הפינה הפסימית למחזור 2 לעונת 2014-2015
Re: הפינה הפסימית למחזור 2 לעונת 2014-2015
אתם
אם עכשיו לא תשמחו אז מתי...
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם כל הכבוד לניצחון על הפועל פתח תקווה אני רוצה לראות את הקבוצה עד המחזור ה6 כולל ואז להבין מה קורה אם עד המחזור ה6 אני אראה קבוצה לוחמת טקטית וממושמעת תאמין לי שאני האחרון שאהיה אנטי, אבל מה לעשות שאלישע פשוט חסר טקטיקה...shovalb9 כתב:אתם
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כמה פעמים בן אדם יכול להפוך את עורו??דר אדום בנשמה כתב:אם כל הכבוד לניצחון על הפועל פתח תקווה אני רוצה לראות את הקבוצה עד המחזור ה6 כולל ואז להבין מה קורה אם עד המחזור ה6 אני אראה קבוצה לוחמת טקטית וממושמעת תאמין לי שאני האחרון שאהיה אנטי, אבל מה לעשות שאלישע פשוט חסר טקטיקה...
תגבש כבר דעה!
אתה אומר שאין שיטה ופתאום אלישע גם חרא של מאמן, אבל מצד שני תבחן אותם במחזור ה6.
אז אם רק במחזור ה6 אז תחכה לו, ותפסיק לשנות את דעתך כל שתי דקות, זה לא רציני.
מתהפך כמו חביתה ,בכללי רושם יותר מדי שטויות.אדום זקן כתב: כמה פעמים בן אדם יכול להפוך את עורו??
תגבש כבר דעה!
אתה אומר שאין שיטה ופתאום אלישע גם חרא של מאמן, אבל מצד שני תבחן אותם במחזור ה6.
אז אם רק במחזור ה6 אז תחכה לו, ותפסיק לשנות את דעתך כל שתי דקות, זה לא רציני.
אלישע לא ישתנה אלישע זה אלישע לטוב ולרע
- דר אדום בנשמה
אני רוצה לראות מה יקרה כי אולי לאלישע יחזור המזל ועד סוף העונה נוכל להשאר איתו ואולי מול מכבי חיפה ומכבי תל אביב דברים ישתנו, אולי הוא ישנה את היכולת הטקטית שלו, אני לא אשנה את דעתי על אלישע אלישע צריך ללכת הביתה, אני רק חושב שאם אלישע יצליח עד מחזור 6 אז הוא צריך להשאר עד סוף העונה, אם לא אז הביתה ויפה שעה אחת קודם...
לא הפכתי את הדעה שלי...
לא הפכתי את הדעה שלי...
כי שהמחזור השישי מסתיים נגמרת העונה,נו באמת
זה יקרה גם אם ננצח 7-0. בפינה האופטימית בדרך כלל יש קונצנזוס לגבי הרוב ופה יש המון חילוקי דעות. תקבל את זה!!!izguy83 כתב:מצטער מראש שהוספתי עוד אחת, כמעט פי 2 הודעות בפינה הפסימית מאשר בפינה האופטימית אחרי ניצחון 3:1 בחוץ.
חברה, אוסף של של שחקנים לא משנה כמה טובים יהיו, לא יבנו קבוצה.
אלא המאמן הוא זה שצריך להצעיד אותם.
אם אתם לוקחים את סגל השחקנים, אז זה לא סגל שאמור במזל לא הפסיד לביתר, ובמזל לא לקבל 2-3 שערים מפתח תקווה המפורקת.
שאנשים יבינו את הפרט הזה, אז הוויכוחים יגמרו. קשה להשלים עם מצב כזה שהקבוצה שלך מאומנת בצורה חובבנית, בזמן שיש שאיפות לצמרת ומשלים את כל האוהדים. במיוחד לפני שאנחנו עוברים למתקנים ברמה אירופאית.
אלא המאמן הוא זה שצריך להצעיד אותם.
אם אתם לוקחים את סגל השחקנים, אז זה לא סגל שאמור במזל לא הפסיד לביתר, ובמזל לא לקבל 2-3 שערים מפתח תקווה המפורקת.
שאנשים יבינו את הפרט הזה, אז הוויכוחים יגמרו. קשה להשלים עם מצב כזה שהקבוצה שלך מאומנת בצורה חובבנית, בזמן שיש שאיפות לצמרת ומשלים את כל האוהדים. במיוחד לפני שאנחנו עוברים למתקנים ברמה אירופאית.
- The red one
צריך לקחת דברים בפרופורציה.shovalb9 כתב:אתם
לפני 4 עונות היינו שמחים על ניצחון דחוק בשיניים מאופסייד בדקה 92.
העונה אנחנו(/אני אישית) שמח מאוד בניצחונות , אבל על 1-3 הפועל פתח תקווה במשחק שהם הגיעו לשער שלנו בלי להתקשות מדיי, צריך להדליק מעיין נורה אדומה. צריך לקחת את הנקודות הפחות טובות (והיו!) ולתת דגש גם עלייהם.
בדיוק!אדום בלב בנשמהההה כתב: צריך לקחת דברים בפרופורציה.
לקחת בפרופורציה.
לקחת בפורופרציה,זה גם להבין שאתה במחזור ה2,עם זרים חדשים,הכנה לקויה ופצועים למכביר.
לקחת בפרופורציה זה גם להבין שהקבוצה הייתה חייבת ניצחון על מנת להחזיר לעצמה את הבטחון,וגם עשתה את זה.
לקחת בפרופורציה זה גם להבין שקבוצות שמשחקות מול ב"ש מתכוננת אחרת,יותר זהירות,יותר נחושות,ושהם משחקות מול רעננה הם יותר התקפיות ובאות לנצח ולכן גם מפקירות את ההגנה.
ולכן זה נראה כאילו הם מגיעות למצבים נגדנו,כי כל מצב הוא מבחינתם סיבה למסיבה.
כי אם תיקח את הדברים כמו שהיו,הפועל פ"ת מחצית ראשונה לא הגיעה למצבים,המצבים המסוכנים שלה היו שכבר היה 2 לנו.
אני לא אומר שהיכולת הזאת תספיק לשבוע הבא,אבל עדיין צריך להסתכל כרגע על מגמת השיפור ועל מה עוד צריך להשתפר,ולא לדבר כל 5 דקות למה אלישע הוא חרא של מאמן,זה לא יוביל אותנו לשום מקום.
פרופורציות,כבר אמרנו?
ואז מה דר? תבוא סוף סוף למשחק כמו שהצהרת כל חייך למרות שבתכלס רוב הכתיבה שלך מבוססת על הטלוויזיה? הכתיבה שלך לא מקצועית, ואני אפילו לא מוכן להשקיע מחיי רבע שעה כדי להסתכל בהודעות הקודמות שלך כדי לראות כמה אחת שונה מהשנייה, תתבגר.
אדום זקן +1111 על הפרופרציה שלמרות שזה נעוץ באשכול אחר כולם שמים על זה פס.
אלישע הוא הראשון שדיבר על המשכיות. ומבחינתי, לפטר מאמן עד אחרי 5 או 6 משחקים אחרי פתיחת עונה זה לא רציני. וזה לא קורה רק בארץ, בכל העולם פיטורים מגוכחים קורים.
ניצחנו, זה לא מה שמשנה? מי זוכר שנה שעברה שהפועל החזיקה יותר בכדור והניעה אותו יותר? הם היו באירופה? הם הצליחו במטרותיהם להאבק על האליפות? לא! מצידי שכל משחק בוזגלו יבקיע ממצב נייח שאליניב סחט, ויגמר 1-0 קטן עד לאליפות. אנשים כבר לא מחפשים את המטרה, ומסתכלים על הדרך בלבד, זהו הטפל.
אין שום סיבה שיהיה פה רוב גדול יותר אפילו גדול יותר משבוע שעבר בזמן הזה אני חושב. כל אחד אומר "ניצחנו,אבל..." אין אבל בכדורגל וזה מה שיפה, מחר זהבי יכול לשבור את הבוהן או פאקו יעוף על ידי משטרת ההגירה. מתײ תדעו דברים? ביום המשחק, עד אז-תנוחו ותשמחו על הניצחון שבא, ובע"ה שיבוא בשני.
אלישע הוא הראשון שדיבר על המשכיות. ומבחינתי, לפטר מאמן עד אחרי 5 או 6 משחקים אחרי פתיחת עונה זה לא רציני. וזה לא קורה רק בארץ, בכל העולם פיטורים מגוכחים קורים.
ניצחנו, זה לא מה שמשנה? מי זוכר שנה שעברה שהפועל החזיקה יותר בכדור והניעה אותו יותר? הם היו באירופה? הם הצליחו במטרותיהם להאבק על האליפות? לא! מצידי שכל משחק בוזגלו יבקיע ממצב נייח שאליניב סחט, ויגמר 1-0 קטן עד לאליפות. אנשים כבר לא מחפשים את המטרה, ומסתכלים על הדרך בלבד, זהו הטפל.
אין שום סיבה שיהיה פה רוב גדול יותר אפילו גדול יותר משבוע שעבר בזמן הזה אני חושב. כל אחד אומר "ניצחנו,אבל..." אין אבל בכדורגל וזה מה שיפה, מחר זהבי יכול לשבור את הבוהן או פאקו יעוף על ידי משטרת ההגירה. מתײ תדעו דברים? ביום המשחק, עד אז-תנוחו ותשמחו על הניצחון שבא, ובע"ה שיבוא בשני.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- דר אדום בנשמה
רק לידעתך אני הגעתי למשחק מול בית"רו קניתי מנוי, ואם אתה חושב שאני טועה אז תחשוב, אתה גאון ושכחתי כמה אתה היית נגד שני קשרי אמצע לפניי עונה והעונה...shovalb9 כתב:ואז מה דר? תבוא סוף סוף למשחק כמו שהצהרת כל חייך למרות שבתכלס רוב הכתיבה שלך מבוססת על הטלוויזיה? הכתיבה שלך לא מקצועית, ואני אפילו לא מוכן להשקיע מחיי רבע שעה כדי להסתכל בהודעות הקודמות שלך כדי לראות כמה אחת שונה מהשנייה, תתבגר.
אתה גם לא כזה גאון...
הכול לגיטימי אבל מאיפה הבאת שבוזגלו היה "חלבי" ? זה נראה שלא ראינו אותו משחק. אגב בידיעות הוא קיבל ציון 7 ובישראל היום כתבו עליו "משחק ענק".דר אדום בנשמה כתב:אם כל הכבוד לניצחון על הפועל פתח תקווה אני רוצה לראות את הקבוצה עד המחזור ה6 כולל ואז להבין מה קורה אם עד המחזור ה6 אני אראה קבוצה לוחמת טקטית וממושמעת תאמין לי שאני האחרון שאהיה אנטי, אבל מה לעשות שאלישע פשוט חסר טקטיקה...
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
היו לו משחקים הרבה יותר טובים, אולי אני מצפה ממנו ליותר מדיי אני לא יודע...גדי כתב:
הכול לגיטימי אבל מאיפה הבאת שבוזגלו היה "חלבי" ? זה נראה שלא ראינו אותו משחק. אגב בידיעות הוא קיבל ציון 7 ובישראל היום כתבו עליו "משחק ענק".
אבל אני רוצה לראות איך הוא ישחק מול מכבי תל אביב.
לדעתי האישית הוא דיי פרווה לאחרונה אבל נראה אם במשחק שהוא לא הכי טוב בו הוא נותן תוצרת מה יהיה במשחק שהוא יהיה מעולה בו? ותמיד ידעתי שהוא יהיה מעולה אצלנו עוד שהוא הגיע וחלק מהאוהדים שלנו אמרו שהוא לא יצליח ידעתי שהוא יצליח פה.
בנתיים יש לו באמת הספק מעולה, 3 בישולים בשני משחקים רק שימשיך ככה ויעשה את אותו הדבר מול מכבי.
רק תשים לב כמה פעמים סתרת את עצמך במשפט אחד, זה כבר נהיה מגוחך.דר אדום בנשמה כתב:היו לו משחקים הרבה יותר טובים, אולי אני מצפה ממנו ליותר מדיי אני לא יודע...
אבל אני רוצה לראות איך הוא ישחק מול מכבי תל אביב.
לדעתי האישית הוא דיי פרווה לאחרונה אבל נראה אם במשחק שהוא לא הכי טוב בו הוא נותן תוצרת מה יהיה במשחק שהוא יהיה מעולה בו? ותמיד ידעתי שהוא יהיה מעולה אצלנו עוד שהוא הגיע וחלק מהאוהדים שלנו אמרו שהוא לא יצליח ידעתי שהוא יצליח פה.
בנתיים יש לו באמת הספק מעולה, 3 בישולים בשני משחקים רק שימשיך ככה ויעשה את אותו הדבר מול מכבי.