הפינה הפסימית למחזור 2 לעונת 2014-2015
Re: הפינה הפסימית למחזור 2 לעונת 2014-2015
מה יהיה עם הדבר הזה שאנחנו מובילים 1-0 ומפסיקים לשחק?!?! למה אי אפשר לדרוס? מה יהיה איתך אלישע,עד מתי?
כל פעם מחוררים לנו את האגפים תשימו לב כמה פעמים זה היה היום
כל פעם מחוררים לנו את האגפים תשימו לב כמה פעמים זה היה היום
*מגנים- כמה חורים, פשוט נוראי מה שהלך שם. לתת לבן ביטון מורפיום לפני המפגש עם בן חיים
*ברדה- אם תחזור לשחק כמו תחילת עונה שעברה כולנו נרוויח, היום המשיכה המגמה של שחקן שהולך עם הראש בקיר.
*ברדה- אם תחזור לשחק כמו תחילת עונה שעברה כולנו נרוויח, היום המשיכה המגמה של שחקן שהולך עם הראש בקיר.
- ForeverRed
הגנה - שוב סופגים. יותר מידיי מצבים לקבוצות היריבות.
דודזאדה - חייב לחזור לעצמו במהירות.
קהל - כמות יפה, מחצית שנייה של עידוד לא רע בכלל. ועדיין, במחצית הראשונה עוצמת שירה
נמוכה מאוד, בדומה למשחק בשבוע שעבר מול בית"ר. טעון שיפור.
דודזאדה - חייב לחזור לעצמו במהירות.
קהל - כמות יפה, מחצית שנייה של עידוד לא רע בכלל. ועדיין, במחצית הראשונה עוצמת שירה
נמוכה מאוד, בדומה למשחק בשבוע שעבר מול בית"ר. טעון שיפור.
לגבי המגנים צריך לזכור שהקשרים לא עוזרים להם. בוזגלו בקושי יורד להגנה וכנ"ל השחקן שמשחק בשמאל(חוץ מנאסר שעושה עבודת הגנה טובה).dor69 כתב:*מגנים- כמה חורים, פשוט נוראי מה שהלך שם. לתת לבן ביטון מורפיום לפני המפגש עם בן חיים
נגד מכבי חובה לעזור למגנים אחרת זה יגמר רע.
- The red one
* ניצחנו אבל התוצאה לא הכי משקפת את מה שהלך על המגרש. פתח תקווה מאוד נאיבית ובגלל זה העניין נראה קל.
* ברדה, הגיע הזמן לומר את זה, ואם אתם מהאלה שישלחו אותי "ללכת כפרה על ברדה הסמל המדהי" אז אל תגיבו, חלש מאוד כבר מסוף העונה שעברה, אגואיסטי בצורה לא אופיינית ותוקע לנו הרבה פעמים את המשחק. חייב חייב להתאפס על עצמו ואם לא שישב קצת בספסל.
* אגפים רופפים מאוד. דווקא ביטון היה לא רע, אבל הצליחו לעבור אותו הרבה, כנ"ל אופיר.
* הכושר שלנו פשוט על פנים זה כל כך זועק לשמיים. פותחים חזק כמו נגד בית"ר, אז זה היה 8 דקות של לחץ היום זה היה 12 דקות אפילו נותנים את הגול וזהו .. חבל ..חייבים לעבוד על זה.
* ברדה, הגיע הזמן לומר את זה, ואם אתם מהאלה שישלחו אותי "ללכת כפרה על ברדה הסמל המדהי" אז אל תגיבו, חלש מאוד כבר מסוף העונה שעברה, אגואיסטי בצורה לא אופיינית ותוקע לנו הרבה פעמים את המשחק. חייב חייב להתאפס על עצמו ואם לא שישב קצת בספסל.
* אגפים רופפים מאוד. דווקא ביטון היה לא רע, אבל הצליחו לעבור אותו הרבה, כנ"ל אופיר.
* הכושר שלנו פשוט על פנים זה כל כך זועק לשמיים. פותחים חזק כמו נגד בית"ר, אז זה היה 8 דקות של לחץ היום זה היה 12 דקות אפילו נותנים את הגול וזהו .. חבל ..חייבים לעבוד על זה.
ברדה מרגיש הרבה יותר נוח במרכז המגרש ורואים את זה.אדום בלב בנשמהההה כתב:* ניצחנו אבל התוצאה לא הכי משקפת את מה שהלך על המגרש. פתח תקווה מאוד נאיבית ובגלל זה העניין נראה קל.
שהוא בחוד הוא אכן תוקע את ההתקפה, אבל שהוא ירד קצת אחורה, וקיבל יותר כדורים ראו את ברדה הישן והטוב מחלק כדורים, נכנס לעומק ועושה גליצים.
מה שכן,אם הוא יורד טיפה אחורה חייב להכניס חלוץ נוסף, מכיוון שההתקפה מאבדת מהחדות שלה.
על זה המאמן כבר צריך לתת את הדעת לא?CrazyRed7 כתב: לגבי המגנים צריך לזכור שהקשרים לא עוזרים להם. בוזגלו בקושי יורד להגנה וכנ"ל השחקן שמשחק בשמאל(חוץ מנאסר שעושה עבודת הגנה טובה).
נגד מכבי חובה לעזור למגנים אחרת זה יגמר רע.
לא הבנתי מה אתם רוצים מברדה? הוא היה לא רע בכלל היום
- The red one
לי בדרך כלל יותר קשה לראות את הדברים מהיציע, אבל היה קשה לא לשים לב שברדה היום לא היה במיטבו, המשך ישיר ליכולת שלו כבר הרבה זמן. התעקש ללכת עם הראש בקיר במקום למסור לגורנדה ולתת לו לעשות צמד, מסתרבל כהרגלו עם הכדור, לא משחרר אותו בזמן לשחקנים, לא קורא את המשחק נכון ..RoICah כתב:לא הבנתי מה אתם רוצים מברדה? הוא היה לא רע בכלל היום
הוא מאבד המון כדורים. תראה כמה פעמים הוא מתעקש לרוץ לתוך דבוקה של שחקני יריב במקום להוציא פס לשחקן בעמדה טובה יותרRoICah כתב:לא הבנתי מה אתם רוצים מברדה? הוא היה לא רע בכלל היום
כל עוד הוא ישחק מתחת לחלוץ הוא יהיה גרוע. ברדה - באגף או בשפיץ. נקודה.
- ForeverRed
היו לו גם כמה פעולות מאוד יפות היום.אדום בלב בנשמהההה כתב: לי בדרך כלל יותר קשה לראות את הדברים מהיציע, אבל היה קשה לא לשים לב שברדה היום לא היה במיטבו, המשך ישיר ליכולת שלו כבר הרבה זמן. התעקש ללכת עם הראש בקיר במקום למסור לגורנדה ולתת לו לעשות צמד, מסתרבל כהרגלו עם הכדור, לא משחרר אותו בזמן לשחקנים, לא קורא את המשחק נכון ..
הבעיה היחידה של ברדה שהוא יותר מידיי פעמים לא משחרר את הכדור בזמן. פשוט מנסה יותר מידיי.
אבל אני לא דואג, הוא עוד יחזור לעצמו.
שברדה שיחק בחוד הוא בכלל היה חלש, ואני מת על ברדהשמעון א כתב:כל עוד הוא ישחק מתחת לחלוץ הוא יהיה גרוע. ברדה - באגף או בשפיץ. נקודה.
גיא ברדה הורס לנו התקפות כשהוא מתחת לחלוץ. תודה בזה.
אני חושב שבאגף הוא יעיל יותר וגם הוא תמיד יורד לעזור בהגנה.
אני חושב שבאגף הוא יעיל יותר וגם הוא תמיד יורד לעזור בהגנה.
הוא הביא כמה מסירות לא רעות בכלל ולא איבד הרבה כדורים אתם סתם נופלים עליו הבן אדם תותח,באמת שהוא היה בסדר היום ואני אחד שמבקר תמיד את כולם
ורק לפי איך שראיתי אותו היום אחרי המשחק ואיך שהוא דיבר שדיברתי איתו הוא צריך להישאר כל הזמן בהרכב ושיקפצו כולם חח
ורק לפי איך שראיתי אותו היום אחרי המשחק ואיך שהוא דיבר שדיברתי איתו הוא צריך להישאר כל הזמן בהרכב ושיקפצו כולם חח