה שיש.
בהצלחה.

סמל אישי של משתמש
Guevara
הודעות: 1543
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 09:56
Title: 4EVER BEER7

Re: אלונה היקרה, כנסי

שליחה על ידי Guevara »

אמן ואמן. מקווה שרוח הדברים יגיעו לאוזניים הנכונות ויתחילו בעבודה אמיתית לגיבוש צוות מקוצעני אמיתי שחף מפוליטיקה ישראלית/באר שבעית.
שנה הבאה תקבע לכאן או לכאן, או שנעלה מדרגה גם מבחינת כמות האוהדים ואיכות המשחק דבר שיביא תארים או שנמשיך להתבוסס בבוץ הבינוני עד שאתעשר ואנהל את הפועל.

סמל אישי של משתמש
שי האדום
הודעות: 2863
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 09:48

Re: אלונה היקרה, כנסי

שליחה על ידי שי האדום »

כל מילה בסלע, אנשים קיבלו הזדמנויות על ימין ועל שמאל.
בלי שום קשר לאלישע, הגיע הזמן להעמיד פה שדרה מקצועית תוצרת חוץ.
תמונה

סמל אישי של משתמש
barakoren
הודעות: 215
הצטרף: 02 מרץ 2011, 21:30

Re: אלונה היקרה, כנסי

שליחה על ידי barakoren »

דעתי - דעתך....
שנה להתכונן, לתת לאלישע לסיים ( אולי יצליח? עדיין מוקדם).
אבל לכוון לצוות זר.. מהילדים ועד לבוגרים.

סמל אישי של משתמש
gate5
הודעות: 1057
הצטרף: 02 אוקטובר 2008, 13:16

Re: אלונה היקרה, כנסי

שליחה על ידי gate5 »

אני גם חושב כמוך לגבי מאמן זר + צוות זר עונה הבאה
רק שרובנו הלכנו רחוק מדי.. אנחנו סהכ מחזור ראשון

אם ניקח אליפות העונה גם נדבר ככה? אני לא חושב

זה שי !
הודעות: 7584
הצטרף: 20 אוקטובר 2008, 20:51

Re: אלונה היקרה, כנסי

שליחה על ידי זה שי ! »

זה פשוט בזיון מי שהולך לראות אימוני ילדים נוער ואפילו בוגרים וראה אימון של קבוצה בחול אין קשר בין הדברים פה זה קחו כדור תשחקו שם יום עבודה שלם ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
לירן
הודעות: 113
הצטרף: 31 ינואר 2014, 16:26

Re: אלונה היקרה, כנסי

שליחה על ידי לירן »

זה שי ! כתב:זה פשוט בזיון מי שהולך לראות אימוני ילדים נוער ואפילו בוגרים וראה אימון של קבוצה בחול אין קשר בין הדברים פה זה קחו כדור תשחקו שם יום עבודה שלם ,זה שי !
אם כבר הנושא הזה עלה...
הרבה חברים כאן (ואני בינהם) טוענים שע״פ המשחקים רמת האימונים כנראה נמוכה/ שאין שיטה/ שאין יד מכוונת,
מישהו היה באימון של הבוגרים בתקופה האחרונה?
איך זה נראה? כמה זמן? יש השקעה במישור הטקטי?
דגש על כושר גופני? אימוני חלוצים?
מישהו עובד פרטנית עם שחקנים שיש להם בעיות ספציפיות?
נראה שיש תוכנית אימונים מסודרת וברורה?

סמל אישי של משתמש
ran
הודעות: 2051
הצטרף: 29 ספטמבר 2008, 09:53

Re: אלונה היקרה, כנסי

שליחה על ידי ran »

לירן כתב: אם כבר הנושא הזה עלה...
הרבה חברים כאן (ואני בינהם) טוענים שע״פ המשחקים רמת האימונים כנראה נמוכה/ שאין שיטה/ שאין יד מכוונת,
מישהו היה באימון של הבוגרים בתקופה האחרונה?
איך זה נראה? כמה זמן? יש השקעה במישור הטקטי?
דגש על כושר גופני? אימוני חלוצים?
מישהו עובד פרטנית עם שחקנים שיש להם בעיות ספציפיות?
נראה שיש תוכנית אימונים מסודרת וברורה?
אל תלך רחוק , אתה יכול לראות את הרמת אימון אפילו באמצע משחק , כשמאמן שולח שחקנים להתחמם אתה מצפה שמאמן כושר יילך איתם וידריך אותם איזה חימום לעשות כמו בכל קבוצה נורמלית , אבל לא בב"ש .
המאמן כושר ממשיך לשבת על הספסל , והחימום בהתאם , שחקנים עומדים ליד השלטים ומסתכלים על המשחק במקום להתחמם , ולכן אין פלא ששחקנים נכנסים וישר נפצעים , ראו מקרה נאסר וחביביאן .

אז אני משער לעצמי שגם הפציעה של מליקסון באימון הייתה כתוצאה מחימום לא נכון .
אני זוכר שברדה הגיע אלינו בעונה הקודמת הוא היה בכושר אדיר ולא הפסיק לרוץ , עכשיו גם הוא נראה אחרת .
כואב ששחקנים שבאים מחו"ל כמו ברדה ומליקסון ומקבלים את האימונים הגרועים של המאמן כושר הכי גרוע בארץ והם נראים בהתאם .

היום בכדורגל אם אין לך כושר אין לך מה למכור , וגם אם המאמן ירצה להנחיל שיטה זה יהיה קשה מאוד בלי כושר .
קבוצה בלי כושר לא תוכל לעשות משחק לחץ לאורך זמן , קחו לדוגמה את בית"ר , דבר ראשון שהיה אפשר לראות ב2 המשחקים מולם זה את המשחק לחץ , רואים עבודה של מאמן כושר ומאמן .
אם היינו רואים את כל הפציעות האלה לקראת סוף העונה היינו מחליקים להם את זה , אבל בתחילת העונה ? כשאין עדיין עומס ? זה נטו כשלון של מאמן כושר .
כל קבוצה מהגדולות מחזיקה היום כמה מאמני כושר , תראו מכבי ת"א בחימום לפני משחק , 8 אנשי צוות עם השחקנים .

זה שי !
הודעות: 7584
הצטרף: 20 אוקטובר 2008, 20:51

Re: אלונה היקרה, כנסי

שליחה על ידי זה שי ! »

כושר ???תזונה נכונה ? משהו באיזור שמפקח על זה ממש לא כל שחקן פה זורק ז** ומאמנים עושים טובה שהם מעבירים אימון או שפשוט לא יודעים אני זוכר אפילו אימונים של גוטמן מרוב שההיתי מתלהב מאיך שהוא מסביר ועובד איתם ההיתי בא ורואה כל יום מהבית ספר אין קשר לאלישע זה אפילו לא דומה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
zivmay
הודעות: 3540
הצטרף: 06 אוקטובר 2008, 11:02

Re: אלונה היקרה, כנסי

שליחה על ידי zivmay »

הקטע הממש הזוי, שביתר בכלל לא ברמה של קריית שמונה, מכבי ואולי חיפה(את זה ניווכח במחזור הבא) מבחינת הכושר.
אז איפה אנחנו נמצאים?
למשל, במשחק מול הפועל פ"ת ( שכולם שיחקו), גם ב10 שחקנים פ"ת נעו על המגרש הרבה יותר בזריזות ובאיטנסיביות.
אני באמת חושש שהמצב שלנו הרבה יותר חמור, מהמצב הגרוע שאנו כבר נמצאים בו.

סמל אישי של משתמש
The red one
הודעות: 20633
הצטרף: 03 יולי 2009, 13:03

Re: אלונה היקרה, כנסי

שליחה על ידי The red one »

zivmay כתב:הקטע הממש הזוי, שביתר בכלל לא ברמה של קריית שמונה, מכבי ואולי חיפה(את זה ניווכח במחזור הבא) מבחינת הכושר.
אז איפה אנחנו נמצאים?
למשל, במשחק מול הפועל פ"ת ( שכולם שיחקו), גם ב10 שחקנים פ"ת נעו על המגרש הרבה יותר בזריזות ובאיטנסיביות.
אני באמת חושש שהמצב שלנו הרבה יותר חמור, מהמצב הגרוע שאנו כבר נמצאים בו.
האמת? שגם לי יש את התחושה הזו, והמשחק בשבת יסיר לנו את הספק. אנחנו נפגשים עם הקבוצה החלשה בליגה ללא שום ספק, שעוד איבדה השבוע 2 שחקנים חשובים שלה. אם גם מולם, גם בלי מליקסון ואברטיימן, נראה כמו שאנחנו נראים ב17 משחקים האחרונים זה יצטרך להדליק פרוז'קטור אדום לכל האנשים בקבוצה, החל באלונה ועד אחרון האוהדים!

שלח תגובה