היי.
העלנו פוסט עם ניתוח וידאו של התיקו מול בית"ר.
https://wp.me/p4tsRw-7xp" onclick="window.open(this.href);return false;
פוסט ב"נבדל" לקראת המשחק מול הפועל פ"ת
Re: פוסט ב"נבדל" לקראת המשחק מול הפועל פ"ת
מושקע ומדוייק.
לדעתי השיטה של הבעיטות הארוכות נבעו מכך שלא היה קישור פשוטו כמשמעותו, אוגו והובאן אמורים לשפר את הקישור של באר שבע בכמה דרגות.
לדעתי השיטה של הבעיטות הארוכות נבעו מכך שלא היה קישור פשוטו כמשמעותו, אוגו והובאן אמורים לשפר את הקישור של באר שבע בכמה דרגות.
דווקא במשחק הזה עלינו עם מרכז יותר מעובה, אבל זה רק פגע במשחק אגפים ולא הועיל לשליטה באמצעגיא חניה כתב:מושקע ומדוייק.
אתה טועה ויר״פ צודק. גורדנה שימש למעשה כקשר התקפי ולא עיבה בכלל את האמצעyedidel כתב:
דווקא במשחק הזה עלינו עם מרכז יותר מעובה, אבל זה רק פגע במשחק אגפים ולא הועיל לשליטה באמצע
אני לא ממש ראיתי אותו בהתקפהdor69 כתב: אתה טועה ויר״פ צודק. גורדנה שימש למעשה כקשר התקפי ולא עיבה בכלל את האמצע
זה כי הוא היה בעיקר אפור אבל הוא שיחק למעשה מעל אוגו וגורדנה ולא לידם. ודווקא כן היו שתי פריצות שלו שיכלו להסתיים בגול אם היה מוציא כדור טובyedidel כתב:
אני לא ממש ראיתי אותו בהתקפה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רועי גורדנה ואוגו ניסו לשחק מעל אראל ומתחת לברדה, בוזי וגבאי ובפועל זה לא הצליח להם יותר מדיי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אראל ואוגו שיחקו באותו קו. גורדנה התחיל את הפוזשנים הרבה יותר גבוה מהם (ובדר"כ גם יותר גבוה מבוזגלו וגבאי), בעמדה הרגילה של ברדה מאחורי החלוץ. זה היה מאוד מובהק. כשמלול החליף את אראל הוא באמת הלך קצת יותר קדימה ואוגו נשאר להחזיק את מרכז המגרש לבד לגמרי מול שלישיה של בית"ר. אני עד עכשיו לא מבין איך זה לא נגמר בשער נצחון של בית"ר.
כמעט בכל משחק אלישע עושה את השטות הזאת ומפקיר את מרכז המגרש. בנס לא קיבלנו עוד שער מבית"ר.yrp כתב:אראל ואוגו שיחקו באותו קו. גורדנה התחיל את הפוזשנים הרבה יותר גבוה מהם (ובדר"כ גם יותר גבוה מבוזגלו וגבאי), בעמדה הרגילה של ברדה מאחורי החלוץ. זה היה מאוד מובהק. כשמלול החליף את אראל הוא באמת הלך קצת יותר קדימה ואוגו נשאר להחזיק את מרכז המגרש לבד לגמרי מול שלישיה של בית"ר. אני עד עכשיו לא מבין איך זה לא נגמר בשער נצחון של בית"ר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
המשחק היחידי שאלישע עשה מהלך מבריק ושינה את הטקטיקה בצורה נהדרת שלא הרסה לנו את האמצע הייתה שהוא עבר למערך של 3 שחקני הגנה מול בני יהודה, מאז הוא נכשל טקטית בכל משחק...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
״צריך לשחק יותר מהר ולרגל״ זה מה שאמר אלישע, אני בטוח שאלישע קורא בפורום שלנו.